پخش مستقیم بازی منچستر یونایتد-لیدز یونایتد
(امشب)سه شنبه 29 شهریور ساعت 23:15
از کانال SKY TURK در ماهواره های turksat , eutelsat W3
این کانال اعلام کرده بازی رو بصورت آزاد پخش میکنه
turksat: 12560 h 4250
eutelsat: 11678 h 30000
:daghighan:
نمایش نسخه قابل چاپ
پخش مستقیم بازی منچستر یونایتد-لیدز یونایتد
(امشب)سه شنبه 29 شهریور ساعت 23:15
از کانال SKY TURK در ماهواره های turksat , eutelsat W3
این کانال اعلام کرده بازی رو بصورت آزاد پخش میکنه
turksat: 12560 h 4250
eutelsat: 11678 h 30000
:daghighan:
واقعا من شگفت زده ام از تاریخ این باشگاه.فرگوسنی که با عشق و علاقه بیست و پنج ساله مربی تیمه.به قول خودمون پدربزرگ فوتباله
همین برای من الگویی شد تا منچستر یونایتد رو همیشه به عنوان تیم اول و اخرم بدونم و بهش افتخار کنم.هرکاری هم که از دستم بربیاد برای حمایتش انجام میدم.:evaa:
دوستان اگه کسی سرود رسمیه باشگاه رو نشنیده حتما بره دانلود کنه .خیلی قشنگه با عنوان :منچستر درخشان Glory Glory MAN UNITED
سلام خدمت منچستریهای گل:hooora2::hooora2:
بابا عید شده بیاین گرد و غبار اینجا رو از بین ببریمlay_;;lay_;;
خب امروز هم یه بازی حساسی بین منچستر و ساندرلند برگزار شد که شکر خدا منچستر با گل زنی رابین فن پرسی توانست 3 امتیاز رو بدست بیاره:hooora2::hooora2:
اما بازی:
منچستر کم کم داره به اخر فصل میرسه و از طرز بازی کردن تیمی منچستر میشه متوجه شد که داره با ترس بازی میکنه و خیلی نمایش ضعیفی انجام میده و به گفته فرگوسن چطور قهرمانی مهم نیست فقط قهرمانی مهمه
پس پیداست به دنبال امتیاز از دست ندادن است .
امروز منچستر بازی جالبی نکرد و فقط توانست 3 امتیاز رو بگیره ، اینم عیبی نداره ، اخر فصل باید فقط امتیاز جمع کنی.
به امید بیستمین قهرمانی
:hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooo ra2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2::hooora2:: hooora2::hooora2:
salam!
emshab manutd barabar man citi safaraii mikonad!
dar sa at 23/30 derby shahr manchester bargozar mishavad
خدا کونه که منچستر پونایتد قهرمان بشه ان قدر از منچستر سیتی بدم می یاید
سلام به بروبچ من یونایتدی ..
خوب من یه مدتی بود که اینجا نیومدم که حالا دوباره برگشتم ../در بازی دیشب من یونایتد در مقابل من سوتی که خیلی شانس داره البته این برد من سوتی فرق خاصی در جدول نداشت و در واقع من سوتی 12 امتیاز با من یونایتد اختلاف داره و قهرمانی من یونایتد قطعی البته هنوز چیزی معلوم نیست ولی از نظر من من یونایتد دیگه قهرمان هست ..
سلام
دیشب منچسترم که مقابل سوتی باخت...
منچستر خیلی موقعیت های زیادی داشت که میتونست گل کنه و این بازی رو ببریم حتی...ولی خب نشد...
نمیدونم چی شده که بازی های اخر یونایتد داره با باخت سپری میشه...همیشه باید اخر فصل اینطوری شه اخه؟!
حالا بازم خداروشکر که اختلافمون به اندازه ای هست که صدر جدول رو از دست ندیم...و بتونیم قهرمان لیگ باشیم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به امید موفقیت همیشه منچستر[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام منچستری های گل:hooora2:
خب دیروز یه بازی خوب از منچستر دیدیم ولی مثل همیشه وسط خوب کار نمیکرد ، فصل داره تموم میشه و یه بار هم نشد ببینیم وسطمون خوب بازی کنه ولی شکر خدا تونستیم 3 امتیاز رو بگیریم..........
خب فن پرسی هم دوباره پاش به گل زنی وا شد و خیلی برای طرفداران خوشحال کننده بود (دمش گرم)، شکر خدا به رکورد تورس نرسید.
یه خبر خیلی داره منو اذیت میکنه امیدوارم که شایعه باشه:
به گوش میرسه که نانی میخوان بفروشن من از این خبر خیلی عصبانی میشم
خدایا میشه یه سال با دلی راحت جام رو بگیریم
نمیدونم چرا وقتی اخر فصل میرسه تیم منچستر یادش می افته امتیاز از دست بده
اختلافمون با من سوتی به 10 رسید
دقیقا ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
هر فصل خدا همینطوره....دقیقا همین اخر فصل...فصل قبلی هم منچستر با اختلاف امتیاز صدر جدول بود ولی بعدش ....!!!
باید این بازی های اخری رو هم جدی بگیریم...تا حداقل این فصل یه قهرمانی ارزشمند داشته باشیم...
جــــــــــــــــــــــــ ـــــــیـــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــغlay_;; lay_;;lay_;;lay_;;
بچه ها تبریک میگم قهرمانی روlay_;;
دیشب منچستر واقعا ترکوندlay_;;تلافی باختاش رو در اورد واقعاlay_;;
بیشتر از بقیه دم ون پرسی گرمlay_;;واقعا ترکوند به تمام معناlay_;;
تبریک میگم بچیــــــــــــــــــــــ ــــل بیستمین قهرمانی روlay_;;lay_;;
ویووووووووووووااااااااااا اااااا یونایتدlay_;;
تبریک میگم به طرفدارای منچستریونایتد قهرمانی رو _ بازی با استون ویلا که کاملا یک طرفه بود و حق یونایتد برد ولی از این بازی گذشته کلا امسال تو انگلیس فقط یونایتد بود که بیشتر امتیازات رو گرفت و بنظرم بقیه تیم ها ضعیف عمل کردن تیم های مثل سیتی و چلسی و آرسنال پارسال عمکرد خیلی بهتری داشتن ، همین من سیتی پارسال همین موقع 80 امتیاز داشت و شاید اگر امسال بقیه تیم های یکم قوی تر ظاهر میشدن مشخص شدن تیم اول مثل پارسال تا دقیقه آخر طول میکشید ولی به هرحال اینطور نشد و منچستر با اختلاف 1 ماه مونده به پایان بازیها قهرمان شد ، به هرحال امیدوارم تو سایر بازیها هم موفق باشید
خوب فرصت شد که بالاخره که سری هم بیام انگلیس و پیش طرفداران و تیم محبوبم. اول از همه تبریک می گم قهرمانی رو. امسال وقعا عالی ظاهر شدیم و شایسته قهرمانی بودیم هر چند پارسالم از خوش شانسی و بد شانسی یونایتد قهرمان نشدیم ، فدای سرمون حالا بزار بعد از سی خورده ای سال سیتی قهرمان بشه آبروش نره:hooora2:
سیتی این همه خرید کرد دو سال پیاپی از گروهشم بالا نیومد. ون پرسی ما به اندازه کل سیتی می ارزه هر چند رونی نانی و... دست کمی ندارن. حیف که از جام حذفی حذف شدیم می توانستیم جام حذفی رو هم ما بالا ببریم...
در کل واقعا خوشحال شدم و شایسته این قهرمانی هم بودیم. تبریک به تمامه هودارانه سرخ منچستر
سلام خدمت دوستان گل منچستری :flowerysmile::flowerysmile:
یه تبریک ویژه به طرفداران تعصبی منچستر میگم
شکر خدا تونستیم به بیستمین قهرمانی برسیم و این خیلی خیلی خیلی عالی بود و یه روحیه خوبی برای بازیکنان برای فصل بعد هست
دیشب منچستر خیلی عالی ظاهر شد و یه بازی یک طرفه ای انجام داد و بازیکنان با جون و دل بازی کردن ، من از تعصب بازیکنان خیلی خوشحال شدم ، تیمی که بازیکنانش با جون دل توش بازی کنن همیشه موفق هست.
اما برای سال بعد باید یه تیم قوی تری بسازیم و امید قهرمانی اروپا تو سر فرگوسن و مدیران باشه نه فقط همین جام رو کافی بدونیم
به امید موفقیت شیاطین سرخ
:manchester::manchester::manchester::manchester::m anchester::manchester::manchester::manchester:
تبریک.roz::.............................roz:: ...................تبریک..................... ....roz::roz::...........تبریک............... .............roz::.............تبریک......... ..............تبریکroz::
......................تبریک.................. .........................تبریک............... .....................تبریک................... roz::roz::...................تبریک........... .........
تبریک.......................roz::............ .............تبریک....................roz::ro z::...............تبریک...................... ........roz::.............تبریک.............. ........roz::....تبریک......
...............................تبریک......... .roz::.......................تبریک........... .................................تبریک....... .........roz::.................تبریک......... ...............
تبریک..................roz::................. .تبریک........................roz::.......... ..تبریک........................roz::......... ..........تبریک....................roz::..... ........تبریک.........roz::......
........roz::.......تبریک...............roz:: ........................تبریک................ ..roz::......................تبریک........... .......roz::.......roz::...............تبریک. .............roz::..............تبریک
اینم عکسای بعد بازی و جشن قهرمانی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
( بچه ها اورا تو این عکس سوارز رو مسخره کرده که بازی با چلسی دست ایوانوویچ رو گاز گرفته بود !!!! )
سلامی به رنگ قهرمانی!
سرالکس فرگوسن با منچستر یونایتد بازهم حماسه آفرید!
فرگوسن و شاگردانش دربیش از یک ماه مونده به پایان فصل بیستمین قهرمانی خود را در لیگ جزیره جشن گرفتند!
منچستر یونایتد توانست باعملکردی خیره کننده در لیگ رقیبان قدرتمند خود(لیورپول.چلسی.آرسنال...)ر بار دیگر پشت سر بگذارد!
امید است با حضور هرچه قوی ترشیاطین سرخ درفصل آینده فاتح سه جام باشیم!
2014-2013=21
فرگی کبیر هم خداحافظی کزد om::om::
چه هفته مزخرفی بود این هفته خدا تا اخرشو به خیر کنه crying::-crying::-
میگن قراره مورینیو یا مویس بیاد ؟؟؟؟ خدا کنه هرکی میاد مورینیو نیاد :ey babaaa:
فرگی رفت یعنی؟؟؟؟؟:aaaa:یعنی منچستر بدون فرگی؟:aaaa:میشه فکرشو کرد؟:aaaa:
کی میتونه جاشو بگیره آخه؟:aaaa:فرگییییییییییییییی یییییییی:aaaa::aaaa:
واقعا یونایتد بدون الکس غیر قابل باوره!فکر کنین چقدر قابل احترام بود که یکی از ضلع های ورزشگاه نام اون رو در خودش میبینه.حالا بدون اون واقعا ...
موفقترین سرمربی در تاریخ فوتبال بریتانیا بعد از 26 سال سکانداری فوق العده موفق و باشکوه در پایان فصل بازنشسته می شود.
سرالکس در دوران حضور خود به عنوان سرمربی شاطین سرخ 38 جام مختلف از جمله 13 بار قهرمانی لیگ انگلستان با این تیم کسب کرد
دلمون برای دیدن این اسطوره ی تمام نشدنی در کنار نیمکت منچستر یونایتد تنگ میشه...:flowerysmile:
موفق ترین سرمربی تاریخ فوتبال . . .همه مربی ها مربی فوتبال!ولی او خودش فوتبال بود . . . .امیدوارم مویس جاش رو کنه . . .خیلی چیزاش با سر رئیس مشترکه
ای دنیا...........
فرگوسن هم رفت om::
اولدترافورد بدون رئیس خیلی ناراحت کننده میشه
ترس از منچستر بخاطر رئیس بود
همه تیمها بخاطر فرگوسن از منچستر می ترسیدنom::
ولی عیبی نیست ....................
فرگوسن یه بازیکنانی ساخته که تا سالها می تونن جای فرگوسن رو پر کنن
این قهرمانی با خداحافظی رئیس تو دهنون تلخ شد
امیدوارم که مویس بتونه راه رئیس رو پیش بگیره
منچستر بدون فرگی!!!
چه خواهد شد؟؟؟
دیگر سر روی نیمکت الدرافورد نمینشیند!
دیگر نگران آینده خواهیم بود!
ولی احتمالا مویس هم خوب کار خواهد کرد!
ولی هیچکس سر آلکس فرگوسن نخواهد شد!
اریک کانتونا در واکنش به خبر خداحافظی فگوسن گفت:
اریک کانتونا ها رونالدو ها بکام ها و.... میایند و میروند
ولی سرالکس هرگز تکرار نخواهد شد!
سرآلکس فرگوسن با به دست آوردن 49 جام گوناگون با man utd
بیشترین جام رو در دوران حرفه ای فوتبال به دست آوردهو از این
نظر بی رقیب به شمار می آید!
این فصل برا من هم فصل خوبی بود وهم فصل ناراحت کننده ای
خوبیش در این بود که جام رو بالا سر بردیم و بدیش هم در این بود که فرگوسن و بکهام از فوتبال خداحافظی کرند ، وقتی خبر کنار گیری فرگوسن رو شنیدم خیلی خیلی ناراحت شدم و بعد از چند روز خبر خداحافظی بکهام رو هم شنیدم یعنی تو دلم یه غوغایی شد ، مثل وقتی یه جای شما زخم باشه بعد نمک روش بپاشی چه میشه.
حالا این قانون فوتباله یکی میاد یکی میره ما باید به فکر اینده باشیم ، خدا کنه که مویس یه خرید بزرگی رو انجام بده ما نیاز به یه هافبک بازیساز خوب داریم .
من تازه طرفدار این تیم شدم فولکائو هم سال بد در این تیمه درسته
سلام به بروبچ من یونایتدی گل امیدوارم که خوب باشید من قهرمانی من یونایتد رو با تاخیر زیاد به همه تبریک میگم واقعا حیف بود فرگوسن رفت سرمربی خوبی برای تیم من یونایتد بود و مثل اینکه به جای اون سرمربی اورتون یعنی مونس اگه اشتباه نکرده باشم بیاد ولی حیف هیچ سرمربی نمیتونه جای فرگوسن رو بگیره ..om::راستی من تو یه خبری خوندم که قراره نیمار بیاد تو من یونایتد که احتمالش زیاد این خبر دروغ هست ولی من دقیق مطمئن نیستم ..
سلام به دوستان گل منچستری
بابا یکی بیاد یه گرد گیری بکنه
تو فصل نقل و انتقالاتیما
من که از هیچی خبری ندارم ، یکی بیاد بگه ببینم مویس دنبال چه بازیکنایی هست
منتظرمااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
گییرمو وارلا به منچستر پیوست
خروج احتمالی نانی
فیل نویل رسما از فوتبال خداحافظی کرد
انتقال فابرگاس به یونایتد به عنوان هدف اول منچستر در بازار نقل و انتقالات است
به گزارش دیلی میرور, قرارداد ۱۷ میلیون پوندی بین منچستریونایتد و بنفیکا به امضا رسیده تا این مدافع ۲۶ ساله به یونایتد ملحق شود. گارای, که در ماه ژانویه در آستانه ملحق شدن به منچستریونایتد بود, می تواند تجربه را به ترکیب در حال تغییر منچستریونایتد اضافه کند.
کریستیانو رونالدو می تواند به منچستریونایتد برگردد پس از اینکه گزارش ها خبر از این مسئله دادند که باشگاه سابق او تلاش خود برای خرید او را افزایش داده است. این کاپیتان تیم ملی پرتغال به طور واضح “ناراحتی” خود در مورد حضور در رئال مادرید را در سال ۲۰۱۲ آشکار ساخته بود که این مسئله این احتمال را می دهد که او ممکن است به الدترافورد برگردد.بر طبق گزارشات یونایتد پیشنهادی جالب, ۶۵ میلیون پوند برای این برترین گلزن لیگ قهرمانان آماده می کند. همچنین تصور می شود رونالدو خود به بازگشت به منچستریونایتد تمایل دارد.
کلود ماکلله جدید در یونایتد؛[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منچستر یونایتد در نظر دارد تا نمپالیس مندی (Nampalys Mendy) فرانسوی را بخدمت گیرد. قرارداد مندی با موناکو به پایان رسیده و در فهرست فصل آینده موناکو جایی ندارد. بسیاری وی را ماکلله جدید فوتبال فرانسه می دانند.
مندی 20 ساله در پست هافبک دفاعی بازی می کند و سابقه سه فصل حضور در تیم موناکو و 80 بازی برای تیم اصلی موناکو دارد و برای تمامی تیم های پایه فرانسه نیز سابقه بازی کردن دارد.
چلسی و منچستر به دنبال مدافع جوان پرتو طبق گزارشات مویس این مدافع جوان فرانسوی تیم پرتو را زیر نظر دارد به گزارش پیپل خوزه مورینیو تمایل زیادی به منتقل کرده این بازیکن به باشگاه چلسی دارد و خود را آماده ی ارائه ی پیشنهاد به این مدافع جوان تیم پرتو میکندمسئولان باشگاه پرتو قیمت این بازیکن را 30 میلیون پوند اعلام کرده اند اما چلسی پیسنهاد 23 میلیون یورویی را در دستور کار دارد
این فصل هم فکر نکنم تیم منچستر فکر یه هافبک بازیساز باشه ، فکر کنم این فصل هم مثل فصل قبل از نبودن یه بازیکن بازیساز رنج میبریم.
این تیم منچستر پتانسیل قهرمانی اروپا رو داره اگه یه هافبک بازیسازی اضاف بشه ما دوباره قهرمان اروپا میشیم.
نمیدونم چرا کسی فکر وسط نیست
دارم روانی میشم:ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
سلام خدمت دوستان گل منچستری امیدوارم حالتون خوب باشه
خب یه شایعه شده که رونالدو با رونی رو میخوان عوض کنن امیدوارم که دروغ باشه من اصلا قبول ندارم رونی از منچستر بره ، اون یه بازیکن با تعصبی هست و از این بازیکنان کم گیر میاد
من رونالدو رو خیلی دوس دارم ولی به اندازه رونی برای تیم ارزش قائل نمیشه و به اندازه رونی تعصب نداره ، از نظر بازی رونالدو خیلی بدرد منچستر میخوره ولی من قلبا رونی رو دوس دارم
رونالدو بفکر خودشه نه برا طرفداران دلش سوخته.
اگه رونالدو دنبال پیشرفت بود تو منچستر مونده بود الان با مسی مقایسه نمیشد چون هرچی داره تو منچستر بهش رسیده
امیدوارم بجای اووردن رونالدو به اولدترافورد رونی رو نگه دارن
به امید موفقیت شیاطین سرخ:khahesh:
سلام
نه داداش امید...درسته که گفتن رونالدو رو با رونی عوض کنن (شایعه)ولی همچین چیزی اصلا فک نکنم بشه...شاید واسه اینکه رونالدو رو بخوان بیارن دست به کار بشن...ولی فک نکنم که بخوان رونی رو از دست بدن...رونی واقعا اگه رو فرم باشه یکی از بهترین های خط حملست...از دست دادنش یه ضرره بزرگه...البته از نظره من...
خب قصد فروش نانی رو دارن ، نمیدونم چرا نانی رو میخوان بفروشن؟
رونی که به خیر گذشت حالا نوبت نانی شده ، نمیدونم چرا این فصل بازیکنانی که من دوسشون دارم میخوان بفروشن من به این فصل خوشبین نیستم چون هنوز شروع نشده با ناراحتیهای زیادی مواجه شدم.
نانی هنوز خوبه و خیلی بدر تیم میخوره نباید بفروشنش واقعا حیفه
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid2 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره واقعا...نانی واقعا بازیکن خوبیه...من نمیدونم چرا قصد فروشش دارن...از وقتی یادمه نانی واقعا تو تیم درخشیده...غیر بعضی وقتا که رو فرم نبوده...
شنیدم که گفتن میخوان امسال خریدای بزرگ کنن...ولی من که چیزی ندیدم...امیدوارم اوضا درس پیش برهentezar::
نمیدونم چرا مسئول نقل و انتقالات منچستر عرضه نداره یه بازیکن درجه 2 ای مثل تیاگو که گاهی بازی گیرش نمیاد و همش ذخیره هست رو نمی تونه به منچستر بیاره
واقعا خجالت داره ، نمیدونم چرا نمیزان اعصابمون درست باشه
خیلی دارن ضعیف کار میکنن
:aaaa::aaaa::aaaa::ey babaaa::ey babaaa::ey babaaa:
سلام به همه من یونایتدی های گل من یه مدتی بود اینجا نبودم
ولی حالا دیگه سعی میکنم بیشتر بیام اینجا ..
درسته داداش .. نمیدونم چرا این فصل بیشتر دنبال بازیکن های جوان میگردهنقل قول:
من یونایتد یک بازیکن بازیساز هم نداره اگه داشته باشه ما الان میتونستیم
قهرمان اروپا بشیم , قهرمان لیگ و ... امیدوارم این جور چیز ها روز به روز
بهتر بشن ..