ibrahim نیست؟----------------------------
نمایش نسخه قابل چاپ
ibrahim نیست؟----------------------------
خیر:khelal dandoon:ki::نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rezaorumchi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیر:khelal dandoon:ki::
amir97 نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟heee::
آره منم با مجتبی موافقم amir97نیست آخه تپلیش شبیه اش خودش هم اومد پست داد که ما اسمش رو نگیم
آفریننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله درسته :chakerim:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بله درست گفتی:chakerim: اما چون مجتبی اول گفت امتیاز به مجتبی داده میشه :hehee:نقل قول:
نوشته اصلی توسط edin [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیدونم چرا اینقد اینجا دوس دارم پست اسپم بزنم حالی ببرم
ولی خدایی این امیر چقد جوونه ها
کم کم داره احساس پیری بهم غلبه میکنهheee::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یک بار که مهدی رو بیارم اینجا و بهت اخطار داد بعد میفهمی نباید اینجا پست اسپم داد:hehehe:
یا ابراهیم رو :hehehe:
دوستان تا اطلاع بعدی این مسابقه تعطیله چون هیچ عکسی ازتون ندارم:gerye: .
عکساتونو بدین لطفا :khahesh:
# ... نفرات برتر هفته دوم ... #
نفر اول:
این بار هم امیر اما با 50 امتیاز
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نفر دوم :
مجتبی با 40 امتیاز
نفر سوم :
مرتضی با 10 امتیاز
مسابقات این هفته رو شروع میکنم
این عکس کدام کاربر است ؟
این داش محمد حسین نیست؟؟؟
Fc Bayern München??