پاسخ : | آموزش و بحث و تبادل نظر پیرامون بازی آنلاین و رایگان FIFA World |
نقل قول:
آقایون توی فیفا ورد اگه با کسی می خوایی بازی کنی ،حتما باید با تیمی که داری بازی کنی یا نه با تیم های باشگاهی دیگه میشه ؟
توی حالت آزاد نمیگم که سرچ میکنه ها ،من منظورم اینه که مثلا من یک دوست ادد کردم ولی فقط میتونم با تیم باشگاهی که درست کردم بازی کنم ،من دلم می خواد با تیم های باشگاهی دیگه باهاش بازی کنم. آیا راهی هس؟
نمیدونم تا حالا امتحان نکردم. ولی من هر وقت میخواستم با دوستام بازی کنم با تیمی که خودم ساختم بازی میکردم...یعنی تیم های واقعی رو نمیشد بیاری.شایدم میشه ولی من که ندیدم تا حالا . اگه کسی میدونه میشه راهشو بگه
این point که معلومه ،پوله // بعد این xp چیه هی اضافه میشه؟
نقل قول:
این point که معلومه ،پوله // بعد این xp چیه هی اضافه میشه؟
فکر میکنم همون experience باشه یعنی تجربه. هر چه بیشتر بازی میکنین به تجربتون بیشتر اضافه میشه
این بازیکن هات چطوری پیشرفت میکنند؟
من هرچقدر کارت خریدم بهشون دادم وتمرین دادم ولی هیچ تغییری توشون احساس نمیشه
نقل قول:
این بازیکن هات چطوری پیشرفت میکنند؟
من هرچقدر کارت خریدم بهشون دادم وتمرین دادم ولی هیچ تغییری توشون احساس نمیشه
تا جایی که یادمه قدرت اصلی شون زیاد نمیشه اما قدرت های فردیشون زیاد میشه.وقتی زیاد بشه دور قدرت بازیکن یه هاله زرد یا نقره ای رنگ ایجاد میشه!
نقل قول:
تا جایی که یادمه قدرت اصلی شون زیاد نمیشه اما قدرت های فردیشون زیاد میشه.وقتی زیاد بشه دور قدرت بازیکن یه هاله زرد یا نقره ای رنگ ایجاد میشه!
نه من یه بار کایخون بازیکن ناپولی رو سرچ کردم ،قدرتش 79 بود ولی توی یک یوزر 84 بودthink::
نقل قول:
نه من یه بار کایخون بازیکن ناپولی رو سرچ کردم ،قدرتش 79 بود ولی توی یک یوزر 84 بودthink::
جدی؟؟؟ اگه مطمئنین که با این اوصاف باید یه بازیکن تو هر تیمی قدرتش یکسان نباشه!
سلام ،مثل اینکه من ،فقط، سوال می پرسم :nishkhand:
این قضیه سر مربی که معلومه ولی این مربی بدنسازیا مربی مخصوص رفلکس دروازه بان و....چیه ،چطور میشه اینا رو فعال کرد یا خودشون فعالند؟
بعد چه کار باید بکنی که بازیکنات پیشرفت کنند ؟
،من اون کارت های مثلا شوت و... رو روی بازیکن می زنم همونجا یه علامتی روی شوت بازیکن می زنه که رفته بالا ولی فرداش که میام می بینم باز دوباره شوتش هیچ فرقی نکرده
نقل قول:
سلام ،مثل اینکه من ،فقط، سوال می پرسم :nishkhand:
این قضیه سر مربی که معلومه ولی این مربی بدنسازیا مربی مخصوص رفلکس دروازه بان و....چیه ،چطور میشه اینا رو فعال کرد یا خودشون فعالند؟
بعد چه کار باید بکنی که بازیکنات پیشرفت کنند ؟
،من اون کارت های مثلا شوت و... رو روی بازیکن می زنم همونجا یه علامتی روی شوت بازیکن می زنه که رفته بالا ولی فرداش که میام می بینم باز دوباره شوتش هیچ فرقی نکرده
اونا رو امتحان نکردم ولی فکر میکنم خودشون فعال باشن. ولی چه تاثیری دارن رو نمیدونم!
در مورد پیشرفت هم همون کارت ها که میزنید باعث پیشرفت بازیکن میشه...اما اینکه میگید فرداش دوباره برمیگرده به حالت اولیه اش رو تا حالا ندیده بودم !
اگه برمیگرده احتمال داره به صورت محدود این کارت ها اثر بزارن!
آقا اینا چکار میکنن که قدرت بازیکنانشون میره بالا؟
باید یه راهی باشه ،الان مثلا lamela قدرتش توی یوزر من 81 ولی یک جا دیدم 82 هست یا مسی قدرتش 94 ولی توی یک یوزر دیگه 97 بود (البته من مسی رو ندارمki::)