اینکه سوال کردن نداره بهترین بازیکن جهان فقط مسی
چون تکنیک چشم نوازی داره و آدم از دیدن بازی هاش لذت میبره
نمایش نسخه قابل چاپ
اینکه سوال کردن نداره بهترین بازیکن جهان فقط مسی
چون تکنیک چشم نوازی داره و آدم از دیدن بازی هاش لذت میبره
بهترین بازیکن تاریخ فقط مسی هست و بس!!:ahaaaaaa:
1-رونالدو برزیلی 2 رونالدو برزیلی 3 رونالدو برزیلی:rooz:
دیگو آرماندو مارادونا
من هر کاری میکنم نمیتونم از بین پله و مارادونا یکی رو انتخاب کنم , ولی بی شک یکی از این دوتاس .
فقط زیزو..................رونالدو برزیلی و بوفون...............................پیرل هم تقریبا در همین سطحه............
فوتبال بدون اینا معنا نداره........................................ ......مسی فقط تو بارسا و کریس فقط تو رئال موفقن..................................در سطح ملی هیچی نیستن.
بهترین بازیکن تاریخ فقط رونالدو برزیلی با مارادونا و پله آیا دقت کردید ستاره ها اکثرا از قاره آمریکاست؟حتما مردم این قاره برا چیزی که میخوان نهایت تلاششونو میکنن! tazim:: :figur:
فقط به امید روزی بازیکنی از ایران بچشم بیاد آمین! :babaa:
رونالدو برزیلی-مارادونا-زیدان-مسی-پله-رونالدو
لیونل مسی شک نکنید چون همه چیزش عالیه پاس کاریش که دیوونه کننده است گل زن حرفه ای چون کفش طلا را به بهترین گلزن میدن دریپلاش که معروفه سر زدنش با قد کوتاهش فوق العدست گل کله به منچستر یونایتد 4 سال پیش یادتونه سرعتش هم که خوبه هوشش هم که معروفه میگن خیلی باهوش بهترین لیونل اندرس مسی
فقط و فقط مسی و مارادونا و پله مسی دلیلشو آقای قبلی گفت مارادونا همون مسیه البته دیگه پیر شده :babaa: پله بخاطر شوت وای قویش گلي که از وسط زمین زد یادتونه؟رونالدو برزیلی دلیلي ندارم فقط میدونم تموم کننده خوبیه :ghosse: