سلام عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط 7777777777 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بازیکنان رو زیر نظر داریم
داریم بازیها رو نگاه می کنیم تا آمار بدیم به بازیکنها
متاسفانه لیگ های اروپایی دیرتر برگزار شد و ما نتونستیم هنوز بازی چهره های جدید رو ببینیم اما خب یه سری از بازیکنها مثل چیچاریتو یا ولبک یا مسوت اوزیل و اینا حتمآ تا انتهای شهریور اضافه می شن
دوست عزیز امکان داره ISP شما که از شرکتی هست که اینترنت رو ازش استفاده می کنید سایت رو cash کرده باشه . یک بار Control + F5 رو فشار بدین تا مرور گر شما refresh بشه . حتمآ برطرف میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadshamlo [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش اینی که شما می گی مثل این می مونه که شما داری توی خونه با computer بازی می کنی و مثلآ دکمه Space مال پاس هست و شما این دکمه رو بزنی بازیکنت شوت کنه ! میشه همچین چیزی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط nimacristiano [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کدنویسی مشخصه . وقتی شما روی یک بازیکن کلیک می کنی اون پشت انسان ننشسته که اشتباه انجام بده .
ممکنه 2 حالت رخ بده
حالت اول: مثلآ یه لحظه سیستم قطع بشه و اصلآ نقل و انتقال انجام نشه که احتمالش در حد 1 در میلیون هست . که در این صورت پولی هم از حساب شما کم نمیشه
حالت دوم: بازیکن مورد نظر به تیمتون بیاد و مبلغ هم کم شه. اینی که شما می گید ممکن نیست چرا که سیستم یک انسان نیست که همچین مشکلی پیش بیاد
شاید شما روی یک بازیکن بالاتر یا پایین تر کلیک کردید !
با این همه من الان خودم رفتم و آمائوری رو واسه تیم خودم خریدم . هیچ مشکلی هم پیش نیومد !
این عکس هم گذاشتم که شما مطمئن شید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
موفق باشید
-