لطفا بگو چطور اینکارو کردی چون شدید به توکن احتیاج دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdidf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نمایش نسخه قابل چاپ
لطفا بگو چطور اینکارو کردی چون شدید به توکن احتیاج دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mehdidf [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تورو خدا کمک کنین بچه ها من نمیتونم ویدو ببینم و توکن بگیرم یه پیغام ارور میده لطفا راهنمای کنید . بار چندم هست که این سوال رو میپرسم ولی هیچکسی جواب نمیده
خوب تا ارور رو نگی چیه کسی نمیتونه کمکت کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بعدشم تنها باید از خود بازی بری افرها رو پر کنی و یا نرم افزار دانلود کنی و ویدتو ببینی من که ندیدم تو خود بازی هم ویدئویی باشه برای دیدن تو این یک هفته که نبودی میزد ویدئویی نیست
شما دقیقا چیکار کردی و افر هارو پر کردی ؟؟؟؟ لطفا بگو منم همون کارو بکنمنقل قول:
وقتی بخوام ویدو ببینم همچین اروری میده
sorry.but we have no available offers for you at the moment please try again later
افرها چند دسته هستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1. دانلود و اجرا کردن نرم افزار ک گاهی باید توی نرم افزار با ایمیل یا شماره تلفن ثبت نام کنی یا اگر بازی باشه برخیشون باید تا مرحله یکش بازی کنی که تو خود افر نوشته ک بعد دانلود و اجرا توکن میده یا بعد اجرا باید حرکتی بزنی تا توکن بده
2. فرمی هست ک باید پر کنید تموم که شد توکن میده برخی فرمها پولیه ک بدرد ما نمیخوره.
3. دیدن تبلیع و ویدئو که معموات خیلی کمه و تقریبا من یبار برام پیش اومد ببینم و توکن بگیرم
==================================================
وقتتون رو برای گرفتن یه توکن و دو توکن برای یک افر نگذارید و برید سراغ افرهایی که 3 - 4 به بالا توکن میده و نرم افزار هایی که کم حجمه دانلود و اجرا کنید مثلا زیر 20 مگ
چیزی ک مهمه با چیز شکن عمومی سعی کنید نرید و سعی کنید چیز شکن خصوصی بخرید یا با ای پی کشورای مختلف سر بزنید چون برای هر کشور افرهای جدا گذاشته با هات اسپات و این عمومی ها تقریبا هیچی نگذاشته
برای اینکه بدونی توکن گرفتی یا نه بعد هر تکمیل افر رو بازی بزنید تا اجرا بشه
سوالی بود در خدمتم
من تو یه افر 23 تا 17 تا هم گرفتم یه افر تو یه دقیقه پر میکنی توکن میگیری
نقل قول:
دمت گرم از راهنمایت داش
حالا امتحان میکنم ببینم چی گیرم میاد
نوشته متاسفانه هیچ ویدئو اماده ای در این لحظه برای شما نداریم . لطفا بعدا مراجعه کنید .نقل قول:
بهنرین افرها رو میتونی توی sponsor Pay , supersonic ADS , trialpay ببینی
فعلا که ما راهی پیدا نکردیم! تا ببینیم در ادامه چی پیش میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام. خوش اومدی عزیزنقل قول:
یه تشکر بابت راهنمایی هایی که به بچه ها دادی
ولی انصافا 4 روز 170 توکن خیلی زیاده :دی
شانس نداریم که سه چهارتا برنامه دانلود کردم ولی توکنی بهم نداد om::