میگم این که گفتی بازیکنت بخاطر دوری از کشورش ناراضی بود راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
میگم این که گفتی بازیکنت بخاطر دوری از کشورش ناراضی بود راستنقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-shikam::-نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آره با توجه به سنش که 17 سالش بود و نوجوون بود تا حدی طبیعی به نظر میرسید واسم و البته خیلی تعجب کرده بودم!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Reza29.4 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام اگه پولت میرسه کاوانی رو بگیر یه ماشین گل زنی ست سرعتش بالاست ولی زلاتان سرعت پایین اگه میتونی باهاش کارکنی اونم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط rkoramtin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام به تمامی دوستان fifa باز
من یه سوال مهم داشتم لطفا دوستانی که اطلاع دارن منو راهنمایی کنن
من در بخش کریر مود فیفا 14 تازه فصل رو با تیم ac milan شروع کردم بعد از گرفتن نتایج خوب با این تیم بهم پیشنهاداتی از چند تیم کشوری شده اما من هر کاری میکنم نمیتونم این پیشنهادات رو قبول کنم وقتی این پیشنهادات رو در قسمت مسیج کریر مود باز میکنم 3 گزینه stall - accept - reject وجود داره وقتی گزینه accept رو انتخاب میکنم و تیکدار میشه حالا باید دکمه back رو بزنم وقتی میزنم دوباره گزینه accept انتخاب شده خود به خود به روی stall بر میگرده و .... چه کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟entezar::
نه داداش وقتیacceptرو انتخاب کردی و تیک دار شد باید بیای پاین قرداد و گزینه ی con firm رو بزنی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط jason7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
آقا من از بی دقتی خودم شرمنده ام ممنون از راهنماییتون :ookk:نقل قول:
داداش اینجوری که نمیشه اگه من نبودم نمیتونستی این قرداد ببندی 30%از قرداد مال منki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط jason7 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من ی سوال داشتم
شما fifa14 بازی میکنید یا مدیریت تیم ی بازی جداست
در ضمن بنظرتون کاوانی بهتره یا هیگواین
نه عزیز همون fifa 14 هست.تو بازی یه بخش هست به اسم career mode که شامل دو قسمت میشه:نقل قول:
نوشته اصلی توسط RICARDO KAKA 22 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- manager career که همونیه ما تو این تاپیک در موردش بحث میکنیم (انتخاب یک تیم و مدیریت کامل روی تیم از قبیل خرید و فروش بازیکن،سرمربیگری تیم های مختلف باشگاهی و ملی و ....
2- player career که بسته به نظر خودتون یا یه بازیکن اصلی از یه تیم انتخاب میکنید یا یه بازیکن جدید خودتون میسازید و وارد لیگ میشید.این قسمت هم فقط کنترل یه بازیکن رو میشه دست گرفت البته قابلیت کنترل کل تیم حین بازی رو هم داره!
در مورد سوال دومتون باید بگم که من تا حالا با هیچکدومشون آنچنانی بازی نکردم که بدونم.بقیه دوستان بهتر میتونن جواب بدن
موفق باشید