چه کاریه هی بحث کنید ..نمیره چون میدونه بره به حال پرسپولیس باید زاز زار گریه کرد.crying::-
نمایش نسخه قابل چاپ
چه کاریه هی بحث کنید ..نمیره چون میدونه بره به حال پرسپولیس باید زاز زار گریه کرد.crying::-
چند تا از نظرات رو خوندم
خیلی کودکانه و کوته بینانه هست که حرف زرد نامه هیا 90 و خبر و رزشی و ... که همگی میخوان دایی رو به پرسپولیس تحمیل کنن در مورد کریمی باور کنیم
با عقل انشان سالم جور در نمیاد که کریمی شرط بزاره باید مازیار تو تیم باشه تا منم باشم!!! ولی اگه یه بچه زیر 7 سال باشه یا رشد عقلانیش با 50 سال سن تو همون 7 سال بمونه این حرفا رو باور میکنه
ضمن اینکه کریمی گفته باشگاه این اکاذیبی که روزنامه ها تو زبون من میزارن رو پیگیری کنن
نکته ای که خیلی مهم هست اینه که روزنامه ها به علت محبوبیت کریمی دوست دارن هر طور شده یه خیبری از اون تو روزنامشون بزنن تا فروضشون بالا بره، اما از اونجلایی که کریمی به این روزنامه ها و هیچ کس دیگه باج نداده این جور میان تخریبش میکنن برا همین کریمی 12 سال پیش علام کرد مصاحبه هایی که فقط تو سایتم هست رو رسمی بدونیذد و توهمات روزنامه ها رو باور نکنید که نمیدونم از کجا میان
بابا اصلا گفته باشه مازيار و نوري بايد باشن مگه بد گفته؟ خب زورش مياد يكي مثل آقازماني و نوروزي بمونن يعني آقازماني از مازيار بهتره؟ كسي كه حتي پاس دادن هم بلد نيست
کریمی منتظر دنیزلیه.که اگه برگرده با تیم قرارداد ببندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط amindash [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اگه نه که دیگه الان مربی مطرحی نیست بیاد پرسپولیس.پس احتمالا اگه نیاد دایی رو بیارن
من شنیدم که دنیزلی شاید بر نگرده و اگه برنگرده دایی رو میارن.
ی نگا به تیم بکنید میفهمید.نوری نمیخواست بمونه ولی یهو قراردادشو بست.انصاری فرد که نمیخواست بیاد پرسپولیس یهو از استقلال دست کشید.یجورایی همه چی مشکوکه.
فقط خداکنه که باز دایی برنگرده تا گند زده نشه به تیم
منم باهات موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand_b [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بنظر من منتظر دنیزلی هست و شایعاتی درباره علی دایی هم هست و علی کریمی با دایی هم میونه خوبی نداره................
علی کریمی پول و................ براش مهم نیست که بخواد بخاطر اونها پرسپولیس نیاد.
سلام به همه ی بروبچ پرسپولیسیki::
من تو یه خبر خوندم بالاخره کریمی برگشته پرسپولیس خیال همه رو راحت کرد....:sooot:
همه چی یه طرف من وقتی شنیدم دیگه میثاق رو نمی خوان انگار یه دنیا رو بهم داده بودن.
به حر حال کلا حرص و بدبختیمون سر پرسپولیسه هر کی میاد هر کی میره پرسپویس فصل بعد قهرمان شه
میثاق هم کم شانس بود هر چی بدبختی و گلهای ناجور بود اون خورد یاد ساشا ایلیچ افتادم تو سال 82 هر چی شو ت بود گل میخورد
خب علي كريمي موندني شد
دنيزلي هم براي چندمين بار به بشيكتاش نه گفت و با پرسپوليس مي مونه
بازم ثابت نشد اين روزنامه هاي ورزشي دنبال چي هستند ؟!
همين امروز خبرورزشي تيتر زده دنيزلي نمياد و پرسپوليس دنبال يه مربي خارجي ديگست !!! ديگه آخرين تيرشون رو هم زدند
همش چرت و پرت و دروغ
همه اينا زير سر اون فتل ترقه بيچارست كه يه عمر بازار نقل وانتقالاتت رو خراب كرد و قيمتها رو علكي بالا برد و شد متخصص پول زير ميزي .....حالا امسال آچمز شده روي اورده به دروغ پردازي از طريق اياديش تو روزنامه ها
روسياهي به زغال موند
دادا این روزنامه های ورزشی رو ول کن
اونا هر چرت و پرتی که دلشون میخواد مینویسن
به قول تو از فتل پول میگیرینه پرسپولیسو خراب کنن اما امسال جوابشونو میدیم