-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اسامی بازیکنان دعوت شده روسونری
--------------------------------------------
دروازه بانان : آبیاتی و آملیا
خط دفاعی : آباته,بونرا,دی اسشیلیو,مکسس,نستا, و ماریو یپس
خط میانی : آمبروزینی,آکوئیلانی,بوآتنگ ,فلامینی,گتوزو,مونتاری,نوچر ینو و مارک فن بومل
خط حمله : کاسانو,استفان ال شراووی,زلاتان ,ماکسی لوپز و روبینیو
اسامی بازیکنان دعوت شده نرآتزوری
------------------------------------------
دروازه بانان : جولیو سزار ,لوکاس کاستلاتزی و پائولو اورلاندونی
خط دفاعی : ایوان کوردوبا,خاویر زانتی,لوسیو,مایکون, آندرا رانوکیا,والتر ساموئل,فارائونی؛خوان خسوس و ناگاتومو
خط میانی : وسلی اسنایدر,ریکاردو آلوارز,فردی گوارین,آنجلو پالومبو,استبان کامبیاسیو و خوئل اوبی
خط حمله : پاتزینی,دیگو میلیتو و مائورو زارته.
اسامي بازيكنان مصدوم و محروم 2 تيم-(با كسب اجازه از داش سينا)
ميلان:کلارنس سیدورف,تیاگو سیلوا,لوکا آنتونینی,الکساندر پاتو,فلاویو روما , اینزاگی,زامبروتا ,جمال مصباح ,اوربی امانوئلسون و مرکل در بازی برابر اینتر حضور نخواهند داشت
اينتر: دیگو فورلان,آندرا پولی ,استانکوویچ و کریستین چیوو از جمله بازیکنانی هستند که به دلیل مصدومیت در دربی یکشبنه شب برابر میلان حضور نخواهند داشت.
-
اميدوارم ميلان امشب مثل بازي رفت بازي نكند به اميد برد ميلان وتوقف يونتوس
-
چیزی به بازی نمونده همش 12 ساعت :khandeeeee bahal:
اباته به بازی رسید ولی من بارها گفتم ازش خوشم نمیاد یه بحثی هم تو باشگاه سر معاوضه اباته با مایکون پیش امده بود که به نظرم بد نیست
-
مصدومان هم آمارشون بالا هست -- اميدوارم هر چه سريع تر بازي شروع بشه بي تابشم:khahesh:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به اميد برد ميلان و قهرماني
-
اینتر اوایل فصل حال و روز درست حسابی نداشت ! حتی رانیری هم نتونست تیمو به یه سطح مورد خواست هوادارای اینتر برسونه ولی اومدن این مربی جدیدشون {استراماچونی } یه کم وضعیتشون بهتره ! هر چند بازی قبل به پارما باختند ولی نباید دست کمشون گرفت ! هر چی نباشه این دربیه و حسابش با بقیه بازی ها جداست !
امیدوارم انتقام بازی رفت رو بگیریم ! :ghelyon:
-
ما 9 تا مصدوم داریم اونا 4 تا :masdom: :gahhr:
این چه وضع تیمه:-ang؟؟؟تا حالا همه بازیکنای فیکس تو یه بازی نبودن...یه پای تیم همیشه میلنگهeterza::-
ایشالله میبریم پوز یووه رو به خاک میمالیم:milan::hooora:
-
مهدی خان از مصدومیت نگو که دلم خونه
راستی جدی جدی ما امسال حتی تو 1 بازی هم کامل نبودیم :chi migi:
امیدوارم امشب نبود سیلوا حس نشه
-
من دوست داشتم تا به جای اینتر با یووه بازی داشتیم یه جنگ تن به تن با داور حسابی lagh::
ولی امیدوارم امشب حق خوری نشه جای تیاگو هم مکسس هست که خوبه کاسانو هم که با زلاتان بدجوری جور شده از لحاظ فنی چیزی کم نداریم
-
روبینیو زلاتان نوک کاسانو اینا رو پوشش بده چرا از این چینش استفاده نمیکندد به خدا جواب میده