اگه خلعتبری بیاد پرسپولیس تکمیل هست.........
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه خلعتبری بیاد پرسپولیس تکمیل هست.........
تیم پرسپولیس خوب خرید کرده ولی بنظر من در خط هافبک با کمبود مهره مواجه هست و در خط فروارد و دفاع باید با تزریق جوانان از تیم های پایه باشگاه آنها را از بودن در کنار ستاره های تازه خریداری شده تیم بی بهره نگذارند و برای آینده برنامه ریزی کنند.
اگه خدا بخواد انگار پرسپولیس میخواد بشه تیمی:hooora:
خب این فصل بسیار خوب داره شروع میشه و نقل و انتقالات هم که تا اینجا عالی بوده و میتونیم برای قهرمانی بجنگیم
تا اینجا تیم هنوز کامل نشده و در بعضی پست ها نقطه ضعف داریم که باید برطرف بشه و بعضی جا ها هم که رویایی شدیم
از خط دفاع و دروازبان شروع میکنیم
شهاب گردان
پولادی.............سید جلال.................بنگر................. .......ماهینی
ترکیبی رویایی که آرزوی هرتیمی در ایران محسوب میشه تیم سپاهان با همین ترکیب تقریبا بارها قهرمان ایران شده و تو آسیا هم که یکی از مدعی ها بوده با این تفاوت که اونا حاج صفی رو چپ داشتن و ما پولادی که فرقی نمیکنن زیاد با هم وشاید یکم حاج صفی بهتر باشه و در سمت راست بیگ زاده یا جعفری حضور داشتن که به مراتب ماهینی بهتر از این دو تا هست و دروازبان هم که رحمان احمدی بود و ما گردان رو داریم که بازم گردان یه سر و گردن بهتره و انتظار میره که بهترین خط دفاعی لیگ رو داشته باشیم و دیگه شاهد گل های عجیب غریب نباشیم
تو خط هافبک هنوز گزینه ها مشخص نیست ولی اونایی که مشخصه
؟
علی کریمی ..............نوری...................رضای �(خلعتبری)
خب هافبک دفاعیمون معلوم نیست کیه ولی بقیه مشخصه علی کریمی که گفته فصل آینده شاهد کریمی جدیدی باشین که این حرفش بسیار امیدوار کننده هست چون همه میدونن کریمی اراده خیلی قوی داره و رو حرفش میمونه نفر بعدی نوری هست که انتظارات رو از وقتی به پرسپولیس اومده بر طرف نکرده و همیشه یه فرم معمولی داشته ولی این فصل با توجه به خرید ها باید شاهد پیشرفت محسوسی از نوری باشیم و نفر بعدی که امیدوارم خلعتبری باشه و بتونیم جذبش کنیم و دیگه بازیش نیاز به تعریف نداره و همه سبک بازیشو میدونن و همیشه در بدترین حالت ها هم خطرناک نشون میده
در خط حمله زائد و قاضی رو داریم و اینطور که معلومه انصاری فر هم ممکنه بیاد که بنظرم بعیده و میتونیم امسال شاهد گلزنی های مکرر زائد باشیم که بسیار فرصت طلبه و میتونه از موقعیت هاش به خوبی استفاده کنه و اما قاضی که میتونه به عنوان یه مهاجم دوم به زائد اضافه بشه و با توجه به خصوصیت جنگندگیش و شوت های سنگین از راه دورش خیلی میتونه بهمون کمک کنه
تنها نگرانی من اینکه بازم نتونیم یه هافبک دفاعی خوب بگیریم و مجبور بشیم از آقا زمانی استفاده کنیم که اصلا جوابگو نیست و نگرانی بعدی اینکه دنیزلی مگه قصد برگشت نداره
به نظرم در دفاع باید جای پولادی و ماهینی عوض کنی../راستی داداش خلعتبری هنوز نیومده پرسپولیس..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ashly [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل و انتقال خوبی انجام دادایم امیدوارم امسال دیگه قهرمان لیگ بشیم...
اره داداش قاضی یه مهاجم و میتونه به زائد کمک کنه..
نوری هم که قراردادش رو امروز ثبت کرد و میتونه هافبک وسط باشه که بتونه به قاضی و زائد کمک کنه...
شاید اگر بخواهیم شکل نقل انتقالات تیم رو ترسیم کنیم شکل ساعت شنی مجسم بشه و من میخوام این سوال رو بپرسم که بهترین مهاجم دنیا بدون داشتن موقعیت چگونه میخواد گل زنی کنه!!!
مگر چند موقعیت بر اساس خلاقیت فردی بدست می آید.
حال چرا استوره فوتبال ایران علی کریمی که تمام تیم ها آرزوی داشتنش را دارند باید اینگونه بازیچه قرار گیرد.
با توجه به این که هافبک دفاعی جذب نشده و یک سهمیه لیگ برتری و دو سهمیه خارجی مانده چرا خود پستی کیلیدی(طراح) را خالی از بازیکن میکنیم.
پرسپولیس اگر خیلی زرنگ باشد از سهمیه های باقی مانده جهت هافبک دفاعی وچپ استفاده می کند ولی آخه جایگزین چنین طراح بزرگی مثل کریمی تو این زمان کم از کجا؟؟؟
مگه میشه تمام فصل روی نوری تمرکز کرد ؟؟؟
آقای مدیر حواست کجاست مگه نمیبینی استقلال جباری ، مبعلی و سپاهان نویدکیا رو داره!!!
اینهمه مهاجم ....... مطمعنا خود بازیکنا و تیم ضرر میکنن 4.5 تا مهاجم خوب اماده داشته باشیم فرض تو هر بازی 2 تا مهاجم نوک بقیه برن اش بخورن چیکار کنن خببببببب...... هافبک دفلعی که نداریم علی کریمی هم ک داره میره....... خدا عاقبت مارو بخیر کنه
رحمتی به پولادی گفته:5بازیکن هم از تیم ملی آلمان بگیرید
پولادی گفته:سال تولید ملی هست داریم زنبوری رو پرورش میدیم ببینیم تو 10 دقیقه میتونه 3تا گل بخوره
آقا چه خبره ؟!!! يعني چي بحث علي كريمي و پرسپوليس منتفيه ؟!!!!!!!!!
تقصير اين خبرنگاراي بي صفته كه وقتي علي كريمي عصبانيه ميرن ازش مصاحبه مي گيرن . انقدر از اون افتضاح بازي با قطر شاكي بود كه....اينم برمي گرده به غيرت و شرف علي كريمي كه از مساوي با قطر انقدر عصبي بود در حاليكه بهترين بازيكن زمين بود و هزاران بار تشويق شد ولي مثل بقيه بازيكنا فكر خودش نبود و عصبانيت از چهرش مي باريد
اين عين صحبتهاي كريمي بعد بازي با قطر در مورد همكاريش با مديريت پرسپوليسه :
" ... وضعیتم مشخص نشده است. من درخواستهايي داشتم كه پذيرفته نشد و طبعا حضورم در پرسپوليس منتفي است. شرایطم را به رویانیان گفتم اما ادامه حضور من منتفی است و آنها میتوانند هر کسی را که دوست دارند بیاورند. باشگاه این اختیار را دارد که بازیکنان خودش را بگیرد و همانطور که به من جواب رد دادند و ما را نخواستند، این حرف را میپذیریم اما امیدوارم بعدها اگر اتفاقهایی افتاد شجاعت داشته باشند و اشتباهات را به گردن بگیرند.
.... ن صحبتی که کردم شرط نبود و پرسپولیس میتواند در هر پستی بازیکنان خود را بگیرد. همه میدانند در یکسری پستها بازیکن کم داریم اما اصلا اجباری نیست که بازیکنان معرفی شده را بگیرند بلکه میتوانند از اروپا بازیکن بیاورند اما اینکه بگویند من شرط گذاشتهام درست نیست. فکر میکنم سردبیران برخی روزنامهها جوگیر شدهاند و نمیدانند که خبرنگار مطلب را از کجا میآورد. امیدوارم حداقل یک بار مطالب آنها را بخوانند و منتشر کنند. "
اين وسط من همه جوره مديرعامل پرسپوليس رو يانيان رو مقصر مي دونم . يعني كه چي رفته با كلي بازيكن ديگه توافق كرده و قرارداد ثبت كرده اونوقت اسطوره پرسپوليس و ايران و آسيا رو گذاشته آخر ؟!!!!!
يعني كه چي "من براي موندن علي كريمي براي فصل بعد شرط دارم "؟ اصلا رويانيان چه كارست بخواد واس علي كريمي شرط بذاره ؟!!
خداييش اگه علي كريمي نباشه هيچ هواداري به استاديوم نمي ره و پرسپوليس فصل آينده اگه رونالدو و مسي و غيره رو هم بياره نتيجه نمي تونه بگيره
اصلا مگه چند تا مثل علي كريمي تو دنيا هست كه آقايون خودوشن رو گم كردند؟! خود همين زارع - معاون رويانيان - يكي از اون آب زيركاههاي ...ه كه اين مناقشه رو به راه انداخته
همه تيمها دنبال علي كريمي هستند با پيشنهاداي نجومي كه هيچ حاضرند كل باشگاشون رو به اسم علي كريمي كنند كه افتخار بده بره اون طرفا اونوقت اين مديراي غير فوتبالي اومدن مي خوان واس علي كريمي شرط بذارن ؟!!
بعدشم ميان تو ليست تيم فصل بعد رو سايت باشگاه پرسپوليس اسم علي كريمي رو مي ذارند كه يعني مونده !!!!!!!!!!!!! باز سياسي بازي ؟!
خداي نكرده خداي نكرده زبونم لال ..................علي كريمي فصل بعد تو پرسپوليس نباشه بايد فاتحه پرسپوليس رو خوند
اين يعني خودكشي
اين آخرين خبر ازعلي كريميه :
بدنبال مصاحبه علي كريمي پس از بازي تيم ملي ايران وقطر عاشقان علي كريمي به محل اسكان بازيكنان تيم ملي رفتند و با اصرار و تمنا موفق به يك مصاحبه كوتاه با علي كريمي شدند :بلافاصله بعد از اینکه خبر جدایی علی کریمی از پرسپولیس مطرح شد، به همراه یکی از دوستان نزدیک جادوگر به هتل تیم ملی مراجعه کرده و خواستار صحبت فوری با وی شدیم.
بعد از بازی تیم ملی و با مصاحبه ی علی کریمی مبنی بر جدایی از پرسپولیس، موجی از نگرانی در میان هواداران پرسپولیس به وجود آمده و همگان با شنیدن این خبر شوکه شدند.به همین دلیل با مراجعه به محل اقامت بازیکنان تیم ملی و با واسطه گری یکی از نزدیکان علی کریمی، پیگیر وضعیت وی شدیم.
علی کریمی به هیچ عنوان دوست نداشت در این مورد صحبت کند، اما اصرار دوست نزدیک وی باعث شد تا جادوگر صحبت های جالبی را به زبان بیاوردکه متاسفانه نمی شود همه ی آن ها را به رشته ی تحریر درآورد، اما گزیده ای از صحبت های وی به صورت زیر است:
*هیچ مشکل مالی بین من و پرسپولیس وجود نداره.
* هنوز هیچ چیزی قطعی نشده، نه رفتنم، نه ماندنم، همه چیز 50-50
*با رویانیان جلسه داشتم، صحبت هایی با هم داشتیم که متاسفانه به نتیجه نرسیدیم و من با توجه به اینکه پرسپولیس من را نمیخواهد، مجبورم جدا شوم.
*صبر می کنم تا طی یک جلسه با رویانیان صحبت های نهایی رو انجام میدم، اما تا آن موقع هیچ چیزی معلوم نیست.
وای چرا اینقدر پرسپولیس بچه بازی در میاره باید هر شرطی علی کریمی داره رو براورد کنند کلا خداییش یه بازیکن خوب داره اون هم داره از دست می ره
اونم تو زمانی از دستش می ده که داره خوب بازی می کنه
امیدوارم علی کریمی این حرف رو از. عصبانیت زده باشه