باسلام
من محمد حاجی زاده 26 ساله از بیرجند هستم.
امیدوارم همه از وجود همدیگه استفاده ببریم
باتشکر از مدیریت سایت
نمایش نسخه قابل چاپ
باسلام
من محمد حاجی زاده 26 ساله از بیرجند هستم.
امیدوارم همه از وجود همدیگه استفاده ببریم
باتشکر از مدیریت سایت
سلام من مهدی هستم یک اینتریستایی
پ
محمد هستم 18 ساله از مازندران شهرستان نور و تیم های مورد علاقم هم استقلال و رئال مادرید و بازکن های مودرد علاقه کریستیانو رونالدو و فرهاد مجیدی هستش لطفا به وب منم سر بزنید.
سلام
من مهدی (کوروش) هستم از سایتتون خوشم اومد البته من به خاطر انجمن فیفا اینجا عضو شدم شاد باشید
سلام محمد هستم 17 ساله از مازندران و الکترونیک می خونم بخاطر انجمن فیفا عضو شدم :ohum: امیدوارم کنار دوستان اوقات خوشی رو سپری کنیم
سلام دوستان!
من محسن هستم يه استقلالي دوآتيشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 6705 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.Manager [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdikh [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به دربی خوش اومدید امیدواریم اوقات خوبی رو اینجا داشته باشیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط mammadecho [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
از قبول کردن ثبت نام من متشکرم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام دوستان آیت هستم 25 ساله از اهواز منچستر یونایتدی دو آتیشه ام با آرزوی سلامتی برا تمام ورزش دوستا :manchester:
سلام من ا.ح هستم 14ساله خوصوصیلت من با حال خنده دار عاشق بعد عاشق مسی بعد مثل همه tazim::راستی منتظر پیام هاتونم