پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نقل از خبرگزاری فارس، امیر قلعهنویی در ادامه نشست خبری ادامه داد: علی دایی مگر مهره کوچکی در این فوتبال است اما او را هم محکوم کردند. آقای فردوسیپور چون مربی خارجی است برای آنها دادگاه نمیگذاری من هم میگویم مربی خارجی باید بیاید چون اصل، اصل ارتباطات است اما نگاهها عدالت محور نیست. در بدترین باختها عادل فردوسیپور داستان را به نفع آقایان بر میگرداند. مشکل ما کارشناسان هستند مگر راهآهن با علی دایی بد بازی میکند؟ چرا به لیگ ایران توهین میکنید؟ اما هنوز هم میگویم بعضی و باز هم تأکید میکنم بعضی قلم به دستان تحت تأثیر عدهای اجنبی قرار دارند و این فوتبال را به این روز انداختند. شمایی که از استقلال و پرسپولیس بازیکن گرفتی و چند دو رگه هم به تیم ملی آوردی چرا در مسابقات اخیر فقط ۲ گل زدهاید، این چه ربطی به داربی ۷۶ دارد و این چه ربطی به لیگ ایران دارد؟ چرا از جوانها استفاده نمیکنید؟ مگر یعقوب کریمی بازیکن کوچکی است؟ اگر میخواهی بستنی بخوری و وسط مسابقات از قهوه استفاده کنی به جایش برو از این بازیکنها استفاده کن. امثال میلاد غریبیها، امید ابراهیمیها و یعقوب کریمیها کم در این فوتبال نیستند اما متأسفم برای برخی کارشناسان و برخی قلم به دستان.
خبرنگاری پرسید، آقای قلعهنویی با همه این صحبتها قبول کنید استقلال صدرنشین در مقابل پرسپولیس چنگی به دل نزد که قلعهنویی گفت:من هم میگویم در حد استقلال نبودیم. اما از شما سؤال میپرسم آقایان نوشتهاند مربی بازنده هفته قلعهنویی، آیا این عدالت است؟ بازندهای که صدر جدول را پس گرفته باید کوبیده شود. اگر این یک امتیاز را یک خارجی گرفته بود باز هم همین بلا را سرش میآوردید، یا اگر ما ۵ گل میخوردیم خوب بود؟ من همه ابزار هجومیام را استفاده کردم و این همه بازی خوب با تیمم به نمایش گذاشتم اعتقاد دارم این بازی نسبت به دیدار رفت خیلی بهتر بود اما در این وسط فردوسیپور با نحوه گزارشش به دنبال داستان دیگری بود.
سرمربی استقلال تأکید کرد: برای من جای تأسف است که با این همه امکانات چرا تلویزیون آمار دربی را اعلام نکرده است برای ما جای شک و شبهه وجود دارد که چرا در بین دو نیمه آمارها اعلام نشد. مگر نمیگویید تیم ما بد بود چرا آمارها را نشان ندادید؟
خبرنگاری گفت شاید وقت ندارند که قلعهنویی پاسخ داد: وقت دارند تریبون را در اختیار کارشناسی قرار بدهند که هرچه دلش میخواهد بگوید اما وقت کار مثبت ندارند اما برخی دوستان مأموریت داشتند که اگر بازی به این شکل پیش رفت مشکلات را به اینگونه پوشش بدهند،آقای کارشناس آقای مسلمان؟ اینها چه ربطی به دربی دارد؟
به گزارش فارس یکی از خبرنگاران در ادامه نشست خبری از قلعهنویی سؤال کرد: کیروش آزادی بیان دارد و هیچکس توان مقابله با او را ندارد، نظر شما چیست که قلعهنویی گفت:شما نگران نباشید، ما قلم به دستان مخلصی داریم که ایشان را ساپورت میکنند. کارشناسی داریم که مخلص چشمآبیها هستند.
سرمربی تیم استقلال در خصوص روند کلی لیگ گفت: من از شما سؤال میپرسم مگر شما ژورنالیست نیستید؟ فکر کنید پروژهای دارید که هفته اول آن را انجام دادید، بعد به شما میگویند ۴ هفته دیگر تعطیل است آیا این در کیفیت کار شما اثری ندارد؟ مگر ژاپن لیگ ندارد، فردوسیپوری که میگوید این بازی را با الکلاسیکو قیاس کنیم چرا این خرده مسائل ما را نمیبیند؟ زمانی که سرمربی تیم ملی بودم هر هفته دوشنبهها با مسئولان سازمان لیگ جلسه داشتیم و احمد ابراهیمی نیز اینها را صورت جلسه میکرد. حتی یک هفته هم لیگ را تعطیل نکردیم مگر کره جنوبی این مشکلات را ندارد؟ اما متأسفانه اینجا کارشناسان مخلص تا میبازیم من را محاکمه میکنند اما اگر آقایان ببازند استوکهای کفشها را بهانه میکنند. بازیکنان این همه ادا و اصول در میآورند اما میدانند که چه کفشی بپوشند. یعنی اشکان دژاگه نمیداند چه کفشی بپوشد؟ قبول کنیم نگاهها به خارجیها متفاوت است. فقط این را بگویم دهخدا به مصدق نامه نوشت و بروید و ببینید در آن نامه چه نوشته شده است.
خبرنگاری پرسید مشکل افرادی که شما میگویید فقط با شما است؟که قلعهنویی گفت اینها فقط با من مشکل دارند و میخواهند به من ضربه بزنند. تیم ملی به لبان باخت همه انتقاد کردند ولی من حمایت کردند. حتی سیموئز به سر تمرینات ما آمد و از من تشکر کرد و گفت که حامل پیغام کیروش است حتی دایی و قطبی را هم حمایت کردیم اما تیمم بازی را مساوی کرده و به صدر جدول رفتیم. آقایان میگویند بازنده هفته.
سرمربی استقلال در پایان گفت: مشکلات جامعه و فوتبال ما باید درست شود. فوتبالیها باید بیاییند و سختافزارهایمان را تقویت کنیم. به خدا در همین مطبوعات آدم های بسیار سالمی داریم و هستند خیلیها که سالم کار میکنند و ما به آنها خیلی ارادت داریم اما عده کمی قلم به دست هستند و خودشان هم میدانند. ما داریم از مطبوعاتیها حمایت میکنیم و آن عده را زیر سؤال میبریم اما چرا برخی ها به خودشان میگیرند، بچههای مطبوعات با این فشار اقتصادی زحمت میکشند اما متأسفانه عدهای کار آنها را هم زیر سؤال میبرند. به طور مثال همین فرهاد اشراقی از روزنامهنگاران با سابقه مدام در ستون یکی از روزنامهها از ما انتقاد میکند و میگوید قلعهنویی گفت بازی دو نیمه متفاوت داشت، او را میشناسم و از دوستان صمیمیام محسوب میشود اما مورینیو هم این حرف را زد آن هم بعد از چند سال. من که روزنامه نمیخوانم اما میخواهم بگویم چون مورینیو خارجی بود انتقاد از ما نشد. من میگویم این کنفرانسها را بردارید به جایش زمینها را درست کنید. صبح در رادیو ورزش شنیدم هنوز اینترنت فلان ورزشگاه مشکل دارد اما چرا کارشناسان کار بلد به این چیزها اشاره نمیکنند. مشکل تیم ملی رحمتی است؟ این بنده خدا از ۷ امتیازی که گرفتیم ۵ امتیاز را مدیونش هستیم اما در این چند روز پدر او را در آوردند تا عدالت نباشد گفتن این مسائل فرقی نمیکند.
یکی از خبرنگاران پرسید فکر نمیکنید تبعات این اختلافات به ضرر ما تمام شود که قلعهنویی گفت اگر به جام جهانی نرویم آن را هم حتماً به گردن من میاندازند. همان قلم به دستهایی که اشاره کردم دنبال سناریونویسی برای پوشش اشکالات هستند. آیا لیگ را ما تعطیل کردیم؟ باخت به لبنان و ازبکستان چه ربطی به لیگ ما دارد؟ باز هم میگویم تا وقتی این مسائل حل نشود همینگونه در جا میزنیم.
به نقل از خبرگزاری فارس ، امیر قلعهنویی سرمربی تیم استقلال در نشست خبری پیش از دیدار با پیکان اظهار داشت: در ابتدا جا دارد میلاد با سعادت حضرت رسول و امام جعفر صادق را تبریک بگویم.
وی افزود: میترسم در خصوص تیم پیکان صحبت کنم و فردا دوباره علیه ما جبهه بگیرند. بازیهای دور برگشت برای ما سخت است و تمامی مسابقات جنبه فینال را دارد. بازی این تیم مقابل سپاهان را تجزیه و تحلیل کردهایم و با توجه به اینکه فیروز کریمی به جمع پیکانیها اضافه شده میدانم که او استاد ما است و آخرین قهرمانی جام باشگاهها در لیگ قهرمانان آسیا با او به دست آمده است. با افکار ایشان آشنا هستم و میدانیم که فوتبال هجومی را دوست دارد و امیدواریم که یک بازی زیبا ببینیم.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا غایبی در این مسابقه دارند یا خیر گفت: خوشبختانه بر خلاف نیمفصل اول مصدوم زیاد نداریم اما احتمال دارد فردا به دو سه بازیکن تیم استراحت بدهیم و میخواهیم دستمان باز باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که شرایط ایمان موسوی چه میشود گفت: منتظر جواب MRI او هستیم و امیدوارم مشکلی وجود نداشته باشد اما فکر میکنم موسوی این بازی را از دست بدهد.
سرمربی تیم استقلال در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر صحبتهای کارلوس کیروش در خصوص اینکه لیگ ایران باعث شده تا بتوانیم در حین تماشای آن چای و قهوه بخوریم گفت: نمیخواستم به این مسائل ورود کنم اما بحث من چیز دیگری است. کیفیت زمینها امسال خرابتر هم شده است. متأسفانه خیلی از کارشناسان که نمیشود اسم آنها را کارشناس گذاشت با قلعهنویی مشکل دارند و اینگونه به مسائل ورود میکنند. تراکتوسازی، سپاهان، ذوبآهن و گهر بازیهای خوبی را به نمایش میگذارند اما عادل فردوسیپور بازی استقلال و پرسپولیس را طوری گزارش کرد که مشکلات تیم ملی را پوشش دهد. فکر میکنم رفتن به خانه کیروش تأثیر خودش را گذاشته است. هر دو تیم استقلال و پرسپولیس بازی هجومی به نمایش گذاشتند و هر دو تیم در گردش توپ موفق بودند اما در مجموع در حد نام استقلال ظاهر نشدیم.
سرمربی استقلال تأکید کرد: مگر پرسپولیس و ملوان بازی خوبی انجام ندادند و ۶ گل نداشت، مگر استقلال و سایپا ۵ گل نداشت، چرا این بازیها را زیر سؤال میبرید؟ اصلاً دربی ۷۶ بدترین دربی تاریخ، چرا باید کل لیگ را زیر سؤال ببرید. این بازی چه ربطی به دیگران دارد. مگر نفت تهران فوتبال به این خوبی بازی نمیکند. شما اگر فیلم دربی را ببینید متوجه میشوید که ما در چندین نوبت بالای ۱۵ پاس به هم دادهایم ولی هر دو تیم در ایجاد موقعیت ضعیف بودند و من هم این را قبول دارم. ناراحتی من از کارشناسی دربی ۷۶ این است که چرا ایرانی را زیر سؤال میبرند!
سرمربی استقلال با انتقاد از صحبتهای کارشناسان گفت: در این همه بازی، تیم ملی فقط دو گل زده ولی آقایان اینها را نمیبینند. آقایان آمدند در زمان سرمربیگری تیم ملی مرا محاکمه کردند و کاری کردند که فرار کنم. پای فراکسیون ورزش و مجلس را به وسط کشیدند. اما چرا هیچکس از این خارجیها سؤالی نمیپرسد؟ آقای فردوسیپور بیا و جواب بده چرا ما را محاکمه کردی ولی حالا دیگران را محاکمه نمیکنی؟
مجیدی: شنیده بودم که درآوردن پیراهن مشابه کارت زرد ندارد
از صمیم قلب برگشتم
خبرگزاری فارس: کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت: برای حضور دوبارهام در استقلال از صمیم قلبم تصمیم گرفتم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرهاد مجیدی پس از پیروزی 3 بر صفر استقلال برابر پیکان در خصوص شرایط این بازی اظهار داشت: به دلیل بارندگی کمی بازی برای هر دو تیم سخت شده بود. در مجموع نیمه دوم عملکرد بهتری داشتیم و اگر از موقعیتهای خود به خوبی استفاده میکردیم می توانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.
وی با بیان اینکه گلی که به ثمر رساندم حاصل تلاش تمام بازیکنان بود ادامه داد: از تماشاگرانی که در این باران به ورزشگاه آمدند و ما را حمایت کردند ممنونم.
مجیدی در خصوص دریافت کارت زرد از سوی داور به علت شادی بعد از گلش تصریح کرد: شنیده بودم اگر دو پیراهن مشابه روی هم بپوشیم و یکی را از تن در بیاوریم مستحق دریافت کارت زرد نیستیم و به همین دلیل به داور اعتراض کردم که وی در جواب من گفت در قانون جدید این حرکت اخطار دارد.
وی در خصوص اینکه چرا همیشه در دقایق پایانی وارد میدان میشود عنوان کرد: من بسیار آماده هستم و یک ماه زیرنظر مربی بدنساز تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتم. با این شرایط بهتر است سوالات فنی را از کادر فنی بپرسید.
مجیدی در ادامه با انتقاد از یک خبرنگار گفت: من گزارشی که شما تهیه کرده بودید دیدم. شما در آن گزارش گفتید معلوم نیست که چرا مجیدی به استقلال باز گشته است. باید اعلام کنم که من هرچه دارم از فوتبال و استقلال است اگر هم به استقلال بازگشتم به خاطر این بود که فکر کردم حداقل دل یک هوادار شاد میشود.
کاپیتان تیم فوتبال استقلال افزود: برای بازگشت به استقلال با عقل و منطق تصمیم نگرفتم بلکه با دلم این کار را کردم. باید در جواب شما اعلام کنم که هنوز یک ریال هم از استقلال دریافت نکردم و حتی از سال قبل هم کمی از این تیم طلب دارم.
قلعه نویی: دوستان زحمت زیادی کشیدند تا استقلال برنده نشود
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: برخی دوستان زحمت زیادی کشیدند تا امروز ما برنده نشویم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی پس از پیروزی 3 بر صفر برابر پیکان در نشست خبری اظهار داشت: خدا را شکر با یک بازی خوب و گلهای خوب توانستیم سه امتیاز بازی را بگیریم. 10 روز تعطیلی درپیش است و نیاز به برد داشتیم. دنبال برد بودیم،اما آنها به دنبال تساوی بودند و لایه دفاعی درست کردند. نیمه اول خوب بودیم و نیمه دوم با تغییراتی که دادیم گلهای بیشتری زدیم. با توجه به باران و باد کیفیت بازی پایین آمد. نیمه دوم بهتر شدیم. از بازیکنان ممنون هستم و این سه امتیاز خیلی برایمان مهم بود. قبل از دربی یک روز کمتر استراحت کردیم و بعد از دربی هم یک روز کمتر استراحت کردیم. پرواز هم داشتیم و بعد از بازی با پرسپولیس هم یک روز کمتر استراحت کردیم.
وی ادامه داد: از تاج میخواهم دقت کنند تا شائبه ایجاد نشود. در بردها انتقاد میکنم تا بهانه نگیرند و مقاله نزنند.
پیکان با ویسی و کریمی خوب بودند و با برنامه بازی کردند و مخالف این حرفم و سرعتم ما بیشتر از پیکان بود و 6 خوزستانی تکنیکی داشتند اگر باران نبود آنها بهتر بازی میکردند و ما به سه امتیاز رسیدم و این مهم است.
سرمربی استقلال در مورد اینکه برنامه ریزیها به سود اصفهان شد است گفت: اعتقادم این است تاج این مدلی نیست میشناسمش اما کاظمی، آلبرت و شهبازی زحمت میکشند و مشکلات در زمین هست بحث مشکلات زمین و تیم ملی که هست و باید آنها را لحاظ کنند ولی نباید ذهنیت برای هواداران و مردم پیش نیاید این مسایل را حل کنند.
وی در مورد کسر شش امتیاز از استقلال بخاطر رینالدو، گفت: بحث لیست را خدا میداند و کفاشیان به یک سری مسایل رسیده است و فتحالله زاده هم بحث لیست را مدیریت میکند. قرار بود پول به ما بدهند با توجه به حضورمان در آسیا به باشگاه بدهند و این پول را به وکیل رینالدو میدهیم که انشالله کم نمیشود شش امتیاز از ما
وی در مورد بیک زاده گفت: متاسفانه علیه بیکزاده جو هست و او نتوانست قابلیتهایش را بروز بدهد و به خاطر آماده نبودن بحث روحی و روانی مصدوم شد. روحی وروانی بازیکن ما را بهم ریختند و مجبور شدم به او استراحت بدهم. او بازیکن دو پایی است و میتواند به ما کمک کند. امروز به چند نفر استراحت داشتیم. دستمان باز است نیم فصل اول فقط دو دروازه بان روی نیمکت داشتیم. مشکل ما حل شد و جباری هم خیلی کمک کرد و خوشحالم فرهاد گل زد و هواداران هم خوشحال شدند. دوستان زحمت زیادی کشیدند که بعد از دربی برنده نشویم این دوستان نمیدانند عزت و ذلت دست خداست و عیدشان خراب شدو بد است که در ولادت حضرت رسول عیدشان خراب شد.
وی افزود: گروهی با من مشکل دارند و امروز شنیدم گزارشگر بازی دو سه مطلب گفته است و گفته بازیکنان با هم مشکل داشتند به نظر شما یک گزارشگر این حرف ها را بزند چه کمکی به فوتبال میکند؟ این حرف ها به فوتبال ما کمک نمیکنند. یکسری هستند که میخواستند ما را بزنند من هم توکلم به خداست و همه چیز دست خداست و او به همه عزت و ذلت میدهد.
صادقی: هر دو تیم پاک بازی کردند
حرفهایمان را در زمین میزنیم
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در دیدار تیمهای استقلال و پیکان هر دو تیم پاک بازی کردند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] امیر حسین صادقی پس از پیروزی 3 بر صفر استقلال برابر پیکان در خصوص شرایط این مسابقه اظهار داشت: بازی خوبی بود اما بارش باران کمی بر کیفیت آن تاثیر گذاشته بود. هر دو تیم خوب و پاک بازی کردند و رو به ضدفوتبال نیاوردند.
وی ادامه داد: سرمربی تیم قبل از بازی به ما تذکر داده بود که دربی تمام شده و تمرکزمان را روی این بازی بگذاریم. این بازی برای ما بسیار مهم بود و 3 امتیازش میتوانست راه قهرمانی را برای ما هموارتر کند که خوشبختانه توانستیم آن را به دست آوریم.
صادقی در خصوص برخورد با پرسپولیس در جام حذفی خاطرنشان کرد: اگر در جام حذفی با این تیم برخورد کردیم بازی خواهیم کرد و در غیر این صورت تمرکزمان را روی سایر تیمها خواهیم گذاشت. در صورت برخورد با این تیم در فینال باید با پرسپولیس بازی کنیم. من عادت ندارم خارج از زمین صحبت کنم و حرفهایم را در زمین خواهم زد.
حمودی: میتوانستیم گلهای بیشتری بزنیم
دوست دارم به مجیدی کمک کنم
خبرگزاری فارس: مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: در دیدار برابر پیکان اگر از موقعیتهایمان استفاده میکردیم میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، علی حمودی پس از پیروزی 3 بر صفر برابر پیکان اظهار داشت: 3 امتیاز این مسابقه برایمان بسیار مهم بود که توانستیم آن را به دست آوریم. پیکان هم خوب بازی کرد و نشان داد که جایگاهش در ردههای بالاتر جدول است.
وی با بیان اینکه اگر دقت میکردیم میتوانستیم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم گفت: بدون شک تمام بازیکنان دوست دارند که مجیدی برای استقلال گلزنی کند. خودم هم دوست دارم که به مجیدی کمک کنم تا بتواند گلهای بیشتری به ثمر برساند.
بیکزاده: همه استقلالی ها دوست دارند مجیدی گلزنی کند
خبرگزاری فارس: مدافع تیم استقلال گفت: خوشحالم که فرهاد مجیدی به پیکان گل زد چرا که همه ما علاقه داریم وی گلزنی کند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هاشم بیک زاده پس از برتری 3 بر صفر تیم استقلال مقابل پیکان اظهار داشت: خدا را شکر میکنم که بازگشتم با پیروزی تیم همراه بود.
وی افزود: متاسفانه در این مدت به دلیل مصدومیت بدشانسی میآوردم و از ترکیب تیم دور بودم اما امروز به نظرم هم من و هم استقلال بازی خوبی ارائه کردیم و امیدوارم که این روند ادامه داشته باشد.
مدافع تیم استقلال در خصوص روند بازی گفت: بازی بسیار خوبی بود و ما میتوانستیم با گلهای بیشتر به برتری برسیم و شاید اگر از موقعیتهای خودمان بیشتر استفاده میکردیم نتیجه پرگلتر میشد اما از همه بیشتر خوشحالم که فرهاد مجیدی گل زد چون همه دوست دارند این بازیکن گلزنی کند.
صالح: استقلال باید با آمادهترین نفرات به لیگ قهرمانان برود
خبرگزاری فارس: مربی تیم فوتبال استقلال گفت: همه بازیکنان ما باید با همه توان و آمادگی کامل در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا حاضر شوند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، مجید صالح پس از برتری 3 بر صفر تیم استقلال مقابل پیکان در خصوص این بازی اظهار داشت: به نظرم وقتی یک تیم مقابل یک تیم دیگر لیگ برتری 3 گل میزند و موقعیتهای زیادی خلق میکند این به آن معنی است که فوتبال قابل قبولی ارائه کرده است.
مربی تیم استقلال در خصوص حضور فرهاد مجیدی در زمین به مدت 30 دقیقه گفت: قطعا همه بازیکنان باید با بهترین کیفیت وارد زمین شوند و ما نیز دوست داریم مجیدی نیز با همین شرایط به زمین برود. قرار است تا یک ماه دیگر تیم وارد مسابقات آسیایی شود و شرایط خیلی دشوار خواهد بود.
وی افزود: همان طور که دیدید از تمامی نفرات حتی از هاشم بیکزاده نیز استفاده کردیم و این دلیل نمیشود که چون این نفرات بازی میکنند صد در صد آماده هستند اما کادر فنی قصد دارد آنها را به شرایط مسابقه برساند. باید با تلاش بیشتر بازیکنان را هماهنگ کنیم تا در مسابقات آتی که هر بازی قطعا حکم فینال را دارد بهتر نتیجه بگیریم.
حاتمی: بازی کاملا یکطرفه بود
خوشحالم که در کنار مجیدی بازی میکنم
خبرگزاری فارس: مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: همه از گلزنی فرهاد مجیدی خوشحالاند چون هواداران نیز امروز این مسئله را نشان دادند. من نیز خوشحال هستم که در کنار مجیدی بازی میکنم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرزاد حاتمی پس از برتری 3 بر صفر تیم استقلال مقابل پیکان اظهار داشت: خوشبختانه بازی خوبی انجام دادیم و توانستیم با یک نتیجه خوب صدرنشینی خود را حفظ کنیم و از این بابت خیلی خوشحالم.
وی در پاسخ به این سوال که آمار خوبی از خود در گلزنی به جا گذاشته است، گفت: از این بابت خوشحال هستم که برای تیمام مثمر ثمر بودم و در بازی امروز نیز سعی کردم از فرصتها استفاده کنم البته بازی کاملا یکطرفه بود چون فیروز کریمی تازه به این تیم آمده و میخواهد نتایج بهتری بگیرد.
وی در خصوص گلزنی فرهاد مجیدی نیز گفت: همه از گلزنی فرهاد مجیدی خوشحالاند چون هواداران نیز امروز این مسئله را نشان دادند. من نیز خوشحال هستم که در کنار مجیدی بازی میکنم و از اینکه او اولین گلاش را در این فصل به ثمر رساند بیشتر خوشحال شدم.
وی در خصوص انتقاداتی که بعد از دربی از استقلال صورت گرفت، گفت: بارها تاکید کردم که استقلال در صدر جدول است و تیمی که در این جایگاه حضور دارد هیچگاه برای نباختن به زمین نمیآید. در آن بازی فاصله خطوط ما کمی زیاد شد و شاید همین علت باعث شد پرسپولیسیها در دقایقی از بازی توپ را در اختیار بگیرند اما تصور نمیکنم آنقدر برتری داشته باشند که مدعی پیروزی در این مسابقه باشند.
محمدرضایی: از هواداران ممنونم که زیر باران از ما حمایت کردند
خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال گفت: از هواداران که با وجود بارش باران در ورزشگاه حاضر شده و از ما حمایت کردند، ممنونم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] عباس محمدرضایی پس از برتری 3 بر صفر تیم استقلال مقابل پیکان اظهار داشت: ما بازی بسیار خوب و روانی را انجام دادیم و با توجه به تغییراتی که پیکانیها در تیم خود ایجاد کردند تیمی ناشناخته بودند اما سعی کردیم در جریان بازی فوتبال خودمان را بازی کنیم و خوشحالم که توانستیم با این نتیجه پیکان را شکست دهیم.
این بازیکن در خصوص گلزنی فرهاد مجیدی گفت: خوشبختانه مجیدی توانست در این بازی گلزنی کند و بازیکنان نیز تلاش کردند که او این کار را انجام دهد اما در مجموع به خاطر خوشحالی هواداران خوشحال هستیم و از اینکه در زیر باران تیم ما را تشویق کرده و در این سرما به ورزشگاه آمدند از آنها تشکر میکنم.
وی در پایان گفت: امیدوارم که استقلال در دیدارهای آینده بتواند روند خود را حفظ کرده و به صدرنشینی ادامه دهد.