پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
راستی 21 توکن رایگان تو بخش فیسبوک گذاشتن. فقط کافیه اطلاعات کارت اعتباری رو بزنی تا گیرت بیاد، حیف ما که نداریم :daghon:
کلا این بازی به ضرر ما ایرانی هاست. فردا یه بازی ساعت 7 و یه بازی ساعت 10. کلا تمام بازی هام اینجوری بوده و تیم صدر جدول هم همه بازی هاس حداقل 8 ساعت اختلاف بوده
در مورد شانس هم فصل اول که سه تیم درست کردم رتبه های 1 تا 3 رو داشتن :luuugh:
پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven | [ جلد دوم ]
نقل قول:
کلا این بازی به ضرر ما ایرانی هاست. فردا یه بازی ساعت 7 و یه بازی ساعت 10. کلا تمام بازی هام اینجوری بوده و تیم صدر جدول هم همه بازی هاس حداقل 8 ساعت اختلاف بوده
در مورد شانس هم فصل اول که سه تیم درست کردم رتبه های 1 تا 3 رو داشتن :luuugh:
قیافه من بعد از خوندن خط بالایی : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
نوع کشوری که واسه باشگاه تعیین میکنی در ساعت بازی هات تاثیر میذاره؟:fek konam:
نوع پرسینگ و مارکینگ ایا تغییر میدین؟
تو بخش referral من که تو fb هستم اصلا پر نمیشه بعضی از ایتم ها شرایطش دارم مثلا فروش بازیکن یا ...:gijjj:
داشتن لوگو یا پیراهن اصلی واسه تیم منفعتی هم داره؟:eynak:
مدیر با top eleven مذاکراتی کن که کارت های شتاب قبول کنند....:ey babaaa:
نوع کشور کاملا تاثیر گذاره و اصلا به خاطر همونه که ازتون میخواد کشورتون رو بگید
نوع دفاع و این چیزا هم بستگی داره به تیمی که باهاش بازی داریم واسه هر بازی میشه سیستم خاص خودش رو بزاریم یا اینکه اگه با یه سیستم خاصی خوب نتیجه میگیریم میتونیم ثابت بزاریمش
اون بخشی که میگی چرا پر نمیشه دست ما نیست.شما باید اول دوستات رو دعوت کنی و اونا با دعوت تو ثبت نام کنن تو بازی و اون کارایی که بازی میخواد رو اون دوستامون که دعوت کردیم انجام بدن تا واسه ما پر بشه و درآخر توکن بگیریم
داشتن لوگو و این چیزا اختیاری هستش و تاثیری نداره
نقل قول:
سلام
تو بخش referral من که تو fb هستم اصلا پر نمیشه بعضی از ایتم ها شرایطش دارم مثلا فروش بازیکن یا ...:gijjj:
به نظر من نداره. یکی از تیمام ایران و اون دوتای دیگه آمریکا ولی اکثرا همزمان بازی می کنند.
رفرال مربوط میشه به دوستات که از طریق فیسبوک دعوت می کنی و دوستات باید با دعوت نامه شما وارد بازی شن که رفرال شما باشن. بعد از اون با فعالیتهای اونا شما توکن میگیری.
در مورد سوال دیگت بسته به توانایی تیمت داره و البته تیم مقابل
البته یه تجربه شخصی دیگه
به نظرم بازی واسه کشور ما تیم های ضعیفتری میده
درخرید بازیکن، کشورهای دیگه مخصوصا ترکیه ایها جسورتر عمل می کنن چون می دونن شرایط مارو
نقل قول:
سلام
سلام.
اکثر سوالات رو دوستان پاسخ دادن. فقط در مورد کارت های شتاب فکر نمیکنم با توجه به تحریم هایی که وجود داره بر علیه کشور ما چنین چیزی رو قبول کنن
خب امروز هم پرونده لیگ بسته شد واسه من و کارم رو با پنجمی به پایان رسوندم.البته اگه بازی امروزمو میبردم چهارم میشدم ولی متاسفانه مساوی شد:flowerysmile:
پرونده تیم دومم رو هم الان بستم. بدون هیچ خریدی تیمی که 11 جدول تحویل گرفتم و اکثر بازی هاشم با تیمای بالای جدولی بود رو چهارم کردم !
جبران تیم اولم شد که نتونست چهارم بشه:nishkhand:
خخخخخخخخخخخخخخخخخ
خواستم هر جوری شده اون 21 توکن رایگان رو بگیرم... رفتم تو نت سرچ کردم ببینم مستر کارت یا ویزا کارت رایگان نزاشتن اطلاعاتشو وارد کنم یا نه
یه چند تا پیدا کردم قبول نکرد. آخرش نوشت به طور موقت به حالت تعلیق در میاد قسمت پرداخت آنلاین واسه توکن اگه مطمئن هستین اطلاعات درست وارد میکنین به ما اعلام کنین!
منو میگی درجا فلنگو بستم ! :nishkhand: گفتم آخ که الان اکانتمو بلاک میکنن! نخواستیم باو :evaa::eee::ey babaaa: