او در ژانویه 2011 با لوئیس فن خال مشکل پیدا کرد و مجبور به ترک بایرن و پیوستن به مالاگا شد.
دمیچلیس در مصاحبه ای اختصاصی با بیلد از وضعیت فعلی مالاگا و باشگاه سابق خود بایرن مونیخ می گوید او رویارویی با بایرن در لیگ قهرمانان اروپا را یک رویا برای خود و مهاجم مالاگا روکه سانتا کروز می داند.
دمیچیلیس در مورد مالاگا و حضور در لیگ قهرمانان اروپا می گوید:" زمانی که به مالاگا پیوستم این تیم در حال سقوط بود اما توانستیم شرایط بهتری در لیگ بدست آوریم و این فصل توانتسیم شرایط خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشیم و حالا با 6 امتیاز در صدرجدول گروه قرار داریم."
میچو ادامه می دهد:" همه فکر می کردند من در مالاگا به فوتبال خود پایان می دهم و از تعطیلات لذت می برم اما اینگونه نبود. بازی با بایرن در لیگ قهرمانان مانند یک رویا برایم است. من در مالاگا با دوست و همبازی قدیمی در بایرن روکه سانتا کروز همبازی هستم و در مورد رویارویی با بایرن و ملاقات دوباره با دوستان قدیمی خصوصا کلودیو پیزارو صحبت می کنیم."
دمیچلیس در مورد شادی او پس از بازی فصل پیش بایرن مقابل رئال گفت:" این شگفت انگیز بود من در برنابئو حضور داشتم و از پیروزی بایرن خوشحال شدم. بازیکنان از من می خواستند برای پیوستن به جشن آن ها به زمین بروم من در آن لحظه احساس کردم هنوز هم بخشی از بایرن هستم و این بهترین قسمت برایم بود رومینیگه در سخنان انتهای بازی در نیمه نهایی در مورد من نیز صحبت کرد و این بهترین تجربه ای بود که تاکنون در خارج از زمین داشتم."
او در مورد شکست 3 بر 1 بایرن مقابل بوریسوف می گوید:" این در فوتبال اتفاق می افتد اما بایرن به مسیر خود ادامه می دهد آن ها بهتر از رئال هستند و کیفیتی هم سطح با بارسلونا را دارند شاید رئال در هر بازی 4 تا 5 گل به ثمر رساند اما فلسفه بازی بایرن در نظر من بهتر است."
منبع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]