پاسخ : | بحث و تبادل نظر پیرامون بازی مربی گری فوتبال آنلاین Top Eleven |
خب آقایون من لیگم تموم شد و چهارم شدم! و البته خیلی خوش شانس بودم که پنچم نشدم! فقط به خاطر اینکه من تفاضل گلم یکی بیشتر از تیم پنجم بود چهارم شدم:nishkhand:
اون یکی تیم ایرانی لیگمونم دوم شد:ohum:
نت من امروز چه مزخرف شده! هیچی لود نمیکنه :| فقط تو قسمت نتایج دیدم که بازی رفت جام حذفی رو 7-0 بردم!!! حالا یارو وضعیتش چطور بوده خدا میدونه!!!
نقل قول:
آره برد در هر بازی.فرقی نداره که در چه مرحله ای باشه.هر بازی ای رو ببری چه رفت چه برگشت اون مقداری که تعیین کرده رو بهت میده.
جواب آریا هم بدم: قدرت ها اگر نزدیک باشه خوب بازیکن جوون بهتره.ولی اگر بینشون 5 تا فاصله هست یعنی اون سن بالاتره بهتره و اون سن کمتره خیلی طول میکشه تا پیشرفت کنه و 5 تا قدرتش بره بالا.تا 2 تا فاصله بیشتر نباشه جوونتره رو بگیری بهتره
مرسی از جوابتون. چقدرم سریع جواب دادین:ajibeee:
نقل قول:
آره برد در هر بازی.فرقی نداره که در چه مرحله ای باشه.هر بازی ای رو ببری چه رفت چه برگشت اون مقداری که تعیین کرده رو بهت میده.
جواب آریا هم بدم: قدرت ها اگر نزدیک باشه خوب بازیکن جوون بهتره.ولی اگر بینشون 5 تا فاصله هست یعنی اون سن بالاتره بهتره و اون سن کمتره خیلی طول میکشه تا پیشرفت کنه و 5 تا قدرتش بره بالا.تا 2 تا فاصله بیشتر نباشه جوونتره رو بگیری بهتره
باور کن واسه من ک اینطوری نیس و هر بازی چ برد چ باخت فرقی نمیکنه و همون مبلغی ک نوشته prize per match رو میده حالا مطمئنی اینطوریه؟ اخه من واقعا اینجوری نیس و فک میکردم اون وین ک بالا زده ینی اگه فینال رو بردی این مبلغ رو میده ک بردم و نداد !!!
بقیه دوستان شما بهتون هر بازی ک ببرید همون مبلغ وین رو میده؟:mage mishe:
منم توی لیگ با اختلاف زیاد قهرمان شدم
حدود 16 17 امتیاز اختلاف داشتمتفاضل گلم قک کنم 105 بود(در 26 بازی 10 گل خورده و 115 تا زده:jeddiiiii:
جالبه که همه تیما به طور میانگین در هر بازی یه گل خوردن ! ینی درکل بیشتر از 26 گل!!!
بیشترین تفاضل گل بعد از من شصت و خورده ای بود که چهل و خورده ای با من فاصله داره.
الان لول 3 هستم با میانگین قدرت 19.9 و میانگین سنی 22.9
ارزش باشگاهمم 10.4 میلیون
نقل قول:
باور کن واسه من ک اینطوری نیس و هر بازی چ برد چ باخت فرقی نمیکنه و همون مبلغی ک نوشته prize per match رو میده حالا مطمئنی اینطوریه؟ اخه من واقعا اینجوری نیس و فک میکردم اون وین ک بالا زده ینی اگه فینال رو بردی این مبلغ رو میده ک بردم و نداد !!!
بقیه دوستان شما بهتون هر بازی ک ببرید همون مبلغ وین رو میده؟:mage mishe:
اصلا شک نداشته باش.وقتی بازی تموم میشه یه لیست باز میکنه که توضیح میده بابت این بازی چه چیزهایی بهت داده.مثلا بسته آبی و سبز و پول و این چیزا.یه بخشیش هست که مخصوص کاپ و لیگ قهرمانانه به اسم merchandise.اگر بازی رو ببری جلوی این بخش واست به همون مقدار تعیین شده پول مینویسه که یعنی به محض تموم شدن بازی دریافتش کردی.فقط توی لیگ هستش که این بخش وجود نداره و به جاش نسبت به رتبه ای که میگیریم جایزه ی کلی بهمون میده
نقل قول:
اصلا شک نداشته باش.وقتی بازی تموم میشه یه لیست باز میکنه که توضیح میده بابت این بازی چه چیزهایی بهت داده.مثلا بسته آبی و سبز و پول و این چیزا.یه بخشیش هست که مخصوص کاپ و لیگ قهرمانانه به اسم merchandise.اگر بازی رو ببری جلوی این بخش واست به همون مقدار تعیین شده پول مینویسه که یعنی به محض تموم شدن بازی دریافتش کردی.فقط توی لیگ هستش که این بخش وجود نداره و به جاش نسبت به رتبه ای که میگیریم جایزه ی کلی بهمون میده
مثلا الان شما بازی رو ک میبری روبروی merchandise مینویسه 2.61M ؟!
منم همین بخش merchandise رو دارم و ارقامی ک جلوش نوشته میشه حتی ب هزار دلار هم نمیرسه ولی مگه این بخش merchandise مربوط ب بازی های خانگی نیست ک از درامد خرید غذا نوشدنی و .... توسط تماشاگرا بدست میاد؟
خوب شما سطحتون کمتره هرچقدر برید بالاتر این مبلغ هم بیشتر میشه چون قیمت بازیکنا بیشتر میشه.اگر پول کم بده که اصلا نمیشه بازیکن خرید.اون مبلغ دقیقا همین win هستش.ربطی به ورزشگاه خانگی و رستوران و این حرفا نداره.رستوران و امکانات ورزشگاه مربوط به باشگاه هوادار ها میشه.هرچقدر امکاناتتون بیشتر باشه تعداد هوادار ها هم بیشتر میشن.وقتی هم تعداد هوادارها زیاد باشه میشه مبلغ بلیط استادیوم رو بیشتر کرد و پول بیشتری دراورد
نقل قول:
خوب شما سطحتون کمتره هرچقدر برید بالاتر این مبلغ هم بیشتر میشه چون قیمت بازیکنا بیشتر میشه.اگر پول کم بده که اصلا نمیشه بازیکن خرید.اون مبلغ دقیقا همین win هستش.ربطی به ورزشگاه خانگی و رستوران و این حرفا نداره.رستوران و امکانات ورزشگاه مربوط به باشگاه هوادار ها میشه.هرچقدر امکاناتتون بیشتر باشه تعداد هوادار ها هم بیشتر میشن.وقتی هم تعداد هوادارها زیاد باشه میشه مبلغ بلیط استادیوم رو بیشتر کرد و پول بیشتری دراورد
خب بله اینا رو میدونم و درسته ، شما نگفتی مثلا الان شما بازی رو ک میبری روبروی merchandise مینویسه 2.61M ؟! هر بازی ای 2.61 میلیون میگیری اگه ببری؟
برای منی ک الان لول 3 هستم جلو وین تو چمپیونز لیگ نوشته 1 میلیون و خورده ای ایا این معنیش اینه ک هر بازی ک ببرم 1 و خورده ای میگیرم؟
اره دیگه.هر بازی رو ببرم 2.61 میلیون میده
نقل قول:
اره دیگه.هر بازی رو ببرم 2.61 میلیون میده
بچه ها واسه شمام اینطوریه؟ واسه من اینطوری نیس اخه :ajibeee: