حسن روشن: اگر استقلال نتيجه نگيرد يقه آقايان رامى گيرم
فتح الله زاده خودش را عوض نكند دوباره بركنارش مى كنند
حسن روشن: اگر استقلال نتيجه نگيرد يقه آقايان رامى گيرم
حسن روشن پيشكسوت باشگاه استقلال گفت: از استقلال خبرى ندارم. بيرون گود نشسته ام و در انتظار موفقيت تيم هستم. اميدوارم تيم خوب باشد تا من هم به عنوان يك استقلالى لذت آن را ببرم اما اگر تيم نتيجه نگيرد و خوب نباشد يقه همه آقايان را مى گيرم. از الان نمى شود پيش بينى كرد كه استقلال با اين مديريت و با اين كادر فنى نتيجه مى گيرد يا خير؟ در فصل قبل هم همه با استناد به سابقه مرفاوى مى گفتند استقلال با او موفق نمى شود اما ديديم كه اين مربى بهتر از آن چيزى كه انتظار مى رفت كار كرد. حالا هم كارى به گذشته مظلومى و پورحيدرى ندارم، صبر مى كنم تا ببينم در استقلال چگونه كار مى كنند و نتيجه مى گيرند. همانطور كه خود پرويز مظلومى گفته استقلال به ۶ هفته وقت نياز دارد. اما اگر خداى ناكرده استقلال تا هفته هفتم هم نتيجه نگيرد تلافى ۶ هفته قبل را هم يكجا سرشان در مى آوريم. حتما مظلومى برنامه اى دارد كه ۶ هفته فرصت خواسته و ما هم اين فرصت را در اختيار او قرار مى دهيم و در اين مدت صداى ما در نمى آيد.در خصوص فتح الله زاده و ناكامى هاى او با استقلال در ليگ برتر هم «حسن روشن» نظر مشابهى دارد. او اظهار داشت: همانطور كه گفتم براى قضاوت در مورد آدم ها نمى شود روى گذشته آنها حساب كرد. اگر فتح الله زاده هم بخواهد به روش قبل مديريت و رفتار كند قطعا شكست خواهد خورد و دوباره بركنار مى شود. اما اگر تغيير روش بدهد و اشتباهات گذشته را تكرار نكند مى تواند موفق باشد. او بايد بداند اگر كارهايى كه در گذشته انجام مى داد درست بود هرگز بركنار نمى شد. اميدوارم فتح الله زاده نخواهد راه رفته را دوباره برود چرا كه در اين صورت هم خودش و هم استقلال ضرر خواهند كرد. اميدوارم مديريت باشگاه روى اشتباهات خود اصرار نورزد چرا كه اين كار نه عاقلانه است و نه نتيجه مى دهد. به هرحال براى قضاوت در مورد فتح الله زاده هم بايد به او زمان داد. الان نمى شود به خاطر گذشته ها از او انتقاد كرد. روشن ادامه داد: الحمدالله هيچ تيمى به من پيشنهادى نداده و خودم هم از اين بابت بسيار خوشحالم. اينگونه براى خودم كار مى كنم و آقا و نوكر خودم هستم. درحال حاضر در شهرستان ها براى مربيان تيم هاى پايه اى كلاس آموزشى مى گذارم. به اين ترتيب هم به فوتبال پايه اى كشورم خدمت مى كنم و هم گشت و گذارى به نقاط مختلف ايران دارم. از همه مهمتر پولى بابت اين موضوع دريافت نمى كنم و منتى سرم نيست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]