عابدزاده : گفتند شکایت کن
سایت گل
اختلافات احمدرضا عابدازده و مسئولان پرسپوليس وارد فاز تازهاي شد و طرفين موضعگيريهاي تازهاي را عليه يكديگر آغاز كردند پس از آنكه احمدرضا عابدزاده با مراجعت به باشگاه پرسپوليس و برگزاري نشستهايي حبيب كاشاني، عباس عليپور و ابوذر مختاري(معاونين حبيب كاشاني) براي دريافت مطالبات خود به نتيجهاي نرسيد. مصاحبههاي طرفين عليه يكديگر ابعاد تازهاي به اين ماجرا داده است.
عباس عليپور مديرروابط عمومي باشگاه پرسپوليس درباره مصاحبههاي احمدرضا عابدزاده به بحث تأكيد دلالها بر افزايش اختلافات و همچنين مشاورههاي برخي از افراد خاص اشاره كرده و همچنين تأكيد كرده است به خاطر مطالبي كه برخي رسانهها ماجراي عابدزاده نوشتهاند باشگاه پرسپوليس شكاياتي را به مراجع قضايي ارائه خواهد كرد. احمدرضا عابدزاده نيز در اينباره ميگويد:«من حرف ناحق نميزنم پس از آمدن علي دايي باشگاه حق و حقوق كرانچار، ايوكويچ و بازيكنان تيم را در چند مرحله پرداخت كرده اما به من نه تنها پولي پرداخت نكردهاند بلكه ميگويند برو به تيمهاي پايه و بعد هم عنوان ميكنند كه هر كاري دلت ميخواهد انجام بده و با سايتها هم مصاحبه ميكنند و عنوان ميكنند كه عابدزاده ميتواند به كميته انضباطي برود و از باشگاه شكايت بكند. من تمام مسائل را به مسئولان باشگاه عنوان كردهام و گفتهام وقتي كرانچار و ايوكويچ را اخراج ميكنيد علاوه بر برگزاري مراسم براي آنها حق و حقوقشان را ميدهيد اما من در تمرين پرسپوليس متوجه اخراجم ميشوم و باشگاه در حالي كه من را اخراج كرده حاضر نيست حق و حقوقم را پرداخت كند و بعد هم تأكيد ميكند به تيمهاي پايه بروم.»
روز يكشنبه نيز به باشگاه رفتم و مقابل چشمهاي خودم ديدم كه مسئول امور مالي باشگاه بر حسب دستور سرپرست موقت باشگاه در حال پرداخت پول به ليدرها و امضا گرفتن از آنها بود اما به من ميگويند بايد بروي تيمهاي پايه و پولي هم نداريم كه به تو بدهيم. عابدزاده در ادامه گفت:«خيلي حرفها براي گفتن دارم كساني كه ادعاي پاكي و صادقات دارند در قبال من كه 15 سال براي پرسپوليس بازي كردهام نسبت به مربيان خارجي رفتاري كاملا متفاوت دارند. آنها بر اين باور هستند كه اگر من مصاحبه كنم به نفع باشگاه خواهد بود چرا كه ميتوانند من را جريمه كنند اما مگر مسئولان باشگاه در اين مدت درباره من مصاحبه نكردهاند من چه حرف ناحقي زدهام من نميدانم اخباري كه درباره صدور حكم توقيف اموال و ساير اتفاقات مربوط به من در رسانهها منتشر ميشود از سوي چه كساني به غلط در اختيار روزنامهها قرار ميگيرد آيا با اين كارها و شايعات من خراب ميشوم؟ چه كساني شايعه كردهاند كه من ميخواهم به استقلال بروم؟ من هيچ وقت به پرسپوليس و هوادارانش پشت نميكنم و مطمئن هستم كه آنها تحت تأثير شايعات و جوسازيها قرار نميگيرند. آقاي دايي تأكيد كرد مسئولان باشگاه به من گفتهاند برو شكايت كن و من هم بر حسب درخواست دستور آنها ساعت 4 بعدازظهر سهشنبه به كميته انضباطي ميروم در حضور وكيل باشگاه با آقاي شريفي صحبت خواهم كرد. من فرم قرارداد ليگ حرفهاي را امضا كردهام و اگر قرار بود در تيمهاي پايه كار كنم خودم ميتوانم يك آكادمي بزنم و كارم را انجام بدهم.»
عابدزاده در پايان گفت:«اميدوارم پرسپوليس امسال در جام حذفي قهرمان شود و در ليگ سهميه آسيايي بگيرد تا هواداران خوشحال شوند اما مطمئنم ماه پشت ابر نميماند و همه چيز براي مردم روشن خواهد شد.»
زنده با احمدرضا