پاسخ : مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 91-92
قلعهنویی: پرسپولیس چیزی برای از دست دادن نداشت
مجیدی دقت میکرد، میبردیم
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به شرایط پرسپولیس در جدول ردهبندی، آنها چیزی برای از دست دادن در این بازی نداشتند.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی پس از تساوی بدون گل مقابل پرسپولیس در دربی 76 گفت: به قهرمانی و تیم داوری تبریک میگویم. بازی خوبی را شاهد بودیم، هر چند برنده نداشت.
وی ادامه داد: شروع نیمه اول پرسپولیس خوب بازی کرد اما در ادامه نبض بازی را به دست گرفتیم. در نیمه دوم پرسپولیس بهتر کار کرد اما با تغییراتی که انجام دادیم به توپ و میدان مسلط شدیم.
سرمربی استقلال ادامه داد: پرسپولیسیها با توجه به شرایطشان در جدول چیزی برای از دست دادن نداشتند و با استرس کمتری وارد زمین شدند البته ما هم با تعویضهایی که انجام دادیم به دنبال حرکت رو به جلو بودیم و اینکه گل نخوریم و سپس به گل برسیم.
قلعهنویی افزود: اگر مجیدی دقت میکرد میتوانستیم برنده باشیم مردم و تماشاگران با توجه به مهرههایی که دو تیم دارند انتظار بیشتری دارند اما در این مسابقه شاهد موقعیتهای زیادی نبودیم.
قلعهنویی درباره تیم ملی و اینکه آیا برنامهای برای برگرداندن رحمتی به دروازه تیم ملی دارد گفت: تمام هدف ما موفقیت و سربلندی ایران است و همه باید کمک کنیم. رحمتی تصمیم عجولانهای گرفت اما کیروش باید بهتر مدیریت میکرد.
وی افزود: رحمتی بهترین دروازهبان آسیاست که آمار شاهد این ادعا است تیم ملی باید با سربلندی راهی جامجهانی شود. تصمیم داشتند بعد از دربی با رحمتی و اگر نیاز باشد با کیروش صحبت کنم که اگر سوءتفاهمی است برطرف شود.
قلعهنویی خاطرنشان کرد: رحمتی در 7 امتیازی که تیم ملی گرفته است به خصوص در دیدار مقابل کره و ازبکستان سهم زیادی داشت.
وی درباره بازیکن شاخص این مسابقه گفت: هر دو تیم بازی خوب و جوانمردانهای انجام دادند و نمیتوان از مهره شاخصی نام برد.
صادقی: انتظار نداشتیم دربی ۷۶ سرد باشد
از هواداران عذر خواهی میکنیم
خبرگزاری فارس: مدافع استقلال گفت:خودمان هم انتظار نداشتیم دربی ۷۶ تا این اندازه سرد باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر حسین صادقی پس از تساوی دربی 76 اظهار داشت: ما برای پیروزی به میدان آمده بودیم اما نمیدانم چرا بازی این قدر سرد بود. دوست نداشتیم این بازی مساوی شود.
وی ادامه داد: هواداران دو تیم به دنبال پیروزی بودند اما بازی سردی را شاهد بودند. از آنها عذرخواهی میکنیم ما خودمان هم انتظار نداشتیم تا این اندازه کسل کننده باشد. امیدوارم بتوانیم در بازی آینده جبران کنیم.
اشجاری: مساوی عادلانه بود
هواداران راضی نبودند
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به شرایط دربی نتیجه مساوی عادلانه بود.
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، حسن اشجاری پس از تساوی بدون گل مقابل پرسپولیس در دربی 76 گفت: نیمه اول ما بهتر بودیم و در نیمه دوم پرسپولیسیها بهتر کار کردند.
وی ادامه داد: اولین دربی بود که بازی میکردم، بازی بدی نبود و با توجه به شرایط دو تیم مساوی عادلانه بود.
بازیکن استقلال خاطرنشان کرد: مطمئنا با توجه به اینکه بازی گل نداشت هواداران راضی نبودند.
*حنیف عمرانزاده مدافع استقلال مقابل درخواست خبرنگاران برای انجام مصاحبه گفت: بازیکن 30 دقیقهای که مصاحبه نمیکند.
محمدرضایی: شرمنده هواداران هستیم
اجازه ندادیم پرسپولیس به خواستههایش برسد
خبرگزاری فارس: بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: نتوانستیم به نتیجه دلخواه هواداران استقلال دست پیدا کنیم و شرمنده آنها شدیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، عباس محمدرضایی پس از تساوی بدون گل مقابل پرسپولیس در دربی 76 گفت: تمام سعی خود را انجام دادیم تا بهترین بازی را به نمایش بگذاریم.
وی ادامه داد: متأسفانه نتوانستیم به نتیجه دلخواه هواداران استقلال دست پیدا کنیم و شرمنده آنها شدیم.
بازیکن استقلال خاطرنشان کرد: اجازه ندادیم اهدافی را که پرسپولیسیها در نظر داشتند در زمین پیاده کنند و به خواستههایشان برسند.
رحمتی: معذرت میخواهم؛ مصاحبه نمیکنم!
خبرگزاری فارس: دروازهبان تیم فوتبال استقلال پس از پایان دربی 76 حاضر به مصاحبه با خبرنگاران نشد.
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، سید مهدی رحمتی دروازهبان استقلال پس از تساوی بدون گل مقابل پرسپولیس در دربی 76 در پاسخ به درخواست خبرنگاران برای مصاحبه گفت: از همه شما معذرت میخواهم اما مصاحبه نمیکنم!
حاتمی: درگیریام با نورمحمدی جدی نبود
نتیجه عادلانه نبود
خبرگزاری فارس: مهاجم استقلال گفت: با مدافع پرسپولیس چند برخورد داشتم که جدی نبود و این موارد در دربی طبیعی است.
به گزارش خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، فرزاد حاتمی پس از تساوی بدون گل استقلال مقابل پرسپولیس گفت: در نیمه اول یک مقدار روند بازی خوب نبود، اما در نیمه دوم بازیکنان با جنگندگی بیشتر توانستند یک بازی بهتر را به نمایش گذارند ضمن اینکه هر دو تیم در نیمه دوم چند فرصت را ایجاد کردند که با بدشانسی به گل تبدیل نشد.
وی در موردی اینکه چرا در دقایق پایانی پرسپولیس فشار بیشتری روی دروازه استقلال آورد، گفت: در این دقایق فاصله بین خطوط در استقلال بیشتر شد و باعث شد کمی فشار بر دروازه ما بیشتر شود ضمن اینکه فشار روانی هم بیتاثیر نبود.
حاتمی در پاسخ به این سؤال که آیا نتیجه عادلانه بود یا خیر، گفت: نتیجه عادلانه نبود و ما از مساوی راضی نیستیم. دو تیم به دنبال سه امتیاز بودند با این حال امتیازات تقسیم شد.
وی در مورد شرایط داوری در این مسابقه گفت: داوری بد نبود و بیشتر از این اظهار نظر نمیکنم.
مهاجم استقلال تاکید کرد: در این مسابقه استرس نداشتم ضمن اینکه همه بازیکنان چنین مسابقهای را جدی گرفته و محکم بازی میکنند. من هم از این قاعده مستثنی نبودم.
وی در پایان در خصوص درگیریهایش با رضا نورمحمدی گفت: با نور محمدی مشکلی نداشتم. ما قبلا هم تیمی بودیم و درگیریمان جدی نبود. البته وجود چنین اتفاقاتی در دربی طبیعی است و هواداران حق دارند ناراحت باشند.
بابازاده: هر دو تیم محتاط بودند/ باید علت خداحافظی رحمتی را جویا شویم
خبرگزاری فارس: مربی دروازهبانهای تیم فوتبال استقلال گفت: در دربی ۷۶ هر دو تیم دنبال ۳ امتیاز مسابقه بودند، اما محتاط بازی کردند.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، حمید بابازاده در پایان دربی 76 درخصوص تساوی استقلال و پرسپولیس اظهار داشت: هر دو تیم 3 امتیاز این مسابقه را میخواستند، اما بسیار محتاط بازی کردند. دقایقی از بازی پرسپولیس برتر بود و دقایقی هم استقلال خوب بازی کرد. به هر حال فکر میکنم تیمها به یک امتیاز راضی بودند.
وی درمورد عملکرد مهدی رحمتی در این مسابقه خاطرنشان کرد: خبرهایی که در هفته گذشته درمورد رحمتی منتشر شد، روی عملکرد وی تاثیر گذاشت. وی سرمایه ملی است و باید رحمتی را حفظ کنیم.
وی با بیان اینکه منطقی نیست دروازهبانی با 70 بازی ملی از تیم ملی خداحافظی کند، ادامه داد: حتما جریانی پشت این موضوع بود که رحمتی تصمیم گرفت از تیم ملی خداحافظی کند، اما بهتر است نظرش را بپرسیم و علت را جویا شویم. برای مثال در تیم ملی ایتالیا هم اگر بوفون را بخواهند کنار بگذارند وی را نیمکتنشین نمیکنند.
قلعهنویی: هم گل نخوردیم و هم صدرنشین ماندیم
برای سرخابیها چنین عملکردی خوب نیست
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: هم گل نخوردیم و هم صدرنشین ماندیم.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، امیر قلعهنویی پس از تساوی با پرسپولیس در نشست خبری اظهار داشت: از مسئولان برگزاری بازی تشکر میکنم و دوستان رسانهها نیز اخبار را انعکاس دادند و جا دارد از آنها و همچنین یگان ویژه و شهردای منطقه 22 تشکر کنیم که حتی بحثهای فرهنگی را هم رعایت کردند. سرعت بازی بد نبود اما انتظار میرفت با این همه بازیکن خوب یک تیم برنده میشد تا همه لذت میبردند. در مجموع برای ما بد نبود هم نباختیم و هم در صدر ماندیم. این یک امتیاز خوب بود. از بازیکنان تشکر میکنم. یکسری تغییرات داشتیم که فشار حملات پرسپولیس را بگیریم.
وی ادامه داد: فرهاد مجیدی در یکی دو صحنه صاحب موقعیت گل شد که نتوانست توپ را گل کند.ایجاد موقعیت روی هر دو دروازه کم بود و از این دو تیم بیشتر انتظار میرفت. این که گل نخوردیم و نباختیم برای ما بد نشد.
قلعهنویی در مورد اینکه استقلال شاداب بازی نکرد و ساموئل که خوب کار میکرد اما در ترکیب اصلی نبود، گفت: ما چند ساعت نسبت به پرسپولیسیها کمتر استراحت کردیم. در انزلی فشار بیشتری را تحمل کردیم. دوست داشتیم هافبکهای ما رونده باشند و نیروها را تقسیم کردند. عباس محمدرضایی امروز بد کار نکرد و هدفمان این بود که میانه میدان را در دست بگیریم و گل نخوریم.
سرمربی استقلال در مورد اینکه تعویض مجیدی به خاطر فشار تماشاگران بود یا کار تاکتیکی گفت: به نظر شما کدام یکی از این دو موضوع بود؟ میخواستم او را در ترکیب اصلی قرار بدهم اما مشورت کردم و او را در ترکیب اصلی نگذاشتم. من کاری که خودم صلاح بدانم انجام میدهم اما به نظر مردم احترام میگذارم و آن را میپذیرم.
وی در خصوص اینکه روی محتاط امیر قلعهنویی را میبینیم و استقلال در دربی نمایش خوبی ارایه نمیکند گفت: ابزار هجومی به میدان فرستادیم و از حمودی و عباس محمدرضایی که رو به جلو هستند استفاده کردیم. میخواستیم ببریم ولی نشد اعتقاد ندارم که محتاط شدهام.
قلعهنویی در مورد اینکه در خط حمله به زوج ایدهآلش رسیده یا نه گفت: بازیهای ما نزدیک به هم است و سه چهار مهاجم داریم که همه در یک سطح هستند و خوشبختانه دستمان باز است و برخی مواقع نیاز به تغییرات داریم اما خوشحالم که 21 بازیکن آماده و خوب دارم.
سرمربی استقلال در مورد مساویهای زیاد این تیم و اینکه قهرمان میشود یا نه گفت: مگر الان کجای جدول هستیم؟ 6 بازی سخت انجام دادیم و نسبت به نیم فصل اول چند امتیاز جلو هستیم که نشاندهنده این است که روند ما خوب است. در انزلی مساوی گرفتن خوب است. پرسپولیس متحول شده است و مقابل این تیم دو هدف داشتیم که به یکی از آنها رسیدیم.
وی در مورد داوری مسابقه گفت: به من گفتند کارشناسان گفتهاند که صحنهها پنالتی نبود و به تیم داوری تبریک میگویم که هم قضاوت خوبی داشت و هم بازی را خوب مدیریت کرد. این یکی از شاخصههای خوب قهرمانی است و آرامش داشت. مسعود مرادی هم که یک کارشناس داوری آکادمیک است گفته پنالتی نبود.
صالح: برای نباختن به میدان نیامده بودیم
ای کاش بازی گل داشت
خبرگزاری فارس: مربی فوتبال استقلال گفت: ای کاش این بازی با وجود تساوی گل داشت.
به گزارش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، مجید صالح مربی استقلال پس از تساوی دربی گفت: ای کاش این بازی حتی اگر با تساوی تمام شد گل داشت. جمعیت زیادی به ورزشگاه آمده بودند که میتوانست بازی کیفیت بیشتری داشته باشد.
وی در پاسخ به این سؤال که آیا استقلال برای نباختن به میدان آمده بود، اظهار داشت: نه، شاید دستورهایی که دادیم بچهها اجرا نکردند. ما در صدر جدول قرار داریم و همین صدرنشینی مربوط به امتیازهایی است که کسب کردیم در مجموع بازی پایاپایی بود در نیمه اول ما موقعیتهای زیادی داشتیم و در نیمه دوم نیز پرسپولیس موقعیت داشت.
مربی استقلال درباره داوری این مسابقه گفت: درباره داوری نظر نمیدهم.
بائو: خیلیها میتوانستند در لیست 18 نفره نباشند
ناراحتم که بازی نکردم اما نه از قلعهنویی!
خبرگزاری فارس: هافبک تیم استقلال گفت: در بازی روز گذشته خیلیها میتوانستند در لیست 18 نفره نباشند اما من به تصمیم مربی احترام میگذارم و از او ناراحت نیستم.
میثم بائو در گفت و گو با خبرنگار ورزشی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]، در خصوص خط خوردنش از فهرست استقلال و دربی 76 صحبت های زیر را مطرح کرد:
فارس:بازی را دیدی؟
بله.فکر می کنم بازی دلچسبی برای استقلال نبود. نیمه اول بازی کمی متعادل بود اما در نیمه دوم پرسپولیس کمی بهتر بازی کرد. البته نباید از زحمات بازیکنان استقلال گذشت و آنها با دوندگی زیاد نگذاشتند پرسپولیس به هدفش برسد.
فارس: ظاهرا در آخرین لحظات از فهرست 18 نفره کنار رفتی؟
همینطور است. روز بازی به ما گفتند که در لیست نیستی و من هم به تصمیم سرمربی احترام گذاشتم. به خانه رفتم و دو کیلو تخمه خریدم و خوردم و بازی را تماشا کردم.
فارس: تماشای بازی از تلویزیون برایت سخت نبود؟
سخت که بود و خداوکیلی خیلی ناراحت بودم چون هم در پرسپولیس بودم و هم در استقلال.حتی نیم فصل اول را هم در دربی بازی نکردم و از این بابت ناراحت شدم اما این را بگویم از قلعه نویی ناراحت نیستم چون من حرفه ای فکر می کنم و به تصمیم سرمربی احترام می گذارم.
فارس: اگر بازی می کردی حتما خیلی انگیزه داشتی؟
دوست داشتم بازی می کردم. چون خیلی انگیزه داشتم اما نبودنم را هم به فال نیک می گیرم.شاید قسمت بوده که من نباشم.
فارس: البته قلعه نویی گفت که برای انتخاب 18 نفر کار خیلی سختی داشت...
من هم از امیر خان ناراحت نیستم. باید به او حق داد. البته می توانست قرعه بیرون ماندن به نام من نباشد. خیلی های دیگر می توانستند در لیست 18 نفره نباشند اما من باز هم می گویم که به تشخیص سرمربی احترام می گذارم.
فارس: آینده را چطور می بینی. استقلال می تواند قهرمان شود؟
تمام بازی ها مثل فینال است اما اگر بازی های تهران را ببریم کارمان راحت تر می شود. من فکر می کنم قهرمانی با این شرایط دور از دسترس نیست.