راستي مشكل كد اوريجين از كرك هستش
نمایش نسخه قابل چاپ
راستي مشكل كد اوريجين از كرك هستش
سلام
آقا من تو اجرای بازی فیفا مشکل لگ بازی رو دارم.برا رفعش چیکار کنم:ey babaaa:
علی اقا اکسپرس کرک 3وم هم اومده لطفا بذارش تو پست اول ک همه متوجه بشن
Fبچه ها کرک سوم برای همه میاد.بدون هیچ مشکلی
فقط اگه اروره stop working واسه اینه ک دو تا دسته جدا از همو ساپورت نمیکنه و بازی کرش میشه.با یه دسته بازی کنین
تنها مشکلی ک رفع نشده لگ بازی هستش
بازیش خیلی قشنگه
سلام دوستان،ببخشید میدونم اینجا نباس بنویسم ولی تایپیک کربوطه رو پیدا نکردم،من fifa15ultimate team رو نصب کردم روی گوشیم و خودش ی تیم بهم داده و با بازیکنای اماتور داده تا بزرگ کنم تیمو،میخاستم ببینم کسی لین بازیو داره؟چطوری باس از ترانسفر لیست بازیکن خرید؟اینکه هرچی سرچ میکنیم بازیکنی نمیاره که،تیم بزرگی هم ک نمیتونیم انتخاب کنیم،بازیش سرکاریه؟
مرسی بابت اطلاع آرشا جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط arsha [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک ورژن سوم به همراه آپدیت به پست اول اضافه شد
سلام من با ايكس باكس فيفا ١٥بازي ميكنم چند تا سوال داشتم چطوري امكان اظافه كردن مارتين ادگارد تو بادي هست و بعد اينكه من تو خط هافبك باديكنايي امثال رويس ازارد پوگبا خامس ردريگز و گوتزهو دارم چرا پيشرفت رويس و ازارد كمه پيشرفت نيمارو بيلم تو حمله زياد نيست ممنون ميشم جواب بدين
سلام. من عضو جدیدم. یه یه ماهی میشه فیفا 15 رو بازی میکنم. هرکی هرچی خواست بهش میگم و راهنمایی میکنم. به جز کرک و نحوه ی نصب کردن و این طور چیزا. چون اعصاب اینکار هارو ندارم. خودم هم به زور فیفا 15 رو بازی میکنم.
خب میشه یک کم درباره ی همین کریر مد فیفا 15 برامون توضیح بدی؟مثلا چه چیز هایی اضافه یا کم شده؟
همه چیزش دقیقا مثل فیفا 14 هستش ولی یه خورده قرارداد بستن با بازیکنان و خرید و فروش آسون تر شده. مثلا قبلا یه بازیکن رو با 1 میلیون اضافه تر می خواستی بفروشی باشگاه خریدار نمی خرید ولی تو فیفا 15 یه بازیکن با اورال 73 رو من 6 میلیون دلار فروختم 32 سالش بود و پیشرفت هم نمی کرد. قیمت اصلیش 3 میلیون دلار بود تازه تو اولین پیشنهاد این بازیکن رو فروختم. بعد روزنامه ها و اخبار بهتر و جالبتر شده. فقط تو فیفا 15 یکم ترکیب ساختن امکاناتش کمتر از فیفا 14 شده. بازیکنان خیلی طبیعی تر شدن خیلی خیلی مثلا تکل میزنی دندون های بازیکن شکل خشن به خودشون میگیره یا قبلا تو فیفا 14 خطا میشد معلوم نبود پای بازیکن کجای اون یکی بازیکن خورده ولی تو فیفا 15 به کوچکترین جزئیات هم توجه کردن. موقع پنالتی زدن تماشاگران بعضی هاشون هو میکنن و بعضی هاشون بلند میشن و با اضطراب به توپ نگاه میکنن. این بعضی از چیزهای فیفا 15 و کریر بود. ببخشید اگه تو املا غلط داشتم. من خودم یه پلیر کریر پست cam اورالش الآن 80 هستش و به نیم فصل هم نرسیده و سه تا منیجر کریر با تیم های بارسا و چلسی و بلک بورن شروع کردم. تو لالیگا تیم های ضعیف کم بود بارسا رو دیلیت کردم و با چلسی هم زیاد بازی نمیکنم ولی با بلک بورن دارم حال میکنم. پیشنهاد میکنم هرطور شده همه ی پچ های مودینگوی رو نصب کنید. من تا پچ 1.6.2 نصب کردم و دیگه نصب نمیکنم چون سیوم میپره. راستی یکی دیگه از معایب فیفا 15 اینه که از گل هات یا حرکات قشنگت نمیتونی فیلم بگیری. چون این بخش وجود نداره. باید با برنامه ی fraps یا... فیلم بگیری. من pes 15 هم بازی کردم ولی خداییش فیفا 15 یه چیز دیگه هستش.نقل قول:
نوشته اصلی توسط am!n [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]