پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 13 )
نقل قول:
جااااااااااااااااااااااان ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئنی 102 میلیونه ؟
آره جونه داداش !! ... خب هم افتخاراتم زیاده هم هی پیشرفت میکنم و ستاره هام زیاد میشه :
از کد و ترینر و غیره هم استفاده نکردم ... ! lol:- :chakerim:
:de:
نقل قول:
آره جونه داداش !! ... خب هم افتخاراتم زیاده هم هی پیشرفت میکنم و ستاره هام زیاد میشه :
از کد و ترینر و غیره هم استفاده نکردم ... ! lol:- :chakerim:
:de:
والا وا هر چی جامه میگیریم 30-40 میلیون بیشتر بهمون نمیدن :scare3:
پس حتما مالکان باشگاهتون قطرین :nishkhand:
خب لاکردار با این بودجه و دستمزدی که تو داری میتونی یه تیم توپ درست کنی دیگه , چرا آرسن ونگر بازی در میاری :hehehe:
نقل قول:
والا وا هر چی جامه میگیریم 30-40 میلیون بیشتر بهمون نمیدن :scare3:
پس حتما مالکان باشگاهتون قطرین :nishkhand:
خب لاکردار با این بودجه و دستمزدی که تو داری میتونی یه تیم توپ درست کنی دیگه , چرا آرسن ونگر بازی در میاری :hehehe:
والا داداش دیگه حوصله ی این ستاره های امروزی رو ندارم ki:: ... دارم رو نوجوونا کار میکنم !!! :babaa: ! ... به هر حال قرض خواستی بگو ، جا واسه قرض دادن زیااااده :chakerim: ... ! اتفاقا الآ توی فینال با آرسن ونگرو بچه هاش بازی دارم chomagh . فعلا من برم تا واسم تاخیر نزن ki::
بازم چاکره داداش : INDECENT :chakerim::kissss:
نقل قول:
والا داداش دیگه حوصله ی این ستاره های امروزی رو ندارم ki:: ... دارم رو نوجوونا کار میکنم !!! :babaa: ! ... به هر حال قرض خواستی بگو ، جا واسه قرض دادن زیااااده :chakerim: ... ! اتفاقا الآ توی فینال با آرسن ونگرو بچه هاش بازی دارم chomagh . فعلا من برم تا واسم تاخیر نزن ki::
بازم چاکره داداش : INDECENT :chakerim::kissss:
داداش تو هم مثل من توهمی هستی من چند بار با راسل دعوام شد وقتی خواستم قراداد ببندم گفتم که من پنج شنبه و جنبه کلاس دارم باید برم دانشگاه نمیتونم بیام ژاوی و پویول بچه ها رو تمرین میدن بعضی وقتا هم یکی رو میفرستم کمکشون اما الان داره دبه در میاره:nishkhand:ki::
آقا چرا این تیما اینقدر ناز میکنن هیچکدوم قبول نمیکنن قرداد ببندیم:aaaaaa::aaaaaa:
نقل قول:
آقا چرا این تیما اینقدر ناز میکنن هیچکدوم قبول نمیکنن قرداد ببندیم:aaaaaa::aaaaaa:
میخوای بیام پا در میونی کنم تا بهت کار بدن ؟ mas:-:delgarmi:
یه ذره سرو سنگین باش , مربی که نباید اینجوری باشه chomagh
باو تو کی بهشون پیشنهاد میدی ؟
الان یه وضعیته مای جابت رو بنویس , بعدش بگو تو چه مقطعی از فصلی , جایگاه تیمهایی که تو مای جابت هستن رو هم + اون چیزی که خودشون انتظار دارن رو بده ببینیم میتونیم کمکت کنیم یا نه :tell:
آخه روسل باهام لج کرده میگه پنج شنبه و جمعه نمیای سر تمیرین (من کلاسهای دانشگام پنجشنبه و جمعه)
باور کن موقع بستن قرداد گفتم این مشکلو دارم وبا ژاوی پو یول صحبت کردم که تیمو تمرین بدن
:evaa::evaa:
الان با بارسا فصل سوم به غیر از جام حذفی فصل اول تمام جامارو بردم .
یکی از تیما بایر لورکزن بود که 10هم بود وتو لیگ اروپا با 2بازی انجام شده تو گروش اول بود که گفت سهمیه لیگ قهرمانان میخام یکی دیگش ورسبورگ که اونم 8تم با دوبازی تو لیگ قهرمانان تو گروش سوم بدون امتیاز اونم به سهمیه لیگ قهرمانان راضی.
الان منتظر پیشنهاد پاریس ژرمن که تو لیگ پنجم و قهرمانی رو میخوات تو لیگ قهرمانانم تو گروش اول.
الان 10 بازی از لیگ گذشته ودوبازی هم تولیگ قهرمانان انجام دادم که هم تو لیگ هم تو لیگ قهرمانا اولم
نقل قول:
آخه روسل بهام لج کرده میگه پنج شنبه و جمعه نمیای سر تمیرین (من کلاسهای دانشگام پنجشنبه و جمعه)
باور کن موقع بستن قرداد گفتم این مشکلو دارم وبا ژاوی پو یول صحبت کردم که تیمو تمرین بدن:evaa::evaa:
الان با بارسا فصل سوم به غیر از جام حذفی فصل ائل تمام جامارو بردم .
یکی از تیما بایر لورکزن بود که 10هم بود وتو لیگ اروپا با 2بازی انجام شده تو گروش اول بود که گفت سهمیه لیگ قهرمانا میخام یکی دیگش ورسبورگ که اونم 8تم با دوبازی تو لیگ قهرمانان تو گروش سوم بدون امتیاز اونم به سهمیه لیگ قهرمانا راضی.
الان منتظر پیشنهاد پاریس ژرمن که تو لیگپنجم و قهرمانی رو میخوات تو لیگ قهرمانانم تو گروش اول.
الان 10 بازی از لیگ گذشته ودوبازی هم تولیگ قهرمانان انجام دادم که هم تو لیگ هم تو لیگ قهرمانا اولم
پس اینجوری که من الان فهمیدم تمامیه تیمایی که گفتی نتایجه قابله قبول و مورده نظرشون رو گرفتن , در ضمن الان اوایل فصل هست , فک نکنم کسی راضی بشه , تا نیم فصل تحمل کن بعد برو تیمی که شرایط نامناسب تری نسبت به خواسته هاش داره رو انتخاب کن . البته فک کنم بهترین زمان اون 10 هفته ی پایانی باشه چون تیم ها آخرین امیدهاشون هست .
نقل قول:
پس اینجوری که من الان فهمیدم تمامیه تیمایی که گفتی نتایجه قابله قبول و مورده نظرشون رو گرفتن , در ضمن الان اوایل فصل هست , فک نکنم کسی راضی بشه , تا نیم فصل تحمل کن بعد برو تیمی که شرایط نامناسب تری نسبت به خواسته هاش داره رو انتخاب کن . البته فک کنم بهترین زمان اون 10 هفته ی پایانی باشه چون تیم ها آخرین امیدهاشون هست .
یعنی اخر فصل من تیم تا تمام فینالها ببرم بعد بدم کس دیگه خودم برم تو یه تیم ته جدولی:ghelyon::chakoshi:
بالخره تونستم تیممو عوض کنم رفتم ورسل بوک آلمانlay_;;:/danc
اما 1 مشکل دارم با توجه به اینکه بازیهای آلمان اکثرا جمعه برگزار میشه من باید بعد 12 ساعت نشستن سر کلاس مستقیم برم ورزشگاه و تیمو هدایت کنمki::