کاظمیان:با انجام یک بازی زیبا سه امتیاز را خواهیم گرفت
کاظمیان:در زندگي من چيزي لذتبخشتر از گلزني براي پرسپوليس نيست!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کانون هواداران پرسپولیس:كاظميان: اينبار گل بزنم به سمت شاغلام نميروم، ما قهرمان ميشويم یا استقلال.
جواد كاظميان بازيكن پرسپوليس اميدوار است كه تيمش در بازي مقابل صنعت نفت اولين پيروزي را به دست آورد تا از اين بحران خارج شود. او در آستانه اين بازي در مورد شرايط پرسپوليس و مسائل مختلف ديگر به سوالات پاسخ ميدهد.
وضعيت پرسپوليس چطور است؟
بعد از بازي با مس سرچشمه 9 روز فرصت ريكاوري داشتيم. خوشبختانه الان آماده هستيم و با انجام يك بازي زيبا سه امتياز را خواهيم گرفت. شرايط روحي و تاكتيكي تيم ما تغيير كرده است.
نگران كم حوصلگي و شعارهاي احتمالي هواداران پرسپوليس نيستيد؟
به هر حال چه بخواهيم و چه نخواهيم اين اتفاقات ميافتد و صبر تماشاگران ما كم است ولي با يك گل زودهنگام همه چيز درست ميشود.
صنعت نفت را چطور ميبيني؟
تيم خوبي است. هر تيمي كه شاغلام در آن باشد دنبال ضدفوتبال نيست.
يادت ميآيد چند سال پيش در پرسپوليس به فجرسپاسي گل زدي و به سمت پيرواني رفتي؟
بله. من قبل از شروع بازي به شاغلام گفته بودم كه اگر گل بزنم به سمت او ميروم. من در تيم ملي جوانان شاگرد پيرواني بودم و او را دوست دارم.
اگر به صنعت نفت گل بزني باز هم به سمت پيرواني ميروي؟
خير، اينبار ديگر نميروم.
از اينكه استقلال فاصلهاش را با پرسپوليس زياد كرده نگران نيستيد؟
بالاخره اين فاصله نگران كننده است ولي نبايد دست روي دست بگذاريم چون استقلال هم امتياز از دست خواهد داد. امسال به نظر من يا ما قهرمان ميشويم يا استقلال و ديگر تيمها نبايد دنبال قهرماني باشند. شانس ما و استقلال هم برابر است.
وضعيت خودت چطور است، آيا صددرصد آماده هستي؟
هيچ بازيكني در هفتههاي ابتدايي صددرصد آماده نيست. البته الان من از بقيه بچهها عقبتر نيستم و اگر دو بازي نود دقيقهاي ديگر انجام دهم تبديل به همان بازيكني خواهم شد كه هواداران پرسپوليس انتظار دارند. همه ميدانند كه شرايط تمرين با شرايط بازي خيلي فرق دارد.
راستي شادي بعد از گل تو مقابل مس سرچشمه خيلي عجيبب بود و حسابي سوژه شدي!
بعضيها مرا به خاطر آن خوشحالي مورد انتقاد قرار دادند ولي بايد بگويم در زندگي من چيزي لذتبخشتر از گلزني براي پرسپوليس نيست. من چه مقابل مس گل بزنم و چه مقابل برزيل همينطوري خوشحالي خواهم كرد.