لوکاکو در آرزو بازی در کنار برادرش
لوکاکو در آرزو بازی در کنار برادرش
بازیکن جدید چلسی معتقد است با بازی در استمفور بریچ با لباس چلسی رویایش را محقق کرد اما دوست دارد روزی در کنار برادرش در این تیم بازی کند چرا که معتقد است برادرش بار فنی بیشتری نسبت به وی دارا می باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیکن آرزو دارد تا روزی در کنار برادرش جوردن بازی کند. این بازیکن ملی پوش بلژیکی با مبلغ 20.5 میلیون یورو از باشگاه اندر لخت به چلسی پیوست و اولین دیدار خود را برابر نوریچ در استمفور بریچ انجام داد. وی جایگزین تورس در بازی شد.
این بازیکن 18 ساله فصل بسیار موفقیت آمیزی را با آندرلخت سپری کرد و توانست در یک فصل 20 گل برای این باشگاه به ثمر برساند. او آرزو در کنار برادرش جوردن به پیشرفتش ادامه دهد و به ستاره تیم تبدیل شود.
او در این زمینه گفت:"من از کودکی عاشق چلسی بوده ام و با پیوستن به این باشگاه آرزویم محقق شد اما اکنون تنها آرزویی که دارم بازی در کنار برادرم است. بازی در چلسی آرزوی هر دو ما بود ما در بازی های غیر رسمی در کنار یکدیگر بازی می کردیم و سخت در تلاش بودیم تا رویایمان را محقق کنیم و روزی این رویا را نیز محقق خواهیم کرد.
لوکاکو 6 فوت و3 اینچ قدر دارد و بعضی کارشناسان وی را با ستاره چلسی، دیدیه دروگبا مقایسه می کنند. او در مصاحبه هایش گفته که برادر 17 ساله اش می تواند حتی از گرت بیل نیز بهتر باشد او ادامه داد:" تکنیک او از من بهتر است و در جناح چپ عالی بازی می کند او بسیار با قدرت و متفکرانه بازی می کند. من فکر میکنم هر گاه مربیان بازی او ببینند، خواهند دید که او چه کار هایی می تواند انجام دهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
احتمال جدایی بنایون از چلسی
احتمال جدایی بنایون از چلسی
این بازیکن اسرائیلی که یکی از بند های قرارداد با مودریچ برای انتقال به چلسی محسوب میشد در صفحه تویتر خود اعلام کرد که در حال مذاکره با چند باشگاه برای ترک استمفوربریچ است.
یوسی بنایون در صفحه تویتر خود نشان داد در حال مذاکره با باشگاه های متعددی برای ترک چلسی است.
البته نام باشگاهی که مذاکرات بنایون با آنها جدی شده هنوز مشخص نیست اما طبق گزارشات رسیده از اسرائیل، این بازیکن سابق باشگاه های لیورپول و وستهم که سابقه قهرمانی در لیگ فرانسه را با لیل دارا می باشد در حال ترک باشگاه چلسی است.
این بازیکن ملی پوش اسرائیلی در دیدار برابر مارسی در لیگ قهرمانان فصل قبل از ناحیه آشیل آسیب دید و بعد از آن نتوانست خود را به سطح رقبایش در چلسی برساند.
بنایون در صفحه تویتر خود به زبان ابری چنین نوشت:"אני במשא ומתן עם כמה קבוצות...חדשות בקרוב" در حال مذاکره با باشگاه های متعددی هستم که اخبار آن به زودی منتشر خواهد شد."
طبق گزارشاتی که منتشر شده بود باشگاه چلسی برای راضی کردن مقامات تاتنهام، بنایون را به عنوان بخشی از قرارداد برای خرید مودریچ به آنها پیشنهاد دادند که با مخالفت ورت هارت لینی ها مواجه شدند.
با آمادن خوان ماتا بازیکن پیشین باشگاه والنسیا این بازیکن خیلی راحت شماره 10 را به این بازیکن داد و همین خود به شایعه جدایی بنایون از چلسی دامن زد.
ليل در حال سنجيدن (شرايط) انتقال مهاجم چلسي
ليل در حال سنجيدن (شرايط) انتقال مهاجم چلسي
ليل اماده است تا به مهاجم چلسي،سالومون كالو پيشنهاد بدهد.
AVB پس از امدن مهاجم جوان،لوكاكو علاقه مند است تا مهاجم ساحل عاجي خود را به فروش برساند .
كالو در سال 2006 از فاينورد به چلسي پيوست و از ان زمان تاكنون نتوانسته است به طور مرتب در تركيب تيم قرار بگيرد و الان نيز اماده است با انتقال خود به باشگاه ديگر دوران حرفه اي جديدي در زندگي خود را رقم بزند.
از گذشته ارسنال نيز به اين بازيكن علاقه مند بوده ولي حقيقتا اين چلسي بوده است كه نخواسته او را به رقيب لندني به فروش برساند.با اين حال ليل علاقه مند است تا او را به خدمت بگيرد.
باشگاه فرانسوي كه در تابستان اخير ژرونيهو را به ارسنال فروخته است اكنون نيز مهاجم ديگر خود،پارك چو يونگ را در حال از دست دادن و رفتن به ارسنال مي بيند.
ليل مشتاق است تا قدرت خود را پس از دست دادن پارك افزايش دهد و كالو يكي از اهداف اصلي انها ( براي تحقق اين هدف ) مي باشد.
رايزني ها فعلا در مراحل اوليه قرار دارد ولي اين انتظار مي رود كه ليل از سرمايه 10 ميليون پوندي خود كه از فروش ژروينهو بدست اورده براي بازيابي و تعمير تركيب خود استفاده كند.
طبق منابع فرانسوي باشگاه ليل علاوه بر كالو به ديگر بازيكن هم تيمي او يوسي بنايون نيز علاقه مند است.كسي (بنايون) كه مطمئن است در همين تابستان چلسي را ترك خواهد كرد.
لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست
لمپارد : اکنون زمان مناسبی برای ماست
پس از کسب نتایج خیره کننده و دور از ذهن دو تیم منچستری سیتی و یونایتد ، فرانک لمپارد که از پیروزی تیمش برابر نورویچ سیتی خوشحال است بر این باور است که تیمش می تواند قهرمانی را پس گرفته و دوباره جشن قهرمانی بگیرند .
لمپارد در مصاحبه ای گفت :" اکنون اویل فصل است و ما هنوز در جریان مسابقات قرار نگرفته ایم . من بازیهای زیادی را دیده ام و اگر بازی منچستر سیتی را ببینید آنها خیلی خوب هستند ، اما وقتی به بولتون رفتند دو گل خوردند."
وی ادامه داد :" پیش بینی تیم ها در اوایل فصل بسیار سخت است ، زمانی که مردم در مورد ما صحبت نمی کنند و در خصوص تیم هایی حرف می زنند که بیشتر از ما پول خرج کرده اند ، زمان مناسبی برای ما خواهد بود تا روی کارمان تمرکز کنیم . بعضی وقتها خوب است که مانند سالهای گذشته مردم از چلسی انتظار نداشته باشند ، می توانیم به مردم ثابت کنیم که اشتباه می کردند ."
کاپیتان دوم و محبوب استمفوردبریج گفت :" در حال حاضر بردن بازیها و در جریان لیگ قرار گرفتن برایمان بسیار مهم است."