-
انتقال مورا به منچستر يونايتد منتفي شد
مدير برنامه مورا هافبک تيم سائو پائولو برزيل اعلام کرد باشگاه منچستريونايتد حاضر به بالا بردن رقم پيشنهادي خود براي جذب اين بازيکن نشده و بنابراين انتقال وي به اين تيم ليگ برتري منتفي است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش اسکاي، منچستر يونايتد پيشنهادي براي جذب اين بازيکن که هم اکنون براي حضور در المپيک در لندن به سر مي برد، ارائه کرده است اما سائو پائولو براي فروش او 30 ميليون پوند طلب کرده که بسيار بالاتر از رقم مورد نظر يونايتد است.
واگنر ريبيرو مدير برنامه مورا که از دلالان معروف فعال در آمريکاي جنوبي است معتقد است که با اين وضعيت احتمال انتقال مورا به انگليس بسيار ضعيف است. وي گفت: آنها به آخر خط رسيدند. مورا از حضور در سائوپائولو راضي است. ما بايد اين موضوع را فراموش کنيم زيرا امکان جدايي وي در حال حاضر وجود ندارد.
-
فرديناند: از تيم ملي انگليس کناره گيري نکرده ام
مدافع با تجربه تيم فوتبال منچستريونايتد اعلام کرد قصد کناره گيري از تيم ملي انگليس را ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به گزارش شين هوآ از شانگهاي، ريو فرديناند که به همراه تيم يونايتد به چين سفر کرده، اخبار منتشره در مورد تصميم براي کناره گيري از تيم ملي انگليس را تکذيب کرد.
وي که 81 بازي ملي در کارنامه دارد، با تصميم روي هاجسون از تيم انگليس براي يورو 2012 به دلايل فني کنار گذاشته شد اما پس از آنکه گري کيهيل مصدوم شد، هاجسون به جاي دعوت از فرديناند، مارتين کلي بي تجربه را از ليورپول به اردو فرا خواند.
با اين وجود فرديناند 33 ساله گفت:« فکر نمي کنم جايي گفته باشم که مي خواهم از فوتبال ملي کناره گيري کنم.من فقط مرتبه آخر با تصميم سرمربي دعوت نشدم.من در اين مورد از هاجسون سوال کردم اما او گفت اين تصميم را عوض نمي کند.با اين وجود هر وقت که لازم باشد در خدمت تيم ملي هستم. در حال حاضر تمام تمرکز من روي بازي براي منچستريونايتد معطوف است.»
فرديناند تاکيد کرد دوست دارد در جام جهاني 2014 تيم ملي انگليس را همراهي کند.
وي در مورد تيم المپيک انگليس گفت:« اين تيم در حضور تيمهاي برزيل و اسپانيا وظيفه دشواري دارد. اما اميدوارم آنها در مسابقات تا حد ممکن به پيش بروند.»
-
دروگبا احتمال دارد بازي بامنچستر را ازدست بدهد
ديديه دروگبا، مهاجم ساحل عاجي احتمال دارد بازي دوستانه روز چهارشنبه بين تيم فوتبال شانگهاي شنهوا، تيم جديد خود و منچستر يونايتد انگليس را از دست بدهد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سرخيو باتيستا سر مربي اين تيم چيني روز سه شنبه اعلام کرد ديديه دروگبا از ناحيه کمر مصدوم شده است.
باتيستا گفت: « بلافاصله نمي توان چيري را تاييد کرد چون دروگبا در ناحيه کمر مشکل دارد. ما فردا ( چهارشنبه ) شرايط او را بررسي خواهيم کرد ».
دروگبا، مهاجم سابق چلسي انگليس در تمرينات روز سه شنبه غايب بود.
اين بازيکن ماه ژوئن با امضاي قرارداد دويست و پنجاه و چهار هزار يورويي به مدت دو و نيم سال به تيم شانگهاي شنهوا پيوست.
ديديه دروگبا روز يکشنبه در نخستين بازي خود در چين تعيين کننده ظاهر شد و در تساوي مقابل گوانگجو ( يک - يک ) پاس گل داد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه از شانگهاي، باتيستا احتمال دارد با تيم دوم خود به مصاف منچستر يونايتد برود و به بازيکنان کليدي تيم خود براي ديدار روز شنبه مقابل صدرنشين ليگ چين استراحت بدهد.
-
دوایت یورک:" من در مورد چیچاریتو و دانیل ولبک نگران نیستم" دوایت یورک میگوید که او در مورد نیروهای تهاجمی ( مهاجمین ) باشگاه نگران نیست.
این فرد 40 ساله اعتقاد راسخ دارد که مهاجمین جوان، دانیل ولبک و خاویر هرناندز، آنچه را که برای تبدیل شده به بازیکنان با کیفیت بالا در کنار ستاره ای چون وین رونی نیاز دارند را دارا هستند اما او احساس میکند ممکن است در دیگر نقاط تیم منچستر یونایتد نیاز به تقویت باشد.
دوایت یورک، ستاره اسبق باشگاه منچستر یونایتد و تیم ملی ترنیدادوتوباگو در این باره چنین اظهار میکند:" آنها قطعاً آموزشهای دشواری برای رسیدن به سطحی بالا داشته اند. چیچاریتو در فصل اول کمی ناشناس بود و او به لیگ برتر آمد و خوب کار کرد. فصل بعد همیشه دشوار است زیرا مردم اندکی بیشتر درمورد شما میدانند و مصدومیتها برای او دشوار بود اما خوشبختانه او به خوبی آنچه را که باید میداند. در اینجا رقابت برای جایگاه وجود دارد و او قوی تر باز خواهد گشت".
همچنین وی در رابطه با دانیل ولبک افزود:" دانیل ولبک بر روی صحنه آمد و از نقطه نظر خود یک سال فوق العاده داشت. او عضو ارشد تیم ملی انگلستان بود و وانمود کرد که عضور ثابت تیم ملی انگلستان است اما او در حال حاضر به بازآفرینی و دریافت بهتر و قوی تر نیاز دارد. او مردی جوان با توانایی های درخشان است و او بهبود یافته پس من در این حوزه نگران نیستم و گاهی دیگر جنبه ها نگرانیها را افزایش میدهد".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سر آلکس فرگوسن شینجی کاگاوا را تحسین کرد سر آلکس فرگوسن از بازی در برابر تیم شانگهای شنهوا راضیست و تحت تأثیر مرد مسابقه، شینجی کاگاوا قرار گرفت.
ستاره ژاپنی اولین گل خود از زمان انتقال از باشگاه بورسیا دورتموند را به ثمر رساند و این برای پیروزی 0 - 1 در جام شورلت چین کافی بود.
پس از پیروزی در برابر تیم شانگهای شنهوا، سر آلکس فرگوسن در این ارتباط اظهار داشت:" من بسیار خوشحالم. در نیمه دوم، ما به خوبی به بازی سرعت دادیم و سعی کردیم بازیکنان بیشتری در محوطه جریمه قرار دهیم. ما در نیمه اول مقداری نمایشی کار کردیم اما کار عالی از آب در آمد. آنها یک اجراء واقعی داشتند زیرا تیم شانگهای شنهوا بسیار خوب سازماندهی شده بود و شما شاهد بودید که در تمام وقت با 11 بازیکن پشت توپ بودند. بازی در برابر چنین تیمی آسان نیست اما ما میتوانستیم چند گل به ثمر برسانیم".
سرمربی شیاطین سرخ در ادامه تصریح ساخت:" من فکر میکنم ما توپ را بسیار در اختیار داشتیم و شینجی کاگاوا بسیار در آن دخیل بود. او مردن میدان بود و سزاوار آن بود. او گل خویی به ثمر رساند، گرچه آن یک پیچش و انحراف بود. این یک کار خوب از به به بود که آن را برای او تنظیم کرد. من فکر میکنم به به از زمانی که وارد زمین شد واقعاً خوب کار کرد".
سر آلکس فرگوسن در خاتمه در خصوص شینجی کاگاوا تصدیق کرد:" شینجی گاکاوا به خوبی در تیم مستقر شده ( جا افتاده ). او به سمت تبدیل شدن به یک بازیکن خوب در حرکت است و او امشب مؤثر بود. آگاهی او در مورد دریافت توپ، سرعت در چرخش و چگونگی حمله به مدافعان، خواستها و چیزهای با ارزش و مفید ماست.
.mufctalk.
-
گروه must، خواهان شناور سازی کامل سهام باشگاه منچستر یونایتد طرفداران واقعی باشگاه منچستر یونایتد ( MUST )، در خلال گزارش IPO میخواهند که گلیزرها کلیه سهام باشگاه را شناور سازند.
برای اولین بار در هنگ کنگ، و بعدها در سنکاپور و نیویورک. و به نظر میرسید خانواده گلیزر از طریق فروشی بخشی از باشگاه منچستر یونایتد به دنبال افزایش سرمایه های خود هستند. بدهی باشگاه منچستر یونایتد در حال حاضر 423 میلیون پوند است که میتواند مانع حضور آنها در بازار نقل و انتقالات شود.
گرچه سر آلکس فرگوسن در طول تعطیلات آخر هفته یک بار دیگر دفاعی پرشور از گلیزرها داشت. با وجود حضور متوسط طرفداران باشگاه در هر مسابقه خانگی که بیش از 70.000 نفر است و درآمد تجاری که در گردش مجموع مدیریت بیشتر از دیگر باشگاههاست، چگونه با مشکلات عظیمی در تلاش برای امضای قرارداد با بهترین بازیکنان رو به رو میشوند؟
بیشتر حامیان در طول زمان در ارتباط با باشگاه موضع خصمانه خود در برابر گلیزرها را حفظ کرده اند و این را یک نقطه ضعف میسنجند.
دانکن دراسدو ( Duncan Drasdo )، مدیر تجاری گروه MUST، در این خصوص میگوید:" ما در حال حاضر بار دیگر گلیزرها را به شناور سازی کامل باشگاه منچستر یونایتد مانند گذشته فراخوانده ایم، با یک کلاس از رأی گیری کامل. آنها باید انجام این کار را انتخاب کنند، بدون رشته های متصل، ما چنین شناور سازی را از صمیم قلب حمایت میکنیم و طرفداران باشگاه منچستر یونایتد را برای تصاحب معنی دار مالکییت سهام باشگاه در چنین فرصت تاریخی تشویق میکنیم که اولویت برای به دست گرفتن باشگاه با همان طرفداران است نه صاحبان غیابی ( اشاره به مالکوم گلیرز )".
بسیار بعید به نظر میرسید که این گروه به آرزوی خود برسد.
-
نقش سفیر برای پیتر اشمایکل پیتر اشمایکل، دروازه بان افسانه ای باشگاه منچستر یونایتد رسماً به عنوان سفیر باشگاه منچستر یونایتد منصوب شده است.
به عنوان بخشی از کار او، مرد دانمارکی به نمایندگی از باشگاه، در وقایع مختلف شرکت میکند و عملکرد باشگاه را در جامعه و برای شرکای آن ترویج میدهد و حکایاتی از زمان خود در ورزشگاه اولدترافورد را به اشتراک میگذارد. پیتر اشمایکل از سال 1991 تا سال 1999 برای تیم منچستر یونایتد بازی کرد و تمجیدهای او به دلیل 5 مقام قهرمانی لیگ برتر، 3 جام قهرمانی FA کاپ و 1 جام قهرمانی لیگ قهرمانان باشگاههای اروپاست. او بخشی از تیم مشهور منچستر یونایتد در سال 1999 با 3 عنوان قهرمانی بود، با امثال رایان گیگز، پل اسکولز، روی کین و دنیس اروین.
پیتر اشمایکل در این باره چنین اظهار نظر میکند:" به عنوان سفر باشگاه منچستر یونایتد بودن، یک افتخار بزرگ است. من سالهای شادی در این باشگاه گذراندم و در حالی که در اینجا بازی میکردم برخی از بیشترین تمجیدهای ورزشی را به دست آوردم، پس من خوشحالم که این نقش از من خواسته شده است. من مشتاقانه در انتظار کار دوباره با باشگاه منچستر یونایتد و به اشتراک گذاری تجربیاتم هستم و همچنین به دست آوردن برخی از هم تیمیهای سابقم".
دیگر سفیران باشگاه منچستر یونایتد عبارتند از: سر بابی چارلتون، برایان رابسون، گری نویل و اندرو کول.
-
گيگز: چه اهميتي دارد که سرود ملي را نخواندم
'رايان گيگز' کاپيتان ولزي تيم فوتبال بريتانيا که براي دومين بار حاضر به خواندن سرود ملي بريتانيا نشد معتقد است که خواندن و نخواندن اين سرود تاثيري در نتيجه بازي نداشته است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] گيگز به همراه '' جو آلن'' ديگر بازيکن ولزي تيم فوتبال بريتانيا در ابتداي ديدار اين تيم با امارات متحده عربي از خواندن سرود بريتانيا خودداري کردند.
به گزارش ديلي ميل، با اين حال تاثير اين بازيکن مسن ولزي در پيروزي سه بر يک تيم بريتانيا مقابل امارات متحده عربي از حساسيت رسانه هاي انگليسي نسبت به اين حرکت بازيکنان ولز کاسته است.
گيگز با گلي که مقابل امارات متحده عربي به ثمر رساند پيرترين گلزن تاريخ 88 ساله رقابت هاي فوتبال المپيک لقب گرفت.
در نخستين بازي تيم بريتانيا مقابل سنگال در روز پنج شنبه هم که با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد، گيگز به همراه '' کرگ بلامي'' و '' جو آلن'' حاضر به همسرايي سرود ''پروردگار ملکه را حفظ کند'' ، نشدند.
گيگز در پاسخ به سوالي گفت: اين يک مساله شخصي است؛ وانگهي سرود ملي ولز و اسکاتلند و انگليس فرقي با هم ندارند. ممکن است اين سرود براي مردمي ديگر باشد ولي وقتي همه در يک تيم هستيم براي يک هدف تلاش مي کنيم و در يک مسير گام برمي داريم. فکر مي کنم مهمترين چيز هم همين است.
کاپيتان ولزي تيم فوتبال بريتانيا ابراز اميدواري کرد که هواداران انگليسي آنها را '' هو'' نکنند و گفت: اميدوارم آنها از ما حمايت کنند همانطور که در دو ديدار نخست اين کار را کردند.
سه بازيکن ولزي تيم فوتبال بريتانيا نخستين ديدار را در ورزشگاه خانگي خود بازي کردند و انتظار داشتند همچون قهرمان با آنها برخورد شود.
گيگز گفت: اين فرصتي عالي براي ما بود که در ورزشگاه خودمان بازي کرديم.
-
گيگز: خواندن سرود ملي امري شخصي است
کاپيتان ولزي تيم بريتانيا نخواندن سرود ملي را امري شخصي تلقي کرد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] به نقل از رويترز، تيم فوتبال بريتانيا که از بازيکنان انگليس، اسکاتلند، ولز و ايرلند شمالي تشکيل شده است، در رقابتهاي مردان المپيک لندن دو بازي مقابل سنگال و امارات متحدهعربي انجام داده اما قبل از اين دو مصاف به هنگام نواخته شدن سرود، رايان گيگز از خواندن سرود «خداوند ملکه را حفظ کند» سرباز زده است. اين موضوع البته باعث ناراحتي هواداران شده است. اما ستاره 39 ساله آن را مسالهاي شخصي عنوان ميکند.
وي گفت: اين موضوع يک مساله کاملا شخصي است. سرود بريتانيا براي يک ولزي، اسکاتلندي و انگليسي يکسان بوده و فرقي ندارد. سخت است اما ما الزامي براي خواندنش نداريم. وظيفه ما در اصل تلاش براي کسب نتيجه در بازي است. اميدوارم اين موضوع باعث هياهو و جنجال بيهوده نزد هواداران نشود. همينطور اميدوارم هواداران همچنان به حمايت از ما مانند دو بازي نخستمان در المپيک ادامه دهند.
گيگز که با زدن گل به امارات نقشي مهم در پيروزي 3 بر يک تيمش داشت، يکي از بازيکنان حاضر در کادر نفرات تيم بريتانيا در بازيهاي لندن 2012 است.
-
اخبار کوتاه، مرتبط با باشگاه منچستر یونایتد، مورخ 08 / 05 / 1391
1 - رابین وان پرسی اعلام کرد که در صورت دریافت حقوق هفتگی در حود 220.000 پوندی که وین رونی دریافت میکند، حاضر است به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شود.
2 - باشگاه منچستر یونایتد، ویکتور وانیاما ( Victor Wanyama )، هافبک باشگاه سلتیک گلاسکو را مورد ارزیابی قرار میدهد، در حالی باشگاه اسکاتلندی از علاقه 4 باشگاه فولهام، لیورپول، کوئیز پارک رنجرز و استوک سیتی نسبت به این بازیکن آگاهند.
3 - پل اسکولز آشکار ساخت که حاضر بوده برای کمک به تیم ملی انگلستان در مسابقات نهائی یورو 2012 از بازنشستگی بین المللی بیرون آید، اگر روی هاجسون با او تماس میگرفت، اما او هرگز تماسی با وی نگرفت.
4 - پل اسکولز اذعان دارد که نمیتواند بلند کردن جام قهرمانی توسط ویستنه کمپانی در پایان فصل گذشته را تماشا کند، زیرا متوجه نمیشود تیم منچستر یونایتد چگونه عنوان قهرمانی لیگ برتر را از دست داد.
5 - باشگاه منچستر یونایتد در حال بررسی وضعیت اشلی کول در باشگاه چلسی. قرارداد این بازیکن 12 ماه دیگر با آبیها منقضی میشود و وی هنوز در این خصوص مذاکره ای با سران ورزشگاه استمفوردبریج نداشته است.