پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
نقل قول:
دفاع : Hummels و Varane --- هافبک دفاعی : Gundogan --- هافبک تهاجمی : De Bruyne و Kroos و draxler
اینا پیشنهادای من بودن.
سلام مرسی از پیشنهادات
ولی واران رو نمیشه از رئال مادرید تکون داد. میمونه همونجا... کس دیگه ای در نظر نداری؟؟ بعدشم قیمتش خیلی زیاده... حدود 40 تایی هست
داوید لوئیز چطوره؟ بگیرمش؟
نقل قول:
سلام مرسی از پیشنهادات
ولی واران رو نمیشه از رئال مادرید تکون داد. میمونه همونجا... کس دیگه ای در نظر نداری؟؟ بعدشم قیمتش خیلی زیاده... حدود 40 تایی هست
داوید لوئیز چطوره؟ بگیرمش؟
آره داوید لوئیز ، تیاگو سیلوا هم خوبن... الان دفاع زیاد یادم نمیاد متاسفانه
با سلامی دوباره
منچستر رو انتخاب کردم... الان نیم فصل شده رتبه دو جدولم... لیورپول رو ترکوندم... چلسی رو زدم... با من سیتی مساوی کردم... کلا خوب تیم رو درست کردم.
ولی یه چیزی!!! چـــرا اینقدر بودجه من یونایتد پایینه؟؟ 30 تا فقط؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی کمه که
من با این مبلغ و فروش چند بازیکن فقط تونستم داوید لوییز، مارکس روخو، هررا، لوک شاو رو جذب کنم///
خیلی بودجش کمه
فصل بعد به نظرتون بودجه میره بالا اگه قهرمان بشم؟؟؟؟؟
نقل قول:
با سلامی دوباره
منچستر رو انتخاب کردم... الان نیم فصل شده رتبه دو جدولم... لیورپول رو ترکوندم... چلسی رو زدم... با من سیتی مساوی کردم... کلا خوب تیم رو درست کردم.
ولی یه چیزی!!! چـــرا اینقدر بودجه من یونایتد پایینه؟؟ 30 تا فقط؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی کمه که
من با این مبلغ و فروش چند بازیکن فقط تونستم داوید لوییز، مارکس روخو، هررا، لوک شاو رو جذب کنم///
خیلی بودجش کمه
فصل بعد به نظرتون بودجه میره بالا اگه قهرمان بشم؟؟؟؟؟
آره اگه جام هایی رو که ازتون میخوان بگیرین بودجه بیشتری در اختیارتون میزارن.البته خیلی زیاد نمیشه
دیدم همه دوستان دنبال بازیکن جوون هستن.من یه لیستی دارم که حاصل تجربه بیش از 120 فصله:babaa:
دروازه بان:
کریستین بونیلا:این بازیکن پیشرفتش خوبه ولی برای کسایی که خودشون بازی میکنن حتی تو اورال 87 هم دردسر سازه و زیاد خوب بازی نمیکنه ولی اگه سیم مچ بزنید خیلی خوبه.Cristian Bonilla
نیکلا لیالی:بازیکن خوبیه و عکس العملاش سریعه.Nicola Leali
نیک لیورسج:از هر نظر عالیه ولی بهتره وایسین خودش قوی بشه چون اورال اولیش خوب نیست.Nick Liversedge
جک باتلند:دروازه بانی هست که همیشه پیشرفت میکنه.Jack Butland
مدافع:
کورت زوما:بازیکن خیلی جوونیه و پیشرفتش زیاده.پیشنهاد به کسایی که خودشون بازی میکنن.Kurt Zouma
رافائل واران:خوب پیشرفت میکنه ولی قیمتش زیاد جالب نیست.Raphael Varane
مارکینیوس:باید تو نیم فصل بخرینش.بهتره هر چه زودتر بخریدش که اورالش تا 90 میره.Marquinhos
میدفیلد:
پوگبا:تو میدفیلد دفاعی خیلی خوب کار میکنه.سبکش شبیه پیرلو و جرارده.Paul Pogba
ام ویلا:سبکش شبیه پوگبایه و قیتش خوبه.Yann M'Vila
ایارامندی:اگه یکم بازیش بدین خیلی پیشرفت میکنه.Asier Illaramendi
مهاجم:
جرارد دلوفئو:بازیکن سرعتی و با تکنیکیه که پتانسیل 90 شدن رو هم داره.Gerard Deulofeu
موراتا:اورالش تا 87 میره ولی ارزشش خیلی از اورالش بشتره.Morata
سامد یشیل:بازیکن خوبیه و یوجورایی مثل سوارزه.Samed Yesil
ایموه ازکیل:اگه میخواید مسی رو داشته باشید بخریدش.:D
Imoh Ezekiel
اگه یادم اومد دوباره مینویسم.
نقل قول:
دیدم همه دوستان دنبال بازیکن جوون هستن.من یه لیستی دارم که حاصل تجربه بیش از 120 فصله:babaa:
دروازه بان:
کریستین بونیلا:این بازیکن پیشرفتش خوبه ولی برای کسایی که خودشون بازی میکنن حتی تو اورال 87 هم دردسر سازه و زیاد خوب بازی نمیکنه ولی اگه سیم مچ بزنید خیلی خوبه.
نیکلا لیالی:بازیکن خوبیه و عکس العملاش سریعه.
نیک لیورسج:از هر نظر عالیه ولی بهتره وایسین خودش قوی بشه چون اورال اولیش خوب نیست.
جک باتلند:دروازه بانی هست که همیشه پیشرفت میکنه.
مدافع:
کورت زوما:بازیکن خیلی جوونیه و پیشرفتش زیاده.پیشنهاد به کسایی که خودشون بازی میکنن.
رافائل واران:خوب پیشرفت میکنه ولی قیمتش زیاد جالب نیست.
مارکینیوس:باید تو نیم فصل بخرینش.بهتره هر چه زودتر بخریدش که اورالش تا 90 میره.
میدفیلد:
پوگبا:تو میدفیلد دفاعی خیلی خوب کار میکنه.سبکش شبیه پیرلو و جرارده.
ام ویلا:سبکش شبیه پوگبایه و قیتش خوبه.
ایارامندی:اگه یکم بازیش بدین خیلی پیشرفت میکنه.
مهاجم:
جرارد دلوفئو:بازیکن سرعتی و با تکنیکیه که پتانسیل 90 شدن رو هم داره.
موراتا:اورالش تا 87 میره ولی ارزشش خیلی از اورالش بشتره.
سامد یشیل:بازیکن خوبیه و یوجورایی مثل سوارزه.
ایموه ازکیل:اگه میخواید مسی رو داشته باشید بخریدش.:D
اگه یادم اومد دوباره مینویسم.
میشه اسم همشون رو به خارجی بنویسید؟؟
سلام
من فصل قبل تو تیم آژاکس بودم.حدودا آخرای فصل چندتا اخطار داد آژاکس بخواطر چندتا باخت ولی بعد از اون چندتا برد گرفتم ولی آژاکس دوباره اخراج کرد.از تیمایی که میتونستم انتخاب کنم فقط ناینمخن تو لیگ هلند بود منم چون بازی قبل باهاش مساوی کرده بودم و چون تو لیگ آژاکس بودم رفتم.امیدوار بودم که پول خوبی بگیرم که بتونم چند تا بازیکن جوون بخرم که دیدم اومد 83 میلیون داد و یادم افتاد که نایمخن رو خریده بودن.کلا حال کردم میخوام برم دهن آژاکس رو آسفالت کنم.
نقل قول:
سلام
من فصل قبل تو تیم آژاکس بودم.حدودا آخرای فصل چندتا اخطار داد آژاکس بخواطر چندتا باخت ولی بعد از اون چندتا برد گرفتم ولی آژاکس دوباره اخراج کرد.از تیمایی که میتونستم انتخاب کنم فقط ناینمخن تو لیگ هلند بود منم چون بازی قبل باهاش مساوی کرده بودم و چون تو لیگ آژاکس بودم رفتم.امیدوار بودم که پول خوبی بگیرم که بتونم چند تا بازیکن جوون بخرم که دیدم اومد 83 میلیون داد و یادم افتاد که نایمخن رو خریده بودن.کلا حال کردم میخوام برم دهن آژاکس رو آسفالت کنم.
ایولا روحیه انتقام جویی ات رو حفظ کن
ولی با هوادارای سابقت درگیر نشی ها
حتی واسشون اول بازی گل ببر
گل هم که زدی مثل بعضی مربی های سابق بعضی تیم های خودمون بالا پایین نپر :jeddiiiii:
تو دلت خوشحالی کن
من کلی بازی کردم کلی تجربه کسب کردم الان با داداشم که اونم مثل من ولی جدا از من بازی میکرد و تجربه داشت با هم با تیم ناتینگهام فارست زدیم و با هم میخوایم بریم لیگ برتر بترکونیم و بریم اروپا به قهرمانی های اروپای نات ام فارست اضافه کنیم.
چند تا بازیکن خوبی که میشه گرفت (برای تیمایی که مثل نات ام پولشون حدود 4-5 هست) :
جردن ایب (از لیورپول)، نیک پاول (منچستر)، استونز (اورتون)، چمبرز و شاو (ساوتهمپتون)
نقل قول:
سلام
ایول رفتی نایمخن
راستی نایمخن علیرضا جهانبخش رو داره ها!! این پسر به نظرم عالیه... میتونه خواسته هات رو برآورد کنه
موفق باشی!
اوورالش الان 59 هست ولی بازیش بدی تا 73 74 میرسه به نظرم خوبه