بچه های رئال قهرمانی رو بهتون تبریک میگم, با اقتدار قهرمان شدید:afarin:.
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه های رئال قهرمانی رو بهتون تبریک میگم, با اقتدار قهرمان شدید:afarin:.
واقعا مراسم دیشب فوق العاده بود و در حد شایستگی رئال برگزار شد
واقعا لذت بردم و فصل خوبمون با یه مراسم خیلی قشنگ تموم شد
بچه ها فردا بازی داریما!
رئال مادرید - منتخب کویت
چهار شنبه،بیست و هفتم اردیبهشت ماه 1391ساعت : 21:45استادیوم:کیفان
يه چند تا عكس به افتخار قهرماني رئال:yes:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قهرمانی را به تمام رئالی ها تبریک میگم این قهرمانی واقعآ چسبید
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی بیشتر هوادارای بارسا دارن هوادار سیتی میشن که این نشان از خیزش هوادارای این تیم پس از تحقیر در بازی برگشت الکسیکوست همون بازی ای رو میگم که کریس به همه هوادارای بارسا گفت خفه شید حرومزاده ها من اینجام رو میگم
می دونی چرا؟به چند دلیلنقل قول:
نوشته اصلی توسط galaxy [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
1- واسه اینکه من سعید امیر و... یونایتدی هستیم.
2- واسه اینکه بعد از سال ها شانسی قهرمان شده.
3- واسه اینکه من سیتی ستاره داره.
و....
حالا می خوان از بارسا کوچ کنن سیتی.
mas:-mas:-
بازم قهرمانی مقتدرانمونو تبریک میگم و بازم خار شدن خوزه به چشم بعضی ها رو
بعد مدتها اومديم سايتom::
رئالي هاي گل چه خبرا؟
خوش اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط amir-97 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خبر اینکه فردا با کویتی ها بازی داریم که کاشکی بازی هم نمیکردیم با این تیمای.........
داداش همه حرفات درست اما رئال و یونایتد چرا باید با هم خیلی عجین شده باشن فقط کریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از این قسمتش خیلی خوشم نمیاد و رئالی ها باید رئالو بخاطر خودش بخوان
و نکته دیگه اینکه به نظر شخص من که فقط یه نفرم من سیتی غیر بازی اخیر که یکم خاص بود شایسته ترین تیم واسه قهرمانی فصل بود هر چند چند برابر من یونایتد خرج کرده بود اما بهر حال.........
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جالبه ! يه بار مجتبي هم به من گفت ازت خوشم نمياد چون واسه كريس طرفدار رئالي !!!!
نميدونم اين چطور طرز فكريه ! مثل اينه كه من مثلا به مجتبي يا مرتضي بگم چون طرفدار يونايتد نيستيد ازتون خوشم نمياد ! يا مثلا كسي مثل raptor كه هوادار بارسا و منچستره من بهش بگم ازت خوشم نمياد چون تيم اصليت بارساست ! به خدا اين حرفها اوج بي منطقي هست !
من هيچ وقت دروغ نميگم ! من طرفدار يونايتد هستم ! اما هميشه وقتي الكلاسيكو برگذار ميشد دوست داشتم رئال ببره(قبل از اومدن كريس به رئال و سالهاي قبلش !) چون هم بازيكناني از يونايتد(بكام) تو رئال بودن و هم كلا دوست داشتم رئال ببره از بارسا ! خلاصه بازيكن مورد علاقه من كريس اومد به رئال ! مسلما من مهمتر از طرفداري از كريس طرفدار منچستر بودم و هستم ولي از اون به بعد بازيهاي رئالو هم نگاه كردم ! موفقيت كريس رو دوست داشتم و خوشحال بودم كه كريس وقتي از يونايتد رفت حداقل تو تيمي مثل رئال رفت كه من ازش خوشم ميومد از قديما ! خلاصه از رئال هم طرفداري كردم و ميكنم , حالا نه تنها واسه كريس بلكه واسه مورينيو و راموس و كاسياس و چند بازيكن ديگه رئالو دوست دارم و كلا دارم ازش طرفداري ميكنم ! حالا من محكوم به اين هستم چون به خاطر كريس از رئال طرفداري ميكنم ! خب مسلمه من اندازه مرتضي روي رئال تعصب ندارم و اين طيبيعيه !
به هر حال مرتضي از يونايتد متنفر هست ! يونايتدي كه بارها و بارها ستاره هاشو به رئال واگذار كرده و روابط خوبي با رئال داشته ! بازم من نميتونم از اين كارش اشكال بگيرم ! مرتضي از سيتي خوشش مياد واسه اينكه تونسته با كلي پول سر تفاضل گل از لشكر شكست خورده يونايتد پيشي بگيره ! حيف كه اينجا جاش نيست وگرنه در رابطه با اينكه آيا سيتي حقش بوده يا نه باهاش بحث ميكردم ! آره خوب جاي تعجب داره هوادار آرسنال كه اين نوع تفكر رو داشته باشه حرفي واسه گفتن نميمونه ! اشكال نداره ! بازم من نميتونم به خاطر همه اينها به مرتضي خورده بگيرم ! ولي از اين ناراحتم كه ميگه كلا با كساني كه به خاطر كريس طرفدار رئالن مخالفم ! من ميگم رئاليها دوستان صميمي من تو سايت هستند و قبول دارم اندازه رئالي هاي واقعي به اين تيم تعصب ندارم و دلايشو گفتم !
خب سعید خان من اینایی که گفتم اصلا مخاطبم تو نبودی تو یه منچستری هستی که تیم دومت رئاله و این اصلا ربطی نداره به تو و من کاملا تعصب تو رو قبول دارم و اصلا این چیزا منظورم تو نبودینقل قول:
نوشته اصلی توسط manutd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البته منظورم علی رضا و شخص خاصی هم نبود
من چندتا نکته بگم
اولا اره من از یونایتد بدم میاد و از قهرمانی سیتی خوشحال شدم اما تو بزرگی و ابهتش که شکی ندارم و همیشه اونو یه حریف همیشه اماده و وفوتبال مدار میدونم اوجشم فرگیه
اما اینی که به هوادارا سیتی توهین بشه کار درستی نیس من امسال از سیتی خوشم اومد و قبول دارم هیچ وقت طرفدارش نبودم و البته به خاطر سیلوا و اگرو ازش خوشم میومد و قطعا علاقه من به رئال یا بعد از اون ارسنال با سیتی قابل مقایسه نیس
من قبول دارم انسجام سیتی هنوز هم قابل مقایسه با یونایتد نیس اما این تیم تو فصل با همه پول هایی که خرج کرد تونست نتایج خوبی بگیره و بنظرم شایسته قهرمانی هم بود
اما بازم میگم یونایتد حریف خیلی متشخصه ای و همیشه بزرگه حالا هر چند یه سال جامی نگیره و من به این بزرگش اعتقاد دارم
اما این دلیل نمیشه من چون قبول دارم بزرگه دوستشم داشته باشم
من با کسایی مشکل دارم که همه تیمو کریس میدونن و به خاطر کریس طرفدار این تیم شدن
من خودمم کریسو خیلی دوس دارم و ارزومم این بود که اقای گلی رو تصاحب کنه
اما شرایط یکم فرق داره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezarm [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش گفتم حيف كه اينجا واسه بحث در مورد اينكه حق سيتي بوده يا نه نيست ! فقط ميتونم بگم اينكه سيتي خرج كرده پس حقش بوده هيچ وقت منطقي نيست !
من به هواداران سيتي احترام ميزارم ولي در صورتي كه هوادار داشته باشه !سيتي هوادار نداره ! يه عده كه طرفداراي تيمهاي ديگه هستند ميزن ازش طرفداري ميكنند ! ميتونم قسم بخورم تو ايران حتي نفر هم نيست كه اولين تيمي كه طرفدارش شده سيتي باشه و چند سال ادامه داده باشه ! البته قضيه شما جداست داش مرتضي ! شما به قول خودت طرفدار سيتي نيست و به خاطر اينكه منچستر رو برده خوشت اومده و چند بازيكنش رو دوست داري ! ولي بقيه افرادي كه از سيتي حمايت ميكنند يه پا حذب باد هستند ! من نميتونم اونارو به عنوان يه هوادار به رسميت بشمارم ! و البته خيلي هاي ديگه ! اينكه طرفدار سيتي بشيت اونم موقعي كه با پول كلي بازيكن خريده كه لباسشون واسشون ارزش نداره(مثلا نصري)! واسه اينكه ميبينن سيتي ميتونه قهرمان بشه و اين طوري ميتونند مثلا واسه يونايتدي ها يا آرسنالي ها كري بخونند ! شايد هواداران آرسنال بايد از سيتي و سياستهاش متنفر باشند ! آدبايور و نصري وقتي رفتند سيتي برخوردي با تيم سابقشون داشتد كه واقعا نشون داد هر بازيكني كه ميره سيتي بايد شخصيتي شبيه اين داشته باشه ! كارلوس توز بازيكن يوناتيد بود و فرگي فهميد از لحاظ اخلاقي در حد تيم نيست و بيرونش كرد ! حالا تو جشن قهرماني سيتي پلاكارد گرفته روحت شاد فرگي! پاتريك ويرا مياد به اسكولزي توهين ميكنه كه انگليس به احترامش مي ايستند ! مانچو مياد با فرگوسن درگير ميشه ! بازيكناني مثل بالوتلي تو سيتي هستند ! سر يه ضربه ايستگاهي با هم دعوا ميكنند ! توز ميره واسه خودش خوش گذروني و تمرينات رو ترك ميكنه و حاضر به بازي نميشه و مانچو ميگه ازش استفاده نميكنه بعد به محض اينه از يونايتد عقب ميفتن برش ميگردونن ! بله من اين تيم و هواداران نداشتشو به رسميت نميشناسم ! تيمي كه اومده با پول حق فوتبالي هارو بگيره ! باشه قبول از سيتي طرفداري كنيد و اونو به رسميت بشماريد ! !ولي ميگم مثل اينكه همه متحد شدن تا از عدم موفق شدن يونايتد خوشحالي كنند اونم به خاطر اينكه زياد تو اين سالهاي موفق بوده !
البته يه چيزي بگم ! علاقه و عدم علاقه يه چيزه و حق يه چي ديگه !
وقتي اسم بارسا مياد چندتا چيز ميتونهه تو فكر ما رئاليه ا شكل بگيره ! شايد يكيش تنفر باشه ! به خاطر رقابت ! ولي اين تنفر ميتونه باعث بشه ما تاريخ بارسارو ناديده بگيريم ؟!؟ اينكه بيشتر بازيكنايي كه دارن تو بارسا فيكس بازي ميكنند ساخته همين تيم هستند ! اينكه وقتي پويول تو تيم بارسا هست احساس ميكني داري با يه تيم بازي ميكني ! اينكه مربيشون به همه احترام ميزاره(پپ) اينكه ستاره هاشون علاوه بر دسمزد بالا تا آخرين لحظه واسه تيمشون ميجنگند(مثلا مسي ) غيرت دارند ! اونها واسه اينكه 3 4 سال قدرت اول اروپا باشند زحمت كشيدند ! نتيجه زحمتشونو هم گرفتند ! ميخوام بگم منم از بارسا خوشم نمياد ولي قبولش دارم ! ولي از سيتي متنفرم و قبولش ندارم ! چون حقش نيست ! حق چيزي كه شما ميگي نيست داش مرتضي !
خب از اون جایی که این بحث ربطی به رئال نداره این اخرین پستم تو این تاپیکه در این مورد و موضوع رو به پروفایل منتقل میکنم:ghelyon:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اما اره موفقیت های منچستر تو این چند فصل اخیر باعث شده حسودی بهش زیاد بشه و شاید منم یکیشون
اما من سیتی تیمی که تازه بال و پر گرفته و معلومه انسجام تیمی مثه یونایتدو نداره و با همه بازیکنایی که داشتم باید اینقد خوشحال بشه
خب من از اینهمه تعصب سعید لذت میبرم که به من یونایتد داری و من قبول دارم نوع قهرمانی سیتی برای هوادارای یونایتد سخت بوده
اما باید قبول کنی من سیتی قهرمان شده و باید قبول کنی قطب جدیدی به انگلیس اضافه شده شاید اگه این ر قابت بین ارسنال و سیتی بود من الان داشتم همش به سیتی توهین میکردم اما الان واسم سخته کسی من سیتی رو یه تیم خوب حداقل برای فصلی که گذشت قبول نکنه
تو هواداری هم من که بشخصه کنار میکشم و قبول میکنم طرفدار این تیم نبودم و امسال بخاطر بازیکنای خاص و رقابتش با منچستر هوادارش شدم
اما سعید تعصب نباید جای عدالتو بگیره و من خودم قبول دار م شاید چون دارم از خارج نگاه میکنم راحت در موردش حرف میزنم
خود درگیری از سر روی تاپیک همسایه میباره :hehehe:
مرتضی جان توهین نبود همین طور که خودت گفتی بود.نقل قول:
واینایی که من گفتم بیشتر منظورم به بروبچ بارسایی دربی بود می دونی چرا؟
یادته اول فصل منچستر آرسنالو له کرد و 8تا زد بهش؟ و بعد بازی که با سیتی برگزار کرد سیتی 5تا زد به یونایتد اون جا بود که من شاهده طرفداری شدید سینا (David sina) از سیتی رو دیدم و فقط می خواست حرس منو سعیدو در بیاره و دیده سیتی از امسال می تونه یونایتدو تحقیر کنه واسه همین شده طرفداره سیتی و.....
منظورم به تو نبود:flowerysmile:
مرتضی بهتره من یه خلاصه ای کنم که چطوری طرفداره رونالدو و تعصب روی رئال و یونایتد پیدا کردم.roz::نقل قول:
منچستریونایتد:yes:
قبل از اینکه رونالدو بیاد منچستر من طرفداره یونایتد بودم ولی تعصب نداشتم.
چرا من از یونایتد خوشم میومد؟بخاطر فرگی بخاطر اون اعتماد به نفسش 2- بخاطر بازی زیباش 3- بخاطر روابط خوب بازیکنان با یک دیگر و فرگی 3- تعصب بازیکنان و....
تااینکه بکام رفت رئال مادرید.
من خیلی کنجکاو بودم که جای بکهام رو کی می گیره با شماره 7 تا اینکه یه بازیکن جوان به اسم کریستیانو گرفت من از همون موقع کنجکاو شدم که این جوان واقعا می تونه جای بکهام رو بگیره یا نه؟ بخاطر همین نگاه ویژه ای رو بهش داشتم.تااینکه دیدم بازیکن آینده داریه تا اینکه بعد شاهد بودم روز به روز بیشتر پیشرفت می کنه و....
همین باعث شد بازی های یونایتدو بیشتر دنبال کنم و هم برم راجب یونایتد و رونالدو بیشتر اطلاعات کسب کنم همین کنجکاوی روز به روز باعث شد تا من بیشتر طرفداره یونایتد و رونالدو بشم (تعصبی شم).
یادم رفت بگم یکی از دلیل های دیگه که طرفداره یونایتد شدم این بود که فرگی قول داده بود قهرمانی های لیورپول رو میشکنه و این اعتماد به نفسشو دوست داشتم و دیدم واقعا می تونه این کارو انجام بده.
رئال مادرید:yes:
من مثل یونایتد کلا از رئال خوشم میومد و سعی می کردم بازی هاشو نگاه کنم مخصوصا بازی های مهمشو مثلا بازی های الکلاسیکو.نمی دونم چرا ولی کلا از رئال خیلی خوشم میومد (احساس می کردم کامل ترین و بهترین تیم تاریخه) کلا حس خوبی نسبت بهش داشتم.این تیم قبل منو گرفته بود.
این یکی از دلایلی بود که باعث شد من از رئال خوشم بیاد
2- دلیل بعدی این بود که من بیشتر بازیکنایی که دوست داشتم در این تیم بودند.برام رویایی بود که بهترین ستارگان جهان همگی در یک تیم باشند.
3-مثل یونایتد بازی هاشو دوست داشتم موفقیت هاشو دوست داشتم و باید بگم هیچ وقت از مربی هاش خوشم نمی یومد.
4-همیشه با بارسا رقابت داشت.
5- راوابط خوب بازیکنان بااینکه همشون ستاره بودند و در یک تیم بودند
همین باعث شد من راجبش مثل یونایتد اطلاعات بیشتری کسب کنم و روز به روز بیشتر بشناسمش و طوری که تعصب پیدا کنم.
به قول سعید بازیکنانی از یونایتد به رئال اومدن که باعث شد بیشتر از رئال خوشم بیاد و روابطشون خوب بود.
وقتی فهمیدم رونالدو می خواد یونایتد بره واقعا خیلی ناراحت بودم و اصلا فکرشو نمی کردم رونالدو بره رئال! رونالدو از تیم محبوبم رفت به یه تیم محبوبه دیگه ام.
من فقط بخاطر رونالدو نشدم طرفداره رئال درسته باعث شد غیرتم بیشتر بشه ولی تنها دلیل نبود. و باید بگم طرفداره یکی دو روزه رئال یونایتد و رونالدو نیستم هر 3 رو کامل میشناسم و اعقاد و غیرت خاصی رو نسبت بهشون دارم.
سعید جان درسته منم از بارسا متنفرم به دلایل خاصی البته نه فقط رقابتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ManUtd [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من از بارسا متنفرم ولی بازم باعث نمیشه موفقیت هاشو نادیده بگیرم چون مثل هوادارای بارسا نیستم.
ازم بپرسی تیم های خوب اسپانیا.می گم رئال و بارسا و می گم رئال مادرید پادشاه جهان و با دلایلش
همین طور که سعید می گه بیشتر ستارگان بارسا ساخته ی خودشه و اگه ازم بپرسین بهترین آکادامی می گم آکادامی کاتالان ها.چون واقیعته و موفق ترینه.
مرتضی منم راجب سیتی نظرم مثل سعیده چون به نظر ما این درسته.نقل قول:
منو سعید قبول داریم که سیتی قهرمان شده ولی شانسی شده شاهد بودیم که تا دقیقه 90 یونایتد قهرمان بود و دقیقه 90 بود که سیتی با 2گل قهرمان شد.
این فصلی که گذشت فصله مصدوم ها و محروم های یونایتد بود.
و تازه سیتی بعد از اینکه این همه پول خرج کرده تازه رسیده به این جای یونایتد.
سیتی تیم خوبیه ستاره های بزرگی داره ولی باعث نمیشه من ازش خوشم بیاد.:flowerysmile:
خبر خوب برای ما و مخصوصا مرتضی
رائول:رفتم از رئال کمی عجولانه بود اما برمی گردم
مرجع خبري رئال مادريد : رائول گونزالس پس از معارفه در السد ، مصاحبه ای با الجزیره اسپورتز داشت و در مورد رفتنش از رئال مادرید گفت :" کمی عجولانه بود اما بر می گردم . "
در مورد شرایط این هیگوائین نیز گفت :" می ماند ، بازیکن مهمی در رئال مادرید است . " رائول در باره قهرمانی تیم سابقش در لالیگا هم گفت :" آنها قهرمان عادلانه هستند . "
در مورد احتمال حضورش در یورو گفت :" ااگر در لیست تیم ملی اسپانیا برای یورو باشم ، خیلی زود بر می گردم . اگر نشد ، مثل هر تماشاگر دیگری تشویق می کنم . "
کاپیتان اسبق رائول در مورد مصدومیت پویول گفت :" ناراحت کننده است . می توانست با تجربه اش خیلی کارساز باشد . "
بازیکنان در کویت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بچه ها كسي عكس رائول با پيراهن تيم جديدش رو نداره بگزاره خيلي دوست دارم ببينم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouria milan & real [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بفرما پوريا جان : البته خيلي پشت پيراهنشم شبيه رئال هستش:sigar:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش شما كه زحمت ميكشي عكس هاي به اين باحالي ميذاري لطف كن يه چارتا دونه عكس باحال هم از زيدان به ما پيم خصوصي كننقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
مرسي.........:flowerysmile:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 002 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دستت دردنكنه داش علي واقعا عالي بود.
اميدوارم امشب رئال كويتي ها رو 2 رقمي كنهki::
در خواب ببینید که بهترین مربی جهان مربی آبی کثیفی ها بشه:ghelyon:
مورينيو قرار بود مربي بارسلونا شود
نايب رئيس پيشين باشگاه بارسلونا گفت خوزه مورينيو قرار بود جايگزين فرانک ريکارد در اين تيم شود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] زماني که مسئولان بارسلونا در فصل 08-2007 به حضور فرانک ريکارد در اين تيم پايان دادند چندين گزينه براي جايگزيني اين مربي هلندي مدنظر آنها بود که يکي از آنها خوزه مورينيو بود.
"فران سوريانو" در اين خصوص اظهار داشت: مي توانم تاييد کنم که در ابتداي امر مورينيو را به پپ ترجيح داديم. مورينيو مربي بزرگي است که موفقيت هاي بسياري را کسب کرده است. ضمن اينکه او پيش از اين در باشگاه بارسا کار کرده بود و با نحوه بازي ما آشنا بود.
وي افزود: وقتي به سبک بازي اينتر و رئال مادريد نگاه مي کنيد متوجه مي شويد که او فلسفه متفاوتي دارد. به همين خاطر هم هست که ما در نهايت او را به خدمت نگرفتيم.
واقعا دیدن رائول تو این پیراهن یکی از بدترین اتفاقات فوتبالی برای من بشخصت
خیلی تلخه ابهت و اسطوره یه تیم در حالی که اینقد امادس و تیمای خوب خواهانشن به چنین تیمی انتقال پیدا کنه
تنها مزیتش اینه که شاید به همین زودی ها تو ایران با یکی از تیمای ایرانی بازی کنه که کاش این اتفاق نمیفتاد
تبريك ميكم بردمقابل كويت پيش بيني شده بود فقط يه نكته جالب داشت اين هم:
منم برد رو تبريك ميگم و كاپيتاني رونالدو
خوب منم این بر رو تبریک میگم........
به لینک زیر برین و حواس پرتی هیگواین رو ببین با سر میره تو دیوارlagh::
نه اخه جان من برد کویت هم دیگه تبریک داره؟؟؟؟؟؟:ey babaaa:
این سفر فقط واسه تغییر اب و هوا و یکم خوش گذرونی پول جمع کردن بود وگرنه کویت هم شد تیم
داداش ول کن نزن تو ذوق بچه.ناراحت میشهki::نقل قول:
یه خبر جالب
آلبیول گفته دوست دارم در رئال بمانم گفته هدفم ماندن در رئاله.
به نظرم خیلی جالبه!
در شرطبندی ها هم شانس قهرمانی رئال بیشتره واسه قهرمانی.
من کنجکاو بارسای فصل بعدم.
توره هم گفته می دانم اگر با رئال مذاکره کنم بارسایی ها ناراحت میشن
اخه حداقل ترینداد و توباگو رو برده بودیم یه حرفی کویتو ..............نقل قول:
نوشته اصلی توسط crisronaldo79 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
البیول که بره بهتره و البته توره هم موافق نیستم
ا فقط 2 خرید خوب میخوایم یکی تو بخش دفاع مرکزی و یکی احتمالا تو قسمت هافبک دفاعی با قابلیت بازی سازی بالا
منم از آلبیول زیاد راضی نیستم.ولی این خبر برام جالب بود.نقل قول:
به نظر من بازی ساز هایمان عالین و احتیاجی نیست کسی رو بیاریم.البته اگه دیماریا به اوجش برگرده.
به نظر من یه مدافع خوب نیاز داریم با یه دروازه بان که در کل فصل بتونیم به ایکر استراحت بدیم.
در آینده باید به فکر یه بازیکن جای ژابی هم باشیم.
مورينيو گفته كه فرمايلن رو از آرسنال دوست داره جذب كنه كه ميتونه خريد خوبي باشه بيشترين جايي كه تيم تو اين فصل ضربه خورده دفاع وسط و راستش بوده كه اميدوارم بازيكنان خوبي به تيم بيان
تیاگو سیلوا و الکس سانگ خوبن به نظرم همین 2 تا کافی هستن
به نظر ميرسه كاكا رفتنيه و مسير بعدشم پي اس جي باشه حالا بايد منتظر باشيم ببينيم چي ميشه من به شخصا يكي از طرفداران كاكا هستم و دوست ندارم از تيم بره
کاکا خودش گفته می مونم باید ببینیم باشگاه چه تصمیمی می گیرهنقل قول:
واقعا توي فصل بعد بهش نياز داريم اميدوارم بمونه هر چند كه افت كرده ولي خيلي به درد تيم ما ميخوره و ميتونه خودشو دوباره پيدا كنه
روتالدو: از رئال خيلي راضي هستم (منم ميگم ممنون بابت همه چي ) رونالدو هم گفته فكر ميكنم اين روزها من از مسي بهترم : آنها تصمیم می گیرند که بهترین بازیکن در شرایط کنونی چه کسی است که من فکر می کنم که من هستم.» ( آره كريس جون فقط خودت بهترين هستيheey::)
امسال سال رونالدو و رئال هستش و بايد عنوان بهترين بازيكن جهان رو بدست بياره :yes:
با اجازه از عليرضا