سيدجلال حسينى:بيشتر از همه تيمها براى قهرمانى تلاش كرديم
دوست دارم لژيونر شوم
سيدجلال حسينى:بيشتر از همه تيمها براى قهرمانى تلاش كرديم
سيدجلال حسينى مدافع ملى پوش تيم فوتبال سپاهان اعتقاد دارد كسانى كه به تيمهاى اصفهانى انگ تبانى مى زنند به وقار اين ۲ باشگاه توهين مى كنند. گفت وگو با وى را بخوانيد:
•از بازى با النصر شروع كنيم كه برد خوبى را بدست آورديد؟
- ديدار با النصر يكى از سخت ترين بازيهاى سپاهان در مرحله گروهى ليگ قهرمانان بود. ما حتما بايد النصر را مى برديم زيرا لخويا و الاهلى هم با يكديگر بازى مى كردند. به همين دليل مصمم بوديم كه بازى را ببريم.
• به نظر مى رسد سپاهان براى صعود مشكلى نداشته باشد؟
- هنوز كار ما تمام نشده است. بازى سختى با الاهلى داريم و حتما بايد اين تيم را شكست دهيم تا به عنوان تيم اول صعود كنيم. صعود به عنوان تيم دوم زياد خوب نيست زيرا آن وقت بايد در خانه الجزيره و با شرايط بد آب و هوايى امارات بازى كنيم و خيلى احتمال دارد حذف شويم.
• با اينكه سپاهان در يك قدمى صعود از گروهش و قهرمانى ليگ است اما چرا زياد با اطمينان صحبت نمى كنى؟
-براى اينكه الان هنوز هيچى در دست ما نيست. تيمى با عظمت بارسلونا در ۳ روز ۲ جام را از دست داد و ممكن است اين اتفاق براى هر تيمى بيفتد چون فوتبال واقعا بى رحم است. ما امروز با ذوب آهنى بازى داريم كه هميشه مقابل آن به مشكل خورده ايم و نتوانسته ايم نتايج خيلى خوبى بگيريم. اگر امروز نتوانيم ذوب آهن را شكست دهيم و تراكتورسازى مس سرچشمه را شكست دهد ما استرس زيادى مى گيريم و حتى ممكن اسست قهرمانى را از دست بدهيم. در بازيهاى آسيايى هم كه هنوز صعودمان قطعى نيست.
• اين احتمال وجود دارد كه استقلال و سپاهان درليگ قهرمانان به هم بخورند. در اين باره چه صحبتى دارى؟
- اصلا دوست نداشتم كه اين اتفاق بيفتد و يكى از ۲ نماينده ايران حذف شود. اى كاش سپاهان و استقلال به هم نمى خوردند و در مرحله بعد هم نماينده هاى بيشترى داشتيم. اين هم براى فوتبالمان خوب است و هم براى بازيكنان تا بيشتر در چشم باشند.
•رويارويى سپاهان وذوب آهن در بازى امروزحرف و حديثهاى زيادى را ايجاد كرده است.
- مى دانم منظورتان اين است كه احتمالا ذوب آهن به سپاهان راه مى دهد. كسانى كه چنين حرفهايى مى زنند براى ادعاهايشان بايد سند و مدرك رو كنند. اين حرفها توهين به وقار ۲باشگاه اصفهانى است. مسئولان ۲باشگاه بايد برخورد جدى با اين شايعات داشته باشند. ما زحمت زيادى براى اين قهرمانى كشيده ايم و نبايد عده اى با حرفهاى بى اساس اعتبار سپاهان را زير سوال ببرند. سپاهان در ابتداى فصل جورى بسته شد كه همه فكرمى كردند رتبه اش دورقمى مى شود اما ما با تمام كمبودها و مشكلات تلاش زيادى براى قهرمان شدن كرديم و بيشتر از همه تيمها زحمت كشيديم.
• پايان قراردادت با سپاهان نزديك است. به لژيونر شدن هم فكر مى كنى؟
- اگر پيشنهاد خوبى برايم برسد حتما آن را بررسى مى كنم چون دوست دارم لژيونر شوم.
رحمان احمدى: اگر ذوب آهن را ببريم قهرمانيم
با اتفاقاتى كه در امارات رخ داد در سپاهان نمى مانم
رحمان احمدى: اگر ذوب آهن را ببريم قهرمانيم
رحمان احمدى دروازه بان سپاهان گفت: اگر امروز ذوب آهن را شكست دهيم به قهرمانى مى رسيم. وى در خصوص اينكه سپاهان در آستانه قهرمانى در ليگ برتر قرار گرفته و امروز نيز با ذوب آهن بازى دارد اظهار داشت: ما بايد قهرمان شويم چرا كه شايستگى اين عنوان را داريم البته امروز يكى از سخت ترين بازى هاى خود را پيش رو داريم اما اگر ۳امتياز اين مسابقه را بگيريم قهرمانى از آن ماست حتى اگر تراكتور سازى هم برنده شود باز اين سپاهان است كه قهرمان مى شود. حتى اگر در بازى آخر هم بازنده باشيم تفاضل گل تعيين كننده قهرمان است.وى در اين خصوص كه سپاهان ناگهانى به عنوان مدعى قهرمانى مطرح شد گفت: به هيچ وجه يك دفعه اى نبود ما آرام آرام جلو آمديم و به صدر جدول رسيديم. اول فصل هم تيم خيلى خوبى بوديم و مربى ما تفكرش با تيم سازگار نبود كه خوشبختانه خيلى زود تعويض شد و بچه ها توانايى هاى خود را نشان دادند.احمدى تاكيد كرد: تيمى كه حاشيه نداشته باشد مى تواند خيلى زود مشكلاتش را برطرف كند به همين دليل بود كه سپاهان توانست از اتفاقات اول فصل خيلى زود خود را خارج كند.رحمان احمدى با بيان اينكه فصل بدى را در سپاهان پشت سر نگذاشته در پاسخ به اين سوال كه فكر مى كند چرا به تيم ملى دعوت نمى شود اظهار داشت: همان بهتر كه به خاطر مصدوميت هايى كه دارم به تيم ملى دعوت نشوم. آن موقع كه شرايط بدنى ام خيلى خوب بود و در ۷ بازى هم دروازه ام باز نشد مربى تيم ملى نگاهم نكرد الان كه با فيزيوتراپى و آمپول به ميدان مى روم همان بهتر كه نباشم. فعلا فكرى روى تيم ملى ندارم و به دنبال موفقيت سپاهان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا هستم.اين دروازه بان در اين باره كه قبل از شروع فصل خيلى ها معتقد بودند پر كردن جاى رحمتى در سپاهان كار ساده اى نيست عنوان كرد: من به توانايى هاى خودم واقف بودم و البته اين را هم بگويم مربى خوب دروازه بان هاى ما هم من را در سطح بالا نگه داشت. در مجموع ما تيم خوبى هستيم.وى درباره بحث اين روزهاى فوتبال مبنى بر منع جذب دروازه بان خارجى در ليگ برتر و ليگ دسته اول گفت: مربى دروازه بان هاى ما كه يك فرد خارجى است حرف هاى جالبى مى زند كه به نظر من خيلى مهم است. او مى گويد در ايران استعداد هاى بسيار خوبى در زمينه دروازه بانى وجود دارد اما مشكل ايران اين است كه مربى خوب دروازه بانى ندارد و فوتبال ايران نيازمند اين است كه به جاى استفاده از دروازه بان هاى خارجى از مربيان خوب خارجى در زمينه دروازه بانى استفاده كند.احمدى در اين باره كه اگر قرار بر حفظ سرمايه هاى ايرانى باشد چرا بايد در ديگر خطوط از بازيكن خارجى استفاده شود گفت: فوتبال ايران در خطوط ديگر بازيكن زياد دارد اما در زمينه دروازه بانى مگر ما چند دروازه بان خوب داريم.دروازه بان سپاهان در جواب به اين پرسش كه عدم حضور دروازه بان هاى خوب خارجى در ايران باعث شده تا دروازه بان هاى ايرانى رقيبى در تيم هاى خود نداشته باشند و افت كنند و يا در جايگاهى قرار گيرند كه دروازه بان دوم را خود انتخاب كنند گفت: چنين مسايلى به طرز تفكر مربى و باشگاه باز مى گردد اين مربى است كه بايد طورى مديريت كند كه رقابت در تيم ايجاد شود. اگر مربى نتواند رقابت ايجاد كند باعث غرور يك بازيكن مى شود و هرطور كه بازى كند درون دروازه قرار مى گيرد اما اگر شرايطى پيش آيد كه بازيكن بداند تحت هر شرايطى نمى تواند بازى كند اين اتفاق ها هم پيش نمى آيد ضمن اينكه همه دروازه بان ها مثل هم نيستند مثلا ابتداى فصل وقتى مى خواستم به سپاهان بيايم به من گفتند به عنوان گلر اول مى خواهند مذاكره كنند و من ديگر نپرسيدم كه دروازه بان هاى بعدى چه كسانى هستند چون برايم مهم نبود و مهم توانايى هاى خودم بود بعد هم كه وارد تيم شدم اين مربى دروازه بان ها بود كه تشخيص داد چه كسى دروازه بان اول شود. به نظر من اينكه چنين بحثى در فوتبال ما داغ شده اشتباه است و ما بايد به فكر مربى خوب باشيم.احمدى در پايان در خصوص اينكه براى فصل آينده در سپاهان مى ماند يا خير گفت: ۹۹ درصد از اين تيم جدا مى شوم با توجه به اتفاقاتى كه در امارات رخ داد ۴ روز است كه با خود كلنجار مى روم و ترجيح مى دهم كه براى فصل بعد در اين تيم نباشم. فعلا نمى خواهم در اين باره صحبت كنم فقط معتقدم برخى اتفاق ها در شان باشگاه سپاهان نيست.
بنگر: اگر ذوب آهن ما را ببرد پاداش مى دهيم
بنگر: اگر ذوب آهن ما را ببرد پاداش مى دهيم
سپاهان سه شنبه شب گذشته با يك نتيجه قاطع النصر امارات را شكست داد و البته نكته حاشيه اى اين مسابقه به پنالتى سپاهان مربوط شد كه آنها عمدا اين پنالتى را از دست دادند.در مورد اين پنالتى اظهارنظرهاى متفاوتى وجود دارد و برخى معتقدند سپاهانى ها بازى جوانمردانه را رعايت نكردند. محسن بنگر مدافع بلندقامت سپاهان در خصوص اين صحنه گفت: سوكاى زبان فارسى را به خوبى بلد نيست و ما هر چقدر داد زديم كه سمت توپ نرود اما متوجه نشد. شما ديديد كه هيچ كدام از بازيكنان ما به سمت توپ نرفتند اما سوكاى رفت. من بعد از بازى از او در اين مورد سوال كردم، سوكاى به من گفت كه خيال كرد مدافع حريف قصد داشته توپ را استوپ كند اما موفق به انجام اين كار نشده و او هم تصميم گرفته بازى را ادامه دهد. با اين حال خيلى بد شد كه آنها ۱۰نفره شدند و اى كاش مربيان ما يكى از بازيكنان را بيرون مى كشيد تا سپاهان هم ۱۰نفره مى شد.بنگر در مورد احتمال صدرنشينى سپاهان در اين گروه خاطرنشان كرد: اگر بازى مستقيم ملاك نباشد ما بايد الاهلى را ببريم و اين دور از دسترس نيست. اگر هم به عنوان تيم دوم بالا آمديم، مشكلى براى ديدار با الجزيره نداريم و خيلى راحت مى توانيم اين تيم را شكست دهيم. بنگر در پاسخ به اين سوال كه آيا از رويارويى با استقلال استقبال مى كنيد خاطرنشان كرد:اين خوب نيست كه نماينده هاى ايران در اين مرحله با يكديگر روبه رو شوند ولى ما براى صدرنشينى تلاش مى كنيم. اگر با استقلال روبه رو شويم، مجبوريم كه اين تيم را در اصفهان شكست دهيم.از بنگر در مورد بازى حساس مقابل ذوب آهن و حاشيه هاى اين بازى سوال مى كنيم كه او گفت: ما شنيده ايم كه بعضى ها براى ذوب آهن پاداش تعيين كرده اند و حتى به بازيكنان اين تيم گفته اند كه شما را براى فصل اينده مى خواهيم. البته اگر ذوب آهن ما را شكست بدهد خودمان هم به آنها پاداش مى دهيم. ما دنبال اين حرف و حديث ها نيستيم و مى خواهيم با زور خودمان قهرمانى را به دست بياوريم.
كرانچار:سپاهان پتانسيل قهرمانى در آسيا را هم دارد
كرانچار:سپاهان پتانسيل قهرمانى در آسيا را هم دارد
زلاتكو كرانچار سرمربى تيم فوتبال سپاهان با تاكيد بر اينكه تيمش پتانسيل قهرمانى در آسيا را نيز دارد، گفت: اگر در پرسپوليس به من فرصت مى دادند و از من حمايت مى كردندمى توانستم موفق شوم اما مسئولان باشگاه شرايط را براى كاركردنم مهيا نكردند. وى در خصوص اينكه چگونه توانستيد سپاهان را موفق كنيد اما در پرسپوليس فصل موفقى را نداشتيد، گفت: اگر در پرسپوليس به من فرصت مى دادند و از من حمايت مى كردند در آن تيم نيز مى توانستم موفق شوم اما مسئولان باشگاه شرايط را براى كاركردن من كه در نهايت منجر به موفقيت تيم پرسپوليس مى شد مهيا نكردند. او در همين خصوص افزود: در سپاهان شرايط متفاوت بود و مديريت باشگاه ضمن ايجاد يك فضاى آرام و بدون تنش از برنامه ها و عملكرد من حمايت كرد و فضا را براى موفقيت ما فراهم كرد كه نتيجه آن نيز قهرمانى سپاهان در رقابتهاى اين فصل ليگ برتر بود. سرمربى تيم فوتبال سپاهان تاكيد كرد: افتخار مى كنم به اين تيم كه توانست در شرايطى سخت و درحاليكه هيچكس فكر نمى كرد به عنوان قهرمانى ليگ برتر دست يابد ،دست يافت. وى در خصوص آينده اين تيم در رقابتهاى فصل آينده ليگ برتر و همچنين ليگ قهرمانان آسيا گفت: تيم ما پتانسيل قهرمانى در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا را نيز دارد اما براى ادامه راه موفقيتى كه در پيش رو گرفته ايم نياز به حفظ هسته اصلى تيم و تقويت در برخى از پستها را داريم تا شاهد حضور قدرتمندانه سپاهان در رقابتهاى ليگ قهرمانان آسيا و فصل آينده ليگ برتر باشيم.
كرانچار در پاسخ به اين پرسش كه ايا اين موضوع كه برخى از تيم ها براى جذب مدافعان اصلى سپاهان دست به كار شده اند، شما را نگران نمى كند تصريح كرد: قرار داد برخى از بازيكنان ما به پايان رسيده است و در فوتبال حرفه اى بازيكنان مى توانند در يك تيم بمانند و يا به پيشنهادهاى ديگر خود پاسخ دهند اما مشئولان باشگاه قول داده اند كه همه تلاش خود را براى حفظ بازيكنان اصلى تيم انجام دهند.
رحیمی: درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان است
رحیمی: درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان است
خبرگزاری فارس: مدیرعامل باشگاه سپاهان گفت که درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان استان اصفهان است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
علیرضا رحیمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی فارس در مورد شرایط سپاهان و تصمیمات این تیم برای فصل آینده صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس: با قهرمانی سپاهان برنامه ها تغییر نمی کند؟
طبیعی است که توقعات از تیم بالا رود. باید همه چیز را سفت و سخت گرفت تا مشکلی پیش نیاید. برنامه ها نوشته شده و چیزی کم و زیاد نمی شود.
فارس: چه پاداشی برای بازیکنان در نظر گرفته شده؟
هنوز این موضوع در هیئت مدیره مطرح نشده است.
فارس: چطور امکان دارد باشگاهی مثل سپاهان چنین چیزی را پیش بینی نکرده باشد؟
چرا نمی شود؟ ما برنامه هایی داریم اما صدایش را در نمی آوریم. باشگاه به بازیکنان پاداشی که مد نظر دارد را می دهد.
فارس: تکلیف تان با کرانچار چه می شود؟
با او قرارداد داریم و کارمان را ادامه می دهیم.
فارس: پس قضیه پیشنهاد از فدراسیون کرواسی چیست؟
من چنین چیزی نشنیدم و بهتر است از خودش بپرسید. این خبر صحت ندارد.
فارس: لیست مازاد چه زمانی اعلام می شود؟
در سپاهان چنین چیزهایی نداریم. همه را حفظ می کنیم.
فارس: ولی ظاهرا برخی از بازیکنان تیم از یکسری شرایط ناراضی هستند؟
ما بازیکن ناراضی نداریم و کسی را هم از دست نمی دهیم.
فارس: چه زمانی بازیکن جدید جذب می کنید؟
باید کرانچار لیست خود را بدهد و هر وقت که بخواهد کار را شروع می کنیم. فعلا به فکر دو بازی خود در لیگ قهرمانان آسیا هستیم.
فارس: اگر در مرحله بعدی با استقلال برخورد کنید، کار سخت تری ندارید؟
فوتبال اگر و اما ندارد و هنوز چیزی مشخص نیست.
فارس: در مصاحبه ای گفته بودید اگر ورزشگاه نقش جهان درست نشود در استان دیگری بازی های سپاهان را برگزار می کنید. این حرف تهدید است یا تصمیم؟
درست نشدن ورزشگاه نقش جهان توهین به نسل جوان اصفهان و فوتبال این استان است. ما در خارج از استان برویم می توانیم در استادیوم های حداقل 30 هزار نفری بازی کنیم و همین مقدار تماشاگر هم در ورزشگاه داشته باشیم.
رحمان احمدى: يكى از بازيكنان سپاهان به من گفت جدا نشوم
رحمان احمدى: يكى از بازيكنان سپاهان به من گفت جدا نشوم
رحمان احمدى دروازه بان ملى پوش سپاهان در ۳۲ بازى براى تيمش به ميدان رفت و ۲۴ گل خورد كه از لحاظ آمارى بهترين دروازه بان ليگ يازدهم لقب گرفت.وى در مورد قهرمانى سپاهان گفت: خيلى خوشحالم كه زحمات ما جواب داد و توانستيم به يك موفقيت بزرگ برسيم. احمدى در پاسخ به اين سوال كه آيا سهم قهرمان ليگ در تيم ملى فقط بايد يك بازيكن باشد خاطرنشان كرد: حتما خيلى از بازيكنان سپاهان خوب نبودند و شايستگى اين را نداشتند كه در تيم ملى باشند. مطمئنا اين موضوع دلايل پيچيده اى دارد كه نيازى نيست در موردش حرف بزنيم. همه چيز در اين مورد به طور كامل روشن است.احمدى با اشاره به دوران مربيگرى لوكا بوناچيچ در سپاهان ادامه داد: اين مربى روى بچه ها تأثير منفى گذاشته بود و اگر در سپاهان مى ماند از رده دهم هم پايين تر مى رفتيم. خوشبختانه با تغييرات مديريتى و همچنين تغييركادرفنى تيم به آرامش رسيد و كرانچار با اخلاق حرفه اى خود توانست شرايط سپاهان را تغيير دهد. او مربى خوبى است و نحوه رفتار با بازيكنان رابلداست.احمدى در پاسخ به اين سوال كه آيا همچنان قصد جدايى از سپاهان را دارى خاطرنشان كرد: وقتى مسئولان اين باشگاه پيشنهادى به من نداده اند، نمى توانم بگويم كه خواهشا مرا نگه داريد. يكى از بازيكنان سپاهان بعد از تصميمى كه گرفتم با من خيلى صحبت كرد و گفت كه از اين تيم نروم. با اين حال هنوز هيچ صحبتى با من نشده و پيشنهادى از باشگاه سپاهان ندارم و منتظر پايان بازى هاى گروهى ليگ قهرمانان و بازى مرحله يك هشتم نهايى هستم.