-
مصاحبه دسوزا
دسوزا: بازى در ليگ قهرمانان هيجان خاصى دارد
هافبك برزيلى تيم فوتبال استقلال اميدوار است تماشاگران اين تيم در بازى مقابل السد استاديوم آزادى را پر كنند.گفتگو با فيليپ آلوز دسوزا را بخوانيد.
• چرا مقابل سپاهان به ميدان نرفتى؟
- اين تصميم كادرفنى بود و من هم به عنوان يك بازيكن حرفه اى به نظر مظلومى احترام مى گذارم و با انگيزه بيشتر خود را آماده مى كنم.
• پس مشكلى با نيمكت نشينى نداشتى؟
- هر بازيكنى از نيمكت نشينى ناراحت مى شود و من هم از اين قاعده مستثنى نيستم، اما با اين حال تلاشم را مى كنم تا با آمادگى بالا براى استقلال بازى كنم.
• بازى با السد را چطور مى بينى؟
- من براى اولين بار در مسابقات آسيايى شركت مى كنم و به خاطر همين برايم شروع اين مسابقات هيجان خاصى دارد. مى دانم سختى بازى هاى آسيايى دو برابر ليگ است و به خاطر همين ما بازى آسانى مقابل السد نداريم تا تمام تلاشمان را براى پيروزى در اين بازى به كار بگيريم.
•فكر مى كنى برنده شويد؟
- بايد همينطور باشد. ما اگر مدعى صعود هستيم و براى قهرمانى برنامه داريم بايد اين بازى را ببريم تا قطرى ها را با باخت بدرقه كنيم.
• در اين ديدار به ميدان مى روى؟
- نمى دانم. اين به تصميم كادرفنى برمى گردد، اما اگر بازى كنم صددرصد تمام تلاشم را به كار مى گيرم تا به عنوان يكى از بهترين هاى استقلال به ميدان بروم.
• حرف خاصى ندارى؟
- وقتى در ملوان بودم هميشه از حضور پر تعداد هواداران استقلال در استاديوم تعجب مى كردم. حالا هم اميدوارم هواداران استقلال سه شنبه حضورى پررنگ در استاديوم داشته باشند تا با حمايت آنها بتوانيم به پيروزى برسيم.
-
مصاحبه صادقی
يك دنيا انگيزه داريم
صادقى: قدرتمان را به رخ تمام آسيا مى كشيم
امير حسين صادقى، مدافع استقلال گفت: گرچه السد قطر چند روز پيش به رقابتهاى گروهى جام باشگاههاى آسيا راه يافته اما ما نبايد اين حريف را دسته كم بگيريم.وى افزود: يك دنيا انگيزه داريم تا در اين رقابتها عملكرد مطلوبى را به نمايش بگذاريم. با توجه به اينكه در ليگ نتايج خوبى گرفته ايم از روحيه بسيار بالايى برخورداريم و از ديدار مقابل السد فقط ۳ امتياز را مى خواهيم.صادقى در مورد شرايط استقلال در آستانه اين ديدار تصريح كرد: شرايط بسيار خوبى داريم. طى روزهاى گذشته فيلم بازيهاى السد را تماشا كرده ايم و از اين حريف شناخت كامل داريم. مى خواهيم قدرتمان را به رخ آسيا بكشيم و براى رسيدن به اين امر همقسم شده ايم.مدافع آبى پوشان خاطرنشان كرد: تضمين كننده پيروزى ما حضور مناسب هواداران در ورزشگاه آزادى است. پس از هوادارانى كه ما را در سرما و گرما حمايت كرده اند مى خواهم همچنان به حمايت خود ادامه داده تا پيروزى شيرينى در اولين گام از رقابتهاى جام باشگاهها كسب كنيم.
-
میلاد میداوودی
ميداودي: براي بازگشت به استقلال لحظهشماري ميكنم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براي تمرين وبازي كردن در استقلال لحظهشماري ميكنم.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي در خصوص برنامههاي درمان و آماده سازياش در روزهاي اخير گفت: طبق برنامه روزانه سه مرحله تمريني و درماني دارم، صبحها همراه با دكتر نوشادي در مجموعه ورزشي انقلاب تمرينات با وزنه را انجام ميدهم، سپس در كلينيك استقلال و زير نظر همكاران دكتر نوروزي به فيزيوتراپي ميپردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درماني ميشوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداي سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبك و نرم دوي را شروع كنم.
وي درباره مدت زمان درمان پاي آسيب ديدهاش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحي قرار گرفتم و پزشكان تشخيص داده بودند كه چهار ماه بعد از انجام عمل ميتوانم تمرينات سبك و آمادهسازي را شروع كنم. حدود 75 روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يكصدمين روز پس از عمل جراحي در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوي را آغاز كنم.
ميداودي با اشاره به توصيه پزشكان عنوان كرد: دكتر رازي و دكتر نوروزي اتفاق نظر دارند كه نبايد براي بازگشت مجدد به ميادين عجله كنم. دكترها معتقدند كه بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با كسب بهبودي و آمادگي كامل بتوانم در مسابقات رسمي استقلال حضور داشته باشم. من كه براي حضور در تمرينات و بازيها لحظه شماري ميكنم، اما بايد به توصيه پزشكان عمل كنم تا در آينده مشكلي پيش نيايد و بتوانم طي دراز مدت در خدمت تيمم باشم.
مهاجم استقلال با ابراز خوشحالي از نتايج خوب استقلال در هفتههاي اخير گفت: خيلي دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يك جام قهرماني كسب كنيم. هر چند كه اكنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفي شانس قهرماني دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدي باشيم.
-
مصاحبه مبعلی
مبعلي: به خاطر يك تكل ساده خبر از درگيري دادند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم استقلال تهران گفت: متاسفانه برخي رسانهها به خاطر يك تكل ساده از درگيري خبر دادند در حالي كه هيچ درگيري در تمرين ديروز رخ نداد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ايمان مبعلي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص آخرين شرايط تيم استقلال قبل از ديدار مقابل السد قطر گفت: خوشبختانه تمرينات خوبي را پشت سر گذاشتيم و براي ديدار مقابل نماينده قطر آماده هستيم.
وي افزود: اتفاقي كه از ديروز تا به حال ناراحتم كرده بزرگ نمايي يك مسئله كوچك بود كه باعث شد اندكي تمركزم به هم بريزد. در حالي كه در تمام تيمهاي بزرگ دنيا اتفاقات مختلفي روي ميدهد و مسئله اين گونه بزرگ نميشود اما متاسفانه شاهد هستيم كه به خاطر يك تكل عملكرد فني ما زير سؤال ميرود و همه چيز به فراموشي سپرده ميشود.
وي ادامه داد: در جريان تمرين ديروز يكي از دوستانم تكلي زد و من از آقاي گده خواستم كه در اين مواقع بازي را متوقف كند. هيچ درگيري رخ نداد كه آن گونه نوشتهاند و مسئله را بزرگ كردند.
هافبك تيم استقلال گفت: وقتي در آستانه بازي سنگيني در ليگ قهرمانان آسيا هستيم طبيعي است كه بازيكنان با جديت تمرين كنند و خود را به مربي نشان دهند. ممكن است اين تكل زدنها در همه تيمهاي دنيا اتفاق بيفتد ولي هيچ گاه اينقدر بزرگ نميشود. امروز با گده صحبت كردم و او نيز از اتفاقات ديروز متعجب شده بود. حتي در حضور ساير بازيكنان و سرمربي تيم استقلال از ايشان سؤال كردم كه آيا از من ناراحت است و مربي من اعلام كرد كه چنين مسئلهاي نيست و مشكلي وجود ندارد، شايد به عنوان يك بازيكن ديروز حتي نبايد به آقاي گده ميگفتم كه از بازيكنان بخواهند آرامتر بازي كنند.
هافبك تيم استقلال در پايان گفت: اميدوارم با ارائه يك بازي زيبا در ديدار فردا بتوانيم حريف خود را در اولين گام ليگ قهرمانان آسيا شكست دهيم.
-
مصاحبه مظلومی
مظلومي: حاشيهها تمركز بازيكنان استقلال را به هم ريخت
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: حاشيههاي دقايق پاياني تمركز بازيكنان ما را به هم ريخت.
به گزارش خبرگزاري فارس پرويز مظلومي پس از تساوي يك بر يك برابر السد قطر در ليگ قهرمانان آسيا در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي خوبي بود و من پيشبيني كرده بودم كه السد حريف قدرتمندي باشد. نيمه اول را خوب شروع كرديم و به گل هم رسيديم و بر حريف تسلط داشتيم. از هواداران نيز تشكر ميكنم در اين هواي سرد براي حمايت ما به ورزشگاه آمدند. ميتوانستيم در نيمه اول كار را تمام كنيم و با 2 گل به رختكن بياييم.
وي ادامه داد: در نيمه دوم حريف با 4 مهاجم به دروازه ما حمله ميكرد و با تغييراتي كه داديم كنترل بازي را در اختيار گرفتيم. در دقايق آخر مسابقه مسائل حاشيهاي كه به وجود آمد تمركز بازيكنانمان را به هم ريخت و گل مفتي را از السد خورديم.
مظلومي تأكيد كرد: اگر زودتر گل ميخورديم ميتوانستيم جبران كنيم در نيمه دوم بازيكنان بيجهت عقبنشيني كردند البته مجبور به عقبنشيني شدند.
سرمربي استقلال در مورد اين كه اين تيم در آسيا مشكل دارد گفت: در نيمفصل اول ليگ نيز دچار مشكل شديم تا در جريان مسابقات قرار نگيريم نميتوانيم به شرايط هماهنگي برسيم. شرايط براي استقلال در روزهاي آينده بهتر خواهد شد. نميتوانم كسي را مقصر اين تساوي خانگي بدانم السد 20 دقيقه فشار آورد و به گل رسيد.
وي در مورد اينكه عملكرد خط دفاع استقلال چطور بود گفت: بايد از همه داشتههاي تيمم استفاده كنم در بازي با نفت تهران از جواد شيرزاد استفاده كردم نبايد فراموش كنيم استقلال 4 روز ديگر بايد برابر مس كرمان بازي كند. شايد برخي بگويند چرا تركيب استقلال در بازي با سپاهان را تغيير داديد. ما نسبت به آن بازي دو تغيير داشتيم زيرا 4 روز ديگر با مس كرمان بازي كنيم.
مظلومي افزود: خط دفاع كار خودش را انجام ميدهد و آنها روز به روز با هماهنگتر ميشوند بنابراين نبايد در خط دفاع تغيير ايجاد كرد در فوتبال امروز بازي خانگي غير خانگي ندارد. السد يك امتياز ميخواست كه به هدفش رسيد. ما در 4 دقيقه آخر مسابقه داشتههايمان را از دست داديم.
وي در مورد اينكه مربي السد قطر قول صعود به مرحله بعد را داده گفت: السد تيم خوب و قدرتمندي است و براي آنهايي متأسفم كه بدون آنكه بازي اين تيم را ببينند ميگفتند السد ضعيف است و اظهارنظر ميكردند. السد سرمايهگذاري خوبي انجام داده است.
-
مصاحبه مجیدی
نيازى به گفتن من نيست
مجيدى: هواداران ما را تنها نمى گذارند
فرهاد مجيدى گفت: هواداران استقلال آنقدر درك شان بالاست كه براى حضور در استاديوم نيازى به گفتن من ندارند.كاپيتان تيم فوتبال استقلال به سايت باشگاه استقلال گفت: از هواداران مى خواهم در بازى با السد حضورچشمگيرى داشته باشند. البته هوادارانمان هميشه و در مواقع حساس همراه ما بوده اند و اميدوارم در اين بازى هم به كمك ما بيايند و با تشويق هايشان حريف قطرى را در ورزشگاه آزادى با شكست بدرقه كنيم.
-
مصاحبه مبعلی
به دليل درگيرى با گده
مبعلى از تركيب استقلال دور شد
در جريان تمرين يكشنبه استقلال درگيرى لفظى ميان هافبك استقلال و مربى اين تيم ايجاد شد. ايمان مبعلى و يورگن گده در جريان تمرين يكشنبه استقلال با يكديگر درگير شدند كه اين درگيرى با وساطت پرويز مظلومى به پايان رسيد.در همين راستا باخبر شديم سرمربى استقلال از دست هافبك تيمش دلخور است و همين امر سبب شده تا نام مبعلى را از تركيب ثابت ديدار فردا مقابل السد خارج كند.
-
مصاحبه آشوبی
آشوبى: از هواداران انتظار داريم ورزشگاه را پر كنند
فرزاد آشوبى گفت: از هواداران انتظار داريم با توجه به نتايج خوب استقلال دربازى هاى گذشته ورزشگاه را پر كنند.هافبك تيم فوتبال استقلال درباره آخرين شرايط خود و تيمش در آستانه اولين ديدار در ليگ قهرمانان آسيا مقابل السد قطر اظهار كرد: شرايط خودم خوب است و خوشبختانه در چند روز گذشته به يك فرم بدنى ايده آل رسيده ام. تيم هم تمرين هاى خوبى را براى اين بازى پشت سر گذاشته و آماده ايم كه نخستين گام خود در بازى هاى آسيايى را محكم برداريم.وى درباره حاشيه سازى قطرى ها براى آمدن به تهران و تاثير آن در اين بازى گفت: اين مسايل براى ما هيچ اهميتى ندارد و فقط روى كار خودمان تمركز مى كنيم.آشوبى با اشاره به اينكه استقلال در اين بازى در عرصه اى فراتر از ليگ ايران به ميدان مى رود ادامه داد: با توجه به بازى هاى خوبى كه پس از تعطيلات انجام داده ايم و امتيازهاى مهمى به دست آورده ايم از هواداران انتظار داريم كه در اين بازى ما را حمايت كنند و با حضور خود باعث پيروزى استقلال شوند.
-
میلاد میداوودی
از سال آينده در جمع آبى ها خواهم بود
ميداودى: براى بازگشت به استقلال لحظه شمارى مى كنم
ميلاد ميداودى مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: اين روزها براى تمرين وبازى كردن در استقلال لحظه شمارى مى كنم.وى در خصوص برنامه هاى درمان و آماده سازى اش در روزهاى اخير گفت: طبق برنامه روزانه ۳ مرحله تمرينى و درمانى دارم، صبح ها همراه با دكتر نوشادى در مجموعه ورزشى انقلاب تمرينات با وزنه را انجام مى دهم، سپس در كلينيك استقلال و زير نظر همكاران دكتر نوروزى به فيزيوتراپى مى پردازم و بعد از ظهرها نيز در استخر مشغول آب درمانى مى شوم. خوشبختانه شرايطم خوب است و از ابتداى سال جديد نيز در تمرينات استقلال حاضر خواهم شد تا تمرينات سبك و نرم دوى را شروع كنم.او درباره مدت زمان درمان پاى آسيب ديده اش گفت: بيست و سوم آذرماه تحت عمل جراحى قرار گرفتم و پزشكان تشخيص داده بودند كه چهار ماه بعد از انجام عمل مى توانم تمرينات سبك و آماده سازى را شروع كنم. حدود ۷۵ روز از موعد تعيين شده گذشته و اميدوارم در يكصدمين روز پس از عمل جراحى در تمرينات استقلال حاضر شوم و نرم دوى را آغاز كنم.
ميداودى با اشاره به توصيه پزشكان عنوان كرد: دكتر رازى و دكتر نوروزى اتفاق نظر دارند كه نبايد براى بازگشت مجدد به ميادين عجله كنم. دكترها معتقدند كه بايد طبق برنامه تنظيم شده پيش بروم تا با كسب بهبودى و آمادگى كامل بتوانم در مسابقات رسمى استقلال حضور داشته باشم. من كه براى حضور در تمرينات و بازى ها لحظه شمارى مى كنم، اما بايد به توصيه پزشكان عمل كنم تا در آينده مشكلى پيش نيايد و بتوانم طى دراز مدت در خدمت تيمم باشم.
مهاجم استقلال با ابراز خوشحالى از نتايج خوب استقلال در هفته هاى اخير گفت: خيلى دوست دارم در اولين سال حضورم در استقلال حداقل يك جام قهرمانى كسب كنيم. هر چند كه اكنون استقلال هم در ليگ و هم در جام حذفى شانس قهرمانى دارد و در ليگ قهرمانان آسيا نيز بايد پس از صعود از گروه خودمان به انتظار مراحل بعدى باشيم.
-
مصاجبه رحمتی
كيانوش رحمتى: چيزى نبود، ۱۰ثانيه اى همه چيز جمع شد
در آستانه ديدار حساس استقلال مقابل السدقطر، تمرين آبى پوشان در عصر روز يكشنبه اتفاقى حاشيه اى به همراه داشت و ايمان مبعلى هافبك جنوبى اين تيم با يورگن گده مربى آلمانى استقلال درگيرى لفظى پيدا كرد. ماجرا از زمانى آغاز شد كه كيانوش رحمتى در ميانه زمين خطايى ظريف را روى مبعلى انجام داد و گده كه داور مسابقه بود واكنشى نشان نداد و خطا نگرفت. همين موضوع باعث عصبانيت ايمان شد و او در حالى كه از جايش بلند مى شد با فريادى كه برسر گده زد به او گفت: مگر نمى بينى خطا كرد، چرا سوت نمى زنى؟ اين اتفاق مقابل چشمان پرويز مظلومى افتاد ولى همه چيز خيلى زود به پايان رسيد. كيانوش رحمتى هافبك دفاعى استقلال كه در متن اين ماجرا قرار داشت در مورد اتفاقاتى كه افتاد گفت: چيز خاصى نبود. من مبعلى را از پشت خيلى آرام هل دادم و ايمان انتظار داشت كه گده خطا بگيرد ولى او خطا نگرفت. همين موضوع باعث شد تا مبعلى كمى ناراحت شود ولى چيز خاصى نبود و همه چيز در ۱۰ثانيه جمع شد. حتى ايمان و گده در پايان تمرين با يكديگر خوش و بش كردند