پرسپوليس درحضورآپياحريف خود را 7 تايي کرد.
تيم فوتبال پرسپوليس در ديداري تدارکاتي با 7 گل شهرداري نظرآباد را شکست داد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش ايسنا، تيم فوتبال پرسپوليس در تعطيلات ليگ برتر قصد دارد دو بازي تدارکاتي برگزار کند که نخستين ديدار اين تيم عصر امروز ساعت 15 امروز در ورزشگاه درفشيفر برگزار شد که شاگردان ژوه توانستند تيم دسته سومي شهرداي نظرآباد را شکست دهند.در اين بازي سامان آقازماني، مهدي مهدويکيا، جواد کاظميان (2 بار) هادي نوروزي (2 بار) و غلامرضا رضايي براي پرسپوليس گلزني کردند و روحالله سيفاللهي هم يک پنالتي را براي اين تيم از دست داد.استفان آپيا هافبک سابق تيمهاي يوونتوس و فنرباغچه که روز گذشته به تهران آمده، اين بازي را از نزديک تماشا کرد. قرار است ديويد کارني مدافع استراليايي و سابق تيمهاي توئنته هلند و بلکپول انگليس امشب به تهران بيايد و از فردا در تمرين پرسپوليس شرکت کند.حدود 50 هوادار اين بازي را از نزديک تماشا کردند.
علي کريمي 4 هفته نميتواند بازي کند.
پزشک تيم فوتبال پرسپوليس گفت: علي کريمي چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند و محمد قاضي روزي دو جلسه فيزيوتراپي ميکند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، وجيه الله چشمه سري گفت: جواب عکس MRI علي کريمي آمده و او با پارگي درجه دو همسترينگ مواجه شده و حدود چهار هفته از ميادين دور خواهد ماند.
وي افزود: عليرضا نورمحمدي از ناحيه چهار سر دچار التهاب شده و تحت درمان است. محمد قاضي هم روزي دو جلسه فيزيوتراپي را در دستور کار دارد. حميدرضا علي عسگري امروز همچون ديگر بازيکنان دور زمين دويد و مشکلي براي تمرينات گروهي نخواهد داشت.
چشمه سري در خصوص مصدوميت مهرزاد معدنچي تصريح کرد: بر اثر تکلي که از پشت روي پاي او زده شد، وي از ناحيه مچ و زانو دچار پارگي ليگامنت داخلي شده و بايد درمان شود.
در حاليکه پزشک پرسپوليس مدت غيبت کريمي را يکماه عنوان کرده اما اين بازيکن هم اکنون در اردوي تيم ملي حضور دارد و البته جدا از ساير بازيکنان تمرين ميکند.
قاضي: در شرايط بدي دچار مصدوميت شدم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مصدوميت براي هر بازيکني اتفاق ميافتد اما زمان آن هم مهم است در بد شرايطي دچار مصدوميت شدم دوست داشتم در بازي مقابل ازبکستان در تيم ملي حضور داشته باشم.
محمد قاضي در گفتگو با خبرنگار ورزشي باشگاه خبرنگاران افزود: اميدوارم در بازي مقابل ازبکستان هر چند به نفع ايران باشد براي جانشين من در تيم ملي آرزو موفقيت ميکنم فرقي نميکند عليرضا عباسفر باشد يا هر بازيکن ديگري تيم ملي براي همه ايران است و انحصار به شخص خاصي نيست.
قاضي در خصوص وضعيت مصدوميت خود اظهار داشت، در حال حاضر چند هفته اي بايد در حال درمان باشم نميدانم که به مسابقات ليگ برتر ميرسيم يا نه، اما چند روزي است به طور اختصاصي تمرين ميکنم.
وي در خصوص بازيکن جديد پرسپوليس گفت: او سال هاست در ليگ برتر يوونتوس بازي ميکند بازيکن بين المللي است و پست مهمي هم دارد و فکر کنم در ادامه ليگ کمک زيادي به ما خواهد کرد.
کريمي: از شادي مردم خوشحالم.
بازيکن تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خدا را شکر ميکنم که در جمع 3 بازيکن برتر آسيا هستم.
علي کريمي در خصوص حضورش در ميان 3 نامزد نهايي AFC براي انتخاب مرد سال فوتبال آسيا اظهار داشت: خدا را شکر ميکنم که پس از حضورم در بين 5 بازيکن توانستم از طرف فوتبال کشورم در بين 3 بازيکن برتر آسيا هم باشم. البته دوست داشتم محسن بنگر، يک ايراني ديگر که در جمع ما بود نيز فهرست 3 نفره هم حضور داشته باشد که متاسفانه چنين نشد.به گزارش فارس، وي افزود: اين خبر براي من شيرين است اما خوشحاليام چند برابر است چون مي بينم که مردم کشورم از اين موضوع خوشحال هستند، بنابراين اين اتفاق را به هواداران تبريک مي گويم. انشاالله سعي خواهم کرد پس از مصدوميت با تلاش به پرسپوليس کمک کنم تا زحمات و حمايتهاي اين هواداران را تلافي کنم. البته بايد از همه کساني که بابت اين اتفاق به من لطف داشتند نيز تشکر ويژهاي کنم. اميدوارم اين افتخار براي فوتبال کشورمان باز هم تکرار شود.
رويانيان: مبلغ رضايتنامه حقيقي پرداخت شد.
مبلغ رضايتنامه رضا حقيقي ظهر امروز به باشگاه فجر سپاسي شيراز پرداخت شد و قرارداد رسمي اين بازيکن با پرسپوليس امضاء خواهد شد.
محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس ضمن اعلام اين خبر اظهار داشت: شب گذشته با رضا حقيقي نشستي داشتيم و به توافقات اوليه دست يافتيم و پيش از آن مکاتبات و مذاکراتي با مديريت محترم باشگاه فجر سپاسي داشتيم و قرار گرديد مبلغ رضايتنامه بر اساس توافق تا 48 ساعت ديگر پرداخت شود تا رضايتنامه اين بازيکن را دريافت کرده و بلافاصله قرارداد رسمي را امضاء نمائيم.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، بر همين اساس صبح امروز مبلغ رضايتنامه به باشگاه فجر سپاسي پرداخت شد و قرارداد رضا حقيقي با پرسپوليس رسما امضاء خواهد شد.
رويانيان تاکيد کرد: براساس درخواست هاي سرمربي تيم، براي تقويت پرسپوليس از هيچ تلاشي دريغ نخواهيم کرد و اميدواريم هواداران در ادامه رقابت هاي ليگ شاهد اوج گرفتن پرسپوليس در جدول رده بندي و درخشش در جام حذفي باشند.
قرارداد رسمی رضا حقیقی با حضور محمد رویانیان در باشگاه پرسپولیس به امضاء رسید.
مراسم انعقاد قرارداد رضا حقیقی دقایقی پیش در سالن کنفرانس باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس با حضور محمد رویانیان برگزار شد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، رضا حقیقی بعدازظهر امروز در محل باشگاه پرسپولیس حضور یافت و پس از دیدار و گفتگو با محمد رویانیان مدیر عامل باشگاه پرسپولیس در مراسمی با حضور اصحاب رسانه قرارداد رسمی خود را با سرخپوشان پایتخت به امضاء رساند.
رضا حقیقی در فصل نقل و انتقالات قراردادش را رسما در هیات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رساند.
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس پس از عقد قرارداد با رضا حقیقی، شال قرمز باشگاه پرسپولیس و شال مشکی ماه محرم را روی شانه های این جوان آینده دار انداخت و برای او ارزوی موفقیت کگرد.
گفتنی است، محمد رویانیان و رضا حقیقی بعد از امضاء این قرارداد به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.
دیدار تدارکاتی پرسپولیس و شهرداری باغستان/ گزارش تصویری.
انصاريفرد:به فکر آقاي گلي در پرسپوليس نيستم.
مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: گرچه تشنه گلزني هستم اما به آقاي گلي فصل گذشتهام فکر نميکنم.
کريم انصاريفرد در خصوص بازي با ملوان اظهار داشت: به نظرم دو ديدار بسيار سخت و حساس را در مقابل تيم خوب و ريشه دار ملوان داريم. ابتدا بايد در ليگ برتر و سپس در جام حذفي مقابل اين تيم قرار بگيريم که در هر دو مسابقه به برد احتياج داريم.
وي افزود: سرنوشت ما در ليگ برتر و جام حذفي طوري به ملوان گره خورده که اگر اشتباه کنيم، در هر دو جام ضرر خواهيم کرد. به همين دليل با شرايطي که در حال حاضر داريم، با وجودي که روز سختي در انتظار ماست، اما ميتوانيم با برد زمين بازي را ترک کنيم. البته بازي در انزلي هميشه بسيار سخت و حساس است چون تيم ملوان هواداران بسيار خوبي دارد. ولي خوشبختانه تجربه بازيکنانمان آنقدر بالاست که اين گونه مسائل براي ما مشکل ساز نشود.
به گزارش فارس، وي در خصوص احتمال آقاي گلياش نيز گفت: من به هيچ عنوان به گذشته فکر نميکنم که آقاي گل بودم چون همه چيز تمام شده است. امسال به دنبال اين هستم تا کم کم از آن شرايط خاص بيرون بيايم و براي پرسپوليس گلزني کنم. من هميشه تشنه گلزنيام چون وظيفه يک مهاجم همين است اما واقعا بايد از تک تک بازيکنان پرسپوليس تشکر کنم که سعي کردند به من در هر بازي روحيه بدهند تا پايم به گلزني باز شود، من فقط زحمات بازيکنان ديگر را تکميل کردم و تا روزي که در پرسپوليس توپ بزنم مطمئن باشيد براي گلزني از هيچ تلاشي دريغ نميکنم.
انصاريفرد در پاسخ به اين سؤال که آيا پرسپوليس سهميه آسيايي خواهد گرفت يا خير، نيز گفت: خوشبختانه نسبت به ابتداي فصل از همه لحاظ آمادگي بازيهاي سخت و گرفتن سه امتيازهاي لازم را داريم. تيمهاي ديگر از پرسپوليس شناخت دارند و با چشم بسته مقابل ما قرار نميگيرند. شما ذوب آهن را ديديد که چگونه 9 نفره قصد متوقف کردن ما را داشت. برخيها ميگفتند چون ذوب آهن 9 نفره است ما بايد چند گل ديگر ميزديم اما بعد از 9 نفره شدن، گل زدن به آنها سختتر شده بود چون فشرده بازي ميکردند و قصد دفاع از گل خود را داشتند. اين موضوع کار را براي ما چند برابر سخت کرد.
وي افزود: اميدوارم با شرايط حال حاضر پرسپوليس و هماهنگياي که در ساختار دفاعي و هجومي تيم وجود دارد هر چه سريعتر با توجه به فاصله نه چندان زياد با صدر جدول، امتيازهاي از دست رفته را جبران کنيم. البته نيم فصل دوم بهترين فرصت براي ما است تا به بهترين نحو خودمان را آماده بازيهاي حساس و گرفتن امتيازهاي لازم کنيم.