عرض ادب به بچه های گل کمپ ببینید قیمت ایکس باکس چقدره؟ چون لب تاپ مال بازی نیست اونوقت بازی هاش چقدره؟ اصل ها کسی میدونه بهم بگه تصمیمم جدیه پس اول مطمعن شید بعد بگید!
نمایش نسخه قابل چاپ
عرض ادب به بچه های گل کمپ ببینید قیمت ایکس باکس چقدره؟ چون لب تاپ مال بازی نیست اونوقت بازی هاش چقدره؟ اصل ها کسی میدونه بهم بگه تصمیمم جدیه پس اول مطمعن شید بعد بگید!
هر چند دوس ندارم سر به تن پویان باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط pooyan_wenger [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اینو عالی گفتی دمت گرم منم بسیار موافقم:hehee:
به خدا خسته شدم هی هر کیو توجیه میکنیم یکی دیگه میپره بیرون با شرایطی دیگه
این رضا هم که تو نیمی از پستش حرفای منو کاملا تائید کرده تو بقیش همونایی که تائید کرده دوباره تکذیب کرده:khelal dandoon:
اخه تناقض تا به کجاheee::
بهرحال من روی حرفام هستم همه سایتم بریزن روم از موضعم پایین نمیام تا جایی که احساس کنه حق باهامه والسلام
واسه اطلاع رسانی مجدد هم بگم فیلم گلشیفته که رحیم درموردش توضیح داد قراره4/2013 اکران بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اصل که دیگه پیدا نمیشه ولی خودم سال پیش جدیدترین نسخه ایکس باکس گرفتم 600تومن ولی راضی نیستم ولی بازیهاش حال میده!الان که پی اس 2013 بیاد باید دستگاه به این سنگینی رو ببری آپدیت کن یه روز بعد و...کلا ماکافته همین بازی با پی سی خوبه ولی برای پخش دی وی دی ایکس باکس حرف نداره کلا 50%خوبه 50%بده ایکس باکس های قدیمی سفید 200 تومن دیگه پیدا نمیشن اگر هم پیدا بشن بددترین نسخه ایکس باکس یا حتی گیم پلیر جهان هستند!
پس رها من باید چیکار کنم پولش مشکلی نیست خوب ترین رو بگو پس پلی 3 بگیرم؟
داشتم الان پی اس 13بازی میکردم وقتی یه گل زدم یادیه چیزی افتادم !:hehee: یادش بخیر فیفا98بازی میکردم وقتی شادی پس از گل میکردی با زدن 3تا دکمه یکیش طبل میزد یکیش ازون شیپورا میزد اون یکی هم نی میزد !!:hehee: دیگه دست خودت بود چه جوری خوشحالی کنیheee::
ببخشیدا رضا دادا مطمعنی این فیفا 98
همون فیفا98 اونی که ما بازی میکردیم خیلی با این فرق داشت رضا دادا اصلا بازی کردی قبلا؟
یادش به خیر یه زمانی با mautdیا همون سعید پلی 1 بازی میکردیم فوتبال 98 تیم ایران میاوردیم توپو میدادیم به دروازهبان کج میدویید تا دو ساعت میخندیدیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه روزگاری بود سر این فوتبال پلی 1 اگه بدونید چه قدر شرطی بازی کردیم heee::
پ ن پ راستش 5سال پیش سگا داشتمheee:: یه سی دی بازی خریدم 895بازی در یک سی دی :hehee: بعد تو بازیای فوتبالیش دو تا بود که فیفا 98 و فیفا99 بود من اونا رو میگم
نه به نظر من برو ps vita بخر اگه پی اس 3 بخری تا حد اکثر 6 ماه می تونی ازش استفادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کنی بعد ps 4 می اید.
رضا دادا تو رفتی تو خودتو تو فیفا ساحتی میشه از جلو خودت رو بم نشون بدی؟
بعدم سوپر ماریو هنوز هست؟
تازه 1 سؤال دیگه هم دارم ده سیمز دخترونست؟ چون من که بازی میکنم میگن خاک تو سرت این دخترونست!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط RezaZandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اولا نه من خودمو نساختم بعدا قراره یه تایپک بزنم توش همه چیو میفهمی به طور کامل
دوم اینکه سوپر ماریو منظورت ماریو گومزه ؟خوب معلومه که هنوز هم هست
سوم هم که اصلا این بازی دخترونه نیست و یه جوری REAL LIFE زندگی واقعای(البته به سبک مجازی)هست و فقط من یه ذره ازینجور بازیها و بازی های استراتژیکی خوشم نمیاد چون حوصلم سر میره حالا ولی سیمز بازی نکردم ولی میگن خیلی بازی خوبیه (ولی یه سری نکات منفی هم داره که ...:hehee:) همین.heee::
سلام بعد از چند مدت
یه 2 تا سوال داشتم :
کسی میدونه گوچی فردا برا ایران بازی میکنه یا نه
اون یکی هم گوشیم رو فلاش کردم برنامه استرو که نقش فایل منجیر رو داره پرید چه خاکی تو سرم کنم
om::
آره منم ببره بودم
بعدم اون یارو که نارنجی میپوشه سق سقست اون اسمش چیه؟ اونم دوست دارم!
:sigar:
تازه بچه ها نظرتون چیه این بحث منتفی شه چون کم کم کسل میشه بعد دعوا میشه من بحث جدید رو شروع نمیکنم
خودتون نظرسنجی کنید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازی سگا2012 رو من 67درصدش رو دانلود کردم بقیش رو هم امشب دان میکنم خیلی خیلی گرافیک و محیط جذابی دارهنقل قول:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعد از سایت خیلی معتاد کنندهki:: و خوبی که دوستمون معرفی کرد همون غول پیشگوki:: دوتا سایت باحال معرفی میکنم چشتون میره تو حلقتون
اینم یه سایت خیلی عجیبه دیگس که واقعا شاهکاره ذهنتونو میخونه !!فقط باید به چیزایی که میگه درست عمل کنید نتیجشو ببینید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی دیگم هست میبینید وقتی محصولی رو میخرید یه کاور دولایه داره که با انگشتت اون باد تو پلاستیکو میترکونی حال میکنی؟ki:: یه صدای تخ تخ میده حال میکنیم ؟حالا انلاینشو یافتم!!!فقط کافیه موس رو رو اون دایره ها ببرید و از صدای ترکیدن لذت ببریدki::lagh::
اونوقت این چه فرقی با اونی که آقای rko
داره من اینو نفهمیدم بعدم بارم که دارین بحث همون بازی رو میکنید معلومه اصلا حرف منو جدی نگرفتین؟
جلل الخالق بابا این دیگه چیه یعنی چه جوری میشه که ذهنه ادمو میخونه ؟:mage mishe::fek konam:think::نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
راسیتی سگا رو بیخیال بازی های جدیدو دیدن داره میاد وای most wanted2_call of duty9_rezident evill6_farcry3
بابا کال آف دوتی که خرید و فروشش جرمه من روم نمیشه برم بگیرمش اگه برا دانلود هست میشه لینکش رو برام بزارید چون زیاد دربارش شنیدم تازه بازی گاف تو دیگن:gaf to digen
عالیه من از تبلیغش دیدم میگم قشنگه!
بزودی میاد ولی قبل از اون پی اس 2012
بازی کنید چون 1 سال دیگه میاد!
فعلا بازی فقط darksiders2 میچسبه
آره منم با کینگ 123 که اسم شریفشون رو نمیدونم راست میگه من بازی کردم و از این سبک بازی ها خوشم میاد!:yes:
گلزار واقعا کم فیلم بازی میکنه؟!؟!؟ جدی میگی؟ این بنده خدا از بس توی هر فیلمی بازی کرد عمر هنریشو تموم کرد ، دوره اش گذشته! حمید گودرزی هم بیشتر یه چهره تلویزیونی بوده تا سینمایی ضمن اینکه بازی ویژگی خاصی نداره. برای مهناز افشار خوشحالم چون مسیرش رو داره به سمت یه بازیگر گزیده کار پیش میبره و از حالت گلزار زن بودن خارج شده ، چند تا بازی خدا کرده اخیرا که یکیش تو سعادت آباد بوده.نقل قول:
این وسط میمونه بهرام رادان که اون خیلی وقته فهمیده بازی تو فیلمهای ژینگول پینگول کار زشتیه!:khandeeeee bahal: گرچه دیگه دهن فیلم هنریو به شکل افراطی سرویس کرد اون اوایل!
موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه بد بود چرا میدیدی؟ki::نقل قول:
فوتبالیستها یکی از موفق ترین انیمه های ژاپنی بوده که از خدا تا کشور پخش شده ، سوبابسا الگوی زیدان و دل پیرو بوده و من یه جا شنیدم اینیستا از تارو خوشش میومده(اینو دقیق نمیدون راسته یا نه) ضمنا ژاپنی ها با این انیمه میخواستن طی 20 - 30 سال آینده توی آسیا یکی از قدرتها باشن ، الان اون 20 سال گذشته و آسیا هرچی زور بزنه به ژاپن دیگه نمیرسه!
این است قدرت تخیل!!!ki::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ببین تازه یادت اومده پست بدی اون بحث منتفی شد اصلا دیگه دربارش حرف نزنیمالان داریم درباره ی بازی های قدیمی و کنسول ها بحث میکنیم فکر نکنم نیاز به گفتن باشه اگه ضروریه باید تو پروفایلم باید میگفتی فهمیدی؟
چه شرایطی شده توی این انجمن! همه احساس میکنن باید به آدم بگن چیو چیکار کنه! ببین من مثل تو نان استاپ خونه نیستم! صبح سرکارم تا شب! برمیگردم وقتی میام نت ، پست ها رو میخونم و اونایی که برام جالب باشه نقل قول میکنم! فکر نکنم نظرات من اذیت کنه کسیو! تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمیبره؟ همین حرفتو به جای پست دادن پروفی میگفتی! باز من که چهارتا نظر داشتم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezazandi32 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پ.ن: قصد جر و بحث ندارم ، فقط خواستم بدونی
ایول دمت گرم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ikiusan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدایی چهارتا ریختن تو کمپ نه بحثاشون به کار میخوره نه افکاراتشون.
در ضمن کسی به کسی نگفته کمپ مال توئه که ازین جمله محمد یکی اینو برداشت کرده.کمپ مال اعضای دربی ما میگیم اینقدر گند زدین بهش که مهدیم دیگه اینجا نمیاد.
آقا مگه نمیگین کمپ مال همست خوب شما ها سال تا سال سر به اینجا نمیزنین تازه این بحث بازی که شروع شده!
فکر کن دو تا آدم نه تو فضای مجازی دارن حرف میزنن گرم صحبتن:
گلزار واقعا کم بازی میکنه اون انقدر فلانه که..............
بعدم من کسی نیستم رحیم بحث رو شروع کرد که از نظر من هم بحثی که شروع کرده خوبه!
من کسی نیستم باز تکرار میکنم!
ای بابا مثل اینکه خوبی به اینا نیومده هر موقع میومدی میدید هز نفر یه اسپم داده دو کلمهنقل قول:
بعد اعتراض میشد چرا هیچکی یه بحث خوب باز نمیکنه چرا این قدر کمپ بی رونق شده و هزار تا از این چیزا
به نظر من کلا بی خیال کمپ بریم همون انجمن تیم خودمون نظر بدیم واسه تیم از همه چی بهتره
بابا شما چرا اینقدر مسئله رو کش میدید
کجا کمپ بیرونق شده شما کمپ های سایت های دیگه نرفتید که اینو میگید سال 1 صفحه میره جلو
رحیم هم میخواست بحث رو گرم کنه چه ایرادی مگه داره
ول کنیید بابا دنیا 3 روزه heee::
قبلا چون اسپم سیتی با کمپ قاطی بود همه فکر میکردن چیه وگنه جز چند تا عکس چیزی نبود
الان این کمپ از نظر من خیلی بهتر از جلد 1 و 2 هستش
بیخیال بابا جام جهانی رو بچسبید dallliii
درضمن دموی فیفا هم چند دقیقه دیگه میاد :ahaaaaaa:
نقل قول:
من پارسال قیمت کردم 600 تومن صبر کردم ارزون شه شد 1 تومن ! :chi migi:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره موافقم اونجوری که قاطی بود خیلی بد بود اخبار ، بحث و ...
همه ی چی قاطی بود .
حالا دموی فیفا کی میاد ؟ entezar::
همه شو بیخیال دو تا سایت میدم دهنتون باز بمونه
این یه سایت که برای این که ازش استفاده کنید موس رو روی صفحه ببرید با کلیک چپ هم رنگ عوض میکنه حالا برید ببینید چیه:hehee:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینم یکی دیگس اگه جرئت دارین موس رو ببرین برسونید به بینیه این باباهه:hehee: اخه نمیشه شما میتونید؟ خیلی سایت جالب و کم حجمیه مثل مگس کیشتون میکنه[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] :mage mishe:::ajibeee: /COLOR][/B]
نقل قول:
ممنون
خیلی جالب بود مخصوصا اون مگسه ! :jeddiiiii::jeddiiiii::jeddiiiii:
وای دادا چه جالب بود خیلی خوشم اومد بعدم کمپ الان خیلی هم خوبه وقتی پست نمیتونی بدی میگی وضع کمپ خرابه!
بد میگم؟ *ممنونم
با تشکر
این بحثا رو وللش ...
میگم چرا تو بیوگرافی بچه ها کارگردان مورد علاقه واسه همه مهران مدیری است ؟ یعنی واقعا هممون دوستش داریم ؟:chakerim:
عجب تفاهمی داریم با هم :love:
داداش ممد خو راس میگه دیگه بنده خا از صبح تا شب میره کار و شب یک لحظه میاد نت و واسه همین نمیتونه زود جواب بده :hehee:
بچه ها من میخوام مراسم افتتاحیه و اختتامیه رو به صورت h d بذارم باید کجا بذارم؟
یه نکته جالب چرا شما مشخصات کامپیوترتون رو نگفتید
برید کامپیوتر رو ریت کنید مثل من مشخصات رو بزارید
ریت باعث میشه کامپیوترتون بهتر کار کنه
رضا خان شما مشخصات سیستم رو گذاشتید ولی ریت نکردید گزینه ریت رو بزنید مشخصات رو تحویل میده
چون همه جز مهران کسه دیگه ایو نمیشناسن:hehee::khandeeeee bahal:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Abdollah 202 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مراسم افتتاحیه رو از هرلینک و هرجور کیفیتی بخوای من و بقیه گذاشتیم و تایپک قفل شده اختتامیه و افتتاحیه و اختتامیه پارالمپیک هم هرسه تاشو تو ارشیو دارم ولی حوصله ی تایپک زنی ندارم وگرنه به زودی میزارم تو هم اگه داری افتتاحیه سالم ها رو که نمیتونی بزاری ولی بقیه رو باید بری یه تایپک جدید بزنی (اگه تونستی چندروز صب کن وگرنه مشکلی نیست )نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sina acm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایشش کردم اینم تک لینکش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
درست شد به بقیه هم پیشنهاد میکنم کامپیوترشون رو ریت کنند ریت ارتباط بین CPU و RAM رو منظم میکنه
درضمن من کارگردان مورد علاقه رو مهران مدیری نزدم که کارگردان فیلم 24 و فرار از زندان رو زدم dallliii
وای ببین چه برنامه ریزی کرده بودم و hd میخواستم بذارمش نگو آقایان رفتن گذاشتن خاک بر سرم!
بچه ها الان داریم سر چی بحث میکنیم؟
سلام به برو بچ دربي:hehee:نقل قول:
امثال من و احمد و مهدي و... كه ميگي خيلي وقته پست ندادين ميدوني چرا پست نميديم؟
جواب من اينه: يه زماني اسمش بهارستان بود فكر كنم 3 تا بهارستان رو تموم كرديم بودن يه درگيري بدون يه دعوا و دلخوري
ولي الان چي؟ هر 3 صفحه اي كه كمپ ميره جلو يه درگيري و دعوا و دلخوري داخلشه هروقت ميام پست بدم ميبينم دونفر كل كل راه انداختن و دارن به علايق همديگه توهين ميكنن:ogh:
فكرش رو ميكنم ميگم ارزش نداره اين همش يه تايپيك بيشتر نيست بخوام فعاليت كنم ميرم جاي ديگه همه سايتا از اين تايپيكا دارن ولي ارزش نداره بيام اينجا فعاليت كنم دو ديقه بعدش با يكي درگير بشم و ....
ما از فضايي كه الان به كمپ حاكم شده فراري هستيم كاري به شما نداريم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شده مثل تیم پرسپولیس mas:- خب چیکار کنیم که درست شه ؟به نظرم گذشته ها گذشته گرچه منم با این جو حاکم بر کمپ مخالفم ولی چیکار کنیم؟ولی به قول تو یادش بخیر یادم میاد اولین روزای فعالیتم کمپ سوم بودیم اونجا فک کنم جز رسول و عبدل و مرتضی و دو سه نفر دیگه کسی نمیومد و همش بحثای جالب به همراه شوخیو بدون درگیری بود
واقعا حیف که اون روزا گذشت و دیگه برنمیگرده:gerye::gerye::gerye:om::om::om: ::gerye::gerye::gerye:
آره منم مهران مدیری رو نزدم گفتم داریوش مهرجویی زدم اونایی که زدن مهران مدیری برا قهوه تلخ بوده!مگه نه؟نقل قول: