منم لیگ 14 هستم فک کنم من و علی آقا ریشه دارترین تیما تو بچه های دربی رو رو داریم;-)
راستی علی جان با چ سیستمی بازی میکنی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
منم لیگ 14 هستم فک کنم من و علی آقا ریشه دارترین تیما تو بچه های دربی رو رو داریم;-)
راستی علی جان با چ سیستمی بازی میکنی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid hulk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ایول !!!!!!!!!!!!! باورم نمیشه یکی پیدا شد بالاخره قدیمی باشه و اینجارو پیدا کنه! خیلی خوشحال شدم!:jeddiiiii:
من والا با محدودیت هایی که دارم از جمله نداشتن هافبک های کناری 2-4-4 لوزی شکل بازی میکنم. ولی در کل با این سیستمه زیاد حال نمیکنم :|
شما با چه سیستمی بازی میکنی داداش؟!
--------------------------------------------------------------------------------
لیگ ها هم قرعه کشی شد و ما هم هم لیگی های خودمونو شناختیم! 3 تا تیم قدرتشون بالای 80 هست بقیه پایین ترن. منم که 75 ! اتفاقا با یکیشون امروز بازی داشتم که 2-2 شدیم و منم که طبق معمول خواب بودم :|
لیگ قهرمانانم امروز اولین بازیمو انجام دادم.طرف 11 واحد ازم قوی تر بود ولی تونست به سختی 1-0 شکستم بده
واسه فصل جدید هنوز خریدی انجام ندادم.منتظریم اوضاع یکم آروم تر بشه ببینیم چند تا بازیکن میتونیم بخریم
منم خیلی خوشحال شدم ک این بازی محبوب تو ایران بالاخره تو یه سایت بهش پرداخته شد دستت درد نکنه منم فک میکردم از من پایینتری خوشحالم ک هم رده ایم;-)
من 4-4-3(چهار چهار سه) بازی میکنم داش در ضمن باید بگم تاحالا این سیزده تا لیگی ک گذروندم همیشه مقام اول تا سوم مال من بوده حتی تاحالا چهارمی هم نداشتم کاپ و چمپیونزگ هم 90% تاحالا یه پای فینال بودم خوشحال میشم کسی ادم کنه اسم تیمم ملوانه
ببخشید چهار سه سه اشتباه تایپی شد:-)
پس همچنان قدیمیترینه اینجا علی هستش چون شما که میگی هر فصل اول تا سوم شدید پس همیشه صعود کردید و الان سطح 14 هستی ولی آقا علی چند فصلی رو نشد که صعود کنن وگرنه الان سطحش خیلی بیشتر بود.
دوستان میشه درباره قرار داد سوم تکون ها یه توضیحی بدین
اره خب اینم هست من الان سیزن 20 هستم و لول 14 ! یعنی 6 فصل رو صعود نکردم. بنا به دلایلی که اصلا بازی رو جدی نمیگرفتم یا سطح هم لیگی فوق العاده بالا بود و ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ولی از لحاظ لول بالاخره یکی همزاد خودم پیدا کردم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza0641 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
قبلا همشون رو توضیح دادم بازم توضیح میدم
اسپانسر سوم توکن :
- مدت قرارداد : تا پایان فصل
قابل انتخاب در هفته اول لیگ
- گرفتن 1 توکن اضافه در صورت بردن هر بازی لیگ
- گرفتن 4 توکن اضافه در صورت قهرمانی در لیگ
- گرفتن 2 توکن اضافه در صورت راهیابی به لیگ قهرمانان
- گرفتن 1 توکن اضافه در صورت بالا رفتن لول شما ( لول آپ شدن )
آره خب
علی جان ولی من تو این بازی فقط یه چیزو هنوز یاد نگرفتم اونم هک کردن توکنه یعنی هیچ راهی نداره؟لامصب خیلی حیاطیه این فصلم بدجوری گیر توکنم:'(
قبلا یه چند باری گفتم.این بازی وقتی یه اکانت میسازی یه آی دی بهتون تعلق میگیره.این آیدی رو در بخش help میتونید ببینید.هر کاری که تو بازی انجام بدید توی این آیدی در سرور اصلی بازی ذخیره میشه.به همین خاطره که وقتی که تیم رو روی گوشی بسازید یا به فیسبوکتون وصل کنید به هیچ وجه نمیتونید پاکش کنید تا اینکه 70 روز وارد بازی نشید که خود بازی اکانت رو پاک کنه.هر تغییری خارج از محیط بازی روی فایل های دیتا یا هر چیز دیگه ی بازی انجام بدیم موقتیه و با یکبار وارد بازی شدن همه چیز به حالت اصلی برمیگیرده چون بازی اکانت رو از سرور اصلی خودش load میکنه و نه از روی دیتاهای بازی.فقط کسی میتونه هک کنه که به سرور اصلی بازی دسترسی داشته باشه که جز خود اون افراد سازنده بازی کسی چنین دسترسی رو نداره.تنها راهش خرید توکن به صورت قانونی هستش.
یعنی با هر روز وارد شدن دیگه تکونی نمیده
بنظرتون کدوم قرار داد از همه بهتره ؟