پاسخ : $$جدیدترین اخبارهای داغ تیم استقلال تهران$$
|
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، يازده مرد ثابت بازي امروز مشخص شدند.
با تصميم کادر فني استقلال اين نفرات امروز به صورت ثابت مقابل سايپا به ميدان مي روند:
سيد مهدي رحمتي، حنيف عمران زاده، امير حسين صادقي، هاشم بيک زاده، مجيد غلام نژاد، آندرانيک تيموريان، سياوش اکبرپور، آنتونيو کارواليو، محمدقاضي، محمد مهدي نظري و آرش برهاني.
گفتني است استقلال امروز و از ساعت 17 به مصاف سايپا مي رود.منبع:VARZESH3
|
فتحاللهزاده در اردوی استقلال حاضر شد
مديرعامل باشگاه استقلال قبل از ديدار مقابل سايپا در هتل محل اقامت آبيپوشان حاضر شد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
علي فتحاللهزاده امروز قبل از ديدار استقلال مقابل سايپا به هتل اوين، محل اقامت آبيپوشان رفت و با اعضاي اين تيم ديدار داشت.
به گزارش فارس، فتحالله زاده ضمن آرزوي موفقيت براي بازيکنان از آنها خواست حواسشان به تيم باشد و در ادامه مسابقات با قدرت به ميدان بروند.
مديرعامل آبيپوشان از بازيکنان خواست امسال حداقل يک جام براي هواداران کسب کنند و در چند بازي باقي مانده نتايج خوبي بگيرند. او همچنين اعلام کرد سه شنبه به کيش سفر ميکنند تا اردوي آماده سازي خوبي داشته باشند.
همچنين فتحالله زاده ناهار را در کنار استقلاليها صرف کرد. او با امير قلعهنويي نيز صحبت کرد و در مورد جلسه او با کارلوس کيروش صحبتهايي را انجام داد.منبع:VARZESH3
|
تا 29 بهمن فرصت جذب بازيکن کمکی داريم
سخنگوي باشگاه استقلال درخصوص حضور بازيکنان کمکي در استقلال براي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: ما سه بازيکن کمکي را ميتوانيم جذب کنيم و تا 29 بهمنماه وقت داريم که نام آنها را به کنفدراسيون اعلام کنيم.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
به نقل از سايت رسمي باشگاه استقلال، هاشم ساعدي، سخنگوي باشگاه استقلال درخصوص حضور بازيکنان کمکي در استقلال براي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: ما سه بازيکن کمکي را ميتوانيم جذب کنيم و تا 29 بهمنماه وقت داريم که نام آنها را به کنفدراسيون اعلام کنيم با باشگاه استقلالخوزستان مکاتبه کردهايم براي حضور ايمان مبعلي به عنوان بازيکن کمکي ،البته بايد تشکر ويژه داشته باشيم از مديرعامل محترم باشگاه صنعتي خوزستان و همچنين سرمربي فهيم اين باشگاه آقاي ويسي که با نظر مساعد آنها موضوع انتقال آقاي مبعلي در دستور کار اين باشگاه قرار گرفته است.
وي افزود: ظرف امروز و فردا باشگاه استقلالخوزستان نظر مثبت خود را درمورد حضور مبعلي اعلام خواهد کرد تا بتوانيم ايشان را جذب و طبق ضوابط نام ايشان را به مراجع ذيربط ارسال نماييم. البته در صورت نياز سرمربي استقلال جناب آقاي قلعهنويي به بازيکنان ديگر به عنوان يارکمکي نيز در زمان باقيمانده تا اعلام اسامي تلاش ميکنيم بازيکنان ديگري را نيز جذب کنيم.
سخنگوي باشگاه استقلال درمورد اردوي کيش اعلام کرد: ما اردوي کيش خود را که با پيشنهاد آقاي قلعهنويي و تلاشهاي دکتر فتحاللهزاده و ساير معاونين باشگاه که هماهنگيهاي لازم را در اين خصوص انجام دادهاند از روز سهشنبه برگزار خواهيم کرد امروز هم ايشان در اردوي استقلال حضور يافت و با بازيکنان از اهميت بازي امروز مقابل سايپا و همچنين ادامه بازيهاي ليگبرتر تا پايان فصل صحبت کرد.
ساعدي در پايان گفت: اميدواريم بتوانيم با تلاش کادرفني و همت بازيکنان نتايج قابلقبولي را گرفته و قهرماني را نيز در پايان فصل کسب کنيم.منبع:VARZESH3
|
کبه:قلعهنوعی خيلی به من کمک کرده است
مهاجم خارجي استقلال معتقد است امير قلعهنويي خيلي در پيشرفت فوتبال او تاثير داشته است.
|
|
به نقل از ايسنا، بوبکر کبه با بيان اينکه خوب بازي کرديم اظهار کرد: من دو ماه است که بازي نکردهام و خدا خيلي من را دوست داشت که قلعهنويي را مقابل من قرار داد که وي من را کمک کند تا بتوانم بازي کنم.
وي افزود: امير قلعهنويي به فوتبال من خيلي کمک کرد و براي همين است که بعد از گلزني به سوي او رفتم. منبع:VARZESH3
|
قاضی:4 بازی باقيمانده را ببريم قهرمانيم
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: 4 بازي باقيمانده را هم ببريم ميتوانيم قهرمان ليگ شويم.
|
|
محمد قاضي پس از پيروزي 2 بر صفر مقابل سايپا در جمع خبرنگاران گفت: يکي از بهترين بازيهايي بود که امسال انجام داديم و خدا را شکر که پيروز شديم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد:اميرخانه گفته بود که اين بازي خيلي مهم است و در قهرماني تأثيرگذار است که خوشبختانه پيروز شديم 4 بازي باقيمانده را ببريم ميتوانيم به قهرماني برسيم.منبع:VARZESH3
|
برهاني: هميشه براي استقلال انگيزه دارم
مهاجم استقلال گفت: مثل کارگردانان که ميگويند فيلمهايم را مثل بچههايم دوست دارم من هم اين 100 گلم را مثل بچههايم دوست دارم.
|
|
آرش برهاني پس از برتري 2 بر صفر استقلال که با صدمين گل وي براي اين تيم همراه بود گفت: نميخواستم مصاحبه کنم اما گيرم انداختيد. خدا را شکر که به 3 امتياز اين ديدار رسيديم. ما به امتيازات اين مسابقه احتياج داشتيم چون ديگر تيمهاي مدعي توانسته بودند حريفان خود را شکست دهند.
به گزارش فارس،وي با بيان اينکه توانستيم در اين هواي سرد، هوادارانمان را روسفيد کنيم درخصوص اينکه آيا فشار از روي دوش او برداشته شد يا خير گفت: خدا را شکر هم گل زدم و هم پاس گل دادم و توانستم مثمرثمر باشم قطعا با اين اتفاقاتي که امروز براي من افتاد اين فشارها کم ميشود.
برهاني يادآور شد: در اين 100 گل از منصوريان و نوازي که در سال 86 همبازيام بودند گرفته تا بازيکنان فعلي، همگي برايم زحمت کشيدند و من از آنها و همچنين هواداران استقلال تشکر ميکنم و فکر ميکنم کوچکترين کار زدن اين گلها بود.
مهاجم استقلال درخصوص اينکه کدام گلش ميان اين 100 گل را بيشتر از همه دوست دارد گفت: مثل کارگردانان که ميگويند فيلمهايم را مثل بچههايم دوست دارم من هم اين 100 گلم را مثل بچههايم دوست دارم. (باخنده)
وي افزود: هميشه براي بازي در استقلال انگيزه دارم و امروز هم که پس از مدتها به ميدان رفتم مثمرثمر بودم و خداراشکر توانستم گل بزنم.
برهاني تاکيد کرد: هواداران هميشه به من لطف داشتند و روزهاي سختي را که گذراندم، انگيزه همين هواداران بود که من را همچنان روي پا نگه داشت.
برهاني درخصوص ديدار با ملوان گفت: بازي سختي در انزلي داريم چون ملوان در زمين خودش خوب بازي ميکند.
وي در پايان در مورد اينکه امير قلعهنويي در رختکن به او چه گفته است عنوان کرد: من هنوز قلعهنويي را نديدهام.منبع:VARZESH3
|
ماجدی: اکبرپور گفته فقط درگيری لفظی داشتم
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: سياوش اکبرپور به ما گفته فقط درگيري لفظي بوده و بهتر است در اين مورد از خودش سؤال کنيد.
|
|
ميرشاد ماجدي پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال مقابل سايپا در جمع خبرنگاران در مورد اينکه مديران باشگاه سايپا گفتهاند چرا استقلال با شهبازاده مذاکره کرده است، گفت: برخي دوستان قبل از بازي با استقلال پيشدستي ميکنند و ميخواهند يک هفته در مطبوعات باشند. شهباززاده تا جايي که من ميدانم در فهرست بازيکنان مورد نظر استقلال قرار ندارد. دو سه بازيکن قرضي ميخواهيم بگيريم که خود قلعهنويي صحبتهايش را کرده و تا اين لحظه ايمان مبعلي صد درصد شده است اما تا جايي که من ميدانم شهباززاده در فهرست ما قرار ندارد او بازيکن خوبي است ما هم دوستش داريم اما در فهرست بازيکنان مورد نظر استقلال نيست.
به گزارش فارس، سرپرست تيم فوتبال استقلال در مورد درگيري فيزيکي سياوش اکبرپور در بيمارستان و ماجراي حضور پليس در اين درگيري گفت: بهتر است که در اين مورد با خودش صحبت کنيد اکبرپور به ما گفته درگيري لفظي بوده اگر اکبرپور حرفي بزند درست است ما که مدرکي نداريم ضمن اينکه اين بحث شخصي بوده و مربوط به فوتبال نيست. اگر هم بحثي مطرح شده بود با مديريت باشگاه در ميان ميگذاشت.منبع:VARZESH3
|
هدف برهانی موفقيت استقلال است
بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: با بازي منطقي در ديدار مقابل سايپا به 3 امتياز رسيديم تا همچنان در کورس قهرماني بمانيم.
|
|
حنيف عمرانزاده پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال مقابل سايپا گفت: سايپا بازيکنان و مهاجمان خوبي دارد که امروز خيلي ما را اذيت کردند. ديدار سختي بود اما با بازي منطقي به 3 امتياز مسابقه با سايپا رسيديم تا همچنان در کورس قهرماني بمانيم.
به گزارش فارس، وي درباره ديدار مقابل ملوان در هفته بيست و هفتم گفت: فردا را استراحت ميکنيم و سهشنبه براي برگزاري اردو به کيش ميرويم، تنها مشکل ما خستگي و فشردگي مسابقات ليگ است که اميدواريم با موفقيت در ديدارهاي باقيمانده به قهرماني برسيم.
عمرانزاده در خصوص صدمين گل آرش برهاني در ليگ برتر گفت: آرش انگيزه زيادي براي اين گل داشت و هنوز هم زمان زيادي دارد تا گلهاي بيشتري براي استقلال بزند. هدف آرش موفقيت استقلال است.منبع:VARZESH3
|
پيروزی استقلال مهمتر از گلزنی مهاجمان است
مهاجم تيم فوتبال استقلال، گفت: کسب پيروزي مهم بود و فرق نميکند کدام بازيکنان گل ميزنند. |
|
به نقل از فارس، مهدي نظري پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال مقابل سايپا و اينکه مهاجمان استقلال اين روزها خوب گل ميزنند، گفت: مهم کسب پيروزي بود، خدا را شکر پيروز شديم و اينکه مدافع يا مهاجم گل ميزند مهم نيست. زننده گل فرقي نميکند موفقيت استقلال اهميت دارد.
وي در ادامه خاطرنشان کرد: قرار است به اردوي کيش برويم و چند روز بدنسازي کنيم. سپس از آنجا مستقيم به انزلي ميرويم تا در ديدار مقابل ملوان آماده شويم.منبع:VARZESH3 |
صالح: گلهای امروز استقلال تاکتيکی بود
مربي تيم فوتبال استقلال گفت: گلهايي که امروز در ديدار مقابل سايپا به ثمر رسانديم روي کارهاي تاکتيکي بود.
|
|
مجيد صالح پس از پيروزي 2 بر صفر استقلال مقابل سايپا گفت: خوشحالم که تيم ما در جريان بازي عملکرد خوبي از خود به نمايش گذاشت و برخلاف اينکه خيليها ميگويند استقلال فقط روي ضربات ايستگاهي به گل ميرسد اما گلهاي امروز ما روي کارهاي تاکتيکي بود.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: سازمان دفاعي، خط دفاع و دروازهبان ما امروز بسيار خوب بودند و فوقالعاده ظاهر شدند. نقاط مثبت تيم ما امروز خيلي زياد بود و خوشحالم موفق شديم اين سه امتياز حساس را به دست آوريم.منبع:VARZESH3
|