فابرگاس: بهترین تیم تاریخ فوتبال را بردیم
سایت گل – سسک فابرگاس بر این باور است که آرسنال بهترین تیم تاریخ فوتبال را برده است.
دو تیم آرسنال و بارسلونا در دیدار رفت مرحله یکهشتم نهایی لیگ قهرمانان به مصاف هم رفتند و آرسنال با نتیجه دو بر یک پیروز شد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این بازیکن 23 ساله گفت: «بارسلونا زیاد پیش نمیآید که ببازد. آنها بهترین تیم تاریخ فوتبال هستند.
اما ما تنها نیمی از بازی را پشت سر گذاشتیم. این ستایش خوبی از ماست، اما همین. ما فاصله را نسبت به سال گذشته کم کردیم. ما یک سال پیرتر شدیم و بازیکنان مصدوم کمتری هم داشتیم.»
غیبت احتمالی داوید ویا مقابل اتلتیک بیلبائو
داوید ویا، مهاجم بارسلونا، در تمرینات امروز تیمش دچار آسیب دیدگی شد و به همین دلیل ممکن است دیدار روز یکشنبه تیمش مقابل در نوکمپ را از دست بدهد.
این مهاجم ملی پوش اسپانیایی مهمترین غائب تیمش در دیدار این هفته خواهد بود.
" ال گواخه" در دیدار سه شنبه شب گذشته بارسا مقابل آرسنال از ناحیه قوزک پا دچار آسیب دیدگی شده بود و حضور در تمرینات امروز مصدومیت او را تشدید کرد.
به این ترتیب حضور در دیدار مقابل رقیب باسکی در هاله ای از ابهام قرار گرفت.
کارلس پویول و خفرن نیز که دوران نقاهت را پشت سر می گذارند، امروز جدا از سایر هم تیمی هایشان در سالن بدنسازی تمرین کردند.
پویول از ناحیه تاندون زانو دچار آسیب دیدگی شده اما گفته می شود او می تواند بارسا را در دیدار برگشت لیگ قهرمانان مقابل آرسنال همراهی کند.
بويان:افتخار می کنم که در این دوره در کنار گواردیولا هستم
بویان کرکیچ،ستاره جوان باشگاه بارسلونا در گفت و گویی با وب سایت رسمی این باشگاه به بررسی شرایط کنونی ورزشی اش پرداخت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بویان در رقابتهای این فصل به ندرت در ترکیب بارسا به میدان می رود.او در صحبتهایی در این رابطه گفت:« کاملا روشن است که بهترین روزهای زندگی یک فوتبالیست زمانی است که دقایق زیادی برای تیمش بازی کند و زمانی است که در زمین مسابقه لذت می برد. الان شرایط من اینچنین نیست.ولی به این آسانی دست از تلاش برای رسیدن به این هدف نمی کشم.من یادگرفته ام که بخشی از تیم نیمکت نشین باشم و روحیه و انگیزه ام را از دست ندهم و به خودم اعتماد داشته باشم و افت نکنم. »با وجودی که گواردیولا به ندرت روی بویان حساب باز می کند،این ستاره جوان از مربی تیمش تمجید می کند:«افتخار می کنم که در این دوره در کنار گواردیولا هستم. او به من ارزشهایی را آموخت که قبلا نمی شناختم و مرا مبدل به فوتبالیست بهتری کرده است.»
ماکسول: باید شکست آرسنال را فراموش کنیم و به بیلبائو فکر کنیم
مدافع بارسلونا میگوید تیمش باید روی بازی بعدی در لیگ تمرکز کند.
سایت گل – ماکسول، مدافع کناری بارسلونا میگوید بازیکنان باید شکست آزاردهنده مقابل آرسنال در لیگ قهرمانان را فراموش کنند و به بازی با اتلتیک بیلبائو بیندیشند.
آبی و اناری پوشان در بازی مقابل آرسنال دو گل دیرهنگام دریافت کردند.
با این حال بازیکن برزیلی میگوید آنها باید به بازی یکشنبه بیندیشند: «ما همیشه میخواهیم پیروز شویم، و برد در این برهه از فصل حیاتی است. ما باید روی بازی بعدی تمرکز کنیم و اتفاقاتی که روی داده را فراموش کنیم. ما روش بازی خود را حتی با وجود شکست عوض نمیکنیم و با همان تواضع بازی خواهیم کرد و به خود اطمینان خواهیم داشت.
باید اشتباهات خود را ببینیم و اوضاع را بهتر سازیم. ما هر سه روز فرصت داریم نسبت به بازی قبل واکنش نشان دهیم و روز یکشنبه هم مقابل بیلبائو سعی خود را خواهیم کرد. این بازی بسیار مهمی است و باید در آن پیروز شویم. ما پیش از بازی با آرسنال، بازیهای لیگ را در پیش داریم که باید ببریم.»
قهرمان لالیگا با بیلبائو، مایورکا، والنسیا و ساراگوسا دیدار میکند و سپس در 8 مارس به مصاف آرسنال در کاتالونیا میرود.
بارسلونا تیاگو آلکانتارا را برای خرید سسک فابرگاس به آرسنال میدهد
بارسلونا میتواند به این ترتیب قیمت فابرگاس را کم کند.
سایت گل – بارسلونا تمام تلاش خود را در تابستان برای انتقال سسک فابرگاس از آرسنال انجام داد. آنها حالا از هافبک 19 ساله خود برای خرید فابرگاس استفاده خواهند کرد.
به گزارش اختصاصی سایت گل اسپانیا، آبی و اناری پوشان در قرارداد انتقال فابرگاس به آرسنال در سال 2003 گزینهای برای خرید مجدد او گنجاندند که طبق آن، آنها باید در مذاکره برای خرید او نسبت به رئال مادرید دست بالا را داشته باشند. البته در هر حال، آرسن ونگر حار نیست به راحتی این بازیکن را به تیم اسپانیایی واگذار کند.
آنها کمتر از 50 میلیون یورو برای فابرگاس نمیخواهند، ولی بارسا حاضر است تیاگو آلکانتارا که مورد توجه آرسنال قرار دارد را در قرارداد انتقال فابرگاس بگنجاند.
ساندرو روسل، رییس بارسلونا میخواهد قیمت فابرگاس را کم کند و میداند که ونگر به این کار راضی خواهد بود.
گواردیولا تیاگو را بازیکن آینده میداند، اما باشگاه کاتالانی حاضر است او را قربانی کند تا فابرگاس را بگیرد.
به این ترتیب سریال ماجراهای فابرگاس در تابستان امسال هم ادامه خواهد یافت.
مسی: مطمئنم فابرگاس به بارسلونا میآید
ستاره بارسلونا از آمدن فابرگاس از آرسنال مطمئن است.
سایت گل – لیونل مسی بر این باور است که سسک فابرگاس، ستاره آرسنال به بارسلونا خواهد پیوست.
مسی میگوید این انتقال اجتنابناپذیر است و برتری بارسلونا و احتمال قهرمانی با این تیم برای او آن قدر جذاب است که نتواند مقاومت کند.
مسی گفت: «به نظرم در نهایت سسک کاری را انجام میدهد که حس میکند باید انجام دهد؛ بارسلونا هم همین طور.
مطمئنم که او میخواهد به بارسلونا بیاید، چون درک کرده که این تنها باشگاهی است که میتواند در آن پیروز شود.»
بارسلونا 8 مارس در نوکمپ دیدار برگشت لیگ قهرمانان مقابل آرسنال را برگزار میکند.
پپ گوارديولا: ما به دنبال جك ويلشر نيستيم
سايت گل- پپ گوارديولا، سرمربي بارسلونا تاكيد كرد تاكنون هيچ تلاشي براي خريد جك ويلشر، ستاره جوان آرسنال، انجام نداده است.
ويلشر در رقابت هاي اين فصل بازي هاي بسيار خوبي براي توپچي ها به نمايش گذاشته و گفته مي شود مورد توجه بارسلونا نيز قرار گرفته است. او در ديدار هفته گذشته آرسنال- بارسلونا كه با پيروزي 2-1 تيم لندني به پايان رسيد، به عنوان ستاره ميدان انتخاب شد.
گوارديولا اين بازيكن را مورد ستايش قرار داد اما گفت قصد ندارند هيچ بازيكني از آرسنال حتي سسك فابرگاس را به خدمت بگيرند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او بازيكن فوق العاده اي است.، يك بازيكن بزرگ براي آرسنال و ونگر هيچ وقت بازيكنان خوبش را نمي فروشد.
آرسنال تيم فوق العاده اي است. من هيچ وقت به اين تيم بي احترامي نكرده ام. آنها تيمي بزرگ با يك مربي فوق العاده هستند و حريفي بسيار دشوار محسوب مي شوند. ديدار برگشت بازي بزرگي خواهد بود."
گوارديولا: اين بازيكنان در جهان نظير ندارند
سرمربي تيم فوتبال بارسلونا گفت: مهم نيست در پايان چه نتيجهاي کسب کنيم اما من هميشه ميگويم که اين بازيکنان در جهان نظير ندارند.
به نقل از رويترز، جوزپه گوارديولا پس از پيروزي 2 بر يک بارسا برابر اتلتيک بيلبائو گفت: اگر ناکامي براي تيم رقم بخورد يک مقصر براي آن وجود خواهد داشت و آن خود من هستم، هيچ بازيکني در ناکامي بارسلونا نقش ندارد و من مسئول هر لغزشي از سوي تيم هستم. اين يک حقيقت است و با وجود چنين بازيکناني هيچ مربي براي قهرمان نشدن بهانه ندارد.
وي افزود: بازيکنان بارسلونا در جهان نظير ندارند و ايمان دارم که براي قهرماني هيچ مشکلي نخواهيم داشت.
گوارديولا درباره گل داويد ويا با پاس دانيل آلوس گفت: اگر نظر شما آفسايد است بحثي ندارم اما به عقيده من کمک داور درست تصميم گرفت و آلوس در موقعيت آفسايد نبود. در هر حال اطمينان دارم که مربي خوش فکر و مؤدب بيلبائو نيز هيچ اعتراضي به داور نخواهد داشت.
سرمربي بارسلونا در خصوص بازي رئال مادريد برابر المپيک ليون در ليگ قهرمانان اروپا گفت: رئال مادريد بهترين تيم اروپا است و شخصا دوست دارم بازي اين تيم برابر ليون را تماشا کنم، اين تيم نماينده اسپانيا است و مشخص است که از پيروزي مادريد برابر ليون خوشحال خواهم شد.