بابا می برید چرا این قدر اضطراب داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابا می برید چرا این قدر اضطراب داریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero_10 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو پرسپولیسی یا استقلالی تکلیف مارو روشن کننقل قول:
نوشته اصلی توسط alielboy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
\¸.♥.PERSPOLIS.♥.\
.\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*
:ahaaaaaa:
امسال پرسپولیس چند تا گل به استقلال میزنه ؟
فال گیر: به زار ببینم….
والا تعدادش انقدر زیاده تو فنجون جا نمیشه دید ! باید با پارچ ببینم !!
.
.
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به استقلالیه میگن درد عشق بدتره یا درد دندون ؟
میگه هنوز تو دربی ۶ تا گل نخوردی !!
.
.
.
شعر پرسپولیسی
محمد نوری:
این بار طوری گل می زنیم که با فوتوشاپ هم مردود نشود !
.
.
.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چه خوش گفت فردوسی پور در نود / که قرمز به آبی برنده شود
میازار اس اس که کیسه کش است / که دل دارد و بر همینش خوشست
چو شش تا بخوردست از روزگار / دگر آبیان را نماندست قرار
تو کز محنت دسته سه بی غمی / سرافراز و سرخی، بخندا همی
توانا بود هرکه قرمز بود / ز شیشتا دل شیر غران بود !
.
.
.
اس ام اس طرفداران پرسپولیس
برنده بازی دربی کدام تیم است ؟
الف ) پرسپولیس
ب ) پـَـَـ نــه پـَـَــــ استقلال !
.
.
.
نظر سنجی برنامه نود
به نظر شما نتیجه بازی استقلال و پرسپولیس چگونه است؟
۱٫گزینه ۲
۲٫ گزینه ۳
۳٫ گزینه ۴
۴٫ برد پرسپولیس !
.
.
.
میان رنگهای باغ هستی / فقط قرمز جدا کردن چه زیباست
تورا ای پرسپولیس، محبوب دلها / زعمق جان دعا کردن چه زیباست
پس از هر برد وهر پیروزی تو / غم دل را رها کردن چه زیباست
ز بهر برد تو بر تیم آبی / توکل بر خدا کردن چه زیباست
تو در فوتبال ایران بهترینی / تو را سرور صدا کردن چه زیباست
.
.
.
علی کریمی با لبی خندون ، تاجو سوراخ میکنه با یه برگردون !
.
.
.
.
.
.
.
پایان رنگ آبی شبی سیاه و تار است
عشق به رنگ« قرمز» همیشه افتخار است . . .
.
.
.
آیا میدانستید:
تا به حال ۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
فقط می تونم بگم متاسفم.گل نزنی گل می خوری.درکل بازیه خوبی بود.
خب دوستان عزیز این اولین باره که توی این تاپیک از ابتدای فصل تا حالا پست میدم به خاطر اینکه دیگه اعصاب فوتبال ایران رو نداشتم بازیا رو هم تک و توک نگاه میکردم ولی دو سه روز بود که بدجوری توی جو این بازی بودیم و خلاصه کلی با استقلالیا کل کل داشتیم ashem:- اما نمیدونم چی شد که امروز صبح یکی زنگ زد گفت واسه مجلس ختم پدربزرگ یکی از دوستام به یه نفر واسه پذیرایی احتیاج داریم منم رفتم و به همین خاطر از دیدن دربی محروم شدم مطمئنا چون بازی رو ندیدم هیچی نمیتونم بگم اما یه توصیه به همه ی بچه های با غیرت پرسپولیسی دارم یه حرکت نه چندان خوشایندی دیدم توی دربی قبلی که با گل برهانی باختیم بعد از اون بازی خیلیا لوگوی پرسپولیس رو از بین تیم های مورد علاقشون برداشتن هرچند هر کسی در انجام اینکارا اختیار کامل داره ولی به خدا زشته! خیلی زشته! این رو بدونین تیممون اینقدری بزرگ هست که حتی اگه ده تا بازی دیگه رو هم پشت سرهم به استقلالیا ببازه هیچی از ارزشهاش کم نمیشه یه نکته رو هم به آبی ها بگم که در حسرت جام بودن خیلی بدتر از در حسرت بردن دربیه فعلا تو کف همین دو سالی که ما دوتا حذفی گرفتیم و شما هیچ ثمری از خودتون ندیدید باشید :ohum:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط feri71 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منم کاملا موافقم حیفه طرفارای متشخص پرسپولیسی سر هر چیزی جوش بیارن و حیفه وقت خودشونو واسه کل کل خراب کنن
واقعا تو یه بازی مساوی و حتی شاید بهتر باختیم بی تردید میثاق عنصر اصلی باخت بود اما اگه تو بازی ها کسی اشتباه نکنه که بازی ها جذاب نمیشه
پرسپولیس روند روه رشدش تو بازی رو نشون داد هر چند نتیجه نگرفت
مطمئنن تو بازی برگشت فاصله اینقد کم شده که پرسپولیس دربی برگشتو واسه صدرنشینی بازی میکنه
توسال88 تودربی68 توپ روی پای کریم نشستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hamedss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اون توپ سه جاف ssنشست
وحید طالب لو دنبال اون توپ می گشت
آی می گشت،آی می گشت،آی می گشت،آی می گشت،
از اونجا که همیشه سعی میکنم احترام هوادارای سایر تیمها حتی استقلالیها رو نگه دارم خیلی محترمانه از دوستان آبی عزیز تقاضا دارم که از این تاپیک تشریف ببرن بیرون:ohum: هیچوقت به خودم اجازه ندادم به استقلال و به چیزایی که واسه استقلالیا عزیزه بی احترامی کنم و اینجا خیلی رک بگم که واسه شما استقلالیا خیلی خیلی متاسفم به امید خدا پرسپولیس هم به روزهای اوج خودش برمیگرده من هنوز هم حتی با وجود کارنامه ی افتضاحی که این فصل رقم خورده به توانایی های این تیم ایمان دارم مطمئنم کار سختی نیس که از این اوضاع بحرانی بیایم بیرون:bia baghalam:
دوستان عزیز و پرسپولیسی گلم به هیچوجه غم به خودتون راه ندید چون ماییم که:
تا به حال ۶ تایی نشدیم
تا به حال دسته ۳ نرفتیم
بیشترین تعداد قهرمانی را در کل ادوار برگزاری لیگ فوتبال ایران داریم!!
بیشترین تعداد لژیونر را در اروپا داشته ایم!!
آقای گل جهان پرسپولیسی است!!
بشترین تعداد عنوان بهترین بازیکن آسیا برای پرسپولیسی هاست!!
پرطرفدارترین تیم آسیا پرسپولیس است!!
در ایران فقط پرسپولیسی ها افتخار حضور در جام باشگاه های اروپا و گلزنی در آن را داشته اند!!
این یکی رو بلند بگو::bia inja:
کیه که تو سایت دربی پر بازدید کننده ترین انجمن رو در اختیار داره؟
به خودتون ببالید که پرسپولیس هستید این افتخار نصیب هر کسی نخواهد شد.
دمت گرم داداش واقعا حال دادی اساسی مخصوصا به بعضیا :hihi: پرسپولیس رو میشه سلطان کسب عناوین داخلی لقب داد استقلالیا دلشون به جام حذفی خوش بود که پنج تا دارن و از همه بیشتر داشتن که توی اون جام هم از لحاظ تعداد بهشون رسیدیم:khandeeeee bahal:وقتی عکس جوونیای پروین رو با لباس قرمز میبینم نا خود آگاه اشکم در میاد از سر غرور:shogh:مشکل این سالهای پرسپولیس اینه که متاسفانه بعضی از بازیکنای بی غیرت دورش جمع شدن که کارایی بعضی هاشون در حد چوب لباسی هم نیست:-angنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehrd@d [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آفرین علیرضا درود بر تو :eyvalla:توی این وضعیت بحرانی بهترین کاری که بازیکنا میتونن انجام بدن اینه که به حاشیه ها کمتر دامن بزنن و اتحاد خودشون رو حفظ کنن و ساعاتی پیش حقیقی با این مصاحبش نهایت حرفه ای گری خودش رو به نمایش گذاشت. اگه مثه خیلی از بازیکنای نیمکت نشین که دائما مصاحبه های کنایه آمیز علیه بازیکنای داخل زمین انجام میدن اونم راه اونا رو ادامه میداد مسلما حاشیه های پرسپولیس دو چندان میشد:ohum:نقل قول:
نوشته اصلی توسط david7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من موندم این استقلالیهای از مظلومی بی جنبه تر چرا انقد دوست دارن بیان اینجا نظر بدن؟
میدونید چرا؟
جون خودشون اونقد زیادنیستن که توتایپیک خودشون دورهم جمع بشن و حرف بزنن.
داداش خودت میگی استقلالی . استقلالی یعنی کمبود و ضعف یعنی جلب توجه کردن . بگن اره ما هم هستیم داداش کمبود محبت دارن بزار با این کارا دلشون خوش باشه ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بزار خوش باشن داداشنقل قول:
نوشته اصلی توسط saalehh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میدونن تاپیک پرسپولیسی ها چه افتخاری داره
میخوان بهره مند شن
اي بابا . كاش بعضي از مردم ما هم كمي از نظر فرهنگي پيشرفت مي كردند و ياد مي گرفتند كري خوني و غيره فقط تا قبل از بازيه . بعد بازي همه چيز تموم شده رفته و بايد به آينده نگاه كرد . ميشه هم بازنده پر افتخار بود و هم برنده بي شخصيت .
در هر صورت اين نتيجه بدتر از 6تايي شدن نيست .يا دسته پايين رفتن . يا رتبه ته جدولي آخر فصل
پرسپوليس نياز به ترميم برخي نقاط ازجمله 2دفاع گوش خودش داره . البته حضور اولادي آسيب ديده و گل شدن پنالتي كاملا همه چيز رو عوض مي كرد.
روزهاي بدتر از اين رو هم سال پيش داشتيم ولي به جام ختم شد . يه تيم يه جام بگيره سگش ميرزه به هزار بار دوم -سوم شدن . امسال هم اگر درست بررسي و تصميم گيري بشه مي تونيم جام بگيريم .فعلا اول فصله و هر 3 جام در دسترسه. به يه برد تا پنجم -شيشم ميايم بالا
سه بار پشت سر هم دربی رو بردن سگش میارزه به هزار بار قهرمانی تو آسیا
2تاش كه هديه داورا بود جيگر. 6تا گل تو دربي چپوندن تو تور دروازه ميرزه به هزار تا قهرماني آسيا
پرویز رفت و برگشت و رفت :bia baghalam:میارزه به هزار تا پروین و دایی و استیل و آهن و ......
آقای davidsina تو تایپیک ما چیکار میکنی؟!!!! برو تو تایپیک خودتون بعد عقده هاتو خالی کن.
سلام بکس .....
سلام به همه پرسپولیسیا عزیز ....
سلام داداش .... دمت گرم داداش ... دم همه ی پرسپولیسیا گرم داداش ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanliverpool [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من میگم هم بازی قشنگ بود ....... هم میگم شاید تبانی باشه ...
اخه مگه میشه (گل دوم) دروازه بان ... توپ داره از جلوش رد میشه ... شیرجه نمیزنه بگیره ...توپ میره تو گل
من موندم ....
داداش بعد 2 سال جام نیوردن بالاخره باس همه دست به دسته هم بدن که این استقلالی های جام ندیده یه جام نصیبشون بشه چه جام حذفی چه لیگ حالا بشین و تماشا کن اگه این تیم امسال جام نیورد .... بالاخره یه جام اونم از نوع فرمالیته بهشون میدن .....نقل قول:
نوشته اصلی توسط armanliverpool [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره لابود .....
ولی هر بلایی سرمون اومد به خاطر دروازه بان بود .... نه گل اولو شیرجه زد نه دوم ...
من نمیدونم حقیقی مگه چشه !!!
برادرا با اجازه من میرم ....فعلا ...
سلام به تو دوست پرسپولیسی...نقل قول:
من با نظرت مخالفم چون اصلا بازی جالبی نبود و پرسپولیس واقعی تو این بازی ندیدیم ولی درمورد تبانی بودن منم شک دارم آخه پرسپولیسی که بازی با ذوب آهن اینقدر خوب بازی کرده باید جلوی اس اس اینطور بازی کنه...نقل قول:
100% من اول با گذاشتن حقیقی تو دربی مخالف بودم ولی این کابوس خیلی اتوبان بود و هر توپی میرفت تو گلش و الآن نظرم رو حقیقی...نقل قول:
به سلامت دوباره سر بزن خوش حال میشیم...نقل قول:
یه خبرهایی درباره ی جایگزین کردن یه مربی خارجی واحتمال اخراج کاشانی شنیدم
اگه یکی از این دو اتفاق یا هر دوتاش درست باشه و اتفاق هم بیفته بازم بازیکنهایی که پارتی دارن بازی میدن!و فرقی به حال پرسپولیس نداره فوتبال از پایه مشکل داره!
پرسپولیس داره رو بازیکن میبازه دربی هم اگر حقیقی تو دروازه بود اینجوری نمیشد تیشه به ریشه خودشون زدن
معلوم نیست ما داریم به کدوم سمت میریم الآن هیچ چیزی نداریم که بهش بنازیم!!! مدیریت درست و درمونی که نداریم سرمربیمون که هنوز از شروع فصل تا حالا نتونسته خودش رو نشون بده از این بازیکنا هم که فقط یه کریمیه که جای امیدواری داره بقیه کلا هویج :ey babaaa: زمانی که نه بازیکنا و نه سرمربی و نه مدیریت واسه هوادارا محبوبیت کافی رو نداشته باشن تغییر این وضعیت بحرانی به این راحتیا صورت نمیگیره به جرئت میتونم بگم پرسپولیس توی این چند سال هیچوقت اینقدر وضعیتش بحرانی و تاسف بار نبوده توی فوتبال ایران معمولا اینجور مواقع یا مدیر عامل تعویض میشه یا خود سرمربی! تا بلکه یه شوکی به تیم وارد بشه حالا ببینیم ایندفعه میخوان چجور شوکی وارد کنن:mage mishe:
با این حرف دایی شدیدا موافقم که گفته : کاشانی موقع گرفتن مدال پیداش میشه!!! شما بگین چرا صداش در نمیاد؟
الان يه خبري اومده كه حبيب كاشاني استعفا كرده و در ديدارش با وزير ورزش استعفا داده تا دستش واس تغييرات باز باشه
البته حبيب كاشاني رو همون موقع كه استعفاي علي دايي رو پذيرفت بايد اخراجش مي كردند يا اگر هم مي خواست استعفا بده كلي وقت مناسب بود
اينكه بگيم اين به نفع يا ضرر باشگاهه زوده چون از طرفي مهم اينه كه قراره چه كسي مديرعامل باشه .خدا كنه بدتر نباشه .مخصوصا اينكه الان تيم بايد جبران كنه و هم وضعيتش رو تو جدول بهبود ببخشه هم بفكر انتقام بازي برگشت باشه يه همچين تغييراتي مناسب نيست . از طرف ديگه شايد اين يه شوك مثبتي باشه به يه سري بازيكن بي غيرت كه با رابطه به پرسپوليس اومدن و هيچ جام نمي رن .يكيش همين بادامكيه كه خيليم بچه پرو تشريف داره و با اينهمه گندي كه زده يكي نيست بندازدش بيرون يا اون شكوري يا...
مدريتيت مي خوايم كه بازيكن بي غيرت ازش حساب برره و اصلا نذاره بازيكناي درجه2 به پرسپوليس بيان
مدريتي كه تيم بستن بلد باشه و همون اول فصل يه تيم قدرتمند بسازه تا اينكه وسط فصل يادش بيفته ...
مديريتي كه جز "از سرمربي حمايت مي كنم" كار ديگه اي هم بلد باشه
مديريتي كه وجهه و اقتدار مديريت بزرگترين باشگاه آسيا رو داشته باشه
مديريتي كه عرضه انجام كارهاي بزرگ و ايجاد تحولات مثبت در باشگاه رو داشته باشه
مديريتي كه همه اعضاء باشگاه ازش حساب ببرن
و...
اميدوارم اين اغيير و تحولات سبب خير بشه
ساسان خان اول این مدیریتاتو درست کن ! 2 تای اولو نوشتی مدریت !:nishkhand: معلومه توپت پره !:narahat:نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من هم در صورت وقوع ، این اتفاق فرخنده رو به همگی تبریک میگم !
امیدوارم به زودی شرش کم بشه مردک بی ... :-ang
والله ما که هرچی فک میکنیم می بینیم همین کفاشیان هم از این بشر بهتره ! بدتر از این دیگه نوبره واگر وجود داشته باشه ! :nishkhand:
تیم از نظر تاکتیکی روز به روز داره بهتر میشه و نمیشه دربی رو با حساب بازی های دیگه قاطی کرد !
همیشه دربی حال و هوای دیگه ای داره !
تیم علیرغم بازی های خوبی که در 2 هفته قبل از دربی داشت توی دربی گیج و منگ بود !
بازی بعدی با فجر سپاسی خیلی چیزا رو نشون خواهد داد !
از یه طرف میتونه شوک استعفای این مهرپیشونی هوادارا رو سبک کنه و با تیم آشتی بده !
فقط امیدوارم خدا به داد دل هوادارا برسه ! :narahat:
والا خوشحالي بيش از حده ديگه
راست ميگي حداقل بعضي هوادارا ديگه در جهت تضعيف تيم بهونه اي ندارند
تيم هم واقعا بازي با ذوب عالي بود ولي دربي به شرايط ديگه اي بستگي داره . تو دربي يكي نقش سرمربي در آمادگي رو حي مهمه كه بنظرم استيلي استرس خودش رو به تيم منتقل كرد و نتونست اعتماد بنفس لازم رو تزريق كنه. به اضافه استفاده نامناسب از علي كريمي كه اگر در پست هافبك وسط زمين بود وضع كاملا فرق مي كرد و عدم استفاده از حقيقي. يكي هم مديريت باشگاه با اعمال و رفتارشون بايد بستر رو واس دربي آماه كنند كه كلا ناموفق بودند . بازيكنا هم كه يه عدشون واقعا خودخواه و بي غيرت و كلا فقط ادعان
حضور هيات مديره هم خيلي مهمه تا مديرعامل حداقل يه بالاسري داشته باشه كه جلوش پاسخگو باشه .
بنظرم در حال حاضر بايد از استيلي حمايت بشه چون حضور يه مربي جديد يعني همون بدبختيهاي دوران عباس انصاريفرد و داداش كوچيكش كه جز كلي پرونده تو فيفا ديگه نتيجه اي نداشت. البته با كلي پول تو جيب آقايون
مهمترين عامل براي بهتر شدن پرسپوليس بعد از حمايت از استيلي فقط اضافه كردن بازيكن بزرگ و حذف بازيكناي كوچيكي مثل بادامكي و شكوري و آقازمانيه
توی دربی واقعا اشتباهات استیلی و کم کازی بازیکنا کمر تیم رو خرد کرد !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kick up [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یکی از بزگترین اشتباهاتش بازی ندادن به حقیقی بود !
دوم هم با اینکه از شیث به شدت بدم میاد ولی به نظرم گزینه بهتری نسبت به محمد بود واسه دربی !
گذشته ها گذشته و قابل جبران نیست !
بهتره آینده رو طوری بسازیم که حسرت روزهای گذشته رو نخوریم !:narahat:
گل بود وبه سبز نیز آراسته شد :
از آموزش و پرورش رفتیم تو فاز راهنمایی رانندگی !
خدا آخر و عاقبتمونو به خیر کنه !
علی پروین هم شد عضو هیئت مدیره :
اعضای هیئت مدیره : لطف الله فروزنده دهکردی، محمد رویانیان،علی پروین، محمد پنجعلی و محمد حسین نژاد فلاح
از پنج نفر اعضای هیت مدیره فقط دو نفر از پیشکسوتانه پرسپولیسن که این اتفاق خوشی نمیتونه باشه از حاج حسین هدایتی هم خبری نیس با این انتخاب ها باز همون اشو همون کاسست ....نظر شما هوادارای پرسپولیس راجع به این موضوع چی میتونه باشه ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط alexdelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من با این حرفت مخالفم نه فقط کاشانی بلکه تمام مدیر عامل های دیگه هم برای گرفتن جام میان میخواد بیاد چی بگه استعفا داد دیگه بازیکنا بی غیرتن مدیر عامل چه تقصیری داره...نقل قول:
محمد حسن انصاری فر ذاتا پرسپولیسی است و اگر هواردان پرسپولیس خواهان حضور علی دایی در پرسپولیس باشند بدون شک قرار داد دایی را فسخ و به سود پرسپولیس کار میکند اگر هواداران و علی دایی نظر مساعد خود را مبنی بر حضور دایی در پرسپولیس اعلام کنند با خروج کاشانی علی دایی به پرسپولیس برمیگرده ... :ajibeee:
که اگه اینطور شد نور الا نور ... :-ang
حالا با رفتن کاشانی احتمال حضور دایی بیشتر میشه ... crying::-
از طلا گشتن پشیمان گشتهایم، مرحمت فرموده ما را مس كنید»؛بابا اینا دیگه شورشو در آوردن.
بسه مگه پرسپولیس چیکار کرده میخوان نامبودش کنن؟
از بد بدترش کردن.دلمون خوش بود کاشانی میره راحت میشیم.زهی خیال باطل!!!!
بخدا داره اشکم درمیاد.
شورشو درآوردن نامردای سیاسی
خب هممون بارها به اين نتيجه رسيديم كه مي خوان پرسپوليس رو نابود كنن و هر روز مصداقش رو بيشتر مي بينيم :
_ وقتي تيم قهرمان با قطبي و كاشاني به اون روز افتاد كه هم مدير عامل و سرمربيش رفتند و هم يه فصل كابوس وار با اون عباس انصاريفردي كه همه مي شناختنش و مصطفوي استقلالي و مربيهاي رنگ و وارنگ دلالهاي مختلف و آخرش ....
_ وقتي علي كريمي رو از پرسپوليس دور كردند
_ وقتي چند ساله همه داوريها به ضرر ما شده مخصوصا تو دربي
_ همين فصل پيش ديديد چه تيمي واس پرسپوليس بستند ؟! دايي دور مونده و تا حدي منفور بخاطر تيم ملي و جنگش با علي كريمي رو اوردند پرسپوليس !!! اونم تيمي بست كه عرضه بردن تيمهاي درجه 3 آسيايي رو نداشت !!! باز هم ولمون نكردند و با داوريهاشون تو دربي و همه بازيهاي فصل قبل مي خواستند كار رو يكسره كنند
_ الان هم يه آدمي كه از فوتبال هيچي نمي دونه رو از يه پادگان برداشتند اوردند واس مديرعاملي پرسپوليس با يه سري آدم تو هيات مديره كه حاضر نيستند يك قرون از جيبشون واس باشگاه خرج كنند !!
ولي با همه اينهمه دشمني در سالهاي متمادي پرسپوليس با حمايت مردم ايران به حيات پرغرورش ادامه داد و اين مردم بودند كه براي پرسپوليس افتخار آفريني كردند و مي كنند
اين تغيير و تحولات نشون داد كه هيچ اراده اي براي بهبود وضعيت پرسپوليس وجود نداره و همه چيز به كام استقلال شده و خواهد شد .هم پول هم حمايت حكومتي و فدراسيون هم داوري هم ......
ما شديم تيم آدم بدا !
اميدوارم اين تغييرات مصداق از چاله به چاه افتاديم نباشه
من که از رفتن کاشانی به شدت خوشحالم !نقل قول:
از رویانیان همه به جز فعالیت های عامه ای که تو اخبارو اینا دیدم اطلاعاتی ندارم !
هنوز به طور قطع و یقین نمیشه گفت بدبخت شدیم ! :sooot:
ولی وفتبال مادیگه رسما 30یا30 شده !
اصلا از حضور پروین توی تیم خوشحال نیستم ! به نظر من داره با آبرو و اعتبار خودش بازی می کنه به دو دلیل :
1 - کار کردن زیر دست همچین آدمایی !:ogh:
2 - برای چندمین بار یا به قول روزنامه ها هزارمین بار داره به تیم برمیگرده و ممکنه ؛ تاکید میکنم ممکنه باز از سوی هواداری خودی مورد اهانت قرار بگیره مثل همون سال کذایی ! :shogh:
رویانایان از کاشانی ممکنه بهتر عمل کنه چون سطح سابقه مدیریتیش بیشتر و وسیعتر از اون بوده !
ولی !!!! رویانیان از فوتبال هیچی حالیش نیست و می ترسیم تا این سر دربیاره از شرایط فوتبالی ایران کار دستمون بده ! :-ang
من که دیگه فقط امیدم به خداست و دیگه بنده های خدا رو ناتوان از حل مشکلات پرسپولیس می بینم ! :nishkhand: