-
تمجید سر الکس از بازیکنان جدید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سر الکس فرگوسن از نمایش امروز خرید های جدید تیمش رضایت دارد .
رئیس پس از تساوی 1_1 تیمش به MUTV گفت:"امروز بازی نزدیک و فشرده ای بود .ان ها برای ما مشکلات زیادی درست کردند و ما تصمیم گرفتیم که چندین تغییر ایجاد کنیم و بازیکنان جوانتر را وارد میدان کنیم.
شینجی خیلی خوب بود .او بازیکن باهوش و سریعی است که همیشه با سر بالا بازی میکند و میداند که چه موقع پاس بدهد .
نیک پاول هم پسر بااستعدادی است .او چند جلسه تمرینی از بقیه اعضای تیم عقبتر است به همین خاطر تنها در 30 دقیقه پایانی بازی کرد تا اندکی در شرایط بازی قرار بگیرد اما این پسر استعداد خوبی است .
به به سال گذشته به طور قرضی به بشیکتاش رفت اما در همان ابتدا دچار مصدومیت شدیدی شد و بقیه فصل را از دست داد.
امروز احتمالا نخستین بازی وی در طی هشت ماه گذشته بوده است پس او باید از گلی که زده خوشحال باشد.
ما باید ببینیم که فصل برای او چطور پیش میرود .
ما بعد از گل خوردن واکنش نشان دادیم و سرعت بازی را زیاد کردیم .امروز جو بسیار خوبی هم در استادیوم وجود داشت .
حالا ما 16 ساعت پرواز به سوی شانگهای چین در پیش داریم و اولین کاری که باید بکنیم این است که از این پرواز ریکاوری کنیم ."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
سر الکس فرگوسن :دست از سر گلیزرها بردارید !!!
دیروز در شهر دوربان افریقای جنوبی خبرنگار های Mirror ، Telegraph ، Daily Mail ، Sun و Time در روزی که شیاطین مشغول استراحت و بازدید از شهر بودند نشستی با سر الکس فرگوسن داشتند و درباره موضوعات مختلفی با وی صحبت کردند .
بخشی از صحبت های وی که به تازگی منتشر شده است ...
حمایت دوباره از گلیزرها علی رغم بدهی 400 میلیون پوندی
ان ها همیشه از من حمایت کردند و هر موقع چیزی ازشان خواستم برایم فراهم کردند .من هیچ مشکلی با گلیزرها ندارم .پس اگر شما از من نظرم را درباره ان ها میخواهید من در پاسخ میگویم که هیچ شکایتی ندارم .
من هرگز با ان ها به مشکلی برنخوردم .ان ها همیشه در زمینه تقویت تیم در زمینه مالی معقول بودند و این طبیعی ه م است ان ها باید سرمایه گزاری کنند تا ارزش داراییشان حفظ شود .
همیشه با کسی که مالک باشگاه بوده ستیزه جویی هایی وجود داشته است و این قضیه ادامه هم پیدا خواهد کرد .
زمانی که من به باشگاه امدم از مارتین ادواردز (رئیس وقت باشگاه) هم به خاطر اینکه قصد داشت باشگاه را به رابرت ماکسول ،روپرت مورداک و یا مایکل نایتون بفروشد انتقاد هایی میشد اما وقتی که او از فروش باشگاه منصرف شد و تصمیم به عرضه سهام در بازار بورس و تبدیل باشگاه به یک شرکت سهامی عام هم گرفت دوباره عده ای از او انتقاد کردند .
وقتی که گلیزرها مالک باشگاه شدند دوباره از ان ها انتقاد شد و عده ای با ان ها مخالفت کردند .پس همیشه عده ای از طرفدارها وجود دارند که نظر خودشان را دارند که البته هیچ مشکلی در این باره وججود ندارد اما من فکر کنم که اکثریت طرفداران واقعی باشگاه به طور واقع بینانه ای با این قضیه نگاه کنند و بگویند که این بدهی ها بر روی باشگاه تاثیری نگذاشته است .از زمان حضور ان ها در اینجا ما 4 لیگ برتر و یک لیگ قهرمانان را فتح کرده ایم .
من فکر میکنم که مشکل این است که ان ها اهل تبلیغات و حضور در رسانه ها نیستند .ان ها از هدف و راه خود منحرف نمیشوند فقط برای اینکه در رسانه ها و جامعه تصویر خوبی پیدا کنند .ان ها دوست دارند که در پشت صحنه و پس زمینه حضور داشته باشند .رومن ابراموویچ هم همینطور است .
فقط به چیزی که ان ها بر روی توسعه مجموعه تمرینی ها سرمایه گزاری کردند نگاه کنید .مجموعه ما قرار است از این هم فوق العاده تر شود .در حال حاضر مشغول ساخت و ساز هستند ولی قرار است که در ماه اکتبر تعمیرات تمام شود .ان ها حدود 30 میلیون پوند خرج ان کردند.
سر الکس در پاسخ به تقاضای هواداران برای خرید پر سروصدا و گران قیمت
هواداران اگر این را میخواهند باید صبر کنند !
ما در روش درست خرید میکنیم و این تفاوت ما با سیتی و بقیه تیم ها است .ما میتوانیم به یک بازیکن 18 ساله بازی دهیم چون این بخشی از تاریخ ما است .
این مثل یک سرنوشت برای ما است یک بازیکن جوان ظهور میکند و ما به او فرصت میدهیم و هیچ وقت هم شکست نخوردیم .
باشگاه های دیگر این کار را نمیتوانند بکنند .سیتی این کار را نمیتواند بکند .ان ها قطعا به هیچ کدام از بازیکن جوانی که در اکادمیشان ظهور میکند فرصت نمیدهند .
خرید های ان ها همه در رنج سنی 25 تا 28 سال هستند که شمال بازیکنان با تجربه و به بلوغ رسیده است .ان ها به این زودیها از کورس کنار نمیروند .ان ها بازیکن بالای 30 سال خیلی کمی دارند .
ان ها به جوانانشان فرصت نمیدهند و هوادارانشان هم از ان ها توقعی بابت این کار ندارند اما روش یونایتد و توقع هواداران ما چیز دیگری است .
من قیمت بعضی بازیکنان را میبینم برای مثال هازارد.برای من ان خیلی پول بود .او بازیکن بسیار خوبی است اما 34 میلیون پوند ؟
امروز مشکل به غیر از قیمت های درخواستی باشگاه ها و دستمزد ها مبلغی است که مدیر برنامه ها میخواهند این دیگر مسخره شده است .
چلسی 6 میلیون پوند به مدیر برنامه های هازارد پرداخت چیزی که ما به هیچ وجه راضی به ان نشدیم .همین قضیه پارسال در مورد نصری هم وجود داشت .
همه چیز در این مورد است که شما قیمت و ارزش یک بازیکن را در چه حد میدانید .
من به هیج وجه به قرداد بستن هازارد و یا نصری با تیم های دیگر حسادت نمیکنم .ما قیمتی را برای هازارد مشخص کردیم که ظاهرا خیلی پائینتر از ان چیزی بود که ان ها مدنظر داشتند پس اگر ان به سرانجام نرسید من اصلا نگران نمیشوم .ما فکر میکنیم که بازیکنی با ارزش به نام کاگاوا با قیمتی مناسب خریداری کردیم .
ما به خوبی بازیکنان را زیر نظر می گیریم .بعضی اوقات حتی ما برای باشگاه های دیگر هم استعداد یابی میکنیم .
درست در دقیقه ای که مدیر برنامه پاول فهمید که ما با این پسر صحبت کردیم من فکر میکنم که همه باشگاه ها با پیشنهاد های اماده منتظر بودند .اما ما موفق شدیم که کار را خیلی زود تمام کنیم .
هر موقع که ما به بازیکنی علاقه نشان دهیم باشگاه های دیگر هم فعال میشوند .اما ما در طی سال های گذشته به خوبی کار کردیم .ما خرید های بسیار خوبی داشتیم و البته یک یا دو مورد خرید بد که هیچ شکی در ان نیست اما شما از عهده ان بر می ایید .
بزرگترین تفاوت این است که زمانیکه ما 10 سال پیش اکادمی را اغاز کردیم باید استعدادیابی مان را به خارج ازکشور گسترش میدادیم .پس ما در کشورهایی مثل برزیل ،مکزیک و کل امریکای جنوبی ،فرانسه استعدادیاب های ماهری داریم .ما کل اروپا را زیر نظر داریم .
منچستر یونایتد بعد از سر الکس فرگوسن
البته که منچستر یونایتد بعد از من هم ادامه پیدا میکند .یونایتد یک نهاد و سازمان است و تاریخچه ای که در اینجا وجود دارد همه چیز را به جلو میبرد .
مربیگری بعد از من با ساختاری که ما در اینجا داریم یک کار غیر ممکن نیست .من فکر نکنم که باشگاه یک مربی جوان را انتخاب کند چون این کاریست که تجربه در ان نقشی اساسی دارد .اگر شما نگاه کنید من میتوانم تیمی را به زمین بفرستم که همه ان ها بین 22 تا 23 سال سن داشته باشند مثلا ده حیا ،رافائل ،اسمالینگ ، جونز ، ایوانز ، کلورلی ، پاول ، چیچاریتو ،کاگاوا ، لینگارد ، ولبک این بازیکنا تیم منچستر یونایتد را در 4 یا 5 سال اینده تشکیل میدهند .ادامه دادن راه من برای جانشینم یک چشم انداز دلهره اور نخواهد بود .
mufctalk.com
-
دوایت یورک:" رابین وان برپسی باید به شهر منچستر بیاید" دوایت یورک میگوید که به جهت برنده شدن غنائم ( جامها )، رابین وان پرسی باید به شهر منچستر منتقل شود.
مهاجم اسبق باشگاه منچستر یونایتد در این باره میگوید:" او در مرحله حساسی از حرفه خود است. و آنچه قابل توجه است، فصلیست که او به تازگی داشته. هنگامی که شما این کار را انجام میدهید، میخواهید جامهایی برنده شوید و اگر شما میخواهید برای برنده شدن چیزهایی تلاش کنید، شهر منچستر چنین جائیست. من فکر میکنم این یک انتخاب شخصیست و امروزه این درباره پول است. اما من فکر نمیکنم با رفتن به هر 2 تیم شهر منچستر شما به جای اشتباهی بروید."
-
رافائل دا سیلوا از لوکاس مورا خواست تا به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شود رافائل دا سیلوا از لوکاس مورا خواست تا به باشگاه منچستر یونایتد ملحق شود و مدعیست که در مورد دونمای هم تیمی وی در تیم ملی برزیل، هیجان زده است.
لوکاس مورا، هافبک جوان، یکی از پرطرفدار ترین استعدادها در دنیای فوتبال است و بنا به گزارشات رسیده، وی موضوع پیشنهاد باشگاه منچستر یونایتد بوده است. باشگاه فعلی او، سائوپائولو مدعیست که پیشنهاد 27 میلیون پوندی ( 35 میلیون یورویی ) برای بازیکن خود را رد کرده که هدف باشگاه اینترمیلان نیز بوده است. لوکاس مورا در حال حاضر در کنار رافائل دا سیلوا بخشی از تیم ملی برزیل برای بازیهای المپیک 2012 لندن است و به نظر میرسد این 2 درباره شانس امضاء قرارداد با باشگاه منچستر یونایتد صحبت کرده اند.
رافائل دا سیلوا، در مصاحبه با روزنامه Daily Star، چاپ روز یک شنبه انگلستان، در این باره اظهار داشت:" بله، البته که من به لوکاس مورا گفته ام که باید به باشگاه منچستر یونایتد بیاید".
و هنگامی که از رافائل دا سیلوا سؤال شد که آیا لوکاس مورا در مورد آمدن به باشگاه منچستر یونایتد هیجان زده است، وی پاسچ داد:" بله، بله".
-
کنفرانس مطبوعاتی سر الکس و ریو در شانگهای
مصدومان
این مسئله که ایوانز و ویدیچ برای شروع فصل اماده خواهند بود 100درصد نیست.ایوانز از امروز دویدن را اغاز کرده و ویدا و فیل جونز هم از امروز تمرینات کاملشون را اغاز کردند.اگر ما بتوانیم ریو را برای شروع فصل اماده نگه داریم ان وقت از بین ویدا و فیل یک نفر میتواند در کنار وی فصل را اغاز کند.
درن فلچر
فلچر شرایط پزشکی خاصی دارد که با تمام توانش دارد تلاش میکند تا ان را تحت کنترل خودش دراورد.ما امیدواریم که او باز گردد اما نه به زودی.
پل اسکولز سال گذشته با تیم ذخیره ها تمرین میکرد و هدایت ان ها را در کنار وارن جویس بر عهده داشت اما حالا او به عرصه بازیگری برگشته و تمام افرادی که به نوعی با منچستر یونایتد در ارتباط هستند از این مسئله خوشحال اند .او بازیکن فوق العاده ای است .
پیدا کردن جانشین برای اسکولز کار بسیار دشواری است .جایگزین کردن همچین بازیکن بزرگی برای همه مشکل است .ما همیشه امیدواریم که کسی از اکادمی باشگاه پله های ترقی را بپیماید و به اسکولز جدیدی برای ما تبدیل شود .
ما همچنین نیک پاول جون را خریدیم.ما امیدواریم که او روزی به یک هافبک میانی در سطح جهانی تبدیل شود چون او پتانسیل بسیار بالایی دارد .
در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه شما دوست داشتید که دروگبا را به عنوان بازیکن ازاد بخرید
همه چیز به تصمیم خودش بستگی داشت .او گفت که چلسی را ترک میکند و در تیم انگلیسی دیگری بازی نمیکند پس این به ان معنی است که او قصد نداشته به ما بپیوندد.
استقبال چینی ها
همانطور که انتظار داشتیم منچستر یونایتد هواداران بسیار زیاد و مشتاقی در اینجا دارد .ما از این موضوع بسیار خوشحالیم .
در پاسخ بر سوالی مبنی بر اینکه ایا با سائوپائولو برای خرید لوکاس مورا به توافق رسیدید
همچین چیزی صحت ندارد .ما علاقه مان را نشان دادیم اما تا زمانی که به توافقی نرسیم نمیتوانیم او را بازیکن خودمان بدانیم .
خرید های بیشتر
ما دو بازیکن را تا به حال خریدیم که فکر میکنیم پتانسیل بالایی دارند .در حال حاضر ما داریم گزینه های دیگری را بررسی میکنیم ما بیکار ننشستیم .ما به شدت داریم تلاش میکنیم تا بازیکنان دیگری را به خدمت بگیریم .
کاگاوا
در زمین تمرین او به هیچ توضیح یا اموزشی نیاز ندارد.زبان تا به حال مشکلی ایجاد نکرده است.
یک فوتبالیست خودش میداند که باید چه کاری انجام دهد او در این زمینه فوق العاده بوده است.من حتی اندکی از این قضیه شگفت زده هم هستم.
چلسی
من فکر میکنم که مدیران ان ها ان اشتیاق و علاقه شان را دوباره بدست اوردند .با بردن لیگ قهرمانان حالا انتظارات از ان ها بسیار بیشتر است .ان جامی بود که رومن همیشه میخواست ببرد برای همین هم دوباره در تابستان خرج زیادی کرد چون میخواهد دوباره ان را فتح کند .
این یک چالش دیگر برای ما است و ما همیشه به چلسی احترام میگذاریم .شما فقط باید صبر کنید و ببینید که ان ها چقدر خوب هستند .
..............
ریو درباره کاگاوا
من بسیار بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم .من بازی های او برای دورتموند را در تلویزیون دیدم و چند تا کلیپ از او در یوتیوب تماشا کردم .او فوق العاده بوده است .او سریع ،دو پا ،با هوش و سرحال است .او در دو سال گذشته یکی از بهترین های بوندسلیگا بوده و من فکر میکنم که ان فرم خوب خودش را در منچستر یونایتد هم ادامه میدهد .
من فکر میکنم که او یک خرید عالی برای ما خواهد شد .
درباره بازی در یک تیم چینی
من فکر میکنم که در سن من اگر خیلی به جلو و اینده نگاه کنید ممکن است به ضررتان بشود .تنها چیزی که من بهش علاقه دارم بازی کردن برای منچستر یونایتد است .این چیزی است که من ازش لذت میبرم .
پیش فصل بسیار خوب پیش رفته و من من منتظر شروع فصل و بازی برای یونایتد هستم .من اینجا بسیار خوشحالم و قصد پیسوتن به تیم دیگری را ندارم .
-
رئیس علاقه به لوکاس مورا را تأیید کرد سر آلکس فرگوسن توافق میان باشگاه منچستر یونایتد و سائوپائولو در خصوص امضاء قرارداد با لوکاس مورا را رد کرد اما تأیید کرد که به امضای قراداد با هافبک ملی پوش برزیلی علاقه مند است.
هافبک 19 ساله، که در تیم المپیک برزیل است، برای چند هفته در رأس انتقال به ورزشگاه اولدترافورد بوده است.
سر آلکس فرگوسن در کنفرانسی مطبوعاتی در شانگهای در این خصوص گفت:" این درست نیست. ما برای این بازیکن به توافق نرسیده ایم. ما علاقه مان را نشان داده ایم اما تا زمانی که بر سر این معامله به توافق نرسیده ایم، نمیتوان گفت که او بازیکن ماست".
سر آلکس فرگوسن تأیید کرد که باشگاه در حال بررسی گزینه های مختلف است، با توجه به آوردن بیش از 1 بازیکن قبل از شروع فصل 2013 - 2012.
وی در ادامه گفن:" ما با دو بازیکن در تابستان قرارداد امضاء کردیم، شینجی کاگاوا و نیک پاول و ما فکر میکنم که هر دو آنها دارای پتانسیل فوق العاده ای هستند. در حال حاضر ما به دنبال دیگر گزینه ها هستیم. ما درباره کارمان در پشت ماجرا در مورد هیچ چیز دروغ نمیگوئیم. ما در حال تلاش سخت برای آوردن بازیکنان دیگر به این باشگاه هستیم".
-
دخه آ: هيچ وقت به توانايي هايم شک نکردم
داويد دخه آ، دروازه بان منچستريونايتد، که سال گذشته با انتقالي 18.9 ميليون پوندي از اتلتيکو مادريد به اين تيم پيوست، فاش کرد که براي سازگار شدن با زندگي در الدترافورد دچار مشکل شده است.
اين دروازه بان 21 ساله به دليل اشتباهاتي که در اولين فصل حضورش در ليگ برتر مرتکب شد، با انتقادات زيادي روبرو شد اما در نهايت خود را به عنوان دروازه بان شماره يک يونايتدها تثبت کرد.
او در گفتگو با نشريه گاردين گفت:" انگليسي من بهتر شده است. من خيلي از صحبت ها را متوجه مي شوم اما صحبت کردن برايم هنوز دشوار است. فوتبال انگليس متفاوت است، به ويژه براي يک دروازه بان. فوتبال انگليس تهاجمي تر و فيزيکي تر است. بسيار بسيار دشوارتر از فوتبال اسپانيا. توپ هاي هوايي بيشتر روي دروازه مي آيد و داوران هيچ برخوردي را خطا اعلام نمي کنند."
بعضي ها نمايش هاي ضعيف دخه آ را به فيزيک ضعيفش مربوط مي دانستند و بعضي نيز معتقد بودند که او به توصيه باشگاه در مورد عمل جراحي چشمش براي بهتر شدن بينايي اش عمل کند. اما او مطمئن است که هيچ يک از اين مسائل در عملکرد او تاثير ويژه اي ندارد.
" من خوب غذا مي خورم و زياد با وزنه کار مي کنم. در کل لازم نيست خيلي وزن اضافه کنم؛ فقط چهار يا پنج کيلو. من جوان هستم و با افزايش سن، اين مسئله خود به خود حل مي شود.
من مثل خيلي هاي ديگر نزديک بين هستم و به همين دليل از لنزهاي تماسي استفاده مي کنم. و با استفاده از آنها مي توانم به خوبي ببينم. هيچ مشکلي ندارم؛ وقتي از لنز استفاده مي کنم، همه چيز خوب است.
در اولين فصل ترديدهاي يدر مورد توانايي هاي من وجود داشت اما من هميشه به توانايي هايم ايمان داشتم. در باشگاه هاي بزرگ هميشه فشار وجود دارد اما فرگوسن به من گفت که همان بازي هايم در اتلتيکو را انجام بدهم. اشتباه طبيعي است ؛ هر کسي ممکن است اشتباه کند."
-
فرگوسن:به دنبال جذب بازيکنان بيشتري هستيم
سرآلکس فرگوسن سرمربي تيم فوتبال منچستريونايتد انگليس گفت: به دنبال جذب بازيکناني جديد در اين تيم است.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] فرگوسن که همراه اعضاي تيم منچستر يونايتد در اردويي تدارکاتي در چين به سر مي برد در کنفرانسي خبري در شهر شانگهاي در اين کشور گفت: ما در تابستان امسال دو بازيکن را جذب کرديم که يکي از آنها شينجي کاگاوا و ديگري نيک پاول است که به نظر من آنها بازيکناني خوب و کارا براي تيم هستند اما ما به دنبال جذب بازيکنان بيشتري در تيم هستيم و چندين بازيکن را زير نظر داريم و تمام تلاش ما در اين جهت است تا بهترين و سخت کوشترين بازيکنان را به تيم بياوريم.
ريو فرديناند مدافع تيم منچستر يونايتد هم در اين کنفرانس خبري گفت: با آمدن ديديه دروگبا و نيکولاس آنلکا به تيم شانگهاي شنهووا رسانه ها اخبار حضور اين دو بازيکن را با تمام قدرت پوشش خبري دادند و اميدوارم که بازي بين تيم ما و تيم آنها يک بازي خوب و جذاب باشد تا همه از آن لذت ببرند و ما در اين ديدار که يک ديدار تدارکاتي است قصد داريم تا به مرحله اي ديگر از آمادگي پيش فصل خود برسيم و اميدواريم که بازيکنان تيم در اين اردوهاي تدارکاتي دچار آسيب ديدگي جدي نشوند.
شينجي کاگاوا بازيکن جديد تيم منچستر يونايتد هم در اين کنفرانس خبري گفت: اميدوارم که تيم جديدم در رقابتهاي بين المللي و داخلي به عناوين قهرماني برسد و اميدوارم در اين راه به عنوان بازيکني موثر براي تيم جديدم باشم و همانطور که مي دانيد من به مدت دو سال سابقه حضور در فوتبال آلمان را دارم و اين نخستين باري است که در فوتبال انگليس به ميدان مي روم و اين کشور با کشورهاي ديگر تفاوت هاي زيادي دارد و اميدوارم با شرايط حاضر در انگليس عادت کنم.
کاگاوا درباره تيم منچستر سيتي رقيب تيم منچستر يونايتد گفت:آنها(منچستر سيتي) فصل گذشته قهرمان ليگ برتر انگليس شدند و از بازيکنان خوبي بهره مي برند و به نظر من در رقابتهاي ليگ برتر انگليس تمامي تيم ها از ظرفيت کسب عنوان قهرماني برخوردارند و اين خيلي جالب است و به نظر من تمامي تيمهاي مطرح اين رقابتها حريف ما در کسب عنوان قهرماني هستند.
گفتني است تيم منچستر يونايتد پس از برگزاري اردوي تدارکاتي خود راهي نروژ مي شود.
-
يورگ: دوست دارم فان پرسي به منچستر برود
مهاجم سابق منچستر يونايتد به فان پرسي توصيه کرد که در صورت جدائي از آرسنال به منچستر يونايتد برود.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] جدايي رابين فان پرسي مهاجم هلندي آرسنال از تيمش تا حدودي قطعي شده، اما با اين حال هنوز مقصد بعدي او معلوم نشده است.
روبن فصل گذشته بازيهاي بسيار زيبايي را در ترکيب آرسنال به نمايش گذاشت و در بهترين حالت خود قرار داشت. جدايي او از آرسنال طبيعي است، چرا که او در پي کسب جام و افتخارات است. همه ما به خوبي ميدانيم که فان پرسي از لحاظ فني بسيار خوب است و مهاجم با استعدادي است، اما با اين حال بازيکني در سطح او به کسب جامهاي معتبر احتياج دارد. او در فصلهاي گذشته با مشکلاتي در آرسنال مواجه شد، اما فصل گذشته خيره کننده ظاهر شد.
يورگ که هواداران منچستر يونايتد هيچ گاه زوج طلايي او با کول را فراموش نميکنند، افزود: بدون شک فان پرسي مهاجم بزرگ و شاخصي است و هر تيمي در جهان دوست دارد که او را جذب کند. او الان 30 ساله است ، اما جام معتبري را به دست نياورده است، بنابراين طبيعي است که نيازمند کسب جام و جدايي از آرسنال باشد. دوست دارم که او را توصيه کنم که به منچستر يونايتد برود، چرا که در اولدترافورد تمام روياهاي او برآورده ميشود.
فان پرسي چندي پيش اعلام کرد نميخواهد قراردادش را با توپچيها تمديد کند و حتي در تور آسيايي اين تيم شرکت نکرد.
-
فرگوسن: براي داشتن دروگبا وسوسه شده بودم
دروگبا که فصل گذشته با چلسي قهرماني جام حذفي و چمپيونزليگ شد، در اين تابستان به تيم چيني شانگهاي شنهوا پيوست .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سر الکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد وسوسه شده بود تا ديديه دروگبا، مهاجم باتجربه چلسي را به خدمت بگيرد.
دروگبا که فصل گذشته با چلسي قهرماني جام حذفي و چمپيونزليگ شد، در اين تابستان به تيم چيني شانگهاي شنهوا پيوست و اکنون قرار است با تيم جديدش در ديداري دوستانه مقابل شياطين سرخ قرار بگيرد.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" او تصميمش را گرفته بود و گفت اگر بخواهد چلسي را ترک کند، براي هيچ تيم انگليسي ديگري بازي نمي کند.
اين جواب او بود اما در هر صورت من براي به خدمت گرفتن او وسوسه شده بودم."
بعد از دو ديدار در آفريقاي جنوبي، منچستريونايتد راهي چين شده تا تور پيش فصلش را در اين کشور ادامه بدهد.