اگه تیمت قویه و بهش اعتماد داری سومی به نظر بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا این قراداد ریسکه
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه تیمت قویه و بهش اعتماد داری سومی به نظر بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلا این قراداد ریسکه
من که به شخصه همیشه از اسپانسر دوم استفاده میکنم / اگه تیم خیلی خوبی بسته باشین اسپانسر سومی گزینه بهتری هستنقل قول:
قوی ترین تیم دنیا هم باشیم بازم اسپانسر دومی بهتره چون بیشتر توکن گیرمون میاد در طول فصل.این قضیه رو با نمودار نشون میدم که مطمئن بشیم همه.
هر فصل 28 روزه و اسپانسر دوم هر 4 روز 2توکن بهمون میده.پس طبق نمودار ببینید که در روز 28 ما صاحب 35 توکن میشیم.
ولی برفرض اینکه ما تمام 26 بازی لیگمون رو ببریم(با توجه که دو روز اول بازی های لیگ تعطیله) در آخر صاحب 33 توکن میشیم.و حتی اگر ما 28 بازی لیگ کنیم و هر 28 تا رو ببریم میشه 35 توکن.یعنی از اسپانسر قبلی حتی یک دونه هم بیشتر نمیشه.ولی آیا کسی هست که بتونه این همه بازی رو ببره بدون حتی یک مساوی؟ حتی اگر اینطور باشه با وجود 26 بازی لیگ میتونه 33 توکن بگیره که 2 توکن از اسپانسر دوم کمتره.
پس بهترین اسپانسر در هر شرایطی اسپانسر دومه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ممنون که اینو گفتین منم الان میخواستم همینو بگمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان میخواستم بگم من نمیتونم بازیای جام حذفیمو ببینم clear data رو هم زدم ولی درست نشد نتمم خوبه و بازیای تورنمنتای دیگرو هم میتونم ببینم
ممنون میشم کمکم کنین
الان که دقت کردم دیدم منم مشکل شمارو دارم!!! امروز هر کاری میکردم بازیم تو جام حذفی لود نمیشد ببینم !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط aria2015 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نگران نباشید منم امروز هر کار کردم بازی جام حذفیم لود نمیشد lol:-
راهی نداره؟ برای من دو بار توی دقیقه 90 اورد:ey babaaa:
فعلا بازیارو پرگل میبرم ولی بعدا چی؟
مرسی از دوستان که درباره اسپانسر تکون ها توضیح دادن
با سلام این اولین پست منه
من از افرها و تبلیغات و پر کردن فرم ها توکن میگیرم توی 4 روز 27 توکنم رو کردم 170 توکن
ولی الان دلم نمیاد خرج کنم :nishkhand:
لول 3 هستم