ترو خدا جوابمو بده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
ترو خدا جوابمو بده ؟
دسته منم تقریبا شبیه اینه اما یه خورده فرق دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط lord7stark [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عکس تنظیمات دسته م ومیزارم یه بارم اینو امتحان کن ضرری نداره
فقط قبلش حواست باشه که اون برنامه که ریختی تو پوشه بازی رو حذفش کن.خودمم قبلا ازش استفاده کردم تنظیمات دسته کلا به هم ریخت و شوکشم دیگه کار نمیکرد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
امتحان ببین درست میشه یا نه خبرم بده
دوستان آپدیت زمستانی فیفا 14 اومده ؟
یکی جواب منو بده من الان فیفا ندارم بخاطر این مشکل:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh::dagho n::daghon::daghon::daghon::daghon:
منظورم از مشکل اینه.ترو خدا کمک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ارور خاصی میده؟اگه میده متنشو بنویسنقل قول:
نوشته اصلی توسط ZedBazi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کرک ریختی؟ دقت کن باد با فایل فیفا که پسوندش 3dmبیایش بالانقل قول:
تا نصبش کنم بینم چه بشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط aliexpress [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
میگم میشه از گرافیکم باشه
حاجی یه اسکرین از بهترین نوع تنظیمات گرافیکی بازی میزاری !!!؟
تنظیماتش کدوما باشه بهتره !!!؟
limit مخصوصا این بخش و اون بخشی که 0x 2x 6x داره !!!!!!!!!!!!!؟:ruunn: