دوستان کسی جواب مشکله منو بلده؟
وقتی میخوام play رو بزنم از بازی میپره بیرون!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان کسی جواب مشکله منو بلده؟
وقتی میخوام play رو بزنم از بازی میپره بیرون!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟
نه آقا شما مطمئنی فیفا بازی میکنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فیفا خودش این تورنومنت هارو نداره باید پچ بریزی که بیاد
عزیز مثل اینکه درست متوجه حرف دوستمون نشدی.حرفی که شما میزنی درسته خود فیفا این تورنومنت هارو نداره که جداگونه بری بازی کنی.ولی تو بخش کریر همه این تورنومنت ها وجود داره.همونطور که آقا رضا گفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط rezabarcayi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جاي مورينيو رو گرفتي؟
داداش تو کریر اینجوری میشه؟ ارور stop working نمیده احیانآ ؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:whistle3::nishkhand::nishkhand::nishkhand: شرمنده دیگه جای شمارو مجبور شدم بگیرم! ببین تیمو به چه روز انداختی؟! :| حالا من با این همه بازیکن چیکار کنم آخه!؟ :ey babaaa:om:::nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها وقتی می خوای با بازیکن قرارداد ببندی یه جا هست که می گی تو تیمم چطوری هستی
مثل:imporotant , future
اینا معنی شون چیه؟
نه داداش منظورم خود مورينيو من تو ارزو بودم چلسي بهم پيشنهاد بده يعني حتي با 500 ميليون پول و تيم رئال يا بارسا مطمئن باش چلسي هيچ پولي نداشت ميومدم چلسي ولي نميدونم هي ارسنال بهم پيشنهاد ميده
داداش كريمي فيوچر يعني براي اينده عضو تيم اصلي هستي ايمپورتنت يعني يكي از اعضاي مهم تيم خواهيد بود و همچني curial يعني واقعا تيم بهت نياز داره وخيلي مهم هستي و sqad يعني تعويضي هستي
توی career وسط فصل که موقع نقل و انتقال نیست یه بازیکن رو دیدم زدم Enquire for shaun Wright Philips
بعد برام ایمیل اومد که براش 1 میلیون در نظر گرفته شده
توی اخبار هم زد که تیم من دنبال رایت فیلیپسه
حالا از کجا باید بخرمش؟؟؟
الان میخوامش
ببخشید اسپوردیک یعنی چهنقل قول:
نوشته اصلی توسط چلسي مورينيو [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
رو همون بازیکن کلیک کنید و گزینه approach shaun Wright Philips to buy رو بزنید تا وارد فرم خرید بازیکن بشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Sporacdic یعنی گه گاهی تو لیست 11 نفر اصلی قرار میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط عاشق کریمی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
crucial یعنی 100 درصد قطعیه که تو تیم اصلی باشه
important یعنی مهمه واسه تیم
future یعنی بازیکن آینده باشگاه هست
rotation squad هم یعنی بازیکن ذخیره
موفق باشید
حالا دیگه من اومدم چلسی یه 3 4 فصلی باید بیرون بمونی تا من برم از چلسی بعد شاید گذاشتن بیای جای من!:nishkhand:نقل قول:
اره داداش تو کریر میشه ولی ارورش close the progrom هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش يايا سانوگو بگير خيلي به بازي چلسي ميخوره كنار لوكاكو
من تو آرسنال دارمش ولی خوب نمیتونم ازش بازی بگیرمنقل قول:
داداش علي 0(ضد ابي) نبايد سانوگو توپ گيري كنه و خودش توپو بگيره بعد ببره به زمين حريف سانوگو قد بلندي داره بزاي سانت و همچنين توپ بايد بهش برسوني با هافبك هات يه مهاجم پشت به دروازه است:ohum:
باید صبر کنی موقع نقل و انتقالات برسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_444_0o [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بالاخره پس از 2 فصل با بولتون از لیگ دسته 2 به لیگ جزیره اومدم:/danc:yes::hooora2::danc::shogh:
شما هم همگی برید یه تیم از لیگ دسته 2ه انگلیس بگیرید خیلی کیف می ده:toop:
من اکسفورد یونایتد و از لیگ دسته 4 اوردم لیگ برتر خیلی حال دادنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من امروز برای اولین بار کرکر مد بازی کردم با رئال شروع کردم
راموس رو با هوملس عوض کردم
دی ماریا رو با تونی کروس
بنزما هم با لواندوفسکی
عجب تیمی شده هم اکنون حریف میطلبیم دوستان اوزیل مصدومه از کجا بفهمم چند هفته نیست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mesut Ozill [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
برو تو این قسمت:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و بعد روی kit numbers شکو دو تا ببر به سمت راست میری تو لیست مصدومان
آخرین قسمت نوشته چند وقت مصدومه
یا علی
من بعد از این که از بولتون اخراج شدم یه کریر جدید ساختم
با تیم رم
اینم ترکیبم تروخدا نظربدید؟:khahesh::khahesh::khahesh:
فصل 2015-2016
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان كه دنبال مهاجم قد بلند و هدف هستيد لاسيتا ترائوره از ليگ روسيه و از آنزي ماچا قلعه بگيريد همون اول كه ليگ روسيه رو سرچ ميكني اولين تيمه
سلام
من هدایت تیم چارلتون اتلتیک رو به عهده دارم ..... تا حالا از 3 تا تیم توی دسته پایین انگلیس اخراج شدم :luuugh:
این تیم ها: Doncaster - Ipswich town - Wigan
یه مدت پیش تیم ملی سوئیس بهم پیشنهاد داد و قبول کردم
الان که با تیم ملی سوئیس خوب نتیجه گرفتم، یه پیشنهاد دیگه برام اومده بازم از تیم ملی سوئیس!!! که head coach تیم بشم!!
مگه قبلا" چی بودم؟؟؟
اقایون کسی هافبک دفاعی خوب و جوون سراغ نداره؟؟
من که میگم کوین د برانه از چلسی عالیه داش ماهاننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahancasi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته هافبک تهاجمی هست ولی تو هافبک دفاعی هم میشه خوب ازش بازی گرفتنقل قول:
ایارامندی هم از تیم رئال بازیکنه خوبیه داش ماهان
----------------هارت-----------
مارسلو-----------لوییز--------هوملس--------کارواخال
------------------توره یحیی------------
----------یووتیچ----------اًوزیل----------بیل
-------------کریس رونالدو-------نیمار
سوارز هم رو نیمکته
تیمم سیتی هم اکنون حریف می طلبیم
اقا من هر سال دارم از تیمم جام میگیریم ولی تیم باشگاهی دنبالم نمیاد چرا؟؟؟فقط تیم ملی پیشنهاد میده الان سرمربی شیلی هستم چجوری مدیر باشگاه ها رو مجیور کنم دنبالم بیان؟؟؟؟؟؟
اون تمید قرداد که اومده از کارت راضی بودن می خوان تمدید کنن.نقل قول:
میگم وقتی از تیمت اخراج شدی چه گزینهای اومد برات
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون از راهنمایی ات...
نوشت Terminated : یعنی قرارداد شما تموم شده
سلام چطور میشه یک بازیکن به تیم ملی دعوت کرد :look:
ك روش هست بري تو sqad روش بعدي هم اينه قبل از يلزي تيم ملي خودش مياره چه لازيكنايي دعوت كن
سلام به همه.
من یه پیشنهاد عالی دارم اونم اینه که قبل از شروع یه کاریر جدید همه تیمای قوی جهان رو انتقال بدین به پرمیر لیگ بعد سطح 2 ها به لیگ 2 بعد لیگ 3 و 4.اینجوری بازی خیلی جذا میشه.من خودم مدیریت چلسی رو به عهده دارم و بعد از 3 سال بالاخره اول دارم میشم.(بازیکن ساختگی بازی)Nick Liversedge..........89راستی یه دروازه بان دارم جالبه میتونه تو 4 پست بازی کنه و 16 سالست.
Boateng----------Ake----------Kaya----------Bastuber
Oscar
Goetze----------Fabregas
Hazard----------Balotelli---------Ronaldo
:Subs
Mata
Lucas
Piazon
Lukaku
Thorgan Hazard
Savic
Murphy
موفق باشین
سلام
یه سوال فوری دارم
کسی هست؟
بگو داداش سوالتو؟ در مرد چيه؟
توی کریر من هی میزنه Terminatedنقل قول:
تا حالا 3 بار اینجوری اخراج شدم
چی کار کنم؟؟؟
یه سوال دیگه
از این صفحه
کرک ورژن 5 رو گرفتم
الان باید چیکارش کنم؟؟؟
دوست عزیز اخراج شدن میتونه چند دلیل داشته باشه و همشون در اطراف بازی بد و نتایج بده و یا اینکه خواسته هارو براورده نتونسته کرده باشی.نقل قول: