خیلی امکانش کم زلاتان تو انتقالات زمستانی به رئال بیاد
اما اگه بیاد هم خوبه هم بعد
خوبیش اینه که رئال یه بازیکن با کلاس کار زلاتان احتیاج داره
اما اومدنش یه بازیکن خیلی خوب یا خودشو نیمکت نشین میکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی امکانش کم زلاتان تو انتقالات زمستانی به رئال بیاد
اما اگه بیاد هم خوبه هم بعد
خوبیش اینه که رئال یه بازیکن با کلاس کار زلاتان احتیاج داره
اما اومدنش یه بازیکن خیلی خوب یا خودشو نیمکت نشین میکنه
توجه:
دوستان نظرتون چیه در تاپیک تبادل و نظر رئال مثل تشخیص چهره دربی بشه؟ولی فرقش اینجاست که بجای گذاشتن عکس هر دفعه یه نظر سنجی تو تبادل و نظر بدیم ودر موردش نظر بدیم.
اگر موافقید بگید تا بگم چکار کنیم. roz::
یکم کامل تر توضیح بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من موافقم داداش.
:sigar::sigar::sigar:
مثلا در تاپیک تبادل و نظر من یک نظرسنجی می دمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مثال:ایا رئال می تواند امسال دهمین جامو کسب کند؟
این جوری. هر نظر سنجی هم حداقل 5 تا 10 تا نظر می دیم بعد نظر سنجی بعدیو می گذاریم:flowerysmile:
منم موافقم
اقا سعیدم تشریف اوردن نظرشونو بگن بدونیمentezar::
منم موافقم كار خوبيهdallliiiفقط بايد خوب انجام شه! يعني نظرسنجيهاي خوب گزاشته شه كه حتما داش عليرضا ميزارهroz::
خب علی رضا اولی را بگو مدیر جان؟
یا رو همون دهمین جام اروپایی رئال
نه دوستان قرار نشد هر دفعه یکیمون می زاریم
دوستان اولین نظر سنجی رو خودم می دم بعد از این که همگی نظراتمون رو دادیم یکی دیگه می زاریم.
دوستان به نظر شما بهترین ترکیب و بهترین تاکتیک برای بازی رفت الکلاسیکو چیه؟ایا تاکتیک پارسال مورینیو بهتر بود یا تاکتیک اخرین الکلاسیکو؟ منظورم تیم دفاعی یا هجومیه
داداش به نظرمن این ترکیب بارسلونارو 4 تایی میکنه فقط چاشنی ترس رو اگه بتونیم از بازیکنای رئال برداریم ولی چون داخل خونه بازی میکنیم بازیکنا نترس بازی می نند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بهترین ترکیب:کاسیاس(دروازه بان)/واران وپه په (مدافعین مرکزی)/راموس(پیستون راست)/کونترائو(پیستون چپ)/ژابی آلونسو(هافبک دفاعی)/نوری شاهین(هافبک طراح)/کاکا(هافبک هجومی چپ)/اوزیل(هافبک هجومی راست)/رونالدو(مهاجم چپ)/هیگواین(مهاجم راست)ذخیره ها:دی ماریا/بنزما/مارسلو/آربلوآ/آدان/کایخون/آلین توپ/بنزما/خدیرا/لاسانا/آلبیولچیدمان:4/2/2/2استراتژی: دفاع منطقه ای درزمین خودی تا بارسا توپ رو به زمین ما بیاره و استفاده از فضای ایجاد شده پشت سر آلوس درنیمه اول درنیمه دوم هدف قرار دادن پشت دفاع بارسا درضدحملات
به نظر من رئال تو بازيهاي سوپركاپ عالي بازي كرد و فقط بايد واسه بازي بعد با بارسا دوتا تغيير تو تركيبش بده:اول اينكه كاكا جاي ديماريا بازي كنه و دوم اينكه نوري شاهين جاي خديرا بازي كنه.با اين تركيب رئال كامل ميشه و ميتونه بارسارو شكست بده.رئال تو بازيهاي سوپركاپ خيلي خوب بازيكوناي بارسارو پرس ميكرد و اين باعث ميشد كه نتونن پاسكاريشونو انجام بدن! رئال بارسارو ميبره و همه مارو خوشحال ميكنه! منتظر يه برد قاطع با 2 3 گل هستم تا اون روزهاي تلخ فراموش شه:balesh:
البته به نظر من رئال بدون تغیرم با امادگی و هماهنگی که پیدا کردن میتونه راحت بارسا رو ببره
البته منم به شدت موافق حضور کاکا هستم هر چند دیماریا خیلی خوبه اما بعضی جاها یکم کم تجربه بازی میکنه به نظرم حضور کونترائو هم بجای خدیرا میتونه ایده ال و تاثیرگذار باشه
می گم مرتضی خوب سوتی می دیانقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بذون:بدون
هامادگی:امادگی
پیذا:پیدا
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اره فردا امتحان دارم هیچی بلد نیستم اعصابم ریخته بهمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینقد امتحان دادیم مردیم خدا...................
ولی منکه سریع درسش کردم :soal:
پس چرا درس نشده بود
ببین سایتم با من مشکل داره:-ang
به نظر خودم هم ترکیب 442 و 433 بهترین ترکیب برای مقابله با بارسلونا هست موقع دفاع 442 و موقع حمله 433 بهترین ترکیبه و تاکتیک هم همون تاکتیک سوپرکاپ یعنی پرس شدید و تصاحب توپ.
تصاحب توپ به ما کمک می کنه که استرس کمتر بشه و برعکس استرس بازیکن های بارسا زیاد بشه و توپ هارو لو بدن.
و به نظر من در الکلاسیکوی رفت هیگواین و کاکاباید در ترکیب ثابت باشند.
بدشانسی ما بنزما هست که در دو الکلاسیکو کمی عجله می کرد و چند موقیعت صددرصد گل را خراب کرد که باعث حذف رئال شد.به نظر من هیگواین بهتره در ترکیب ثابت الملاسیکوی رفت باشه.
اگه بازی رو ببریم بچه ها امید بالایی می گیرن واسه قهرمانی.
به امید قهرمانی.:sigar:
نقل قول:
دوستان به نظر شما بهترین ترکیب و بهترین تاکتیک برای بازی رفت الکلاسیکو چیه؟ایا تاکتیک پارسال مورینیو بهتر بود یا تاکتیک اخرین الکلاسیکو؟ منظورم تیم دفاعی یا هجومیه
رئال میتونه هجومی تر از بارسلونا باشه ...
بارسا معمولا رو مالکیت توپ اسرار داره ولی رئال بازیکنهایی داره که حمله رو تضمین میکنن و قابل اعتماد هستند با وجود کاکا باید از پاسهایی که به گل ختم میشن اعتماد کنیم و با وجود رونالدو گلزنیها!کاملا مکمل البته بنزما توپ خراب کنه که جبرانشون هم میکنه رئال از نظر فزیکی برتری کامل داره که هیچ وقت ازش استفاده نمیکنن در کل رئال هنوز هم کهکشانی و پرستاره اس
دوستان تاپیک نظر سنجی زده شد.
دوستان هر دفعه یکی یه نظرسنجی بده و سعی کنید همگی فعال باشید.
بچه ها خوشبختانه په په از بند مصدومیت خارج شده و در ترکیب ثابت هست.:eyvalla:
دوستان دیر شد.
پیروزی رو تبریک می گم به همگی.
سلام بر همه دوستان منم کاربر جدید و عاشق رئالم
به این سایت خوش آمدی دوست عزیز.
امشب بازی رئال مادرید و لیون پخش با تاخیر میشه ازدست ندینا.
لیگ قهرمانان اروپا- رئال مادرید و لیون (پخش با تاخیر)
زمان پخش :چهار شنبه 27 /7/90 -ساعت 00:10بامداد
تبریک می گم دوستان...........
ان شاالله همین جوری از بارسا ببرین من که خیلی دلم میخواد اینجوری شه تا روشون کم بشه خداییش خیلی غرور ورشون داشته
غرور همانند شمشیری موفقیت ها را پاره می کند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط rahimalavi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه خدا بخواد می بریمشون.
منم اين برد رو به همه رئالي هاي عزيز تبريك ميگمroz::dallliii
رئال يه بازي خيلي خوب كرد و با از تيم منفور بين هواداراي رئال انتقام گرفت!
تيم كاملا تهاجمي بود و حتي راموس كه دفاع مياني بود به حمله اضافه ميشد و تونست يه گل هم بزنه.
تيم كاملا هماهنگ شده و خيلي روون بازي ميكنه!
كاكا نقش مهمي تو بازي ديشب داشت و خيلي خوب مهاجم هارو تغزيه ميكرد و با پاس هاي خوبش بازيو زيبا ميكرد.اگه همين جور ادامه بده بي شك دوباره جز 3 4 بازيكون برتر جهان ميشه!
كلا همه تيم خوب بودن ولي من از بازي كريس راضي نيستمentezar::نميدونم باز چش شده!:gerye:از وقتي كه مصدوم شده نتونسته مثل اوايل فصل خوب و موثر بازي كنه!:ey babaaa:
اگه كريس آماده باشه رئال هم بهتر از اين ميشه و اميدوارم بازي بعد كريس بهتر از اينا ببينم:khahesh:
واقعا تیم زیبا و با کلاس بالا بازی کرد
امیدوارم تیم با همین کیفیت و حتی بهتر شدن حرکت کنه
ذر ضمن این بازی واسه رئالی ها و مورینیو یه رنگو حالته دیگه داش
منم تبریک میگم فقط حیف کریس گل نزد
واقعا حیف شدashem:-
کریس گل زد گل خوبی هم زد ولی افسایدشو گرفتم.
ولی خوب دوستان من حاضرم رئال قهرمان بشه ولی کریس کمتر گل بزنه.هدف اول قهرمانیه.
همین چیزی که کریس گفت.
تو گرفتی؟
خب چرا گرفتی؟
البته میشد افسایدم نباشه و میشد هم باشه چون خیلی نزذیک بود هر طرف حساب میشد نمیشد حرفی زد
ای بابا کی کمک داورشدی ما خبر نداریم؟! حالا دیگه میای آفساید کریس رو میگیری؟نقل قول:
برد شیرینی بود لیون گربه سفید رئال هم نبود چه برسه به گربه سیاه.ولی نباید تو بازی برگشت این تیمو دست کم بگیریم مخصوصا لیون که تماشاگراش اصلا ادب ندارن.
کاشکی افساید نمیشد تا کریس بازم گلزنیاشو شروع کنه و مسی رو ..............
هر چند ببخشید نباید کریسو با مسی مقایسه میکردم
منم مطمئنم کریس گلزنیش شروع میشه اونم باشدت
اما واقعا اولویت اول فقط برد رئال و قهرمانیشه هر کی بزنه فرقی نداره
فقط تیم قهرمان شه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مورینیو... [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به لطف شما کمک داور بازیه دیشب خودم بودم.[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من افسایتشو نگرفتم داور گرفت.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sareh.sh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ثاره خانوم مرتضی جان مگه کریس رو نشناختین؟ کریس گل نمیزنه نمیزنه وقتی میزنه 3یا4تا گل تو یه بازی می زنه فقط باید کمی صبر داشته باشین. :ohum:نقل قول:
بیا پس بازی این هفته بارسا هم پرچم بزن
یه حالی به حریف بده
خیالت راحت بارسا از همین الان بازنده هست.:nishkhand:نقل قول:
دیگه اینقدم تابلو نباشنقل قول:
بیشتر از 5 یا 6 تا نخوره:hehee: