مرسی علیرضا ............ تکی ..... سر فرصت روشتو امتحان میکنم ببینم چی میشه :khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی علیرضا ............ تکی ..... سر فرصت روشتو امتحان میکنم ببینم چی میشه :khahesh:نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این سایت عالیه فقط کمی باهش کار کن تا بفهمی چطوریه.مشکلی هم پیدا کردی بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط david sina [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام جعفرجون
داداش یه مشکلی دارم تاپیک گل هارو که می زنم دیگه نمی تونم پست بدم.
فقط هم واسه گل ها این جوریه
با سلام
میخواستم بدونم چند نفر در fcderby.comعضوند؟:mage mishe:
سلام داداشنقل قول:
الان توی بخش لیگ قهرمانان زدی که !
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط lost_love [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این گونه آمار ها رو فعلآ قصد نداریم به بیرون بدیم
ایشالا هر موقع تصمیم گرفتیم اعلام می شه
موفق باشید:ohum:
سلام اگه میشه مطالب کهنه و بدرد نخور انجمن هارو برای نظم بیشتر پاک کنید
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط forza milan [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوست عزیز
مطالب قدیمی رو سعی می کنیم آرشیو کنیم
الان توی بخش گلهای لیگ ها که برید می بینید که هر فصل آرشیو شده تا محیط اصلی شلوغ نشه
اما هر چند مدت مطالبی که لینکاشون از بین بره رو برنامه داریم حذف کنیم
موفق باشید
سلام به خدمت مدیر سایت
اگه بخوایم مدیر یه قسمت باشیم باید چکار کنیم ؟ لطفا راهنمایی کنین:khahesh::khahesh::khahesh::khahesh:
سلام
شما که مدیرید تو آرشیوتون گلهای ملی دلپیرو ندارید؟
سلام جعفر جان تو این بروز رسانی fcderby مشکل لیگ ها هم حل کن دمت گرم