اصلا امکان نداره.این دفعه که بازی حذفی یا لیگ قهرمانان رو بردی یه عکس بگیر از لیستی که بعد از بازی نشونت میده بزار اینجا ببینیم
نمایش نسخه قابل چاپ
اصلا امکان نداره.این دفعه که بازی حذفی یا لیگ قهرمانان رو بردی یه عکس بگیر از لیستی که بعد از بازی نشونت میده بزار اینجا ببینیم
باشه خودم میخواستم اینکارو بکنم فردا بازی دارم حتما همینکارو میکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ali.chila [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داداش علي ali.chila فك نميكنم اينطوري باشه و win به معني بردن بازي نيست معنيش بردن جامه
من خودم همين امروز براي اينكه مطمين شم ديدم كه تو كاپ روبروي win نوشته ١ ميل ولي پولي كه بعد از برد روبروي merchandise نوشت 93 بود
و به پولم هم يه ميل اضافه نشد
حداقل برا من اينطوريه
تو بازی های جام حذفی و لیگ قهرمانان بابت هر بازی ای که انجام میدین یه مبلغی به عنوان پاداش بهتون تعلق میگیره.هر چه به مراحل بالاتر صعود کنین مبلغ پاداش بیشتر میشه. در نهایت بیشترین پاداش مربوط به قهرمانی هست
سلام بچه ها کسی هست؟
الان کی درجه لیگش از همه بالاتره؟
علی آقا شما لیگ چندی؟
یک فصل اسف بار رو تموم کردم و پنجم شدم!
البته بیشتر فصل جز سه تیم بودم ولی آخر فصلی یک هو بدجور تیمم تر زد! و اصلا نمیتونست ببره! و از 4 بازی تنها 2 امتیاز گرفتم و همین باعث شد با یک امتیاز اختلاف 5 بشم! یعنی اگر یکی ازون بازیا رو برده بودم تیم 4 می شدم و به چمپیونز راه پیدا میکردم
کلا این فصل زده حال خوردم خیلی زیاد! مثلا تیمم به تیم 12 جدول یکبار 7-2 باخت! البته برگشتو 5-0 بردم! ولی رفتو 7 تا از تیم ته جدولی خوردن خیلی معرکست! و با همین نتایج عجیب غریب 5 شدم! تو جام چمپیونزلیگ هم که به تیم قهرمان خوردمو تو مراحل پایینتر باختم! و تو کاپ هم یک تیم از سطح 5-6 قهرمان شد! که من سطح 3 بودم و به یکی ازون 5-6 باختم! (آخه چرا این سطح بالایی هارو با سطح پایینیها میندازن؟!)
این فصل البته تیمم رو بهتر بستم ولی تو لیگ فوق سخت افتادم که 6تا تیم اول جدولو که داشتم نگاه میکردم همه دو قهرمانی فصل پیش داشتن! و یکی ازین تیمها هم تیم قهرمان فصل پیش لیگ قبلی خودم بود
حالا نکته جالب این لیگم رو بهتون بگم که مغزتون هنگ کنه!:hekolah: و اون اینه که 100% تیمها از رفیقام و دوستان تاپ الونی من هستند! یعنی حتی یک تیمم پیدا نمیشه که جزء دوستان من نباشه! و این خیلی برام هم جذاب و هم دردناکه! آخه نمیدونم چطوری بازیهاشونو ساپورت کنم!:sad:
در کل الان دارم سعی میکنم که تیممو خوب ببندم تا مشکلی پیش نیاد برام در این فصل ولی فکر نکنم بتونم این فصل هم تو لیگ قهرمان بشم آخه خیلی لیگ سخته و 2-3 تاشونو مه میشناسم ازون ها هستند که فصل پیش تمام تیمشون رو اسکات بسته بودند!
راستی اینم بگم که این فصل می خوام با سیستم 3-5-2 بازی کنم! یعنی 3 مدافع 1 هافبک دفاعی 3 تا بازیکن وسط و یکی جلوشونو دو مهاجمکسی تا حالا با این سیستم بازی کرده یا نه؟ و نیجه گرفته؟
بنده لیگ 14 هستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط saeid hulk [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من بعضی وقتا قبلا تو حین بازی زمانی که از حریف عقب میافتادم یه دفاع کم میکردم و یه مهاجم میاوردم تو زمین و 2-5-3 بازی میکردم.که با سیستم شما فرق داره ضعف این سیستم شما گوشه زمین هست که هیچ بازیکنی ندارین. یعنی شما باید برای پر کردن خلا شون به هافبک دفاعیت دستور بازگشت به عقب زمین بدی تا عملا بشه 4 دفاعه.من که به شخصه اینجوری عمل میکردم البته زیاد از این سیستم خودمم استفاده نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط danielmoodi [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
یه نکته دیگه بگم اونم اینه که من بیشتر مواقع با سیستم 2-4-4 لوزی خودم جلو تیم هایی که با 3 هافبک مرکزی بازی میکنن شکست میخورم! چه قدرت بالاتر باشه چه پایین تر !