سلام یه سوال دارم اگر میشه یکی جواب بده
من یک سال پیش xbox خریدم
چند روز پیش رفتم pes2011 رو خریدم و توی دستگاه من نمیومد
رفتم از مغازه داره پرسیدم گفت باید xbox رو update کنی
حدودا چه قدر پول میگیرن xbox رو update کنن؟؟؟:soal:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام یه سوال دارم اگر میشه یکی جواب بده
من یک سال پیش xbox خریدم
چند روز پیش رفتم pes2011 رو خریدم و توی دستگاه من نمیومد
رفتم از مغازه داره پرسیدم گفت باید xbox رو update کنی
حدودا چه قدر پول میگیرن xbox رو update کنن؟؟؟:soal:
ما هم xbox داریم ولی چون اردبیل زنگی می کنیم اینجا کسی آپدیت نمیکنه بخاطر همین برادرم خودش آپدیت کرد تقریبا یک سال پیش پرسیدیم هزینه آپدیت در تهران 15 یا 20 تومن بود حالا گرون یا ارزون شده باشه نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad72 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تکذیب میشه!:sooot:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اتفاقا چون زمینه شو دارم داره اینجوری میشه!:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaHra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته جنس ظریف زن فقط ظاهر مظلوم نماست!
و الا یه مثل معروف هست که میگه زنا دست شیطون رو از پشت بستند!:ehe:
خیلی ام دلت بخواد ، افتخار نمی دم این نسبت رو داشته باشی باهام:nishkhand:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AlexDelpiero [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ماشالله بگو چشم نزنی:ohum: همینیه که هست دیگه !:yes:
کی تاحالا تونسته از پس زبون تو و سعیده بربیاد؟میبینم اینجام به سلامتی آباد کردین !بالاخره پیداتون کردم..بقیش خصوصی فقط جوابمو زودتر بده باید برمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به به ببین کی اینجاس ... خوبه که اعتراف می کنی به این مسئله :nishkhand:... okنقل قول:
نوشته اصلی توسط Arash_ss [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایستگاه خنده 6
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خب اینجا هیچ چیز مشکوکی نداره و کسی هیچ چیزی رو تعجب برانگیز نخواهد دید!:sooot:
عروسی هم که کنسل شده !:hihi:
من كه از فرهاد مجيدي نميگذرم:ey babaaa:
اون با زندگيه من بازي كرد:gijjj:
اون باعث شد من تو زندگي شكست عشقي بخورم
اون...
اون همه چيزمو ازم گرفت:khahesh:
:..البته..:
از يه نظرم كاره خوبي كرد چون باعث شد
من به فكر فرد ديگري واسه آيندم باشم :nishkhand::nishkhand:
همون اول مال این حرفا نبودی !نقل قول:
نوشته اصلی توسط FoRLaN [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
استخاره کردم درست در نیومده بود و همون بهتر که نشد !:nishkhand: