از لحاظ شکل و ظاهر که قشنگه ولی از نظر خوب بودن باید ببینیم وقتی کریس شوت میزنه تحمل میکنه یا میترکه!
نمایش نسخه قابل چاپ
از لحاظ شکل و ظاهر که قشنگه ولی از نظر خوب بودن باید ببینیم وقتی کریس شوت میزنه تحمل میکنه یا میترکه!
توپ خوبیه.از این توپ هاس که شوت باهاش حال میده هستki::
این توپ بوی قهرمانی رئال میده:ghelyon:
قرعه کشی فصل جدید کی هست؟:nishkhand:
هنوز مشخص نیست داداش فقط سوپر کاپ 9 شهریور و برگشتش هفته بعدشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabadj88 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اینو هم بخونین.چقدر حسادت............lagh::
حمله نایب رئیس بارسا به ملی پوشان رئالی اسپانیا
مرجع خبري رئال مادريد : کارلس ویلاروبی ، نایب رئیس بارسلونا باز هم به رئالی ها حمله کرد . او که ریاکاری و دروع پردازی یکی از ویژگی هایش است ، در مصاحبه با رادیو کاتالونیا باز هم به رئالی ها حمله کرد .
وی در این مصاحبه ، درخشش رئالی ها در یورو را نادیه گرفت و مدعی شد که قهرمانی اسپانیا فقط به خاطر بارسلونا بوده است . وی گفت :" سبک بارسلونا بر پایه سبکی است که بارسلونا در سالهای اخیر پدید آورده است . این قهرمانی را باید عامل کار بارسایی ها دانست . "
به نظر می رسد که حسادت به فصل اخیری که رئال مادرید داشت ، چشم این مدیر را کور کرده باشد . وی سپس به انتقاد از ویار به خاطر محروم نکردن مورینیو در سوپرکاپ پرداخت :" هر کسی می دانست که اتفاقات سال گذشته نباید بدون محرومیت بماند . "
طبیعتا او می داند که پرتاب کردن کله خوک به درون زمین هم نباید بی محرومیت می مانده است
توپش که باحاله جون میده واسه گلزنی رئالی
بقیه چیزا همش حاشیس
فقط رئال
نایب رئیس بارسا هم که ولش اینه نگه چی بگه هر چند بارسایی ها اسپانیا واقعا خوب بودن
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علاوه بر این بوی شوتای 40-30 متری کریس رو هم میدهki::
اینجور که پیداست توپ خیلی خوبی هست ولی با اولین بازی معلوم میشه چطوره ؟
امیدوارم با این توپ جدید رونالدو بتونه رکورد جدیدی بزنه..............
خداییش نمی دونم این نایب رءیس بارسا عقل توکلش هست فکر نمی کنم خداییش نمی گم بارسایی ها بد بازی می کردن اما چنگی هم به دل نمی زدن این کارشناس ها هم هر کی 2تا پاس بده پیششون بهترینه دیگه نمی گن اگه کاسیاس و راموس نبودن الان از. گروهشون هم بالا نمی یومدن آدم زورش می گیره وقتی این حرف ها رو می شنوه
راستی این توپ جدید خیلی قشنگه فقط خدا کنه نترکه جلو شوت های کریس
من ميگم توپ لاليگا رو عوض كنن بابا ويكتور والدز با اين توپ ها سوتي ميده چه برسه به اين توپ كه سبك ميزنه.من بازي سوپر كاپ رو شايد نتونم ببينم چون احتمالا مرداد تا پايان شهريور سربازي هستم.
میبینم اینجا که کلا روزی 3 تا پست رد و بدل میشه نهایتا
الان رئالی ها اسپانیا با روحیه خوب دارن برمیگردن اونورا پرتغالی هامونم هر چند از حذف ناراحتن اما عملکردشون خوب بوده
بین بازیکنامون کریم از همه بی فروغ تر بوده
من به ترتیب کیفیت بازی اینا رو قرار میدم
1.الونسو
2.ایکر
3.رونالدو
4.راموس
5.خدیرا
6.کونترائو
7.اوزیل
8.په په
9.اربلوا
10 کریم