-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2012/13
|
باشگاه چلسي براي امضاي قرارداد با وين روني، پيشنهادي 10 ميليون پوندي به علاوه خوان ماتا يا داويد لوييز را به سران منچستريونايتد ارائه کرده بود که از سوي اين تيم رد شد.
به گزارش فارس، آينده روني در منچستريونايتد پس از آنکه اين بازيکن درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم ارائه کرده بود با ترديدهاي زيادي روبهرو شده است.
ديويد مويس که به تازگي هدايت شياطين سرخ را عهده دار شده است اعلام کرد روني را به هيچ وجه به تيم ديگري واگذار نخواهد کرد. از سوي ديگر، ژوزه مورينيو بارها به تمجيد از روني پرداخته و اعلام کرده دوست دارد روني را به تيمش ببرد تا گزينههاي تهاجمي بيشتري در اختيار داشته باشد.
اينکه سران چلسي در پيشنهاد خود خوان ماتا و داويد لوييز را گنجاندهاند تا حدودي تعجب آور و عجيب است زيرا اين دو در طول فصل گذشته نمايش بسيار خوبي در اين تيم از خود ارائه کرده بودند. ماتا در 35 ديداري که به عنوان هافبک به ميدان رفت 12 گل زد و لوييز هم درخشش بسياري داشت و خيلي زود جاي خود را در دل هواداران باز کرد. |
-
پرسش و پاسخ از ریو فردیناند در توئیتر
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ریو فردیناند در پرسش و پاسخ از طریق حساب جدید باشگاه در توئیتر به پرسشهای طرفداران قرمزها در سرتاسر جهان پاسخ داد.
1 - توشار سینها: کارها در داخل تور چگونه پیش میرود؟
ریو فردیناند: تمرینات بسیار سخت اما لذت بخش است و در در پروازها دست انداختنهایی وجود دارد.
2 - هری لاینهن: وزن های آزاد یا ماشین؟ تردمیل و یا خروج از منزل؟
ریو فردیناند: وزن های آزد، اما من به طور عمده تمریناتی در خصوص وزن بدن انجام میدهم. خروج از منزل، من تردمیل را قبول ندارم.
3 - گرومپی گریگوری: شما چه کسی را به عنوان بهترین مدافع تیم جوانان در نظر دارید؟
ریو فردیناند: من دوست ندارم به صورت جداگانه در مورد بازیکنان جوان صحبت کنم اما به نظر میرسد مایکل کین چشم انداز عظیمی دارد.
4 - کایرون تیرنی: کدام یک از موفقیتهای ورزشی بریتانیا در این تابستان بهترین بود؟
ریو فردیناند: همه عالی هستند اما موفقیت اندی موری یک لحظه در زندگی یک نسل به وجود آورد.
5 - تام دانلوپ: در تمرین پینگ پوگ در تور کدام بازیکنان بهترین و بدترین هستند؟
ریو فردیناند: خودم و رابین وان پرسی بهترین هستیم، هرجند رابین هر روز تمرین میکند. ویلفرد زاها هم بدترین هست زیرا نمیتواند از چت برگردد!.
6- بن: کریستیانو رونالدو در دیدار بزرگداشت شما در برابر تیم سویا حضور خواهد داشت؟
ریو فردیناند: من در انتظار او هستیم و اگر طول بکشد که دیگر هیچ، من باید یک دینام جادویی داشته باشم!.
7 - جیسون جانستون: در تیم کسی هست که شوخی زننده کند؟ دوست دارید کدام یک از بازیکنان را دست بیندازید؟
ریو فردیناند: چنین بازیکنی که شوخی زننده کند وجود ندارد. من انسان فرصت طلبی هستیم، البته اگر کسی ضعیف و آسیب پذیر به نظر برسد.
8 - هیوندای لیگ: دشوارترین استرالیایی که با آن رو به رو شدید چه کسیست، مارک بوسنیج، هر کیول یا مارک ویدوکا؟
ریو فردیناند: مارک ویدوکا. او قوی و ماهر بود و میتوانست گلزنی کند. کسی میداند او در حال حاضر چه کار میکند؟.
9 - مایکل کریک ( هم تیمی واقعی ریو ):هی خورنده برتر در تیم، عشق grub، برای باربیکیو چه قدر هیجان زده؟ قول میدهم /که آب از دهانت سرازیر شده!
ریو فردیناند: آب دهان در خیال اوست. بنابراین مطمئن باشید شما و رابین وان پرسی مقدار مرا ترک میکنید، شما موش حریص هستید!.
10 - منچستر راوی: مهمترین چیز که به شما برای دستیابی به موفقیت کمک میکند چیست؟
ریو فردیناند: پدر و مادرم، برای اخلاق کاریم و برای همه چیزی که برایم به عنوان یک بازیکن قربانی کردند به خودی خود الهام بخش است.
11 - هروشیکش پانچوانگ: بازی بزرگداشت شما برایتان چه معنی دارد؟
ریو فردیناند: سالها بازی کردن برای باشگاه منچستر یونایتد یک افتخار است. تشکر از کارکنان، طرفداران و کسانی که به من کمک کردند.
-
رئیس تحت تأثیر رابین وان پرسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دیوید مویس در این هفته برای اولین بار با رابین وان پرسی ارتباط داشت و مثل اکثر مردم تحت تأثیر آنچه دید قرار گرفت.
دیوید مویس در طول کنفرانس مطبوعاتی خود در سیدنی در خصوص رابین وان پرسی که به تازگی به اردو تیمش در این شهر پیوسته اظهار داشت:" ما از داشتن رابین وان پرسی در اینجا لذت میبریم. او بخش گسترده و مهمی از تیم منچستر یونایتد در فصل گذشته بود و من امید به تأثیر او در فصل پیش رو دارم. من این هفته برای اولین بار او را دیدم و کنترل، تأثیر، آگاهی او در بازیهای ریز و جزئی عالیست. من واقعاً از حرفه ای گری بیش از حد او تحت تأثیر قرار گرفتم. او هرگز شکایت نکرد و سخت کار کرد. ما تلاش میکنیم پستی به او بدهیم که بتواند آنچه را در فصل گذشته به لحاظ گلزنی و تأثیر شگرف در تیم منچستر یونایتد انجام داد، انجام دهد. احتمالاً ما میخواهیم در دیدار روز شنبه در نیمه دوم تنها از رابین وان پرسی استفاده کنیم. او در این هفته بیش از حد تمرین کرده که از آمادگی بدنی او مطمئن باشیم".
علاوه بر این، دیوید مویس اخبار بیشتری از تیم برای دیدار دوستان در ورزشگاه ANZ داد.
وی در ادامه افزد:" فیل جونز از ابتدا بازی خواهد کرد. ما با تیم کاملی به تور نیامدیم و این بدان معناست که هرکسی که در این تور حضور دارد زمان خوبی برای بازی کردن به دست میارد که این طرح ماست. من میخوام بازیکنان 90 دقیقه بازی کنند که در دیدار اول این اتفاق افتاده و در بازی دوم نیز سعی میکنیم این رخ دهد".
سرمربی تیم منچستر یونایتد در ادامه در خصوص روند آماده سازی تیمش برای شروع لیگ برتر با وجود شکست در دیدار ابتدایی تور جاری، تصدیق کرد:" من میخواهم خودمان را از جایی ببینم که وارد تایلند شدیم. من فکر میکنم آمادگی بدنی ما در آن شرایط دشوار خوب بود، اما من میخواهم شاهد بهبود بازیمان باشم. فرصتهای ما باید به گل تبدیل شود، ما شانسهای گلزنی در مقابل حریف داشتیم و نیز من میخواهم این روند بهبود پیدا کند. ما به سوی دیدار با تیم سوانسی سیتی در جام کامیونیتی شیلد میروم. دیدار شنبه مهم است اما نه مهمترین چیز در تصویر کلی".
-
دیوید مویس امیدوار به اخباری در مورد فرانسسک فابرگاس
دیوید مویس تأیید کرد که تمیش در حال مذاکره برای امضای قرارداد به فرانسسک فابرگاس، هافبک تیم بارسلوناست.
دیوید مویس در طول یک کنفرانس مطبوعاتی در سیدنی اعلام کرد که قرمزها مشتاق به جذب هافبک سابق تیم آرسنال است و امیدوار به خبری در دو روز آینده است.
هنگامی که در طول این کنفرانس از دیوید مویس سؤال شد که آیا هرگونه تماس امیدوار کننده ای از سوی باشگاه دریافت کرده اید، وی در پاسخ گفت:" من نمیتوانم دقیقاً به شما بگویم. من در تماس با ادد وودوارد، مدیر اجرائی باشگاه هستم که در حال حاضر در حال رسیدگی به آن است".
سرمربی تیم منچستر یونایتد در ادامه افزود:" امیدوارم که در دو روز آینده یا پس از آن در خصوص این موضوع بیشتر بدانم. در حال حاضر در این بین در انگلستان یک شب عقبتر است، پس ممکن است اطلاعات در روز بعد کمی بیشتر باشد".
همچنین دیوید مویس در انتها تأکید کرد که ما سخت در حال تلاش کردن برای اضافه کردن برخی از بازیکنان به تیممان هستیم و امیدوارم که در آینده ای نه چندان دور برخی اخبار خوب وجود داشته باشد".
-
فرديناند:مويس نميگويد 3 سال به من وقت بدهيد.
مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد تاکيد کرد، بازيکنان و هواداران اين تيم به قهرماني عادت کردهاند.
منچستريونايتد فصل گذشته سيزدهمين عنوان قهرمانياش در ليگ برتر انگليس را با سرالکس فرگوسن به دست آورد تا اين مربي اسکاتلندي به 26 سال سرمربيگري خود در اين تيم پايان دهد. حالا مدافع پيشين تيم ملي انگليس بر اين باور است که شياطين سرخ ميتوانند زير نظر مويس به موفقيتهاي خود ادامه دهند.
به گزارش تسنيم،ريو فرديناند به روزنامه استراليايي «Sydney Morning Herald» گفت: به هرحال نميتوان از اين حقيقت گذشت که بازيکنان و هواداران منچستريونايتد انتظار پيروزي از اين تيم دارند. ما به قهرماني عادت کردهايم، پس بايد به هواداران خود بگوئيم که نگران نباشند و تنها بايد به سرمربي جديد کمي وقت بدهند.
وي افزود: ما ميخواهيم قهرمان شويم و مطمئنم که مويس هم چنين چيزي را ميخواهد. ديويد نميخواهد بيايد و بگويد که 3 سال وقت به من بدهيد. به نظرم مويس از عهده فشاري که روي اوست برخواهد آمد.
مويس اسکاتلندي پيش از اينکه هدايت سرخپوشان منچستر را به عهده بگيرد به مدت 11 سال سرمربي اورتون بود ولي در اين مدت نتوانست جام قهرماني را براي اين تيم به ارمغان بياورد، اين در حالي است که فرگوسن در طول مدتي که سرمربي منچستريونايتد بود 38 جام مختلف را به کلکسيون افتخارات اين باشگاه افزود.
-
استقبال مایکل کریک از نقش ارشد
مایکل کریک آماده پذیرفتن مسؤلیتهایی که به عهده یک بازیکن با تجربه باشگاه منچستر یونایتد خواهد بود.
مایکل کریک در فصل هشتم حضور خود در باشگاه منچستر یونایتد و با بیش از 300 بازی در این تیم و تجربه حضور در سه دیدار فینال لیگ قهرمانان باسگاههای اروپا. با بازنشستکی پل اسکولز، مایکل کریک ملی پوش حتی شکل مهمتری در قلب خط میانی خواهد داشت.
مایکل کریک در رابطه با این مهم تصدیق کرد:" هنگامی که شما مسن تر میشوید، مسؤلیتها مقداری تغییر میکند. این یک چیز تجربه ایست. در طولانی مدت شما بازی میکنید و بازیهای بیشتر، پس این چیزیست که با تجربه می آید. بازیکنان جوان گاهی برای یک مقدار راهنمایی و یا کمک برای مقابله با شرایط خاص به شما نگاه میکند و من خودم قطعاً در گذشته این را در مورد رایان گیگز، پل اسکولز و گری نویل انجام داده ام. این بخشی از استمرار و سنت ماست که سعی میکنیم در این باشگاه حفظ کنیم. در حال حاضر من یکی از آنها هستم که مسن ترم و این مرا اذیت نمیکند".
به دلیل انتصاب یک سرمربی جدید پس از 27 سال حضور موفقیت آمیز سر آلکس فرگوسن، رقابت بر سر قهرمانی فصل پیش رو لیگ برتر نزدیک به نظر میرسد اما مایکل کریک تصور میکند که این یک گذار ملایم و روان خواهد بود.
وی در ادامه تصریح ساخت:" به عنوان بازیکان، ما این تغییر را در آغوش میگیریم. مدیر کمی ایده هایمتفاوتی دارد. این طبیعیست و ما باید به سرعت خود را وقف دهیم. اما بازیکنان مدتها با هم بوده اند و نقاط ضعف و قوتمان را میدانیم. این تنها در مورد کار با یکدیگر است و عجالتاً هرکسی به آن پاسخی داده است.
مایکل کریک هچنین معتقد است که باید برای دیدن چالشهای رقیبان و دفاع از عنوان قهرمانی، خودشان بهترین باشند.
وی در بخش انتهای مصاحبه اش افزود:" با وجود تغییر سرمربی در تیم ما و تیمهای چلسی و منچسترسیتی، در اینجا کمی احساس متفاوتی وجود دارد اما همه آنها تیمهای قویی دارند. بهترین تیمها صدرنشین میشوند و امیدوارم این تیم ما باشیم. اما این دشوار است زیر احتمالاً پنج یا شش تیم باشند که تصور میشود برای قهرمانی شانس دارند و قطعاً دو یا سه تیم برتر در این بین وجود دارند پس ما باید اگر نه بهتر از همیشه اما خوب باشیم".
-
پاسخ : فرديناند:مويس نميگويد 3 سال به من وقت بدهيد.
پيروزي منچستر مقابل ستارگان ليگ استراليا
منچستريونايتد در دومين ديدار دوستانه در اردوي پيش فصل خود با حساب پنج بر يک به برتري دست يافت.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
منچستريونايتد که در اردوي پيش فصل خود در استراليا به سر ميبرد، در ديدار با منتخب ستارههاي اين ليگ به برتري پنج بر يک دست يافت.
به گزارش فارس، در اين ديدار يسه لينگارد 11 و 55، دني ولبک 34 و 70 و رابين فان پرسي 87 براي يونايتدها گلزني کردند. تنها گل تيم حريف را نيز بريشا در دقيقه 52 وارد دروازه شياطين سرخ کرد.
ترکيب منچستريونايتد در اين ديدار به شرح زير است:
آندرس ليندگارد، رافائل، ريو فرديناند (مايکل کين 45)، فيل جونز، پاتريس اورا (فابيو 76)، ويلفرد زاها، مايکل کريک (اندرسون 71)، تام کلورلي، يسه لينگارد، رايان گيگز (رابين فانپرسي 62)، دني ولبک (يانوزاج 71) |
-
پاسخ : فرديناند:مويس نميگويد 3 سال به من وقت بدهيد.
فرديناند:مويس نميگويد 3 سال به من وقت بدهيد
مدافع تيم فوتبال منچستريونايتد تاکيد کرد، بازيکنان و هواداران اين تيم به قهرماني عادت کردهاند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
منچستريونايتد فصل گذشته سيزدهمين عنوان قهرمانياش در ليگ برتر انگليس را با سرالکس فرگوسن به دست آورد تا اين مربي اسکاتلندي به 26 سال سرمربيگري خود در اين تيم پايان دهد. حالا مدافع پيشين تيم ملي انگليس بر اين باور است که شياطين سرخ ميتوانند زير نظر مويس به موفقيتهاي خود ادامه دهند.
به گزارش تسنيم،ريو فرديناند به روزنامه استراليايي «Sydney Morning Herald» گفت: به هرحال نميتوان از اين حقيقت گذشت که بازيکنان و هواداران منچستريونايتد انتظار پيروزي از اين تيم دارند. ما به قهرماني عادت کردهايم، پس بايد به هواداران خود بگوئيم که نگران نباشند و تنها بايد به سرمربي جديد کمي وقت بدهند.
وي افزود: ما ميخواهيم قهرمان شويم و مطمئنم که مويس هم چنين چيزي را ميخواهد. ديويد نميخواهد بيايد و بگويد که 3 سال وقت به من بدهيد. به نظرم مويس از عهده فشاري که روي اوست برخواهد آمد.
مويس اسکاتلندي پيش از اينکه هدايت سرخپوشان منچستر را به عهده بگيرد به مدت 11 سال سرمربي اورتون بود ولي در اين مدت نتوانست جام قهرماني را براي اين تيم به ارمغان بياورد، اين در حالي است که فرگوسن در طول مدتي که سرمربي منچستريونايتد بود 38 جام مختلف را به کلکسيون افتخارات اين باشگاه افزود. |
-
مويس: پيشرفت تيم فوق العاده است.
ديويد مويس، سرمربي منچستريونايتد، از پيشرفت تيمش در مدت يک هفته اخير تحت تاثير قرار گرفته است.
يونايتدها شب گذشته با ترکيبي جوان مقابل ستارگان ليگ استراليا قرار گرفتند و موفق شدند با نتيجه 5-1 اين تيم را شکست بدهند.
اين در حالي است که آنها هفته گذشته با نتيجه 1-0 مغلوب ستارگان ليگ تايلند شدند و به همين دليل از پيشرفت تيمش شگفت زده شده است.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" اين پيروزي، براي من بسيار ويژه بود؛ چون اولين پيروزي من به عنوان سرمربي منچستريونايتد بود.
نمايش خوبي داشتيم و شايد حتي مي توانستيم سه گل ديگر بزنيم. فکر مي کنم ما در اين ديدار کمي آماده تر بوديم و شايد دماي هوا، نسبت به ديدار مقابل تايلند، مناسب تر بود."
هرچند ليندگارد و ولبک ستاره هاي منچستريونايتد در ديدار ديشب بودند اما فن پرسي از اينکه اولين بازي اش زير نظر مويس را در اين ديدار انجام داد، ابراز خشنودي کرد.
" کمي ناآماده بودم. شروع کندي داشتم و چند توپ را از دست دادم. به همين خاطر خيلي راضي نبودم اما مشکلي نيست.
ما نياز داريم تا به آمادگي کامل برسيم و خودمان را کاملا براي رقابت ها آماده کنيم. البته دوست داشتيم به خاطر هواداران پيروز شويم اما در اين ديدار، مهم کسب آمادگي براي شروع فصل است."
-
|
اِد وودوارد که به عنوان مدير اجرايي منچستريونايتد مشغول به فعاليت است به همراه جوئل گليزر، يکي از سهامداران منچستريونايتد قصد دارند واژه «باشگاه فوتبال» را به آرم باشگاه اضافه کنند.
به گزارش فارس، اين واژه در سال 1998 از نماد باشگاه پاک شد که عصبانيت هواداران را برانگيخت.
وودوارد در اين زمينه گفت: من و جوئل، هيچ کداممان تغيير در نماد و آرم باشگاه را دوست نداريم. بايد به اين موضوع بيشتر فکر شود تا تصميم نهايي در اين زمينه گرفته شود. ما يک باشگاه فوتبال هستيم نه يک برند تجاري.
وي در ادامه افزود: در اين مورد با ساير اعضاي باشگاه حرف زدم. ما باشگاهي هستيم که 135 سال قدمت داريم. اين چيزي است که بايد به آن توجه ويژهاي شود. درآمدزايي بخشي از اين باشگاه است ولي فوتبال هم بايد در کنار آن وجود داشته باشد. ميخواهيم در اين زمينه توازن ايجاد کنيم. |
-
پاسخ : مويس: پيشرفت تيم فوق العاده است.
|
منچستريونايتد هنوز از خريد فابرگاس دست نکشيده است. هافبک بارسلونا يکي از مهمترين اهداف تيم ليگ برتري براي خريد در بازار نقل و انتقالات است و باشگاه خودش را به شدت براي جذب وي آماده کرده است. بر اساس گزارش اسکاي اسپورت يونايتد پيشنهاد قبلياش را از 30 ميليون يورو به 35 ميليون يورو افزايش داد.
به گزارش فارس، ديويد مويس چند روز پيش اعلام کرد که اولويت يونايتد تقويت خط مياني تيم است. اوايل تابستان تياگو يکي از خريدهاي احتمالي باشگاه بود که پسر مازينيو تصميم گرفت به بايرنمونيخ ملحق شود. يونايتد پيشنهاد اوليهاي به فابرگاس ارائه داد و به نظر ميرسد که اکنون مبلغ را بالا برده است.
تيتو ويلانووا هفته گذشته در نشستي خبري اعلام کرد که فابرگاس در بارسلونا خواهد ماند. |
-
پاسخ : مويس: پيشرفت تيم فوق العاده است.
مويس :
منچستريونايتد روش هجومي خود را دنبال ميکند
سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد پس از پيروزي پرگل ديروز تيمش برابر منتخب ستارگان ليگ استراليا از عملکرد هجومي تيمش ابراز رضايت کرد.
|
|
ديويد مويس گفت :« شب خوبي بود و خوشحالم که اولين بردم را با يونايتد کسب کردم.تيم ما مي توانست گل هاي زيادتري به ثمر برساند و احساس مي کنم تيم کمي آماده تر و هماهنگ تر شده است.»
مويس اعلام کرد وين روني به علت آسيب ديدگي زردپي زانو در ادامه تور حضور ندارد.وي افزود :« گلزني دوباره فان پرسي مرا خوشحال کرد ولي فکر مي کنم ولبک در اين ديدار نشان داد که مي تواند تاثير زيادي در بازي يونايتد داشته باشد.» |
-
این روزها کش و قوس های وین رونی و دیوید مویس، سرمربی تازه وارد منچستریونایتد، مهمترین خبر فوتبالی منچستر است. در حالی که وین رونی مایل به ترک منچستریونایتد است و اواخر فصل قبل، الکس فرگوسن هم توصیه کرده بود باشگاه رونی را بفروشد، معلوم نیست مویس چرا می خواهد رونی را به اجبار در اولدترافورد حفظ کند.
مخالفت دیوید مویس با فروش وین رونی، در حالی ست که او صریحاً گفته است فان پرسی مهاجم اول تیمش است و نقشی که برای وین رونی در نظر دارد، حضور او در زمین است در صورت آسیب دیدگی فان پرسی!
وقتی مویس می گوید " در کل تصور من از فصل آينده روني اين است که اگر رابين فان پرسي آسيب ديد، به او احتياج خواهيم داشت"، عجیب نیست که وین رونی عطای بودن در منچستر را به لقایش ببخشد و در پی رفتن به تیم دیگری باشد.
مویس همچنین گفته است " ميخواهم به دني ولبک و خاوير هرناندز هم اجازه درخشش بدهم." پرواضح است که رونی امسال شانس چندانی برای درخشش در خط حمله منچستر ندارد.
شانس کم رونی برای درخشش در لیگ برتر، در حالی حادث شده است که در پایان فصل جاری فوتبال اروپا، جام جهانی 2014 آغاز می شود. نمکتنشینی در من یونایتد موقعیت رونی در تیم ملی را به خطر می اندازد. حتی اگر چنین هم نشود، نیمکتنشینی رونی، او را از آمادگی لازم برای درخشش در جام جهانی دور می کند.
وین رونی هماکنون 29 ساله است. جام جهانی 2014 اگر آخرین جام جهانی او هم نباشد، قطعاً آخرین جام جهانی دوران شباب اوست. رونی در جام جهانی 2018، سی و سه ساله خواهد بود. فورواردی چون او، که ویژگیاش سرعت بالا و بازی قدرتی است، قطعاً در 33 سالگی، کارایی امروزش را نخواهد داشت.
رونی جامهای 2010 و 2006 را از دست داده است. او احتمالاً به جام جهانی 2014 به عنوان آخرین شانساس برای فتح مهمترین جام دنیای فوتبال نگاه می کند. پس بدیهی ست که بخواهد در این فصل ماقبل جام جهانی، در تیمی و در شرایطی بازی کند که حضورش و نیز آمادگیاش در جام 2014 تضمین شود.
-
خوشحالی جسی لینگارد پس از گلزنی
مصاحبه با جسی لینگارد پس از دیدار با تیم A-League All Stars.
جسی لینگارد، مهاجم جوان باشگاه پس از بازی با تیم A-League All Stars درمصاحبه ای اختصاصی به پرسشهای گزارشگر شبکه MUTV، پاسخ داد.
1 - جسی برای شما چه شبی بود؟
" بله شب بزرگی بود، با به ثمر رساندن دو گل. بازی در مقابل این همه طرفدار، طرفداران عالی هستند و تیم بسیار خوب بازی کرد".
2 - چه چیزی از این دو گل به یاد می آورید؟
" یک چیزی که به یاد می آورم، در گل اول بود که دانیل ولبک به من اجازه داد با دروازه بان تیم حریف تک به تک شوم و سر گل دوم همکاری پاتریس اورا و دور شدن مدافعان توسط همکاری او...و شوت من و گل. این دومین تور من است و من میخواستم گلزنی کنم و این کار را امشب انجام دادم".
3 - به چه چیزی در این تور علاقه دارید، مشق کردن ( تمرین کردن )، و در حال حاضر بازی با تیم اول؟
" بله این خوب است و شما میخواهید دائما، با آنها باشید. شما میخواهید از آنچه آنها در تمرینات مشق میکنند و نحوه آماده سازی آنها برای مسابقات بهره مند شوید. جوانها در حال بزرگ شدن هستند و شوخی ها و خوش آمد گویی به جوانان در گروه نیز بسیار خوب است".
4 - به ثمررساندن دو گل راه خوبی برای تخت تأثیر قراردادن سرمربیست...
" من فکر میکنم در چند روز گذشته در تمرینات خوب کار کرده ام و به دست آوردن یک استارت در بازی امشب خوب بود. من از بابت گلزنی خوشحالم".
5 - آیا شما از دو گلی که دانیل ولبک به ثمر رساند خوشحالید؟
" بله، او در تمرینات گلزنی کرده بود و آن دو گل دردیدار امشب باعث میشود اعتماد به نفسش را به دست آورد".
-
فلچر در آستانه برگشت به مستطیل سبز
درن فلچر هافبک 29 ساله ارتش سرخ در صحبتهایی امیدوار کننده در مورد آینده اش میگوید:
امیدوارم بازگشتم به دنیای فوتبال خیلی با آغاز فصل جدید فاصله نداشته باشد. من پنج سال هست این مشکل را داشته ام و سه سال اخیر در کنترلش به مشکل برخوردم.
این مشکل تأثیر بزرگی در زندگی من گذاشته بود. داروها اثر نمیکردند ولی اگر من می خواستم آینده خوبی در زندگیم داشته باشم، نه فقط در فوتبال بلکه در زندگی شخصی، عمل جراحی تنها راه حل بود .
همه چیز خوب پیش میرود. من هنوز تحت نظر تیم پزشکی هستم و جراحم مراقب من میباشد. همه چیز تا کنون مطابق برنامه پیش رفته و آنچنان هم از هدفم دور نیستم.
من تمرینات و نرمشهایم را شخصی انجام میدهم. هنوز مجوز حضور در تمرینات فوتبال را کسب نکرده ام ولی شخصی میدوم و فعالیتهای فیزیکی را انجام میدهم و خیلی احساس خوبی دارم .
بی شک بازگشت درن فلچر به میادین برای عاشقان منچستر یونایتد بسیار ارزشمند و خوشایند است.
-
فلچر غايب بزرگ منچستر در ليگ برتر
با ادامه درمان درن فلچر، اين هافبک اسکاتلندي بازيهاي ابتداي فصل منچستريونايتد را در ليگ برتر از دست داد.
|
|
دارن فلچر در طول فصل گذشته با بيماري روده دست و پنجه نرم کرد و خيلي از بازيهاي منچستريونايتد را از دست داد. هر چند اين هافبک اسکاتلندي مدتهاست به تمرينات تيمش برگشته اما به دليل ادامه درمان خود نميتواند شياطين سرخ را در بازيهاي ابتدايياش در ليگ برتر همراهي کند.
دارن فلچر در گفتوگو با سايت بيبيسي درباره بازگشتش به فوتبال پس از ماهها غيبت عنوان کرد: خوشبختانه به زودي به فوتبال برميگردم. فقط چند بازي ابتداي فصل را از دست خواهم داد. پنج سال است که از بيماري روده رنج ميبرم اما در سه سال گذشته با مداوا و درمان آن را کنترل کردم تا اين که فهميدم نياز به عمل جراحي دارم. خوشبختانه عمل من به خوبي پيش رفت و توانستم سلامت خود را به دست آورم.
فلچر درباره حضور در تمرينهاي منچستريونايتد گفت: فعلا به صورت انفرادي تمرين ميکنم و هنوز نتوانستهام به تمرين گروهي بپردازم. ابتداي فصل آينده را از دست خواهم داد اما اميدوارم بتوانم به ترکيب اصلي منچستريونايتد برسم.
دارن فلچر تاکنون بيش از 300 بازي براي منچستريونايتد انجام داده و موفق به کسب پنج عنوان قهرماني در ليگ برتر و يک عنوان در ليگ قهرمانان اروپا شده است. |
-
توافق اوليه منچستريونايتد و چلسي بر سر روني
رسانههاي انگليسي مدعي شدند منچستريونايتد پيشنهاد مالي چلسي براي به خدمت گرفتن وين روني را قبول کرده است.
|
|
چلسي پس از ناکامي در به خدمت گرفتن ادينسون کاواني اکنون اميدوار است بتواند وين روني را به خدمت بگيرد.
به گزارش رسانههاي انگليسي، چلسي در آخرين پيشنهاد براي به خدمت گرفتن وين روني، 30 ميليون پوند را به باشگاه منچستريونايتد پيشنهاد داده و به نظر ميرسد اين پيشنهاد مورد توجه سران يونايتد قرار گرفته است.
پيش از اين همسر وين روني گفته بود، دوست دارد دوري از خانه را به جان بخرد و همراه همسرش راهي لندن شود. |
-
|
باشگاه منچستريونايتد به شدت به دنبال امضاي قرارداد با هافبک ملي پوش و اسپانيايي بارسلونا است.
به گزارش فارس، آنها پيش از اين پيشنهادي را براي سسک فابرگاس ارائه کرده بودند که از سوي سران تيم کاتالاني رد شد. ديويد مويس که هدايت شياطين سرخ را به عهده دارد، به همراه تيمش اکنون در اردوي پيش فصل ژاپن به سر ميبرد. او امروز تاييد کرده که دومين پيشنهاد يونايتدها به مبلغ 30 ميليون پوند براي امضاي قرارداد با فابرگاس به دفتر بارسلونا فرستاده شده است.
اد وودوارد که مدير اجرايي منچستريونايتد است اکنون در انگليس به سر ميبرد تا بتواند پيگير کارهاي اين انتقال باشد. مويس هم در کنفرانس خبري در يوکوهاما تاييد کرد که يونايتد پيشنهاد دوم خود را ارائه کرده ولي از گفتن جزييات خودداري کرد. |
-
|
ديويد مويس انتظار دارد وين روني با پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي به ديدار دو هفته ديگر اين تيم مقابل AIK سوئد برسد.
به گزارش فارس، آينده روني از زماني که درخواست خروج از منچستريونايتد را به سران اين تيم اعلام کرد با ترديدهايي روبهرو بوده ولي پيشنهاد چلسي نيز براي خريد او رد شده است.
او در حالي که يونايتدها در اردوي پيش فصل خود در آسياي شرقي حضور دارند، به انگليس برگشته تا به درمان آسيب ديدگياش بپردازد.
مويس در مورد روني گفت: انتظار داريم که او در ديدار دو هفته ديگر مقابل تيم سوئدي حضور داشته باشد. رباط پاي او آسيب ديده و تا جايي که ميدانم تمرينهاي ابتدايي را آغاز کرده و با فيزيوتراپها کار ميکند. او همواره خيلي زود آسيب ديدگيهايش را پشت سر ميگذارد. اميدوار هستيم اين بار نيز چنين اتفاقي رخ دهد.
پيش از اين تصور ميشد روني يک ماه ديگر نيز از ميادين دور خواهد بود.
با وجود اينکه شنيده ميشود چلسي خود را براي ارائه دومين پيشنهاد خود براي جذب روني آماده ميکند، مويس بار ديگر تاکيد کرد مهاجم تيمش را نميفروشد. |
-
-
در شرایطی که منچستریونایتد پس از شکست در خرید تیاگو تمرکز خود را به روی سسک فابرگاس قرارداده است، نشریات انگلیس و اروپا از گزینه های جدید شیاطین سرخ در صورت عدم موفقیت در خرید فابرگاس، خبر می دهند. از گزینه هایی که از مدتها قبل مطرح بودند، می توان به فلائینی و کابای اشاره کرد.-وضعیت فلائینی بدون شک تا حداکثر شش روز آینده مشخص می شود. چون بر اساس بندهای قرارداد او و اورتون، تیم ها تنها تا انتهای ماه میلادی فعلی، یعنی تنها شش روز دیگر فرصت دارند تا با پرداخت مبلغ بازخرید فلائینی، یعنی ۲۲ میلیون پوند، این بازیکن را به خدمت بگیرند. بدیهی است که اگر تیمی خواهان به خدمت گرفت او باشد باید قبل از این تاریخ اقدام به خرید او کند زیرا پس از آن اورتون با مبلغ بسیار بالاتری حاضر به فروش او خواهد شد. امروز در خبرها آماده بود که مارتینز سرمربی جدید اورتون اعلام کرده بود تا کنون هیچ پیشنهادی برای فلائینی و لیتون بینز ارائه نشده است.
بر اساس مصاحبه آلن پاردو با سان، منچستریونایتد هنوز پیشنهادی برای کابای ۲۰ میلیون پوندی نیز ارائه نکرده است. او با وجود رد تمایل تیمش به فروش کابای اعلام کرد هر بازیکنی قیمتی دارد. به نظر می رسد نیوکاسل در صورت دریافت پیشنهاد مورد نظرش، مشکلی با جدایی کابای نداشته باشد.-اما آخرین گزینه مطرح شده ایلکای گوندوغان است. به گزارش مترو، که مدعی است سه پیشنهاد منچستریونایتد برای فابرگاس رد شده است، شیاطین سرخ قصد دارند تلاش خود را بروی خرید ایلکای گوندوغان ۲۲ ساله متمرکز کنند. شیاطین سرخ اطمینان دارند که با پرداخت ۲۰ میلیون پوند می توانند هافبک تیم دورتمند را به خدمت بگیرند. دورتمند که به تازگی میختاریان را جایگزین ماریو گوتزه کرده است، ظاهرا آمادگی از دست دادن یک ستاره دیگر را ندارد. اما گوندوغان که دو سال دیگر با دورتمند قرارداد دارد هنوز با تیمش برای تمدید قرارداد جدید به توافق نرسیده است و این مسئله امیدواری منچستریونایتد را برای خرید او بیشتر کرده است.
-
مویس: هیچ مشکلی با مورینیو ندارم
گفته می شود بحث انتقال رونی آغاز جنگ لفظی این دو مربی بوده اما مویس تاکید کرد که هیچ مشکلی بین او و سرمربی آبی ها وجود ندارد
دیوید مویس، سرمربی منچستریونایتد، شایعه اختلافش با ژوزه مورینیو، سرمربی چلسی، را رد کرد.
هر دو باشگاه برای تور پیش فصل به تایلند سفر کرده بودند و در همین زمان بود که مورینیو آشکارا از علاقه اش برای به خدمت گرفتن وین رونی صحبت کرد.
گفته می شود همین مسئله آغاز جنگ لفظی این دو مربی بوده اما مویس تاکید کرد که هیچ مشکلی بین او و سرمربی آبی ها وجود ندارد و حتی این مربی پرتغالی را مورد ستایش قرار داد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مورینیو مربی فوق العاده است. او در لیگ برتر واقعا خوب کار کرده است. او هم مانند من دوره های مربیگری اش را در اسکاتلند سپری کرده است. هرچند نمی توانم بگویم که او را خیلی خوب می شناسم اما به هر حال از او شناخت دارم.
به یاد دارم وقتی او در سال 2007 از چلسی جدا شد، من نامه ای برای او نوشتم. پس می بینید که چیزهایی که مردم در مورد دشمنی ما می گویند، درست نیست.
البته ما با یکدیگر رقابت می کنیم و وقتی تیم های مان مقابل هم قرار می گیرند، برای پیروزی تمام تلاش مان را خواهیم کرد اما من او را به خاطر دستاوردهایی که در مربیگری داشته، تحسین می کنم."
-
بابی چارلتون درباره جدایی احتمالی وین رونی از منچستریونایتد گفت: ما احمق نيستيم که در مورد او تصميم عجولانه اي بگيريم. من اصلا علاقه اي به از دست بازيکن خوب مان ندارم و او هم واقعا بازيکن خوبي است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] بابي چارلتون، اسطوره باشگاه منچستريونايتد، معتقد است که وين روني در اين باشگاه خواهد ماند و تاکيد کرد که اين باشگاه قصد ندارد تصميم عجولانه اي در مورد آينده اين مهاجم ملي پوش انگليسي بگيرد.
به گزارش گل، او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وين روني بازيکن منچستريونايتد است و فکر مي کنم او همچنان بازيکن منچستريونايتد خواهد ماند.
ما احمق نيستيم که در مورد او تصميم عجولانه اي بگيريم. من اصلا علاقه اي به از دست بازيکن خوب مان ندارم و او هم واقعا بازيکن خوبي است.
من اميدوارم بودم که او روزي بتوانم به اندازه من براي منچستريونايتد گلزني کند و واقعا فوق العاده خواهد بود اگر اين اتفاق در باشگاه ما رخ بدهد. هنوز هم اين اميدواري را دارم."
فرگوسن در آخرين روزهاي حضورش روي نيمکت شياطين سرخ اعلام کرد که روني قصد دارد اين باشگاه را ترک کند و حتي ملاقات با مويس هم نتوانسته اين مهاجم جدايي طلب را به ماندن در اولدترافورد متقاعد کند.
در اين شرايط باشگاه هاي چلسي و آرسنال براي خريد اين مهاجم گلزن اعلام تمايل کرده اند و حتي آبي هاي لندن دو پيشنهاد نيز براي خريد او ارائه دادند اما مديران باشگاه منچستريونايتد همچنان بر حفظ اين بازيکن پافشاري مي کنند.
-
پاسخ نهایی فابرگاس به پیشنهاد منچستر
قانون آنلاین-دیوید مویس سرمربی من یونایتد در تلاش برای جذب فابرگاس ناکام ماند.
هافبک اسپانیایی بارسلونا به دوستانش گفته که میخواهد در بارسا بماند و برای کسب جایگاه در این تیم بجنگد.
منچستر یونایتد دو درخواست برای خرید این بازیکن داده بود که هر دو رد شدند. این باشگاه قصد داشت با رقم 35 میلیون پوند رکورد رقمهای پرداختی خود را برای فابرگاس بشکند.
این بازیکن 26 ساله در صدر لیست تابستانی تیم دیوید مویس قرار داشت اما یک منبع نزدیک به بارسا گفته است: «فابرگاس از پیشنهاد منچستر یونایتد خیلی خوشحال بود و میدانست که آنها چه فرصت بزرگی را نصیبش میکنند.
اما تنها دو سال است که او آرسنال را ترک کرده است و نمیخواهد به همین زودی بارسلونا را هم ترک کند.
کار سختی است که بخواهی با ژاوی و اینیستا رقابت کنی و در حضور آنها موفق باشی اما او حق خودش را برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی تیم دنبال میکند و میخواهد که بازیهای بیشتری به او برسد.»
-
ر شرایطی که سایر تیم های حاضر در لیگ برتر مدتهاست کار خود را در فصل نقل و انتقالات آغاز کرده اند، منچستریونایتد هنوز دستاوردی جدی در خرید بازیکن نداشته است.با این حال دیوید مویس سرمربی جدید شیاطین سرخ، با قاطعیت از افزودن بازیکنان جدید به تیم سخن گفته است. مسئولان منچستر یونایتد در فصل نقل و انتقالات جاری به جز خرید وارلا تنها دو پیشنهاد رسمی برای خرید سسک فابرگاس ارائه کرده اند که توسط بارسلونا رد شده است. با این حال رسانه های انگلیسی از آمادگی یونایتد برای ارائه پیشنهاد سوم خبر داده بودند.
دیوید مویس دیروز در کنفرانس مطبوعاتی در هنگ کنگ گفت: من نمی توانم بگویم که آیا پیشنهاد دیگری ارائه خواهیم کرد یا خیر. مشخص است که ما شرایط را بررسی می کنیم و در مورد قدم بعد تصمیم می گیریم.مویس افزود: من هرگز نگفته ام که از خرید او اطمینان دارم، من فقط گفته ام ما پیشنهاداتی را ارائه کرده ایم. آنها پیشنهادات ما را رد کرده اند و ما پس از بررسی شرایط در مورد اقدامات بعدی تصمیم می گیریم.مویس گفت: ترکیبی که ما اکنون در اختیار داریم، بازیکنان خوبی را شامل می شود. ما نباید کیفیت موجود در بازیکنان فعلی را فراموش کنیم. اما بدون شک ما می خواهیم بازیکنان جدیدی را نیز به این ترکیب اضافه کنیم. من کاملا مطمئن هستم که این کار را قبل از تمام شدن مهلت نقل و انتقالات خواهیم کرد.منچستریونایتد در سالهای گذشته نیز بعضاً خرید های مهم خود را در روزهای پایانی نقل و انتقالات انجام داده است. همانگونه که خرید وین رونی از اورتون و فن پرسی از آرسنال در آخرین روزهای نقل و انتقالات صورت گرفت. اکنون حدود یک ماه دیگر از مهلت نقل و انتقالات تابستانی باقی مانده است.
-
ساعاتی پیش تیم فوتبال منچستر یونایتد در پنجمین بازی تور پیش فصل ۳۰۱۳ در هنگ کنک به مصاف تیم کیتچی رفت که موفق شد حریف خود را با وجود یک زمین بسیار بی کیفیت شکست دهد. در این دیدار ابتدا شیاطین سرخ در دقیقه ی ۱۶ با گل دنی ولبک پیش افتادند. ولبک توانست یر روی توپ برگشتی که اشلی یانگ ان را به تیرک کوبانده بود دروازه ی حریف را باز کند. ۶ دقیقه ی بعد نوبت به مدافع پیشتاخته ی شیاطین سرخ ، کریس اسمالینگ ، رسید که توانست با ضربه ی سر از روی سانتر دقیق کلورلی دروازه ی تیم کیتچی را برای بار دوم باز کند. هنوز چندی نگذشته بود که ویلفرد زاها با یک پاس استثنایی فابیو را در موقعیت گل قرار داد و این مدافع برزیلی موفق شد در دقیقه ی ۲۶ برای سومین بار دروازه ی حریف را باز کند. با اغاز نیمه ی دوم سرمربی شیاطین سرخ تصمیم به ایجاد تغییر در ترکیب تیم گرفت و با اوردن عدنان یانوزی ، جس لینگارد و الکساندر بوتنر به جای اشلی یانگ ،دنی ولبک و پاتریس اورا به جوانان تیم فرصت بازی داد. هر چند با این تعویض ها عملا در ترکیب یونایتد مهاجم هدفی وجود نداشت و از قدرت تهاجمی یونایتد کاسته شد ولی تنها ۴ دقیقه بعد از اغاز نیمه ی دوم عدنان یانوزی توانست روی پاس الکس بوتنر اولین گل خود برای تیم اصلی منچستر یونایتد و چهارمین گل بازی را به ثمر برساند. در دقیقه ی ۵۳ نوبت به تیم هنگ کنگی رسید تا با یک سوپر گل دروازه ی بن اموس را باز کنند و نتیجه را ۴-۱ کنند . در دقیقه ی ۶۸ تیم هنگ کنگی موفق شد گل دوم را نیز وارد دروازه ی منچستر یونایتد کند. اخرین گل بازی در دقیقه ی ۷۹ توسط جس لینگارد برای منچستر یونایتد به ثمر رسید. لینگارد با یک حرکت خوب توپ را تا پشت محوطه ی جریمه پیش برد و از بین ۳-۴ بازیکن تیم کیتچی توپ خود را وارد دروازه کرد و در نهایت نیز تیم منچستر یونایتد با نتیجه ی ۵-۲ موفق به کسب پیروزی شد.هر چند در این دیدار ویلفرد زاها موفق به گلزنی نشد ولی توانست بازی خوبی از خود ارائه دهد و چندین موقعیت گلزنی را برای خود و هم تیمی های خود به وجود اورد..گلهای بازی با دو کیفیت متفاوت بر روی کلیپ سنتر منچستر یونایتد قرار گرفته است و میتوانید برای دانلود انها از لینک زیر استفاده کنید.. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
دیوید مویس آماده برای واکنش از سوی هواداران کم صبر
پس از جانشینی سرالکس فرگوسن در ماه ژوئن دیوید مویس در حال قرار گرفتن در پست جدید خود است و در همین حال بعضی از طرفداران تیم در مورد فعال نبودن در بازار نقل و انتقالات از زمان آمدن این مربی سوال می کنند
اما مربی سابق اورتون احساس می کند نیاز به اندکی آینده نگری و خوش بینی هست تا او تاثیر خود را در باشگاه بگذارد .
اگر شما یک بازی رو ببرید مردم فکر میکنند شما خوب هستید و اگر یک بازی را ببازید مردم فکر میکنند شما بی ارزشید .
شما انتظار خواهید داشت که اندکی درک وجود داشته باشد و مردم بدانند که شما کجا می روید . شغل جدیدی که زمان می برد . همانطور که برای بقیه اینگونه خواهد بود .
مویس همچنین اصرار دارد که علی رغم ورود سرمایه های جدید به فوتبال یونایتد کماکان می تواند در بازار نقل و انتقالات رقابت کند . وی اضافه می کند که این چیزی نیست که منچستریونایتد از آن هراس داشته باشد .
"منچستریونایتد بسیار خوشحال خواهد بود از این که با همه باشگاه های دیگر رقابت کند "
ولی منچستر یونایتد همیشه رقابت می کند . به خاطر تاریخچه و نام باشگاه و موفقیت هایی که کسب کرده است . این ها برای هر بازیکنی کشش خوبی هستند .
-
مویز : بهترین بازی مان در تور تا به اینجا بود
فکر میکنم که حریف امروز خیلی خوب بازی کرد . ما به پرورش بازیکنان جوان شهره هستیم و فکر میکنم که الان چندین بازیکن جوان هیجان انگیز در اختیار داریم .
امروز اولین گل در دقایق پایانی در دوران من به ثمر رسید و فکر میکنم که واقعا شایسته اش هم بودیم . اگر بازی را باخته بودیم اصلا درست نبود چون واقعا خوب بازی کرده بودیم . احتمالا بهترین بازیمون تا به اینجای تور بود و من از بازیکن ها راضیم.
زاها تا به اینجای تور خیلی خوب کار کرده و ما ازش راضی هستیم . او به خوبی جا افتاده و دارد با همه اشنا میشود که همین به کمکش می اید . گلی که زاها زد خوب بود و حقش بود چون از وقتیکه وارد زمین شد تاثیر خوبی روی تیم گذاشت و تلاش زیادی کرد . بازی امروز به زاها کمک میکند . او به همه ما نشان داد که میتواند چه کارهایی بکند .
شینجی هنوز به تمرین بیشتری نیاز دارد . او دو هفته از بقیه عقبتر است چون در جام کنفدراسیون ها بود . اما گل خوبی زد و به ما این فرصت را داد که به بازی برگردیم و همینطور هم شد و موقعیت های خوبی داشتیم . ما از قبل برنامه ریزی کرده بودیم که بعد این بازی دوباره یک هفته به شینجی استراحت بدهیم برای همین وی در ژاپن میماند . ما سعی کردیم که به همه حداقل 4 هفته استراحت را بدهیم اما شینجی کمتر از اون استراحت کرد برای همین این تصمیم را گرفتیم . البته او در همین یک هفته خودش تمرین میکند .
-
نگاه ویلفرد زاها به زمان بازی در لیگ برتر
ولیفرد زاها امیدوار است در فصل جدید لیگ برتر بتواند برای تیم مچستر یونایتد اجراءهای هیجان انگیزی در زمان زیادی که به دست می آورد انجام دهد.
ویلفرد زاها که موفق شد اولین گل خود برای تیم منچستر یونایتد را در دیدار برابر تیم سابق شینجی کاگاوا، کرزو اوزاکا و نیز یکی از دو گل تیمش را در تساوی 2 - 2 به ثمر برساند، در مصاحبه با شبکه MUTV، در این باره اظهار داشت:" این احساس بزرگیست. این گل پس از دو دیدار به ثمر رسید و من خوشحالم که در نهایت موفق به ثمر رساندن گل شدم. این کاملاً درباره سرمربی بود که به من این شانس را داد تا خودم را اثبات کنم و بازی با امثال ریو فردیناند، رایان گیگز، رابین وان پرسی و دانیل ولبک. من از آن لذت بردم و این یک فرصت خوب برای دیدار همه و پیوند با تیم بود. آنها کاری کردند که من احساس کنم در خانه هستم. همه مرا تشویق و از من حمایت میکند، پس این باعث آرامش و خودنسردی میشود".
ملی پوش انگلیسی در خاتمه اذعان داشت:" اینجا هوا گرم بود و من هرلحظه تلاش میکردم تا به سمت نیمکت بروم و آب بنوشم اما بازی در چنین شرایطی یک تمرین خوب برای ما بود و زمانی که به انگلستان و باشگاه برگردیم، شرایط برای ما آسان تر است. این فوق العاده بود. تنها زمانی برای بازی کردن همه چیزیست که میخواهم و امیدوارم که در فصل جدید این برای من اتفاق بیفتد".
-
عدنان جانوزاج شادمان از پیشرفت
پس از درخشش و تأثیر گذاری در تور 2013 تیم منچستر یونایتد، عدنان جانوزاج مصمم به ادامه روند پیشرفت خود.
جوان بلژیکی در حال رشد، که تعدادی از اجراءهای چشمگیر برای تیم دیوید مویس انجام داده، بار دیگر در پیروزی 5 - 2 در برابر تیم کیچه اف سی ( Kitchee FC ) در هنگ کنگ، موفق شد گل چهارم تیمش را به ثمر برساند.
عدنان جانوزاج 18 ساله در مصاحبه با شبکه MUTV، در این ارتباط تصریح کرد:" احساس خوبی از به ثمر رساندن گل دارم، سانتر خوبی از سوی آلکساندر بوتنر بود و من در جای خوبی آن را به گل تبدیل کرم. من فکر میکنم همه ما خوب بودیم، ما توپ را نگه داشتیم و این چیزی بود که ایجاد تفاوت کرد و نیز اینکه ما در اوایل مسابقه موفق به ثمر رساندن گل شدیم. من برخی چیزهای خوب در طول این سفر انجام دادم و امیدوارم که به همین طریق پیش بروم و این چیزیست که من میخواهم انجام دهم. من میخواهم سخت کار کنم و برای حفظ آنچه میخواهم انجام دهم تلاش کنم".
کریس اسمالینگ که یکی دیگر از گلزنان در پیروزی روز دوشنبه بود، مطمئن است فوروارد جوان، عدنان جانوزاج، در کنار هم تیمی فارغ شده خود در آکادمی باشگاه منچستر یونایتد، جسی لیندگارد که او هم در این 5 گل سهمی داشت، میتوانند در استادیوم اولدترافورد پایه و کلاسی ایجاد کنند.
مدافع انگلیسی در این باره توضیح داد:" آنها شانس و فرصت خود را دریافت کرده اند. این خوب است که سرمربی به بازیکنان جوان فرصت میدهد و آنها واقعاً شانس خود را دریافت کرده اند. من فکر میکنم همه آنها مدعی حضور در تیم در شروع فصل جدید هستند و همه آنها در یک خروش و فریاد خوب هستند".
-
مویز : از این تور تجربه های زیادی کسب کردم
" فکر میکنم که بازیکنانمان در این زمین سخت خوب بازی کردند . فکر میکنم با بازیمان کاری کردیم که این زمین خوب بنظر برسد . از نمایش تیم راضیم و فکر میکنم که تماشاچی ها هم بازی هیجان انگیزی را تماشا کردند .
ما داریم سعی میکنیم که بازیکن ها را از نظر جسمانی برای اول فصل اماده کنیم و بازی امروز گام خوبی در این راه بود . حالا به منچستر برمیگردیم و یک هفته در کرینگتون تمرین میکنیم و بعد عازم سوئد برای بخش دوم تور میشویم .
من از این تور تجربه های زیادی کسب کردم و به چشم دیدم که این باشگاه چه اهمیتی برای هوادارانش در این قسمت از دنیا دارد ضمن اینکه بازیکنانم را بهتر شناختم و با شرایط بیشتر اشنا شدم . این موضوع برای بازیکن ها هم صادق است چون ان ها هم مدت طولانی با یک مربی کار کردن و این سه هفته موقعیت خوبی برای اشنا شدن بیشتر ان ها با من و افکارم بود .
زمان میبرد تا کاملا با هم اشنا شویم ولی من از این چند هفته لذت بردم . من از روشی که کار میکنند و به کارشان اهمیت میدهند میتونم ببینم که چرا ان ها قهرمان انگلیس هستند .
من خیلی از بازیکن ها را قبلا چون رقیبم بودن میشناختم و روی سبک بازیشان شناخت داشتم ولی این تور فرصتی بود که جوانانی همچون زاها ، عدنان و لینگارد را بهتر بشناسم . فکر میکنم که ان ها نمایش خوبی در مجموع این چند بازی داشتند و نقش بزرگی ایفا کردند . "
* امروز همچنین بازی دوستانه ای در انگلیس بین یونایتد و تیم Crewe Alexandra برگزار شد که ترکیب یونایتد را بعضی از بازیکنان زیر 20 و 18 سال تشکیل دادن و ویدیچ ، نانی و والنسیا هم که بدلیل مصدومیت و حضور در بازی های ملی در کرینگتون تمرین میکردند و به تور نرفته بودن در این بازی شرکت کردند .
-
نانی میخواهد بازی خود را زیر نظر مویس بهبود ببخشد
تصمیم سرالکس مبنی بر بازنشستگی در انتهای فصل گذشته اولین انتصاب مربی در باشگاه از سال 1986 را به دنبال داشت .
در حال حاضر باشگاه کماکان به دنبال به خدمت گرفتن بازیکن در فصل نقل و انتقالات است و دو پیشنهاد باشگاه برای خرید فابرگاس رد شده است .
نانی به همراه تیم باشگاه به تور آسیایی نرفته بود و به خاطر بازی های ملی و ریکاوری از جراحی بینی فرصت استراحت بیشتری کسب کرده بود .
این وینگر که گفته می شود قرار است به موناکو برود ، اولین نمایش پیش فصل خود را با به ثمر رساندن دو گل بازی دوشنبه شب در برابر تیم کروالکساندرا به پایان برد .
او میخواهد بداند که مویس چه ایده هایی را با خود به باشگاه می آورد و تصدیق می کند که رفتن سرالکس باعث ایجاد تغییراتی خواهد بود .
" قطعا اوضاع متفاوت خواهد بود چون شما میدانید که او چه اهمیتی برای این باشگاه داشته است "
تیم همان تیم قبلی است و ما امیدواریم مربی بتواند کاری کند که ما مثل قبل برنده باشیم
قطعا هرکسی باید دوباره خود را اثبات کند زیرا این مربی متفاوت با ایده های متفاوت است .
هرچند که او بازیکن ها را می شناسد زیرا در برابر آنها بازی کرده ، و در طی این سال ها در لیگ برتر شاهد نمایش آنها بوده است .
من فکر می کنم بعد از چند هفته و یا چند ماه در کنار بازیکنان او شخصیت همه آنها را خواهد شناخت .
-
روبرتو مارتینز رئیس اورتون ، به دنبال آماده کردن خود برای خرید بازیکنی جدید است ؛ او در نظر دارد پیشنهادی برای خرید اندرسون به سران منچستریونایتد ارائه کند.
اخبار اسپورت دایرکت نشان میدهد تافی ها علاقه مند به جذب اندرسون هستند. و هم اکنون مارتینز به دنبال ارائه پیشنهادی برای خرید اندرسون ۲۵ ساله است.به نظر میرسد اندرسون جز بازیکنانی مازاد بر نیاز دیوید مویز باشد ؛ این مرد اسکاتلندی ظاهرا مشکلی با فروش این بازیکن به باشگاه اورتون ندارد.منچستریونایتد در سال ۲۰۰۷ اندرسون را به مبلغ ۲۰ میلیون پوند خریداری کرد!!!اما او خود را با شرایط لیگ برتر آماده کرده است ؛ به نظر میرسد با انتقال وی به مبلغ ۱۲ میلیون پوند موافقت شود ، هر چند که باید دید پشنهاد مارتینز با ارزش های مویز مطابقت دارد یا خیر.
-
مدیر برنامه های “سافیر تایدر” هافبک الجزایری الاصل تیم ملی فرانسه و بولونیا اعلام کرد موکل خود از قرارداد فعلی خود راضی نیست ؛ همچنین از علاقه منچستریونایتد به این بازیکن خبر داد.
ین بازیکن ۲۱ ساله به باشگاه اینتر میلان لینک شده بود که مذاکره وی با هرگونه باشگاه از سری آ از طرف مدیر برنامه های او رد شد.همچنین اضافه کرد : از باشگاه یونایتد میخواهد تا با توجه به اینکه از بازیکنان خوب الجزایر است به صورت مستقیم با باشگاه بولونیا وارد مذاکره شوند.جرج آتانگانا گفت :” تایدر علاقه مند به جدایی از بولونیا ندارد ولی میخواهد تا حقوق وی با توجه به توانایی ها و قابلیت های وی افزایش پیدا کند.
او افزود:”تایر خوسحال است ، ما امیدواریم سران بولونیا با ما تماس بگیرند و درمورد آینده وی با ما صحبت کنند.”مدیر برنامه های وی درمورد علاقه باشگاه های دیگر افزود:”اینتر میلان؟ نه هیچ مذاکره ای نبوده ، ما فقط یک تماس از منچستر یونایتد داشتیم و به آنها گفتیم مستقیم با باشگاه وارد مذاکره شوند.” ” سافیر لباس تیمش را دوست دارد ؛ اما اگر میخواهید او را از رفتن به یونایتد منصرف کنید باید حقوق بهتری را به وی بدهید.”
-
پیتر اشمایکل به شدت تحت تاثیر عملکرد عالی جس لینگارد و مایکل کین قرار گرفته است.جس لینگارد از فرصتی که برای نشان دادن کیفیتش به او داده شده بود، نهایت استفاده را کرد و علاوه بر بازی های درخشان، موفق شد ۴ گل به ثمر برساند. کین هم در بازی آخر یونایتد مقابل کیتچی فیکس بازی کرد.اشمایکل در این باره می گوید: “مویس باید از داشتن چنین جوانانی واقعا خوشحال باشد. من تحت تاثیر لینگارد و گلزنی هایش قرار گرفته ام. او از فرصتش استفاده کرده و شاید امسال، سال او باشد. این خیلی جالب است و البته به تصمیم مویس بستگی دارد. مایکل کین هم یک فصل خیلی خوب با لسترسیتی داشته و خیلی موفق بوده است. او و جس یک هدف مشترک دارند و آن پیدا کردن جایی در ترکیب یونایتد است. مایکل واقعا بازیکن با استعدادی است و عدم حضور ویدیچ در تور پیش فصل به او فرصت داد خودش را نشان دهد. اما من فکر می کنم در استکهلم که مویس همه بازیکنانش را در اختیار دارد، گزینه های زیادی برای انتخاب خواهد داشت و باید سعی کند که بهترین ترکیب ممکن را انتخاب کند.”
-
بر طبق گزارشی که دیلی استار منتشر کرده است, منچستریونایتد مذاکرات جدی برای خرید دوباره کریستیانو رونالدو از رئال مادرید را آغاز کرده است. این بازیکن پرتغالی ۲۷ ساله, در سپتامبر ۲۰۰۹ با مبلغ ۸۰ میلیون پوند از منچستریونایتد به رئال مادرید منتقل شد.یونایتد و رئال مادرید در ۱۲ روز گذشته بر سر نهایی شدن این انتقال با ۸۰ میلیون پوند مذاکره کرده اند – و اطمینان قهرمان لیگ برتر از نهایی شدن این خرید بیشتر شده است.دیوید مویس دو هفته قبل زمانی که باشگاه متوجه شد رئال مادرید علاقه مند به جذب گرت بیل می باشد, تلاش خود برای گرفتن رونالدو را آغاز کرد.و برای اولین بار آنها متوجه شدند که رقیب اسپانیایی شان, آماده است تا با آنها به مذاکره بنشیند, پس از اینکه این بازیکن به آنها گفت که علاقه دارد به انگلیس بازگردد.مدیر اجرایی جدید یونایتد اد وودوارد با رئیس باشگاه مادریدی فلورنتینو پرز تماس داشته است تا بداند که آیا رونالدو هنوز موافقت کرده است تا قرارداد کنونی خود را تمدید کند, قراردادی که تنها دو سال از پایان یافتن آن باقی مانده است.استاراسپورت پی برده است که پرز به دنبال این است تا اطمینان حاصل کند که رونالدو متعهد خواهد شد تا قراردادی جدید امضا کند – و متعجب شده است از اینکه او در عوض تمدید قرارداد, تمایل دارد به منچستریونایتد بازگردد.این مسئله آنها را مجبور کرده است تا مذاکرات با یونایتد را آغاز کنند, با دانستن اینکه اگر او فصل دیگری در مادرید بماند, آنها تنها مبلغ کمی برای یکی از بهترین بازیکنان جهان دریافت خواهند کرد.به همین دلیل نیز آنها قصد دارند با شکست رکورد نقل و انتقالات مطمئن شوند تا بیل را از تاتنهام می توانند بخرند تا نگرانی هواداران درباره جدایی رونالدو را کاهش دهند.یونایتد خوشحال است که علاقه خود برای به خدمت گرفتن سسک فابرگاس از بارسا را علنی کرده است تا در سکوت کامل و بی سر و صدا در پشت پرده مذاکرات خود برای جذب رونالدو را در پیش بگیرد.در این بسته پیشنهادی بسیار پیچیده, استاراسپورت به این مسئله پی برده است که بخشی از حقوق این بازیکن را غول خودروسازی جنرال موتورز پرداخت خواهد کرد تا این ستاره پرتغالی را سفیر جهانی خود سازد.شورلت, که در مالکیت جنرال موتورز می باشد, در پایان فصل آینده اسپانسر اصلی باشگاه خواد شد و رونالدو را گزینه ایده الی برای تقویت وجهه جهانی خود می بیند, در شمال و جنوب قاره آمریکا, درطول سالی که جام جهانی برگزار خواهد شد.شرکت تولید پوشاک نایکی نیز یکی از شرکت هایی است که رونالدو سفیر ورزشی اصلی آن می باشداین پیشنهادی که به رئال ارائه شده است یکی از دلایلی است که وین رونی انتقال احتمالی خود به چلسی را به تعویق انداخته است.علی رغم ادعاهای رسمی مبنی بر اینکه آنها نمی خواهند این مهاجم انگلیسی ناراضی را بفروشند, یونایتد تمایل دارد که در صورت خرید رونالدو درباره فروش این بازیکن فکر کند.
-
ریو فردیناند به هم تیمی های جوان خود در منچستریونایتد هشدار داد که او قصد ندارد جایگاه خود در ترکیب ثابت تیم را ازدست بدهد.
بازی قدردانی برای این بازیکن ۳۴ ساله در برابر سویا, مدرکی است برای خدمات ۱۱ ساله این بازیکن از زمانی که از لیدز به یونایتد آمد.فیل جونز و کریس اسمالینگ در فصول اخیر در مواقعی برای یونایتد با ارزش بوده اند, در حالی که جانی اوانز اکنون به صورت متداوم بازی می کند و فردیناند به طور مرتب در حال کنترل مصدومیت کمر خود است.اما او در فصل گذشته ۳۴ بازی برای یونایتد به میدان رفت و قصد ندارد به هیچ شکلی زیر نظر دیوید مویس از جایگاه خود عقب بکشد.فردیناند گفت : چنین رویه ای در فصل گذشته نیز بود. تاریخچه ای بی نظیر در این زمینه وجود دارد و این بخشی از ماهیت باشگاه است که بازیکنان جوان به تیم اصلی راه می یابند و جایگاه خودشان را تثبیت می کنند و من کاملا با این مسئله موافقم, اما من می خواهم بیشتر بازی کنم.“من می خواهم برای منچستریونایتد بازی کنم و بازیکنان جوان باید برای قرار گرفتن در ترکیب اصلی مبارزه کنند, همانند رویه ای که من انجام دادم زمانی که جوان بودم.”“در حال حاضر نقش ها برعکس شده اند, اما واضح است که اگر شما می خواهد چیزی را ببرید باید برای قرار گرفتن در ترکیب رقابت کنید و این رویه به شکل درستی اینجا اعمال می شود – هرکسی که این پیراهن را بدست آورد, توسط همه مورد حمایت قرار می گیرد.”فردیناند تحت تاثیر علاقه دیوید مویس برای یاد گرفتن از بازیکنان باتجربه باشگاه, رایان گیگز و فیل نویل قرار گرفته است, که هر دو این ستارگان یونایتد بخشی از کادر مربیگری یونایتد هستند.او گفت : او به نظر بسیار آدم راحتی است. به نظر می رسد او دوست دارد تا بیشتر با باشگاه آشنا شود و می خواهد به تاریخچه باشگاه پی ببرد.“او با بازیکنان باتجربه درباره جنبه های مختلف باشگاه صحبت می کند و چه کارهایی ما انجام داده ایم و انجام خواهیم داد, قبل از اینکه او به اینجا بیاید, ما کجا بودیم – و اضافه کردن اعتقادات و ایده های شخصی خود به چیزهایی که ما در مقام تیمی قهرمان کسب کرده ایم, خط مشی خوبی برای کار کردن می باشد.
-
رئیس پیشین باشگاه رئال مادرید, رامون کالدرون تایید کرد که مذاکراتی بین منچستریونایتد و رئال مادرید صورت گرفته است تا کریستیانو رونالدو به الدترافورد برگردد.
و که عصر امروز با Sky Sports درباره وضعیت بیل و رونالدو مصاحبه می کرد, تایید کرد که مذاکراتی بین دو باشگاه در تلاش برای بازگرداندن رونالدو به الدترافورد در تابستان امسال صورت گرفته است.او گفت: به نظر می رسد منچستریونایتد تمایل دارد که او را برگرداند. من می دانم که مذاکراتی صورت گرفته, جایی که آنها علاقه خود را نشان داده اند.این گفتگو تنها مصاحبه کالدرون در چند روز گذشته با رسانه های بریتانیایی نمی باشد, دیروز او با TalkSport مصاحبه ای داشته که در آن مصاحبه, درباره وضعیت رونالدو صحبت هایی داشته است.
“چیزی که ما می دانیم این است که رونالدو با تمام نگرش و رفتاری که رئیس از خود نشان می دهد, خوشحال نیست. در آغاز فصل گذشته, او سعی کرد که با رئیس درباره تمدید قرارداد خود صحبت کند اما مذاکرات به خوبی پیش نرفت.”“اکنون من می دانم که او خواستار ۲۰ میلیون یورو (۱۷/۵ میلیون پوند) خالص در هر فصل می باشد. امری که به نظر می رسد برای رئال مادرید سخت باشد تا بپذیرد, زیرا در مجموع باشگاه باید حول و حوش ۴۰ میلیون پوند در سال به او بدهد و این شرایطی است که اکنون حکمفرما است.”گفته می شود رونالدو می خواهد زمانی در طول دوران حرفه ای بازیگری خود, به الدترافورد برگردد, رئال مادرید شاید قصد دارد تا پول خوبی در تابستان امسال دریافت کند به جای اینکه خرید ۸۰ میلیون پوندی خود را با قیمتی کم از دست بدهد زمانی که قرارداد این بازیکن با مادرید در تابستان ۲۰۱۵ به پایان خواهد رسید.بازگشت کریستیانو رونالدو به منچستریونایتد شاید آرزوی هواداران بسیاری باشد, با قضیه رفتن بیل به رئال و صحبت های شخصی که مقام بالایی داشته همانند کالدرون که می گوید رونالدو خوشحال نیست, شاید این رویا به حقیقت بپیوندد.
-
نانی متقاعد شده است که آینده منچستریونایتد روشن است, همزمان با اینکه باشگاه به روند پرورش استعدادهای جوان بی نظیر ادامه می دهد.
این بازیکن ۲۶ ساله درخشش بازیکنانی همچون عدنان یانوزای, ویلفرد زاها, جسی لینگارد و مایکل کین را در طول تور پیش فصل یونایتد از تلویزیون تماشا کرده است. نانی با کسب دوباره آمادگی جسمانی کامل خود به خانه خود در منچستر بازگشته است, او همچنین روز دوشنبه برای اولین بار در کنار استعدادهای آینده دار دیگر باشگاه برابر کرو آلکساندرا به میدان رفت.هنگامی که شبکه رسمی باشگاه از او درباره نظرش در رابطه با تور پیش فصل تیم سوال کرد, این وینگر آشکارا تحت تاثیر مشاهدات خود از عملکرد تیم در تور از طریق کانال رسمی باشگاه شده است.او چنبن پاسخ داد : من تعدادی بازی خوب از تیم دیدم و انگیزه خوب تیم, گل های بسیاری توسط بازیکنان مختلفی به ثمر رسید و بازیکنان جوان عملکرد بی نظیری در تور داشتند.“این اتفاق خوبی برای منچستریونایتد است – داشتن تمام این انتخاب ها از میان بازیکنان جوان, که فرصت پیدا کرده بودند و دیگران این شانس را داشتند تا ببیند آیا آنها می توانند در باشگاه بمانند یا برای آماده شدن در آینده به باشگاه دیگری قرض داده شوند.”همچنین از نانی درباره احساسش از اینکه در پیروزی تیم برابر کرو بازیکنی باتجربه در میان تعداد زیادی ستاره جوان بود, سوال شد. او گفت: برای من, بی نظیر بود, من زمانی چنین شرایطی داشتم و می دانم چه احساسی دارد. من سعی می کنم تا همیشه کمک کنم, تا هر اندازه که می توانم.“آنها بازیکنان خوبی هستند و در بازی با کرو به خوبی به ما کمک کردند. من احساس می کنم که آنها فوتبال خوبی بازی کردند و همچنین فکر می کنم در طول سالها آنها پیشرفت زیادی می کنند. من می توانم ببینم که آکادمی باشگاه بازیکنان بسیار خوب بسیاری دارد که پیشرفت می کنند و همچنین با شخصیت قوی که دارند, بنابرای آنها می توانند برای بازی کردن در لیگ برتر آماده باشند.”
-
دروازه بان سابق منچستریونایتد معتقد است, مهاجم بدخلق سوئدی, می تواند “اریک کانتونای جدید” باشد اگر به یونایتد ملحق شود..
یتر اشمایکل, دروازه بان سابق یونایتد گمان می کند که ستاره سوئدی, زلاتان ابراهیموویچ می تواند بازیکن عالی برای منچستریونایتد شود.اشمایکل معتقد است که همسایه اسکاندیناوی او زلاتان “متولد شده” تا برای یونایتد بازی کند – و می تواند اریک کانتونای جدید باشد.این مهاجم تیم پاریسن ژرمن هدف منچسترسیتی در پنجره نقل و انتقالات تابستانی می باشد, اما اشمایکل که ۸ سال دروازه بان یونایتد بوده است, می خواهد زلاتان به تیم قهرمان لیگ برتر بپیوندد.اشمایکل به روزنامه سوئدی Expressen گفت : شما باید از زلاتان بپرسید که چرا او هنوز در انگلستان بازی نکرده است, اما من دوست دارم که او را در منچستریونایتد ببینم.“من نمی دانم که او طرفدار چه تیمی است, اما او بازیکن منچستریونایتد متولد شده است, او مطمئنا بازیکن بی نظیری است.”“من فکر می کنم هواداران ما او را دوست خواهند داشت, اگر او هر زمانی به یونایتد بیاید, دوباره به باشگاه دیگری نمی رود.”“زیرا او به شکلی بازی می کند که ما دوست داریم, او باید زلاتان باشد.”اشمایکل افزود: ما باشگاه فوتبال بسیار بزرگی هستیم و ما بازیکنانی داشتیم که در طول تاریخ باشگاه, به روش های مختلفی رفتار کرده اند.“مربیان همیشه می توانند این موضوع را کنترل کنند و بهترین عملکرد را از آن بازیکن دریافت کنند.”
“مردم زیادی طلاتان را با اریک مقایسه می کنند. او قبل از اینکه به یونایتد بیاید, دوران سختی داشت.”“او ۱۱ باشگاه در فرانسه عوض کرده بود و حضور آزمایشی در شفیلد ونزدی و تروور فرانسیس نیز او را راضی نکرده بود و سپس او ۶ ماه در لیدز بود و هاوارد ویلکینسون از او راضی نبود.”“اما سپس به یونایتد آمد و تاریخ را به نام خود ساخت. او تقریبا, بهترین بازیکنی بود که ما تا به حال داشتیم.”“من فکر می کنم سبک بازی او کاملا به لیگ برتر می خورد و تا پایان دوران بازیگری خود مدت زیادی دارد, من امیدوارم ما او را اینجا ببینیم.”