آرسنال بدون گل زده در اولدترافورد
تيم فوتبال آرسنال در حالي راهي ديدار هفته سوم ليگ برتر براي رويارويي با منچستريونايتد ميشود که در فصل جديد بدون گل زده باقي مانده است
ورزش سه - به نقل از ديليميل، فردا (يکشنبه) مصاف تيم تحت رهبري آرسن ونگر با شاگردان سرآلکس فرگوسن در ورزشگاه اولدترافورد بيانگر حقايق تازهاي است. به عنوان مثال پس از گذشت دو هفته، توپچيها که همواره به قدرت هجومي خود باليدهاند، قادر به گلزني نشدهاند. تازه 2 گل را نيز در درون دروازه خويش ديدهاند. در مقابل منچستريونايتد قادر شده 5 گل به ثمر برساند و تنها يک گل را در درون دروازهاش مشاهده کند.
اين آمار نشان ميدهد يونايتديها در دو هفته اول و دوم به طور متوسط 2.5 گل زده در هر بازي داشته اند.
*آمار دقيق اين دو رقيب به شرح زير است:
جايگاه در جدول: منچستر دوم، آرسنال چهاردهم
مجموع امتياز: منچستر 6 امتياز، آرسنال يک امتياز
ونگر: يونايتد مدعي اصلي قهرماني است اما مي توانيم آنها را شکست دهيم
سرمربي فرانسوي آرسنال معتقد است يونايتد مدعي اصلي قهرماني در ليگ برتر است اما اميدوار است تيمش در بازي روز يکشنبه مقابل اين تيم پيروز شود
ورزش سه - آرسن ونگر سرمربی فرانسوی باشگاه آرسنال معتقد است منچستریونایتد اصلی ترین مدعی کسب عنوان قهرمانی لیگ برتر است اما تیمش می تواند در دیدار یکشنبه این تیم را شکست دهد.
آرسنال از دو بازی ابتدایی اش در لیگ برتر تنها یک امتیاز کسب کرده و این در حالی است که یونایتد هر شش امتیاز ممکن را از این دو بازی به دست آورده است.
ونگر در گفتگو با وب سایت اختصاصی باشگاه آرسنال می گوید:" یونایتد مدعی اصلی قهرمانی است و تیمشان نسب به سال گذشته قوی تر هم شده است. اما ما می توانیم در دیدار یکشنبه آنها را شکست دهیم."
"ما از سال 2006 به این طرف بارها مقابل آنها به پیروزی رسیدیم و حتی در یک قدمی کسب جام هم قرار گرفتیم. فصل گذشته هم در خانه این تیم را شکست دادیم."
"هفته گذشته بازی بسیار خوبی مقابل تاتنهام انجام دادند و با اقتدار به پیروزی رسیدند. امیدوارم بتوانیم اولین پیروزی فصل را مقابل آنها تجربه کنیم."
سمير نصري براي پول از آرسنال رفت
هري ردنپ در آستانه ديدار تيم هاي فوتبال تاتنهام با منچسترسيتي عليه سمير نصري، خريد تازه باشگاه منچستري، جنگ لفظي به راه انداخته است
ورزش سه - نصری هفته گذشته با انعقاد قراردادی به ارزش 25 میلیون پوند از آرسنال به منچسترسیتی پیوست و این در حالی است که ردنپ می گوید این انتقال به دلیل مسائل مالی بوده و ربطی به ناکامی این بازیکن در کسب جام در آرسنال نداشته است.
ردنپ گفت: من سیتی بزرگ ترین تیم حال حاضر انگلستان است و سال گذشته با قهرمانی در جام حذفی و قرار گرفتن جلوتر از آرسنال در جدول رده بندی نشان داد که از قدرت بالایی برخوردار است. اینها نشان می دهد که من سیتی چه قدرتی دارد و من امیدوارم که آنها جام ببرند. من خودم در بالاترین سطح در آرسنال بازی کردم اما با این تیم هرگز جامی نبردم.
ردنپ در خصوص انتقال نصری به من سیتی گفت: من اعتقاد ندارم این بازیکن برای جام به من سیتی رفته چراکه می توانسته به منچستریونایتد برود. نصری بر اساس آنچه من شنیده ام می خواسته به من یونایتد برود اما من سیتی از راه رسیده و با پول بیشتری این بازیکن را خریده است.
نصری: هیچ وقت زحمات ونگر را فراموش نمی کنم
ستاره فرانسوی به تمجید از مربی سابقش در امیریتس پرداخته
سایت گل- سمیرنصری ستاره فرانسوی باشگاه منچسترسیتی که اخیرا از آرسنال به رختکن این تیم پیوسته در صحبتهایی،از مربی سابقش در آرسنال تشکر کرده است
ونگر در سال 2008 با قراردادی در حدود 12 میلیون پوندی نصری را به خدمت گرفت و بعد از آن بود که این ستاره فرانسوی مبدل به یکی از بازیکنان کلیدی آرسنال گشت.
درزمان جدایی نصری از آرسنال جنجالهایی به راه شد ولی اکنون این ستاره فرانسوی در صحبتهایی از ونگر به خاطر نقشی که در دوران حضور او در لندن ایفا کرد، متشکر است
نصری در صحبتهایی به سیتی تی وی گفت:« من هیچ وقت زحماتی که ونگر برای من کشید را فراموش نمی کنم. او برای من مثل پدر دوم بود. زمانی که من در مارسی بودم، ونگر مرا از این تیم انتخاب کرد و به آرسنال آورد. من آن موقع یک بازیکن ملی پوش بودم ولی اگر الان دراین جایگاه هستم، به خاطر ونگر است. او همیشه، حتی وقتی که مصدوم بودم به من اعتماد می کرد. هر زمانی که من به اوج آمادگی بازمی گشتم، او به من فرصت می داد و همیشه آماده کمک کردن به من بود و همیشه با من صحبت می کرد.»
ستاره سابق باشگاه مارسی با اشاره به انتقادات اخیر نسبت به ونگر به این نکته اشاره کرد که رسانه ها برخورد تندی با مربی آرسنال دارند:« من روزنامه ها را دیده ام و به نظر من مردم با او خیلی خشن هستند. نباید فراموش کرد که ونگر چه کارهایی برای آرسنال و برای فوتبال انگلیس انجام داده. من واقعا به او احترام می گذارم و به خاطر همه کارهایی که برای من انجام داده، از او متشکرم.»