حضور کروس برابر وردربرمن در هاله ای از ابهام
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن ممکن است در بازی روز شنبه مقابل وردربرمن نتواند از تونی کروس هافبک ملی پوش خود استفاده کند . یوپ هاینکس مربی تیم هم کروس را از تمرینات روز پنجشنبه معاف و او را به خانه فرستاد.
در حالی که تیم بایرن در روز پنجشنبه با بازیکنان خود تمرین می کرد ٬ تونی کروس به علت سرما خوردگی در خانه مشغول استراحت کردن بود. کروس که از قبل خود را برای این بازی آماده می کرد باید صبر کند تا ببیند وضعیت او چه می شود. تونی کروس که بعد از شوان اشتایگر مصدوم یکی از بهترین و مهمترین مهره های خط میانی بایرن بوده است ممکن است بازی تیمش در روز شنبه مقابل وردربرمن را از دست بدهد.
یوپ هاینکس مربی تیم بایرن که در سه بازی از پنج بازی اخیر خود در بوندسلیگا شکست خورده است تحت فشار انتقادات شدیدی قرار دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یوپ هاینکس: روبن ستاره ای بی همتاست
سرمربی 66 ساله بایرن از پیروزی تیمش مقابل برمن خوشحال است و از روبن تمجید کرد
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سایت گل :
یوپ هاینکس از پیروزی 4 بر یک تیمش مقابل وردربرمن بسیار خوشحال است و امیدوار است روند پیروزی های این تیم ادامه داشته باشد.
بایرن قبل از این بازی در دو دیدار بوندسلیگایی خود شکست خورده بود و پیروزی مقابل برمن بازگشتی روحیه بخش برای شاگردان هاینکس محسوب می شود.
هاینکس در گفتگو با وب سایت رسمی باشگاه گفت:" بازی بسیار خوبی بود و از عملکرد شاگردانم کاملا راضی هستم. خوشحالم که توانستیم سه امتیاز بازی را از آن خود کنیم و بار دیگر به صدر جدول بازگردیم."
هاینکس از عملکرد روبن در این بازی که دو گل برای تیمش به ثمر رساند نیز تمجید کرد. او گفت:" روبن ستاره بی همتایی است. وقتی او در زمین است ما موقعیت های گل زیادی کسب می کنیم. تجربه او در این بازی بسیار به ما کمک کرد."
بایرن با این پیروزی 31 امتیازی شد و بار دیگر در صدر جدول بوندسلیگا قرار گرفت.
ایویکا اولیچ: مطمئنا در پایان فصل از بایرن جدا می شوم
این مهاجم باتجربه در یکی دو فصل اخیر فرصت چندانی برای بازی در ترکیب اصلی بایرن پیدا نکرده و به تازگی اعلام کرده بود در زمستان این باشگاه را ترک خواهد کرد
به نقل از سایت گل :
ایویکا اولیچ، مهجم کروات بایرن مونیخ، تایید کرد که مطمئنا در پایان فصل جاری این باشگاه را ترک خواهد کرد.
این مهاجم باتجربه در یکی دو فصل اخیر فرصت چندانی برای بازی در ترکیب اصلی بایرن پیدا نکرده و به تازگی در گفتگو با بخش آلمانی سایت گل اعلام کرده بود در زمستان این باشگاه را ترک خواهد کرد.
با این وجود، باشگاه بایرن علاقه ای به از دست دادن او ندارد و اولیچ نیز اکنون اعلام کرده تا پایان فصل در این باشگاه خواهد ماند اما مطمئنا قراردادش را تمدید نخواهد کرد.
او در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" گفته بودم 50 درصد احتمال وجود دارد که در زمستان به باشگاه دیگری بروم. اما مطمئنم که در پایان فصل از بایرن جدا می شوم.
من مشکلی با ماندن تا پایان قراردادم ندارم. اصراری برای جدایی در زمستان نداشتم. باید صبر کنیم و ببینیم در ژانویه چه رخ خواهد داد و بعد در این مورد تصمیم بگیریم.
شاید حتی برای من بهتر باشد که در زمستان به تیم دیگری نروم. این برای خانواده ام هم خیلی بهتر است."
این مهاجم 32 ساله در تابستان 2009 از هامبورگ به بایرن پیوست و تاکنون در 50 دیداری که برای این تیم انجام داده، 20 بار گلزنی کرده است.