پاسخ : ˙·٠•●☆میزگرد خودمونی کهکشانی ها غول های سپید پوش اسپانیا☆●•٠·˙
منم این خبرو خوندم واقعا که نمیشه فهمید چرا سعی داره کاری کنه که همه مادریدیا ازش متنفر بشن بعد از حذف شدنو زدن این حرفا هوادارا هم تا حدودی جوابشو دادن که بعد از تمرینات بهش فحش دادنو نفرتشونو با هو کردنش تو برنابئو نشون دادن تا قبل از این کارش هنوز براش یه ذره ارزش قائل بودم ولی الان دیگه ثابت کرده که ارزش احترام مادریدیا رو نداره
عزیز واسه این خبرت منبع موسخی داری ؟
مثلا مجلاتو روزنامه های معروف مخصوصا مال خود اسپانیا و شهر مادرید , یا تصویری چیزی از این حرف ؟
من تو کتم نمیره که یکی حتی مثه مورینیو بیاد همچین حرف مسخره ایو بزنه .
اگه خوزه اين حرفا رو زده............................................ .............................................
بچه منم این خبر رو از زبون برنامه گزارش ورزشی از زبون مجریش شنیدمه این خبر راسته......و مورینیو هم با این حرف واقعا خودش رو نشون داد....
اره بچه ها منم شنیده بودم!
درست میگه
ولی خوزه باید بمونه تورئال.
اگه هم گفته که مطمئنم گفته از مشخصات سخنان استاده
فقط بدونین به خاطر باخت ناراحت بوده و از خودشو بازیکنا دلگیر
من سبک کاریشو تا حدودی قبول دارم هر چند بعضی بازیها دچار سکته(توقف) میشد اما بازم دوسش دارم میدونم مربی خوبیه
من از اول از این یارو خوشم نمی اومد همون موقع که 5 تا خورد گفتم باید بره خیلی کله خره
اول از همه نگه داشتن احترام مربی و بازیکنان خیلی مهمه. مورینیو ممکنه الان رو لج افتاده باشه و همه رو ناراحت کرده باشه اما درحال حاضر هرچی داریم و تیم بدست آورده بخاطر زحمت های خوب خوزست.سبک کاریش خوبه اما بعضی مواقع رو لج می افته....
من شخصا بدم نمیاد بمونه ، اگه موند قدمش روی چشممون و اگه هم رفت 1. تشکر بابت زحمت ها 2.ایشالا موفق باشی..... احتمالا میره از تیم و ما آنجلوتی رو داریم فصل بعد ، احتمالش هم هست دستیارش بشه زیدان.برد مقابل مالاگا رو هم تبریک می گم
برد مقابل مالاگا رو تبریک میگم .
مورینیو هم که داره میره ولی خیلی دوست داشتم اختلافات رو کنار بذاره و بمونه . امیدوارم اگه رفت حداقل هاینکس یا کلوپ مربی رئال بشن . زیاد از کارلتو خوشم نمیاد مخصوصا با اون لیست خرید مسخره ای که منتشر شده بود .