-
مصاحبه مظلومی
نمى توانم با جبارى كار كنم
مظلومى: مس براى يك امتياز آمده بود
پرويز مظلومى سرمربى تيم استقلال پس از تساوى تيمش مقابل مس كرمان گفت: آن چيزى كه انتظار داشتم، بچه ها نبودند. ما موقعيت هاى خوبى به خصوص در نيمه اول داشتيم. كنترل بازى دست ما بود و مس فقط يك موقعيت داشت و دنبال يك امتياز بود اما استقلال با ۴ مهاجم بازى كرد و اگر اوايل بازى به گل مى رسيديم، يخ بازى آب مى شد و روند كار كاملاً عوض مى شد.وى ادامه داد: درست ۴ روز بعد از بازى سنگين ما با السد قطر در ليگ قهرمانان آسيا براى ما بازى گذاشته اند كه ما بازيكنان آسيب ديده داشتيم و مصدوميت شيرزاد و كيانوش رحمتى برنامه هاى ما براى نيمه دوم را به هم زد چون بازى كرديم اما بچه هاى ما خسته و سنگين بودند. بعضى ها ايراد مى گيرند كه چرا تغييرات زيادى در تركيب تيم مان داريم اما بايد به همه بچه ها بازى برسد تا عده اى خسته نشوند و تحت فشار كار نكنند.مظلومى در مورد مسائلى كه براى مجتبى جبارى و بيژن كوشكى در روزهاى اخير به وجود آمده، گفت: جبارى حرفهاى خودش را زده و تركيب امروز ما ربطى به مصاحبه هاى او نداشت. او تنها در مورد من صحبت نكرده بلكه در ارتباط با همه صحبت كرد و با اين تفكر فكر نكنم بتوانيم با هم كار كنيم و باشگاه بايد در اين رابطه تصميم بگيرد. كوشكى را خيلى دوست دارم و هميشه با غيرت كار مى كند اما حرفهايى زده بود كه بايد با او برخورد شود. من از اول فصل دنبال دور كردن حاشيه از تيم بودم و نبايد چنين چيزهايى در استقلال باشد.
-
مصاحبه طالب لو
طالب لو: مشكل جبارى در باشگاه حل مى شود
وحيد طالب لو دروازه بان تيم استقلال پس از تساوى آبى پوشان تهرانى مقابل مس كرمان در ورزشگاه آزادى گفت: ما چند هفته بدون حاشيه بوديم و خوب نتيجه گرفتيم اما مسائلى براى ما پيش آوردند كه ما را به حاشيه ببرند. جبارى هم مثل بقيه بازيكنان در خدمت استقلال است و ممكن است اختلاف نظر داشته باشد كه صحبت هايش را در باشگاه مى زند و انشاءالله مشكل او هم حل مى شود.
-
مصاحبه صادقی
باز هم مى گويم پيروز، برادرم است!
اميرحسين صادقى: جبارى راست مى گويد با توپهاى درجه ۳ تمرين مى كنيم
امير حسين صادقى مدافع تيم فوتبال استقلال از تساوى مقابل مس كرمان بسيار ناراحت است و اعتقاد دارد در اين ديدار بخت بسيار مناسبى براى صدرنشين شدن را از دست داده اند.
او صحبتهايى انجام داد كه در زير پيش روى شماست:
•بازى چطور بود؟
- بازى سنگين و نفسگيرى بود. مس از تيمهاى خوب و با قدرت ليگ است كه از وجود بازيكنان مناسبى سود مى برد.
•تساوى در اين ديدار عادلانه بود؟
- به نظر من حق استقلال بود كه پيروز ميدان باشد. نيمه اول بازى خوبى را انجام نداديم اما در نيمه دوم توپ وميدان در اختيار ما بود و مى توانستيم ۲ تا ۳ گل به مس بزنيم و ۳ امتياز بسيار شيرين كسب كنيم.
•از كورس قهرمانى عقب مانديد؟
- به هيچ عنوان، هنوز بازيهاى بسيار زيادى تا پايان ليگ باقى مانده و ما مى توانيم از فرصتهاى آينده بهتر استفاده كنيم و به موفقيت برسيم.
•استقلال طى چند روز گذشته با حواشى بسيار روبه رو است. اين موضوع مشكل ساز نمى شود؟
- تيمهاى بزرگ هميشه با حاشيه روبه رو هستند. مهم اين است كه چطور اين حواشى را كنترل كنيم.
•جبارى و كوشكى هم كه اخراج شدند.
- از صميم قلب اميدوارم اين مشكل هرچه زودتر برطرف شود تا جمع استقلاليها دوباره جمع شود. ما به بازيكنانى نظير جبارى و كوشكى احتياج داريم.
•نظرت در مورد مصاحبه جبارى چيست؟
- بالاخره صحبتهايى است كه بيان شده اما بايد بگويم جبارى راست مى گويد كه ما با توپهاى درجه ۳ تمرين مى كنيم. تداركات تيم زحمات زيادى مى كشد تا اين توپها پس از آسيبهاى جدى دوباره قابل استفاده شود اما با اين شرايط كنار آمده ايم و در راستاى قرارداد بايد براى استقلال زحمت بكشيم.
•اين مشكل چطور برطرف مى شود؟
- بزرگان استقلال بايد پا در ميانى كنند تا جبارى وكوشكى به تيم برگردند.
•رابطه ات با پيروز قربانى چطور است؟
- رابطه خوبى با او دارم و هميشه برايش احترام قائلم.
•در بازى درگيرى با هم نداشتيد؟
- به هيچ عنوان. باز هم مى گويم كه پيروز مثل برادرم است و او را دوست دارم.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلى:علاقه اى به فيكس شدن با جار و جنجال ندارم
ايمان مبعلى هافبك تيم فوتبال استقلال اولين بازيكنى بود كه انتقادات مجتبى جبارى به سمتش روانه شد اما معتقد است اين صحبتها در مورد او صحت ندارد.او در مورد حواشى اخير گفت: اين موضوع در مورد من صدق نمى كند كه با اعتراض فيكس شوم. چنين موضوعى به هيچ عنوان صحت ندارد كه من بخواهم با اعتراض در تركيب اصلى قرار بگيرم.افزود: من بازيكن حرفه اى هستم و علاقه اى به فيكس شدن با جار و جنجال ندارم. هميشه دوست داشته ام كه باتوجه به تواناييهايم به من بازى بدهند.هافبك استقلال تصريح كرد: من هم گاهى از اوقات از نيمكت نشينى ناراحت مى شوم و اعتراض مى كنم اما اين اعتراضات سبب نمى شود تا در تركيب اصلى به ميدان بروم.مبعلى در مورد ديدار مقابل مس كرمان تصريح كرد: بازى خوب و جاندارى بود به خصوص در ميانه ميدان و ما مى توانستيم ۳ امتياز بازى را كسب كنيم. مس فقط يك موقعيت گل داشت در شرايطى كه ما ۲ موقعيت تك به تك گل را از دست داديم و اگر بهتر از فرصتها استفاده مى كرديم حريف را با شكست سنگين به شهرشان مى فرستاديم.هافبك آبى پوشان در مورد داورى هم انتقادى داشت داور يك پنالتى هم به سود ما نگرفت. چند هفته اى است كه داوران به راحتى از كنار پنالتيهاى ما مى گذرند و اين موضوع در ادامه رقابتهاى ليگ براى ما مشكل ساز خواهد شد.وى در مورد از دست رفتن ۲ امتياز ديگر از استقلال گفت: از دست رفتن اين امتيازات شرايط را براى آينده سخت خواهد كرد و بايد تلاشمان را بيشتر كنيم.
-
مصاحبه فتح الله زاده
فتح الله زاده: كمپ باشگاه استقلال درست شود ۵۰ صاحب ديگر پيدامى كند
على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال درباره سفرهاى استقلال ومشكلاتى كه باشگاه با آن روبه رو است، گفت: اكنون باشگاه درگير رواديد سفر به عربستان است و متأسفانه سفارت عربستان تا اين لحظه اعلام نكرده كه آيا كاروان استقلال رواديد گرفته اند يا خير. من از فدراسيون خواسته ام اين موضوع را به afc انتقال دهند چون اين نمى شود كه در فاصله ۴ روز مانده به سفر هنوز از برنامه خود باخبر نباشيم. وى تصريح كرد: دنبال بازى سوم خود مقابل نيز پاختاكور ازبكستان هستيم. بايد به فكر بازى برگشت با اين تيم هم باشيم. از طرفى بازى با سايپا را هم در پيش داريم. رسيدگى به اين كارها واقعا كار راحتى نيست. سرپرست باشگاه استقلال در ادامه درباره عملكرد اين تيم مقابل مس كرمان گفت: مقابل مس ما چند موقعيت تك به تك داشتيم كه متأسفانه نتوانستيم درست از آن استفاده كنيم. مس تيم خوبى است و بازيكنان خوبى هم دارد. ما بايد اين تيم را مى برديم. البته بعد از بازى با السد قطر بازيكنان استقلال به دليل نبود زمين تمرين مناسب و بارندگى در تهران در چمن مصنوعى تمرين كردند و ما در اين مدت هر جا دنبال زمين بوديم نتوانستيم چمن مناسبى پيدا كنيم. فتح الله زاده درباره اينكه گفته مى شود كمپ باشگاه استقلال صاحب ديگرى پيدا كرده گفت: اين كمپ براى استقلال است و اصلا نمى خواهم در اين باره صحبت كنم. حالا درست شود هم ۵۰ صاحب ديگر پيدا مى كند.
-
مصاحبه بهتاش فریبا
بهتاش فريبا: تعويض هاى اجبارى دستمان را بست
بهتاش فريبا مربى استقلال گفت: بازى برابر مس كاملا در اختيار ما بود، به جز چند صحنه كه تيم مس به دليل كندى دفاع مان صاحب موقعيت شد. ما قصد داشتيم بازى رو به جلويى را انجام دهيم، اما بازيكنان مس مدام با خطاهاى شديد روى بازيكنانمان هم باعث كند شدن بازى مى شد و هم مصدوميت آنها را سبب مى شدند. او در ادامه افزود: در ،۳ ۴ صحنه فرصت هاى خوب گلزنى به دليل بى دقتى و عدم تمركز بازيكنانمان هدر رفت كه باعث از دست رفتن دو امتياز حساس شد. وى در ادامه عنوان كرد: تعويض هاى اجبارى دستمان را براى تغيير تاكتيك تيم بست و متاسفانه به دليل مصدوميت بازيكنانمان و تعويض آنها نتوانستيم تعويض هاى دلخواهمان را در جهت رسيدن به هدف مان انجام دهيم. مربى استقلال در خصوص شرايط استقلال در مسابقات آتى ليگ اظهار كرد: تا پايان مسابقات ۹ بازى ديگر مانده كه از اين تعداد بازى ۷ مسابقه در تهران داريم و دو مسابقه خارج از تهران است كه بايد در ادامه از بازى هاى خانگى امتيازات خوبى را جمع كنيم و با متوقف شدن حريفانمان اميدوار به رسيدن به صدر جدول باشيم.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادى: آقاى فردوسى پور! اول اطلاعاتت را كامل كن، بعد در مورد من نظر بده!
مهدى اميرآبادى هافبك تيم فوتبال استقلال گفت: هرچند فردوسى پور اعلام كرد من با هماهنگى سرمربى از ورزشگاه رفته ام اما اظهارنظر او باعث شده بود تا اكثر خبرگزاريها و حتى مردم باور كنند مسأله اى بوده است!او اظهار داشت: به دليل چند بازى سنگين بدنم كمى تحليل رفته بود؛ خود مظلومى نيز به من استراحت داد تا براى بازيهاى بعدى مشكلى نداشته باشم. اين مسأله در هتل المپيك قبل از نهار بود.وى افزود: خود من نياز به اين استراحت داشتم چراكه واقعا بازيها سنگين است. ما يك بازى بسيار سنگين مقابل سپاهان برگزار كرديم و سپس با السد قطر يك بازى ديگر سنگين داشتيم بنابراين حق بدهيد كه خسته بوديم.اميرآبادى در ادامه خاطرنشان كرد: متأسفانه بعضى ها اطلاعات كافى ندارند و اظهارنظرهاى جالبى مى كنند نمونه اش هم عادل فردوسى پور گزارشگر بازى بود كه مسأله قرار نگرفتن من در تركيب را عجيب و غريب اعلام مى كند هرچند وى بعدا اعلام كرد من با هماهنگى سرمربى رفته ام اما اظهارنظر او باعث شده بود تا اكثر خبرگزاريها و حتى خود مردم باور كنند مسأله اى بوده است!
-
مصاحبه شکوری
شكورى: مظلومى به همه بازى مى دهد تا كسى مصدوم نشود
هادى شكورى مدافع استقلال اظهارداشت: بحث نيمكت نشينى عمران زاده و بازى كردن من و برعكس آن، بحثى است كه روزنامه ها آن را به راه انداخته اند. مظلومى مى خواهد به همه بازى بدهد تا بازيكنى مصدوم نشود. فشردگى بازيها باعث شده مظلومى بازيها را بين بازيكنان تقسيم كند و فكر نمى كنم اين موضوع چندان عجيب باشد.وى درباره بازى استقلال مقابل مس گفت: كيفيت بازى پايين بود. نمى دانم مس چه شرايطى داشت اما بازيكنان استقلال واقعا خسته بودند. تيم ما به دليل شرايط آب و هوايى مجبور شد در چمن مصنوعى تمرين كند كه البته چمن نبود و بيشتر به موكت شباهت داشت. همين موضوع پس از بازى سنگين مقابل السد خستگى بازيكنان را تشديد كرد و از كيفيت بازى آنها كاست.شكورى افزود: بازيكنان مس از كسب يك امتياز مقابل استقلال راضى بودند. متأسفانه ما ۳ موقعيت خوب را از دست داديم و در نهايت هم فقط يك امتياز گرفتيم البته نگران فاصله امتيازاتمان با ساير مدعيان نيستم زيرا اختلاف امتيازات كم است و با توجه به بازيهايى كه باقى مانده مى توانيم امتيازات از دست رفته را جبران كنيم.
-
مصاحبه طالب لو
مطمئن باشيد جبارى به استقلال برمى گردد
طالب لو: اميدوارم حسرت امتيازات از دست رفته رانخوريم
وحيد طالب لو دروازه بان تيم فوتبال استقلال باتوجه به مصدوميت محمد محمدى چند هفته اى است كه در تركيب تيمش قرار مى گيرد و عملكرد مطلوبى از خود به جا گذاشته است.او پيرو ديدار مقابل مس كرمان گفت: استقلال در اين ديدار بازى بهترى نسبت به حريف انجام داد و معتقدم مس روى خوش شانسى توانست يك امتياز از ما بگيرد.دروازه بان استقلال افزود: وقتى بازيكنان حريف دفاع همه جانبه اى دارند و فقط يك بازيكن از آنها در زمين ما ديده مى شود شرايط براى گلزنى سخت خواهد شد اما با چنين وضعيتى هم ما چندين و چند موقعيت گل ايجاد كرديم كه متأسفانه نتوانستيم از آنها استفاده كنيم.وى در ادامه تصريح كرد: ما در تهران ۱۲ امتياز بسيار حساس را از دست داديم و اميدوارم در ادامه رقابتهاى ليگ حسرت امتيازات از دست رفته را نخوريم و شرايط به شكلى پيش برود كه با استقلال به موفقيتهاى زيادى برسيم.طالب لو در مورد بسته ماندن دروازه بان استقلال دراين ديدارخاطرنشان كرد: تمام اركان دفاعى تيم در گل نخوردن شريك بودند و معتقدم چند هفته اى است كه در خط دفاعى به هماهنگى لازم رسيده ايم.وى در مورد روند كلى بازى گفت: بازى در نيمه اول كسل كننده بود اما با صحبتهايى كه كادر فنى انجام داد در نيمه دوم عملكرد بسيار بهترى از خود نشان داديم.دروازه بان استقلال پيرو حاشيه هاى اخير اين تيم افزود: مطمئن باشيد جبارى به تيم برمى گردد و مشكل او حل خواهد شد. با توجه به شناختى كه از اين بازيكن دارم منطقى است كه مشكل را به راحتى حل مى كند.طالب لو تصريح كرد: يك سرى از صحبتهاى جبارى درست بود و يكسرى ديگر غلط و اميدوارم خيلى زود همه چيز به روال عادى خود برگردد.
-
مصاحبه محمدی
محمدي: بعيد ميدانم به بازي مقابل سايپا برسم
خبرگزاري فارس: دروازهبان تيم استقلال گفت: بعيد ميدانم در ديدار با سايپا بتوانم بازي كنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس محمد محمدي در حاشيه تمرين امروز استقلال در حالي كه در جمع خبرنگاران صحبت ميكرد، در خصوص آخرين وضعيت استقلال اظهار داشت: شرايط خوبي داريم و درست است كه يكي دو هفته به تساوي رسيديم اما مطمئن باشيد از اين هفته نتيجه خوبي خواهيم گرفت.
وي در خصوص شرايط خودش گفت: سه چهار روز است كه تمرين را آغاز كردم و در اين دو روز در چمن طبيعي در كنار ديگران تمرين كردم.
محمدي افزود: با توجه به اينكه پزشك تيم اجازه نميداد در چمن مصنوعي تمرين كنم درد پايم كمتر شده و از روز شنبه به صورت كامل در كنار تيم خواهم بود.
وي با تاكيد بر اينكه به احتمال فراوان در ديدار با سايپا بازي نخواهد كرد، گفت: بعيد ميدانم در اين مسابقه حاضر باشم اما در كنار تيم خواهم بود و از لحاظ روحي به ساير بازيكنان كمك ميكنم.
محمدي در خصوص اينكه چرا استقلال در اين چند روز با نداشتن زمين تمرين مواجه بود، گفت: چون آخر سال است اكثر زمينها زير كشت ميروند و به همين خاطر چند روزي در چمن مصنوعي تمرين كرديم.
وي در پايان صحبتهايش در خصوص ديدار استقلال مقابل سايپا تصريح كرد: سايپا تيم خوب و يكدستي است و تيمهاي آقاي مايلي كهن هميشه تا دقيقه 90 ميجنگند. اميدوارم بازي خوبي انجام دهيم هر چند ميدانم اين مسابقه براي ما ساده نيست.