-
مصاحبه حجازی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجازی: فکرش را نمیکردم السد اینقدر قوی باشد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، ناصر حجازی با حمایت از استقلال اعلام کرد السد یکی از قویترین تیمهای حاضر در لیگ قهرمانان آسیاست. حجازی طی گفت و گویی با سایت رسمی استقلال اینگونه صحبت کرد.
*ناصرخان بازی مقابل السد را چطور دیدید؟
به نظرم بازی دلچسبی نبود البته اولین بازی در لیگ قهرمانان آسیا اصولا چنین کیفیتی را هم دارد. با این حال استقلال میتوانست در این دیدار برنده باشد اما از سر بدشانسی به تساوی رسید.
*السد را چطور تیمی دیدید؟
السد تیم خیلی قوی بود. فکرش را نمیکردم این تیم به این اندازه خوب ظاهر شود. آنها خیلی خوب فوتبال بازی میکردند و از مهرههای کلیدی بهره میبردند. با توجه به بازی که از این تیم دیدم میتوانم بگویم السد یکی از تیمهایی است که از گروه استقلال صعود میکند.
*بازی النصر و پاختاکور هم که با نتیجه تساوی به اتمام رسید تا همین مسئله شرایط تیمهای این گروه را تا حدودی یکسان نگه دارد؟
من بازی النصر و پاختاکور را هم دیدم. تیم عربی خیلی قوی و خوبی بود. به خاطر همین استقلالیها باید حواسشان به این بازی هم باشد. اگر استقلال، النصر را ببرد راهش برای صعود هموار میشود. با این حال آبیها باید قدر فرصتهای خود را به خوبی بدانند تا به موفقیت دست پیدا کنند.
*وحید طالبلو در گلی که دریافت کرد مقصر بود؟
نه به نظر من طالبلو مقصر نبود. در دریافت هر گل که دروازهبان نمیتواند مقصر باشد. او عملکرد خوبی مقابل السد از خود نشان داد.
*استقبال هواداران را از بازی چطور دیدید؟
با توجه به اینکه بازی در وسط هفته انجام گرفت استقبال تماشاگران خیلی خوب بود. دست تک تک هواداران بابت حضور در استادیوم درد نکند. آنها تعصب خود را به استقلال نشان دادند.
*شما بعد از بازی گفته بودید استقلال مقابل السد ترسو بازی کرد؟
نه من این صحبت را نکردم و به نظرم استقلال ترسو هم بازی نکرد. من فقط گفتم میتوانستیم از این بهتر باشیم چرا که آمادگی بدنی استقلال بالاست و میتواند از این بهتر هم بازی کند.
*به نظر شما استقلال میتواند در دیدارهای آینده خوب نتیجه بگیرد؟
استقلالیها باید امید خود را بالا ببرند. این تیم هم مثل سایر همگروههایش یک امتیازی است پس شرایط برای صعود نمیتواند سخت باشد. آبیها اگر خوب تلاش کنند میتوانند نتایج خوبی را در آسیا کسب کنند.
*و چه پیشبینی از بازی با مس دارید؟
بازی بازی حساس و سختی است و به راحتی نمیتوان از سد مس گذشت. مطمئنا کادر فنی استقلال با آنالیز بازیهای مس نقاط ضعف و قوت این تیم را به بازیکنان گوشزد میکنند فقط امیدوارم بچههای تیم به دستورات کادر فنی به خوبی عمل کنند تا استقلال با هماهنگی و تلاش بتواند به پیروزی در این دیدار برسد.
-
مصاحبه مظلومی
جباري از نظر من اخراج است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از نظر من مجتبي جباري اخراج است و فعلا حق تمرين ندارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، مجتبي جباري، هافبك تيم استقلال به دليل مصاحبهايي كه عليه مسئولان و مربيان تيمش انجام داده با تشخيص كادر فني تا اطلاع ثانوي از اين تيم كنار گذاشته شد.
اين بازيكن در تمرين ظهر امروز استقلال در زمين تمريني كمپ حاضر شد، اما منصور پورحيدري، سرپرست آبيپوشان اجاه تمرين به وي را نداد.
پرويز مظلومي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس ضمن تائيد اين خبر به فارس گفت: مجتبي جباري در اختيار كميته انضباطي باشگاه است و بعداز آنكه اين كميته تصميم نهايي مبني بر جريمه يا محرووميت احتمالي را گرفت، من تشخيص ميدهم كه وي در تمرين حاضر شود يا خير.
مظلومي تاكيد كرد: وي در حال حضور حق شركت در تمرينات استقلال را ندارد. چون از نظر من اين بازيكن فعلا از استقلال اخراج است.
اخبار تكميلي متعاقباً اعلام خواهد شد.
-
مصاحبه فتح الله زاده
فتحاللهزاده: مظلومي در مورد جباري تصميمگيري ميكند
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: من در امور بازيكنان ورود نميكنم و جباري در اختيار كادرفني است.
علي فتح الله زاده در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد مصاحبه مجتبي جباري عليه باشگاه و كادرفني و برخي بازيكنان استقلال و همچنين در مورد شايعه اخراج اين بازيكن از استقلال اظهار داشت: او صحبت هاي خوبي را مطرح نكرده و برخي حرف هاي او خلاف واقع است، اما من در امور بازيكنان ورود نمي كنم.
وي افزود: در اين باره بايد كادرفني تصميم گيري كند. اگر گزارشي درباره جباري به باشگاه برسد كميته انضباطي در مورد اين بازيكن تصميم گيري ميكند.
-
مصاحبه فتح الله زاده
نيمكت استقلال به مظلومي كمك نكرد
فتحاللهزاده: آقاي جباري؛ اگر دلسوز بودي در خيابان جار نميزدي
خبرگزاري فارس: سرپرست باشگاه استقلال گفت: اگر جباري ميخواست از سر دلسوزي اينحرفها را بزند به باشگاه ميگفت، نه اينكه در خيابان جار بزند.
مصاحبه مجتبي جباري عليه مجموعه استقلال و اخراج موقت اين بازيكن از تمرينات، درگيري پيش آمده بين بيژن كوشكي و پورحيدري، تساوي مقابل السد قطر و ديدار با مس كرمان سبب شد خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس با علي فتح الله زاده گفت وگويي را انجام دهد.
گفتوگوي اختصاصي و تفصيلي فارس با فتحاللهزاده را در زير ميخوانيد:
*جباري با اين مصاحبه كار خوبي نكرد
جو استقلال آرام است و مشكل خاصي نيست. باشگاه آنقدر بايد مستحكم باشد كه با يك مصاحبه توسط يك بازيكن تغييري نكند. فوتبال پر از اين اتفاقات است. هركس بايد ضوابط را در نظر بگيرد. انسان اگر در زندگياش اصولگرايي را نداشته باشد به مشكل ميخورد و كاري پيش نميبرد. آنچه مسلم است مجتبي جباري با انجام مصاحبه عليه استقلال كار خوبي نكرده و در كميته انضباطي نيز به او ثابت ميشود كه نبايد چنين صحبتهايي را مطرح ميكرده است. او بايد بداند آنچه فكر ميكند درست نيست.
* صحبتهاي جباري در وظايف يك بازيكن نيست
باشگاه استقلال هميشه با همه بازيكنانش يك برخورد داشته اما همه آدمها يك جور نيستند. صحبتهاي مجتبي جباري در وظايف يك بازيكن نيست. اگر كسي فكر ميكند يك تيم كادر فني خوبي ندارد ميتواند از همان ابتدا راهش را جدا كند و دست به انتخاب بزند و به اين باشگاه نيايد. صحبتهايي كه جباري در مورد توپ بازي انجام داده خلاف واقع است، مثلا توپ ارزش دارد كه ما نخواهيم براي تيم تهيه كنيم؟ هر چيزي استاندارد خاص خودش را دارد و نميشود بيش از آن حيف و ميل كرد.
تاكنون 60 توپ را در اختيار كادر فني قرار دادهايم كه حتي از استاندارد هم بالاتر است. توپ داده شده انتخاب باشگاه استقلال نيست و توپهايي است كه AFC در اختيار سازمان قرار داده است. بازيكن به جاي حرف زدن در روزنامه ميتواند آن را با باشگاه در ميان بگذارد.
مسئله ديگر كه جباري به آن اشاره كرده انتخاب بازيكن توسط كادر فني است. اصلا انتخاب بازيكن ربطي به بازيكن ندارد. به من كه مدير هستم هم ارتباطي ندارد چه برسد به بازيكن. باز هم تأكيد ميكنم كه مجتبي با بيان اين صحبتها كار خوبي نكرده و قطعا در كميته انضباطي هم قبول خواهد كرد. او ميداند وقتي تيم در چنين شرايطي است و بازيهاي مهم آسيايي را در پيش دارد نبايد هر حرفي را بزند. باشگاه هم چارت سازماني دارد و ما بر اساس آن تصميم گيري خواهيم كرد اما خودم به شخصه به اين مسئله ورود نميكنم.
* در مورد بازيكنان كادر فني و كميته انضباطي تصميم گيري ميكند
صحبتهاي من مبني بر اين نيست كه دلم بخواهد در چنين شرايطي يك بازيكن به تمرين بازگردد يا بازنگردد چون اصلا دست من نيست. اين مسئله در اختيار سرمربي است و او تصميم ميگيرد. در كميته انضباطي نيز سرمربي و سرپرست تيم نماينده دارد. هر تصميمي كه گرفته شود انگار مدير باشگاه گرفته است. اين گونه مسائل مربوط به كادر فني و كميته انضباطي است.
* جباري اگر ميخواست دلسوزي كند اين حرفها را به باشگاه ميزد
كسي كه ميخواهد دلسوزي كند و ادعا دارد چنين صحبتهايي را براي دلسوزي ميزند آنها را براي مدير باشگاه و مدير فني مطرح ميكند نه اينكه برود در خيابان جار بزند. مطمئن باشيد جباري كار خوبي نكرده است.
* بايد از هواداران كه استقلال را مهمان ميكنند تقدير كرد
من انتقاد جباري به هوادار محترمي كه بعد از بازي با سپاهان در اصفهان تيم را مهمان شام خود كرد قبول ندارم. دست آن هوادار درد نكند. اين هوادار از روي محبت و علاقه چنين كاري كرد. هميشه هواداران به تيم ما شيريني ميدهند ولي اين بار به جاي شيريني پيتزا دادند كه خيلي هم پيتزاي خوبي بود. چنين مسائلي تفريحي است و هيچ اشكالي ندارد كه اتفاق بيفتد. چنين كارهايي جاي تقدير دارد.
استقلال تيم مردمي است و جدا از آنها نيست. در همين فصل ما از آبادان كه به سمت تهران برميگشتيم در بين راه بازيكنان گرسنه بودند. ما كنار جاده ايستاديم و خودم براي بازيكنان پيتزا خريدم و خودم در داخل مغازه پيتزا خوردم. ما تيمي هستيم كه ميخواهيم بگوييم و بخنديم تا روحيه تيم حفظ شود. چنين چيزهايي خلاف مسائل حرفهاي نيست. يادم است با امير قلعه نويي كه در آلمان بوديم تيم لوركوزن براي بازي با اودينزه در سفر بود و مدير اين تيم براي حفظ روحيه تيم براي همه تيم بستني خريد. بنابراين چنين چيزهايي در همه جاي دنيا ديده ميشود.
* جباري چون تا به حال برخورد انضباطي نشده چنين مصاحبهاي انجام داده است
مجتبي جباري چون تا به حال حضور در كميته انضباطي را تجربه نكرده به خود اجازه چنين مصاحبهاي انجام داده است. تاكنون هر موقع كه ما در مورد بازيكني تصميم گرفتيم بعضي ها ميگفتند جرايم سنگيني در نظر گرفتهايم در حالي كه گاهي براي اينكه نشان دهيم پاي اصول خود هستيم بايد چنين جرايمي در نظر گرفته شود. مثلا در مورد فرهاد مجيدي با وجودي كه قضيهاش با جباري فرق ميكند كميته انضباطي جريمه نقدي فرهاد را اعمال كرد.
مجيدي بازيكن بزرگي است و به اين باشگاه خدمات زيادي كرده و هيچ گاه مثل جباري مصاحبه نميكند. او آدمي است كه من 20سال است در حال كار با او هستم. همه بازيكنان هم ميدانند كسي را به اندازه مجيدي دوست ندارم ولي حاضر نشدم اصولم را زير پا بگذارم.
امروز اگر بفهمم فرهاد مجيدي مشكل شخصي و پولي پيدا كرده ماشينم را مي فروشم تا به او كمك كنم اما اگر همين بازيكن خطايي انجام دهد اصول را زير پا نميگذارم. اگر اصول يك باشگاه رعايت شود چنين اتفاقاتي رخ نميدهد. شايد تا به حال در كميته انضباطي با مجتبي جباري برخورد نشده كه به خود اجازه چنين مصاحبهاي ميدهد. فكر ميكنم اهالي فوتبال هم به باشگاه حق بدهند كه بخواهيم در اين باره تصميم قاطعي بگيريم.
مطمئن باشيد سيستم باشگاه طوري طراحي شده كه از بروز چنين اتفاقاتي به راحتي نمي گذريم.
* نگراني بابت تصميمي كه ميخواهيم بگيريم نداريم
به طور حتم سر قضيه جباري آنچه كه براي باشگاه مفيد باشد و به دردمان بخورد تصميم گرفته خواهد شد و از هيچ چيزي هم نميترسيم. نهايتش اين است كه مي بازيم اما باشگاه را درست ميكنيم. ما اين همه در حال پول درآوردن هستيم و زحمت ميكشيم و درست نيست اين طور مورد توهين قرار بگيريم.
* كوشكي براي استقلال زحمت كشيده است
سرپرست باشگاه استقلال در ادامه گفت و گو با خبرنگار فارس عنوان كرد: در مورد اتفاقي كه براي بيژن كوشكي افتاده بهتر است كادر فني صحبت كند چون آنها بهتر در جريان هستند. كوشكي بازيكن خوبي است و زحمت كشيده است. تشويق و تنبيه بازيكن به سرمربي برميگردد و در مورد او هم كميته انضباطي نظرش را اعلام ميكند.
* بازيكنان استقلال نبايد به بازي سرعت ميدادند
من از اينكه مقابل السد به تساوي رسيديم عصبي نشدم چون متأسفانه فرق بين كارشناس و غيركارشناس مشخص نيست. ما فقط يك بازي در ليگ قهرمانان انجام داديم. اگر كسي واقعا ميخواهد كارشناسي كند اكنون بايد اين كار را انجام دهد. اگر 6-7 بازي بگذرد و بعد كسي بخواهد كارشناسي كند كار سختي نيست. خود من فكر نميكردم.
السد نه اينكه چنين بازي ارائه نكند اما نميدانستم به اين قوياي باشد. آنها يكي از تيمهاي خوب هستند كه اگر صعود كنند تا ردههاي بالاي اين مسابقات خواهند رفت. عصبانيت من از اين بود كه وقتي ما چنين تيم قدرتمندي داريم چرا در فاصله 4 دقيقه مانده به بازي آنقدر راحت بازي برده را با تساوي عوض كرديم. به جاي اينكه بازيكنان استقلال بازي را كنترل كنند و توپ را به كنارهها ببرند خودشان به السد كمك ميكردند تا بازي سرعت گيرد. ناراحتي من از بازيكن بزرگ تيم است كه به اين راحتي كنترل مسابقه از دستشان خارج شد و تحت تأثير السد قرار گرفتند.
* بحث مسائل حاشيهاي جاي خود دارد
عصبانيت به وجود آمده در جريان بازي جاي بحث دارد اما همه حرفم به 5-4 بازيكن باتجربه استقلال است. وقتي تيم ما جلو است و 4 دقيقه به بازي مانده ديگر نبايد به بازي سرعت داد. من از اينكه اسير حوادث شديم ناراحت شدم.
* از نيمكت استقلال گله دارم
ميخواهم با كادر فني استقلال هم صحبت كنم هرچند كه ميدانم آنها اين مصاحبه را خواهند خواند. اعتقاد دارم گاهي اوقات يك سرمربي در بعضي دقايق مسابقه نميتواند شش دانگ همه حواسش به اتفاقات فني باشد. من از بالا متوجه شدم كه وقتي مسائل حاشيهاي در جريان بازي پيش آمد حواس پرويز مظلومي به آن سمت رفت كه فرهاد مجيدي را آرام كند و همان لحظه ديدم كه سرمربي السد قطر دو تعويض انجام و تغيير تاكتيك داد.
در اينجا نيمكت استقلال بايد سريع چنين موضوعي را به پرويز مظلومي انتقال ميداد تا ما هم تغيير سيستم دهيم. آنها بايد به سرمربي خود كمك فكري ارائه دهند.
از نيمكت گلهمند هستم كه چرا به پرويز مظلومي كمك نكردند. من آدم فني هستم و در حد خودم اين مسائل را متوجه ميشوم چون 20 سال است در اين فوتبال كار ميكنم. آنقدر مي فهمم كه نيمكت بايد به سرمربي كمك كند. شايد اگر ما هم در آن دقايق تغيير سيستم ميداديم اكنون 3 امتياز بازي در اندوخته استقلال بود اما با اين حال مهم نيست. من به اين تيم ايمان دارم و مطمئن هستم در بازيهاي آينده به راحتي نميبازيم و امتيازات لازم را كسب خواهيم كرد.
اين بازيها بالا و پايين زياد دارد. مثلا من نميخواهم از تواناييهاي تيم ذوب آهن اصفهان كم كنم اما آنها در قرعه خود با يك تيم دسته اولي رو به رو شدهاند اما پرسپوليس با الاتحاد همگروه است كه در آسيا براي خود ادعا دارد. در نتيجه با يك بازي نميتوان در مورد تيم ها قضاوت كرد. اميدوارم هر 4 نماينده كشورمان در اين رقابت ها موفق باشند.
* كميسيون پزشكي روانخواه هفته آينده تشكيل ميشود
قرار است هفته آينده كميسيون پزشكي روانخواه تشكيل شود. اگر فدراسيون اين اجازه را به ما بدهد كه بتوانيم او را از ليست خارج كنيم و بازيكن ديگري بگيريم بازيكناني مثل نكونام هستند كه بخواهيم با آنها وارد مذاكره شويم.اگر هم چنين اجازهاي ندادند با همين بضاعت به كار خود ادامه ميدهيم. البته ما قبل از اينكه روانخواه را از ليست خارج كنيم با او براي فصل بعد قرارداد خواهيم بست تا انگيزه خود را از دست ندهد.
* اگر ميخواهيم در آسيا چيزي شويم بايد ليگ را با قدرت ادامه دهيم
فتح الله زاده در پايان گفت و گو با فارس درباره ديدار فرداي اين تيم گفت: بازي با مس مثل ساير ديدارهاست. اميدوارم تيم ما با پتانسيلي كه دارد بازي تماشاگرپسندي را انجام دهد. اگر ميخواهيم از كورس قهرماني عقب نيفتيم سه امتياز بازي فردا را نبايد از دست دهيم هرچند كه مس بازيكنان و كادر فني خوبي دارد. ما در زمين خودمان هستيم اگر ميخواهيم در آسيا چيزي شويم و چشم به قهرماني آسيا داريم بايد بازيهاي ليگ را با قدرت انجام دهيم.
-
مصاحبه امیر آبادی
اميرآبادي: با اجازه كادرفني به خانه رفتم
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال شايعه قهر خود را تكذيب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، مهدي اميرآبادي گفت: براي بازي با مس در ليست 18 نفره نبودم و از اين رو با اجازه كادرفني به منزل رفتم. كادرفني در اين بازي به من استراحت داد تا براي بازيهاي بعد آمادهتر باشم. براي حاشيهسازاني كه با اخبار كذب به دنبال بر هم زدن آرامش تيم ما هستند متاسفم.
اميرآبادي امروز پيش از آغاز مسابقه ورزشگاه آزادي را ترك كرده بود.
-
مصاحبه پورحیدری
پورحيدري: شفيع نگران من نباشد؛ نگران به هم ريختگي فوتبال باشد
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم استقلال گفت: سلام من را به آقاي شفيع برسانيد و بگوييد نگران سلامتي من نباشد بلكه نگران به هم ريختگي فوتبال باشد.
به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، منصور پورحيدري پس از تساوي بدون گل مقابل مس كرمان در ورزشگاه آزادي گفت: متاسفانه مشكلاتي داريم كه بايد برطرف شود. در اين ديدار هم به علت مصدوميت، تعويض اجباري داشتيم كه برنامه تاكتيكي ما را برهم زد.
وي در مورد عدم اجازهاش به بازيكنان استقلال براي انجام مصاحبه بعد از بازي عنوان كرد: صدا و سيما اگر مدعي است كه قانون را قبول دارد بايد بداند كه در جلسه قبل از ديدار با السد بايد شركت ميكرد. كنفدراسيون فوتبال آسيا قوانين خاصي دارد و بايد قانون رعايت شود. به نظر من آنها يا آنقدر وقت ندارند يا دوست ندارند كه در چنين جلساتي شركت كنند تا ببينند مقررات چه ميگويد.
پورحيدري تصريح كرد: بعد از هر بازي بايد جلوي بازيكنانم را بگيرم تا مصاحبه نكنند. مقررات AFC و همچنين مقررات داخلي ميگويد كه بازيكنان اجازه مصاحبه در داخل زمين را ندارند. حالا درست است كه ما در داخل اين مشكل را حل ميكنيم اما از نظر AFC درست نيست. تا زماني كه من در استقلال هستم سعي ميكنم مقررات رعايت شود.
سرپرست استقلال در واكنش به انتقاد به اين رفتارش در يكي از برنامههاي زنده تلويزيوني گفت: براي من مهم نيست كه مصاحبه من پخش شود يا نه اما وظيفه من كه اطلاعرساني به هواداران است را انجام ميدهم. متاسفانه عدهاي از قانون اطلاع ندارند و در تلويزيون شو درست ميكنند و ميگويند نگران سلامتي من هستند.
وي ادامه داد: سلام من را به آقاي شفيع برسانيد. احترام ويژهاي براي او قائلم و از دوستان صميمي من است اما نگران سلامتي من نباشد بلكه نگران به هم ريختگي فوتبال باشد.
پورحيدري در مورد اخراج كوشكي و جباري و تاثير عدم حضور اين دو بازيكن در اين مسابقه گفت: عدم حضور آنها تأثيري نداشت. اين دو بازيكن در اختيار كميته انضباطي باشگاه هستند و به زودي در مورد آنها تصميم خواهيم گرفت.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: بازيكن بايد حدش را بداند؛ برحسب وظيفهام جباري را اخراج كردم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: بر حسب وظيفهام جباري را اخراج كردم.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل برابر مس كرمان در ورزشگاه آزادي در نشست خبري اظهار داشت: بازي كيفيت لازم را نداشت. از دو تيم انتظار ميرفت بازي بهتري انجام دهند. استقلال فرصت بازي خانگي را از دست داد. ما بايد پيروز ميشديم اما نسبت به ديدار السد قطر به ناچار تغييراتي ايجاد كرده بوديم.
وي افزود: دو بازيكن ما در ديدار با مس مصدوم شدند و دو تعويض اجباري داشتيم. فقط يك تعويض را به ميل خودم انجام دادم. ميخواستم آرش برهاني را به ميدان بياورم اما تعويضهاي اجباري دستم را بست. مس با دفاع فشرده آمده بود و روي ضد حملات كار ميكرد. من به مس كرمان تبريك ميگويم مرفاوي تيم خوبي درست كرده است.
سرمربي استقلال تأكيد كرد: در ابتداي مسابقه با 4 مهاجم به دروازه مس حمله كرديم اما شادابي لازم را نداشتيم. بايد برنده ميشديم اما نميتوان گفت حتماً بايد 3 امتياز را ميگرفتيم. اگر سيدصالحي در اوايل بازي آن توپ را گل ميكرد شرايط بازي متفاوت بود. ما ادينهو را به خوبي كنترل كرديم و بيش از سه چهار بار توپ به پايش اصابت نكرد ولي شايد به خاطر خستگي بازيكنان نتوانستم فشار لازم را به دروازه حريف بياوريم.
مظلومي در مورد اينكه از كسب يك امتياز راضي است يا نه، تاكيد كرد: يك امتياز راضيكننده نيست. من از بچههايم راضي نيستم هرچند آنها نيز فشار زيادي را تحمل ميكنند. مهدي اميرآبادي قبل از بازي از من اجازه گرفت و رفت او از من خواست به او استراحت بدهم زيرا خسته بود.
سرمربي استقلال در مورد اينكه اين تيم هافبك وسط نداشت، گفت: دسوزا و كيانوش رحمتي را در خط مياني داشتيم اما با مصدوميت رحمتي و تغييرات اجباري برنامه ما به هم خورد. حتي بين دو نيمه فرهاد مجيدي از من خواست او را تعويض كنم ولي نتوانستم او را هم تعويض كنم. خستگي باعث شد نتوانيم فشار لازم را بياوريم. ما تا پشت محوله جريمه حريف خوب پيش ميرفتيم.
وي در پاسخ به اين سؤال كه شما در كنار زمين دستتان در جيبتان بود و هيچ شور و حالي براي اين مسابقه نداشتيد چگونه از بازيكنان انتظار داريد با اين روحيه شما شور و حال داشته باشند، گفت: نميتوانم كنار زمين داد و بيداد كنم. هوا سرد بود و مجبور بودم دستم را در جيب ببرم. دستكشهايم را هم نياورده بودم.
مظلومي در مورد اينكه دسوزا با نحوه بازياش عامل اعتراض هواداران بود گفت: من به نظر تماشاگران احترام ميگذارم اما دسوزا براي ما خوب بازي كرد. آنها زماني ميگفتند چرا شريفات را بازي نميدهيد و من بازياش دادم. استقلال نياز به استراحت دارد. ما 5 روز ديگر بايد برابر سايپا بازي كنيم و سپس به ديدار النصر عربستان برويم. نميخواهم تيمم خسته و متلاشي به عربستان برود.
وي در مورد وضعيت مجتبي جباري در استقلال تصريح كرد: بر حسب وظيفهام بازيكن را اخراج كردم. كمتيه انضباطي بايد در مورد كوشكي و جباري تصميم بگيرد. بازيكن بايد در حد و اندازه خودش حرف بزند. پس از تصميم كميته انضباطي در مورد اين دو بازيكن من تصميم ميگيرم كه اين دو نفر در تيم استقلال بازي كنند يا نه.
مظلومي با انتقاد از شرايط تمريني استقلال گفت: تيمي كه ميخواهد در ليگ بازي كند بايد تمرين مناسبي داشته باشد. ما در زمين 20 در 30 چمن مصنوعي تمرين كرديم و دستمان بسته بود. بازيكنانمان عضلههايشان گرفته بود زيرا تمرينات خوبي نداشتيم.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: بازيكن حق اعتراض ندارد
خبرگزاري فارس: هافبك استقلال گفت: بازيكن حق اعتراض به باشگاه را ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، ايمان مبعلي پس از تساوي بدون گل برابر مس كرمان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز 2 امتياز حساس را از دست داديم و حرف ديگري براي گفتن ندارم.
وي در مورد پيراهنهاي آستين كوتاه اين تيم در ديدار با السد قطر در ليگ قهرمانان آسيا گفت: پيراهنهاي آستين بلند مربوط به ليگ برتر است و پيراهنهاي آستين كوتاه را در ليگ قهرمانان آسيا ميپوشيم كه براي جلوگيري از سرما نيز در زير آنها استرج ميپوشيم.
مبعلي در مورد اعتراض بازيكن به باشگاه گفت: بازيكن حق اعتراض به باشگاه را ندارد. من بايد كارم را انجام بدهم. مثلا امروز مطمئن بودم كه در تركيب اصلي استقلال قرار ميگيرم اما در نيمه دوم به ميدان آمدم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: با اين طرز تفكر امكان همكاري با جباري وجود ندارد
خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: با اين طرز تفكر امكان همكاري با مجتبي جباري وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از تساوي بدون گل برابر مس كرمان گفت: بازيكنان ما در اين ديدار كمي خسته بودند. به خاطر همين در ميدان سنگين به نظر ميرسيدند. شايد برخي از ما ايراد بگيرند كه چرا مدام در تركيب تيم تغييرات ايجاد ميكنم اما بايد بگويم بازيهاي سنگين و پرفشاري داريم و براي آنكه بازيكنان دچار خستگي و مصدوميت نشوند به آنها استراحت ميدهيم.
وي در مورد اينكه نبود جباري بر روي تاكتيك استقلال تاثير داشت گفت: غيبت اين بازيكن تاثيري در تاكتيكي تيم ما نداشت. بازيكن بايد تابع باشگاه باشد. فكر ميكنم با اين طرز تفكر نميتوانيم با جباري كار كنيم. شايد من بد بودم اما ديگران هم بد بودند؟
مظلومي در مورد وضعيت بيژن كوشكي گفت: كوشكي را دوست دارم او بازيكن با غيرتي است اما صحبتهايي كرده كه بايد باشگاه در موردش تصميم بگيرد. اميدوارم اين مسئله ختم به خير شود و ديگر در استقلال حاشيهاي نداشته باشيم.
-
مصاحبه قربانی
قربانى: همين كه هواداران استقلال مى گويند «پيروز با تعصب» برايم كافى است
پيروز قربانى بازيكن مس كرمان گفت: همين كه هواداران استقلال به من مى گويند «پيروز با تعصب » برايم كافى است.او پس از تساوى بدون گل مقابل استقلال در ورزشگاه آزادى گفت: از نتيجه راضى نيستم چون براى برد به تهران آمده بوديم كه متاسفانه بازى مساوى شد. وى ادامه داد: به نظر من اين ديدار از كيفيت خوبى برخوردار نبود. در كارهاى هجومى برنامه هاى خوبى داشتيم كه نتوانستيم اجرا كنيم. البته كسب يك امتياز هم از تيم پر طرفدار استقلال بد نيست اما اى كاش ۳ امتياز را گرفته بوديم. قربانى درباره علت نرفتنش به سمت نيمكت استقلال گفت: هواداران استقلال همواره به من محبت داشتند و در اين ديدار هم من را مورد لطف خود قرار دادند. همين كه به من مى گويند »پيروز با تعصب » برايم كافى است. هيچ موقع خاطراتم را با آنها فراموش نمى كنم و از آنها ممنونم كه مرا تشويق مى كنند.