[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]شب گذشته بایرن توانست مقابل اشتوتگارت با اقتدار پیروز شود و نمایشی قانع کننده از خود به اجرا بگذارد.
به گزارش fc bayern.ir وبه نقل از سایت رسمی بایرن مونیخ ،بایرن با پیروزی 2 بر 0 از سد اشتوتگارت گذشت و به مرحله ی نیمه نهایی جام حذفی آلمان راه یافت.
در قسمت زیر به اظهار نظر یوپ هاینکس ، سرمربی باشگاه بایرن و برخی بازیکنان اشاره میشود.
یوپ هاینکس : ما از توازن بسیار عالی در میان حمله و دفاع برخوردار بودیم . با اینکه کمی ترکیب و چیدمان تغییر کرده بود بازیکنان بسیار سرعتی عمل کردند. از نتیجه بدست آمده بسیار راضی هستم. بازیکنان من بازی را به خوبی کنترل کردند و نشان دادند که لیاقت دارند در سطح فوتبال جهانی بازی کنند. از همان ابتدا نشان دادیم که تیم برجسته چه کسی است و همگی هماهنگ بودیم.
تونی کروس : واقعا" خوب عمل کردیم. از همان ابتدای بازی بر بازی تسلط داشتیم و این تسلط را تا پایان بازی حفظ کردیم.در این دیدار توانستیم اشتوتگارت را خاموش نگه داریم و بازی حجومی فوق العاده ی از خود به نمایش بگذاریم.
بازی ما بسیار انعطاف پذیر بود و همان چیزی بود که میخواستیم. وقتی همگی به این خوبی بازی میکنیم و کنترل بازی را در دست داریم واقعا" لذت میبریم.
ماریو گومز : در حال حاضر به مرحله ی نیمه نهایی راه یافته ایم و به خواسته ی خود رسیده ایم. پیروزی در این بازی برای ما بسیار مهم بود. دفاع بسیار خوب عمل کرد و ما توانستیم به سرعت میان دفاع و حمله ارتباط برقرار کنیم.
مربی از چند هفته ی پیش به ما گفته بود که باید اینگونه عمل کنیم ولی تا بازی مقابل اشتوتگارت نتوانسته بودیم خواسته ی او را بر آورده کنیم. پیروزی برابر اشتوتگارت قدم اول بود و هنوز همه چیز عالی نیست این روند باید ادامه داشته باشد.
توماس مولر : بسیار خوب عمل کردیم و توانستیم حریف را خاموش نگه داریم. به خوبی حمله کردیم . باید در همین فرم فعلی بمانیم و در بازیها ی بعدی نیز پیروزشویم.
برنو لابادیا ( سرمربی باشگاه اشتوتگارت) : امیدوارم که تیم من بتواند در آینده کمی با جرات تر و سریع تر عمل کند. نتوانستیم خوب عمل کنیم. بازی نظم لازم را نداشت. تنها در 15 دقیقه ی ابتدایی بازی خوب عمل کردیم و پس از آن از هدف خود بسیار دور شدیم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]