خدا از دهنت بشنوه!
در ضمن ممنون میشم صادق صدام کنی!
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا از دهنت بشنوه!
در ضمن ممنون میشم صادق صدام کنی!
یه کم سعی و تلاش کنی به آرزوهات خواهی رسید صادق جان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مستر آبی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته به این بستگی داره که ساکن کجا باشی!
دقیق بگم؟
باشه
این دنیا. کهکشان راه شیری. منظومه شمسی. کره ی زمین. قاره ی آسیا. خاور میانه.کشور ایران.استان تهران.شهره تهران.خیابون پیروزی.بلوار ابوذر.پاسدار گمنام.میدان موتورآب.خیابون کندی.روبه روی حسینیه مکتب الزهرا!!!!!
شماره تماس هم بدم؟؟؟؟؟
نه همین کافیه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط مستر آبی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی شرایطتون مناسبه!:jeddiiiii:
یه کم بجنبی حله!:ohum:
جونه من؟؟ الان باید برم!
تو کافی نتم بیشتر از این پول ندارم بمونم!
فردا بین ساعت5.30تا8.30 نیم ساعت می یام
فعلا خداحافظ
در ضمن عیدتونم مبارک!!!!
سلام به همگی
من اردلان هستم. 19 سالمه متولد 1370 در تهران. شرق تهران میشینیم. عاشق 3 چیزم: موزیک/فوتبال/کشتی کج
تو کار در فروم هم 4 ، 5 سالی میشه سابقه دارم. تو کار اپلود هم خیلی ماهرم و ایشالله یه عضو دائم اینجا میشم. هدف اصلیم اشنا شدن با بقیه هست. خیلی دوست دارم رفیقهای خوبی پیدا کنم و شنیدم ادم بامرام تو اینجاخیلیه.
خلاصه بگم من خیلی ادم پایه ای هستم:nishkhand: کلآ شوخ هستم ولی به موقع و در هنگام کار جدی جدی ام. عاشق چلسی و تیم ملی انگلیس هستم . قربون همگی
اردلان
سلام به اردلان خان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط edge91 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ما هم امیداریم یه عضو فعال تو سایت باشین و روی بعضیا رو کم کنید!:he:
سلام به همه بروبچ
من حميدرضا هستم
14 سالمه
غير از اين سايت تو parsfootball.com با نام iker casillas و تو آنلي رئال با نام sergio canales و تو فوتيران با نام xabi alonso عضوم
اينا رو گفتم كه بيشتر باهام آشنا شين :nishkhand:
ارین
15 ساله
تهران
عاشق داوید ویا هستم
تیم فقط بارسلونا و اینتر وملی هم: ایتالیا واسپانیا
ایرانی هم استقلال
سلام آرین خاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ِDAVID VILLA [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورود به دربی خوش آمد!:hehee:
سلام حمید رضا جان!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ricardo Kaka [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ورود شما به دهکده کوچک دربیdallliiiرو خوش آمد میگم!